Tvoj účet nieje VIP.
Preto sú tvoje funkcie a možnosti značne obmedzené.
Pre aktiváciu VIP klikni sem.

KeepStreams v1.1.9.4 (x64) Multilingual Portable | SkTorrent.eu

Cz-SkTorrent open Tracker, na volné zdieľanie súborov. Pridajte sa k našej komunite a získajte prístup k tisícom torrentov.

  • vysoká rýchlosť
  • úplne zdarma
  • prevažne Slovenská a Česká scéna
  • ste tu s nami už 10 rokov - Ďakujeme
  • Vitaj Guest (Login) Ako stahovat
    torrenty?
    Torrenty:
    v1 textová
    v2 obrázková
    Ako sa stat
    Uploaderom
    Online
    Filmy
    Forum
    Pravidlá
    SkTSocial
    BitTorrent
    klient
    Meno: Heslo:
    Zaregistrovat
    Po zaregistrovaní mozte volne stahovat
    Zabudol som heslo

    KeepStreams v1.1.9.4 (x64) Multilingual Portable Názov:KeepStreams v1.1.9.4 (x64) Multilingual Portable Hodnocení: Stiahnut
    Pozriet Online
    Kategória:Programy - Velikost:415.6 MB BitTorrent klient
    Pridaný: Súbory:
    Skontrolován:2023-09-23 Peerov:11 (Seed: 11, Leech: 0)
    Zaner: Uploader:Uvidis, az ked budes
    VIP
    Kúp nám Pivo 1,10€

    Kúp nám Pivo
    Pridaj do zalozky
    Pridaj do zalozky



    Vícejazyčné | 64bitová verze

    KeepStreams v1.1.9.4 (x64) Vícejazyčné přenosné
     

    KeepStreams Portable se specializuje na poskytování služeb stahování videa a konverze hudby uživatelům po celém světě. Naše inovativní produkty zahrnují pokročilé stahovače videa a vysoce kvalitní hudební konvertory, které vyhoví vašim rozmanitým potřebám a vkusu.

    Naše služba pro stahování videa, která je plně kompatibilní s více platformami, umožňuje uživatelům rychle a snadno stahovat svá oblíbená videa z jeho oblíbených webových stránek, jako jsou Netflix, Disney Plus, Prime Video, HBO Max atd. Můžete si ji stáhnout.

    Náš nástroj pro převod hudby vám navíc umožňuje stahovat zvukové soubory ze služeb streamování hudby, jako jsou Spotify, Amazon Music, Apple Music, a převádět je do různých formátů, takže si můžete bez problémů vychutnat svou oblíbenou hudbu na jakémkoli zařízení a operačním systému. Můžete se bavit.

    KeepStreams Portable podporuje stahování videí z velkého počtu online služeb a umožňuje uživatelům stahovat videa v různých formátech a kvalitě. S KeepStreams mohou uživatelé převádět stažená videa do různých formátů, velikostí a rozlišení, stejně jako vypalovat stažená videa na DVD, takže je lze přehrávat na jakémkoli zařízení s podporou DVD. KeepStreams je jednoduchý a intuitivní nástroj, který je přístupný uživatelům všech úrovní zkušeností. Pokud hledáte nástroj pro stahování, konverzi a vypalování video obsahu, pak je KeepStreams skvělou volbou

     

    Hlavní rysy programu:
    – Stahování videa z online služeb. KeepStreams Portable podporuje stahování videí z nejlepších streamovacích služeb, jako jsou YouTube, Netflix, Amazon Prime Video, Hulu, Disney + a další.
    – Stahujte zvuk z online služeb. KeepStreams Portable podporuje stahování zvuku z Spotify, Amazon Music, Apple Music, Tidal, Line Music.
    – Stahujte videa v různých formátech a kvalitě. KeepStreams podporuje stahování a konverzi videí v různých formátech, kvalitě a rozlišeních, včetně 4K a HDR.
    – Konverze videa. Uživatelé mohou převádět stažená videa do různých formátů a velikostí, aby je bylo možné přehrávat na různých zařízeních, včetně tabletů, smartphonů a dalších zařízení.
    – Vypálit video na DVD. KeepStreams umožňuje uživatelům vypálit stažené video na DVD, takže je k dispozici pro prohlížení na jakémkoli zařízení, které podporuje formát DVD.
    – Rychlé zpracování a nakládání. KeepStreams využívá technologii akcelerovanou GPU k rychlému zpracování a stahování videí.
    – Jednoduché a intuitivní rozhraní. KeepStreams Portable má jednoduché a intuitivní rozhraní, které je přístupné uživatelům všech úrovní zkušeností.

    Operační systém:
    – Windows 10 / 11, Windows 8 / 8.1, Windows®®® 7 / Servery (64bit)



    https://www.virustotal.com/gui/file/b3d117093f1489f3a75b24faa32398b949384550e4661c52205473c972290cc3/detection








    hajan, robocop11, mh2b, CharlesPaul, PETRPOHL55,

    + Pridaj vlastnu verziu tohto torrentu +


    Upozornenie:
    Ziadny zo zobrazených súborov sa nenachádza na tomto serveri. Server slúzi len k síreniu vlastnorucne vytvorených aplikácií, videí, hudby ai. Autori stránok nenesú ziadnu zodpovednost za zverejnené odkazy, komentáre a obsah súborov. Vsetky komentáre, odkazy, súbory ktoré by svojou povahou mohli byt v rozpore zo zákonmi sem vkladáte na vlastnú zodpovednost. Autori stránok si vyhradzujú právo cenzúry odkazov, komentárov príp. súborov, ktoré by svojou povahou mohli byt v rozpore zo zákonmi a dobrými mravmi. Dodrzujte pravidlá!





    0
    tomaskuchy
    Ratio 378.37

    VIP

    04/10/2023 19.08.22
    ahoj upe, dik za torrent.
    mam otazku.
    ked chcem stahovat tymto programom filmy zo stranok napr. z netflix, disnex, max atd... musim mat vsade zaregistrovany a zaplateny profil?
    dakujem.  


    --------------
    >> 04/10/2023 19.09.04
    tomaskuchy: *disney

    3
    hud1nk0
    Ratio 0.46

    Clen

    24/09/2023 19.43.31
    V popise je uvedene ze by mal byt program aktivovany. No program po spusteni pyta aktivaciu  


    --------------
    >> 25/09/2023 16.56.03
    UPLOADER: Portable


    Back

    Na serveru se nenalézají zádne soubory. Za odkazy jsou výhradně zodpovědní uzivatelé a návstěvníci tohoto trackeru. Administrátor není zodpovědný za pridaný obsah ani za skody zpusobené uzivateli. Nesmíte pouzívat tuto webovou stránku pro distribuovaní nebo download zádného materiálu pokud nemáte povolení od príslusného vlastníka práv. Uzivatelé jsou zodpovědní za dodrzování těchto pravidel a podmínek. Owner má právo kdykoliv změnit pravidla tohoto trackeru.

    [ Script trval: 0.270 sec. ] - [ GZIP: disabled ]
    Je zhruba 12:35
    sql

    TOPlist