Tvoj účet nieje VIP.
Preto sú tvoje funkcie a možnosti značne obmedzené.
Pre aktiváciu VIP klikni sem.

Kornerova Hana Marie - 01-06 Pan hor (Helga Cockova)(100hodin) | SkTorrent.eu

Cz-SkTorrent open Tracker, na volné zdieľanie súborov. Pridajte sa k našej komunite a získajte prístup k tisícom torrentov.

  • vysoká rýchlosť
  • úplne zdarma
  • prevažne Slovenská a Česká scéna
  • ste tu s nami už 10 rokov - Ďakujeme
  • Vitaj Guest (Login) Ako stahovat
    torrenty?
    Torrenty:
    v1 textová
    v2 obrázková
    Ako sa stat
    Uploaderom
    Online
    Filmy
    Forum
    Pravidlá
    SkTSocial
    BitTorrent
    klient
    Meno: Heslo:
    Zaregistrovat
    Po zaregistrovaní mozte volne stahovat
    Zabudol som heslo

    Kornerova Hana Marie - 01-06 Pan hor (Helga Cockova)(100hodin) Názov:Kornerova Hana Marie - 01-06 Pan hor (Helga Cockova)(100hodin) Hodnocení: Stiahnut
    Pozriet Online
    Kategória:Mluvené slovo - Velikost:4.8 GB BitTorrent klient
    Pridaný: Súbory:
    Skontrolován:2021-10-20 Peerov:3 (Seed: 3, Leech: 0)
    Zaner: Uploader:Uvidis, az ked budes
    VIP
    Kúp nám Pivo 1,10€

    Kúp nám Pivo
    Pridaj do zalozky
    Pridaj do zalozky





    UKÁZKA





    Körnerová Hana Marie - Pán hor
    díly: 01-06


    čas: cca.(100hodin) L.P 1996 2010 2011
    Účinkuje: Helga Čočková








    1.díl šestidílné ságy na pozadí bouřlivého období francouzské revoluce v 18.století líčí osudy divokého hraběte, který založí hrdý rod de Braie.

    Románová sága je určena především milovníkům romantické literatury. Divoký hrabě Edmond, sídlící na Černém hradě a nazývaný pánem hor, zakládá s milovanou ženou Christinou hrdý šlechtický rod. Francouzské revoluční události se stávají kulisami dalších osudů hlavních hrdinů a jejich četných potomků. Střetávají se zde chrabří hrdinové s padouchy, planou vášnivé osudové lásky, různé intriky a zrady

    2. díl Edmond provdává svou divokou dceru Josefinu za jednoho ze svých starých přátel Daniela de Montignac. Ani ona není se sňatkem spokojena, její vzdor však nepramení z odporu k manželovi, ale z neochoty se podřídit. Josefina je samostatná, samorostlá dívka, s jejíž výchovou si neporadila ani matka Christina. Josefina se nesnáší s bratrem Ludvíkem, jejím spojencem v rodině je Sebastian. Už v dětství ji naučil šermovat a jezdit v mužském sedle. Její záliby jsou v kraji považovány za skandální. Když je Josefina napadena, zabije v souboji protivníka – Eugeniina nevlastního bratra Raoula. Její vinu na sebe vezme manžel. Je uvězněn.
    Do rodného kraje se s novým manželem (Sebastianovým kdysi nejlepším přítelem) a dcerou Olivií vrací i sestřenka Eugenie. Mezi ní a Sebastianem (jakož i mezi oběma větvemi rodiny) vládne smrtelná nenávist. Eugénie veřejně obviní Josefinu ze zabití. Dřív než může dojít k zatčení, Josefina s otcovou pomocí zachrání Daniela z vězení a uprchne s ním do Ameriky. Po pádu císařství odmítá Edmond de Braie sloužit Bourbonům a odchází z Paříže zpět do hor. Jeho syn Ludvík zůstává ve státních službách.
    Edmond de Braie nečekaně umírá na srdeční selhání. Sebastian se stěhuje z údolí na hrad a ujímá se dědictví. Krátce po Edmondově smrti umírá i Sebastianova žena Laura při porodu druhého syna Luciena. Zdrcený Sebastian se uzavře do sebe. Nenávidí celý svět. Syna, který připravil matku o život, nechce vidět, a tak Lucien vyrůstá dole v údolí na panství Sebastianova bratra Ludvíka. O staršího Christiana se stará babička Christina.
    V průběhu let získává Sebastian nenáviděnou přezdívku, kterou nesl v mládí i jeho otec - Pán hor. Syn má však ještě horší pověst a vzbuzuje ještě větší strach. Sice urozený, bohatý, ale divoký, tvrdý a zcela bez zábran. Žádná slušná žena si před ním nemůže být jistá. Hrad se opět dostává do společenské izolace, dobré jméno, které mu vrátila kdysi mladá Christina, je pryč. Sebastianův pád na samotné dno završí ovdovělá sestřenka Eugénie, která se uchýlí na hrad i se čtyřletou dcerou Olivií. Její postavení i majetek v Itálii jsou ohroženy, proto žádá Sebastiana o pomoc. Přestože se nenávidí, znovu se z nich stávají milenci. Jejich vztah je plný intrik, odporu a živočišné přitažlivosti. Jakmile Eugénie získá zpět majetek, tajně odchází z hradu a svou dceru Olivii tam nechává. Malý Christian k dívence přilne, ale Sebastian nechce na hradě „zkaženou krev“ a posílá Olivii do klášterní školy.
    Osmiletý Christian se sám toulá po horách. Jednoho dne narazí na odlehlé usedlosti na starého muže s dcerou Sylvií - přistěhovalce z Ameriky. Najde u nich útočiště. Opakovaně se k nim vrací a uniká tak z ponuré atmosféry domova. Jeho cesty nezůstanou otci utajeny. Sebastian syna sleduje, překvapí Sylvii samotnou v lese, pokusí se ji znásilnit, ale dívka se ubrání. Mezitím Christina zjistí, že Sylviin otec je její bývalý snoubenec. Je to už starý, umírající muž s omezenými finančními prostředky. Nabídne mu proto azyl na hradě. Sleduje však i jiný cíl - dělá si naděje, že nové manželství by mohlo jejího syna zase „polidštit“. Sylvie je zcela jiná dívka, než byla kdysi ona sama. Je samostatná a rozhodná, život v Americe ji zocelil. Mezi Sylvií a Sebastianem probíhá dlouhý a tvrdý souboj vůle. Nakonec ji Sebastian přestane považovat za kořist a respektuje ji. Láska k Sylvii ho přiměje opustit dosavadní životní styl a zase se zařadit do slušné společnosti. Ožení se s ní, jejich vztah je plný vášní a zvratů, nějakou dobu jim trvá, než se spolu naučí žít.
    Sylvie přemluví Sebastiana, aby povolal zpět na hrad mladšího syna Luciena a malou Olivii. Sebastian jí vyhoví, i když soužití s dětmi, dosud vychovávanými u Ludvíka, přináší řadu problémů. Olivie nesnáší Sylvii, která ji protěžuje, naopak obdivuje Sebastiana, který k ní cítí odpor.
    Po amnestii se z Ameriky vrací Sebastianova samorostlá sestra Josefina s manželem a dětmi. Uzavřou se Sylvií doživotní přátelství. Na hrad se vloudí neznámá pomatená žena, v níž Christina pozná svou sestru Claru. Christian s Lucienem odjíždějí na studia do Paříže. Christian se má stát lékařem, Lucien právníkem.
    O deset let později: Dospívající Christian se zamiluje do Olivie, Sebastian se ze všech sil snaží nežádoucímu vztahu zabránit. Eugénie nechá unést svou dceru Olivii, nikdo na hradě netuší, že ji v Itálii provdala za jednoho ze svých bohatých milenců. O rok později se Eugénie vrací tajně do Francie, Sebastian ji přistihne na usedlosti v horách, v sebeobraně ji zabije. Umírá stará Christina a předává pomyslné žezlo ochránkyně rodu Sylvii. Rodina přiměje Sebastiana, aby odjel do Itálie a našel Olivii. Nikdo netuší, jaké události se tím dají do pohybu a jaké neštěstí všem přinesou.

    3. díl Další díl romantické ságy rozvíjí osudy členů francouzského šlechtického rodu de Braie, proplétá jejich milostné i nenávistné vztahy.

    Úlohu divokého pána hor hraje i nadále syn Sebastian. Projde životní krizí se svou milovanou manželkou, kterou dočasně ztrácí kvůli nemanželskému dítěti. Jejich silná láska však zvítězí a lidé téměř nepoznávají nového, nyní vlídného a štědrého pána hor. Hrdý šlechtický rod de Braie zasáhne každého, kdo se k němu přiblíží, ať jsou to sňatky potomků, vášnivé lásky, nenávisti nebo různé události. Změnu života celé rozvětvené rodiny předznamenává požár, který Černý hrad úplně zničí.

    4.díl I v tomto díle potomci rozvětveného šlechtického rodu de Braie bojují o své štěstí a lásku, avšak respektují zákon, že čest rodu musí být zachována.

    Rodina již nebydlí na Černém hradu který vyhořel, ale sídlí na Zámečku a příležitostně navštěvuje Paříž a jiná místa ve Francii. Dcera Christina, svou hrdou povahou podobná otci, prožívá osudovou lásku. Cestuje do Indie, kde působí jako samaritánka. Vrátí se však a se svou láskou, nyní manželem, prožívá několik let štěstí. V ději vystupuje mnoho postav, potomků předchozích hrdinů, mezi nimiž vyniká dobrodruh Maxmilián, který podstoupí souboj a vybojuje si lásku krásné Isabelly. Vznikají i další milenecké dvojice, různé dramatické vztahy, intriky a překážky, jejichž zdolávání dává vyniknout charakterům hrdinů

    5. díl Maxmillián de Braie se po čtyřech letech vrací zpět do Francie. Jakoby ho chtěl osud odškodnit za znetvoření po souboji s Gilbertem, má ve všem ostatním štěstí. Zbohatne na akciích Suezského průplavu a začíná podnikat ve velkém.

    6.Díl Roku 1889 se v Paříži seznámí dva studenti - automobiloví fanoušci- Frederik Neville z Barfleuru (adoptivní syn Christiana a Michéle – ve skutečnosti jejich prasynovec) a Hugo Berthier, dědic průmyslových podniků.
    Frederik na Christianovo přání studuje medicínu, ačkoli toužil po technice. Automobily jsou jeho i Hugovou velkou láskou. Frederik seznamuje Huga s Maxmilliánem, který automobilům propadl už dávno. Společně chystají závody. Na nich Frederik poprvé potkává Annu Lavallovou- Hugovu snoubenku. Hugo je veselý (byť poněkud vulgární) společník obklopený neustále ženami, zvyklý na úspěch. Anna je jen přívažkem a sňatek obchodním spojením dvou průmyslových gigantů. Anna je přesto do Huga zamilovaná, všude ho následuje. Huga to obtěžuje a žádá Frederika, aby jí dělal společnost. Frederik se do Anny zamiluje. Anna ho téměř nevnímá.
    Po skončení studií odjíždí Frederik jako lékař s výpravou na Madagaskar. Oficiálním důvodem je načerpání lékařských zkušeností. Ve skutečnosti chce být co nejdál od Anny, kterou nepřestal milovat. Hugo na poslední chvíli odjíždí s ním. Koloniální život oba přátele odcizí. Frederik se věnuje práci, Hugo se baví. Stížnosti na orgie v jeho domě přimějí velitele, aby Huga vykázal. Před odjezdem přiznává Hugo příteli, že se nakazil kapavkou, Frederik ho léčí a upozorňuje na možnou neplodnost. Hugo se mu vysměje.
    Frederik se vrací do Francie o dva roky později, těsně po tom, co umírá jeho matka Michéle. Mladíka matčina smrt těžce zasáhne. S otcem Christianem si nikdy příliš nerozuměl, proto docela rád odjíždí do vzdáleného kraje a ujímá se praxe, kterou mu ještě před smrtí obstarala Michéle. Tam se znovu setkává s Hugem a Annou. Jsou manželé. Anna trpí Hugovým hulvátským chováním, zavírá oči před jeho skandálními avantýrami a léčí se pro neplodnost, aniž tuší, že není její příčinou.
    Frederik zjišťuje, že ani vzdálenost, ani čas nezměnily jeho lásku k Anně. Snaží se jí vyhýbat, ale Hugo si ho najde a přiměje, aby začal docházet do jeho společnosti. Frederik má tak možnost sledovat Annino manželství zblízka. Jeho otřesen Hugovým přístupem k Anně, snaží se ji chránit. Po jednom zvlášť trapném výstupu ji utěšuje a ve slabé chvilce s ní stráví noc. Léky obluzená Anna to možná ani nevnímá…
    Anna otěhotní, vyčte Frederikovi, že ji zneužil a odjíždí k rodině do Marseille. Frederik ji potká až o rok později u Maxmilliána a Isabelly. Anna porodila dvojčata - dcery - , je apatická a zesláblá k smrti. Hugo pije, Annu ponižuje a vyčítá jí, že mu neporodila syna. Jeho neomalenost uráží Maxmilliánovou rodinu i jeho hosty. Všichni se snaží pomoci Anně, nakonec donutí Huga, aby odvezl manželku na lékařské vyšetření do Paříže. Isabella s Frederikem mu však nedůvěřují a jedou do Paříže za ním. Tam zjistí, že Hugo zavřel Annu v hotelovém pokoji a čeká na její smrt. Ta by mu vynesla slušné peníze, které nutně potřebuje. Jeho továrny prožívají krizi, dělníci stávkují. Isabella sežene lékařskou pomoc. Hrozící skandál přinutí Huga poslat Annu do přímořských lázní. Isabella ji doprovází. Frederik přijíždí za nimi, Anna vypadá zdravěji, k němu se chová mnohem vlídněji. Frederik ji přesvědčuje, aby se rozvedla s Hugem, ale na takový krok nemá Anna dost odvahy, Isabella seznamuje Frederika s místní honorací. Její nejzajímavější postavou je zrzavá Mariana Rénardová, osmnáctiletá dcera profesora, zasnoubená se spolužákem. Od prvního setkání je k Frederikovi přitahována, nijak se tím netají. Frederik se k ní chová shovívavě. Ale nelze ji ignorovat, je originální, krásná, výstředním, nekonvenční, upřímná, samorostlá a samostatná.
    Frederik ale všechen čas věnuje Anně. Ta se konečně nechá přesvědčit, že se rozvede s Hugem.
    Nečekaně však přijíždí Hugo, ztropí výstup a Annu odváží sebou domů. Marně ji Frederik zapřísahá, Anna odjíždí. Frederik netuší, že jí Hugo vyhrožoval smrtí dětí. Zklamaný, zrazený Frederik se rozhodne, že už má sebeobětování dost. Je mladý, celá léta žil jen pro Anninu ochranu a její lásku. Teď ji navždy ztratil. Jde se bavit se zdejší mladou společností. Pořádají koňské závody. On a Marianna jsou nejlepší jezdci. Ale zastihne je bouřka a oni spolu stráví noc v lovecké chatě. A pak další.
    Frederik poprvé okouší bezstarostný vztah bez věčných nemocí, vlastní bezmoci, skandálů a sebeobětování. Baví se úměrně svému věku a umiňuje si, že s Mariannou konečně zapomene na Annu a její zradu. Ve chvíli, kdy se konečně cítí šťastný, přijíždí Maxmillián a oznamuje, že Hugo měl cestou domů nehodu. Zabil se a Annu těžce zranil.
    Zaskočený Frederik odjíždí za Annou, aniž podá Marianně vysvětlení. Annino léčení trvá dlouho, mladá žena teprve teď přiznává, že Frederika dávno miluje, ale jako týraná osoba se neodvážila Hugovi vzepřít. Frederik odjíždí za Mariannou, aby si vyjasnil svůj vztah k ní. V jejím rodném městě ji však nezastihne, dovídá se, že se provdala a čeká dítě. Frederik se vrací domů a žení se s Annou.
    Nové století zastihne Frederika jako blahobytného otce rozvětvené rodiny. Dobrodružná krev ho však přiměje, aby přijal místo lékaře při vojenské výpravě do Maroka. Když německé lodi zaútočí na africké přístavy, je Frederikova mise odříznuta od civilizace. Tehdy se opět setkává s Mariannou, která jako známá cestovatelka hledá ve vojenském táboře úkryt. Frederik se teprve nyní dovídá, že je otcem Marianniny dcery. Podaří se mu dostat raněnou Mariannu do bezpečí, ale sám je zajat vzbouřenci a dlouhé měsíce pokládán za mrtvého. Anna nevěří zprávě o jeho smrti a spolu s Davidem ho odjíždí hledat do Biserty. Setká se i s Mariannou a vytuší pravdu o jejím a Frederikově vztahu. Vrací se domů. Frederik dál zůstává nezvěstný. Ve Francii se objeví až po dalším roce.
    Jeho dlouhá cesta domů, při níž si sáhl na samé dno fyzických i psychických sil, znamená i konečné vypořádání s minulostí.

    Epilog nás vrací zpět do míst, kde celý příběh před dvěma sty léty začal. Údolí pod hradem se stalo turisty vyhledávanou lokalitou. Stará hraběnka, která dosud žije na Zámečku, spolu s ekology bojuje proti dálniční přípojce vedoucí přes její bývalé pozemky.
    Na poslední prázdniny roku 1969 k ní přijíždí synovec Alexandr, nejmladší potomek rodu de Braie. Právě dokončil studia v Paříži a ve starých archivech objevuje historii svého rodu. A jednoho dne na zpustlém nádvoří hradu potkává dívku jménem Christina...


    Formát: MP3
    Sampling rate: 44100 Hz
    Bit rate mode: Constant
    Bit rate: 64 kb/s
    Kanál(y): 1









    haseki, milan159, roty, mastef, mastef, hanyxyz, Antonína, malcik69,

    + Pridaj vlastnu verziu tohto torrentu +


    Upozornenie:
    Ziadny zo zobrazených súborov sa nenachádza na tomto serveri. Server slúzi len k síreniu vlastnorucne vytvorených aplikácií, videí, hudby ai. Autori stránok nenesú ziadnu zodpovednost za zverejnené odkazy, komentáre a obsah súborov. Vsetky komentáre, odkazy, súbory ktoré by svojou povahou mohli byt v rozpore zo zákonmi sem vkladáte na vlastnú zodpovednost. Autori stránok si vyhradzujú právo cenzúry odkazov, komentárov príp. súborov, ktoré by svojou povahou mohli byt v rozpore zo zákonmi a dobrými mravmi. Dodrzujte pravidlá!





    0
    sktorrenttiscali
    Ratio 0.11

    Clen

    24/02/2024 10.20.57
    Mohl by to prosím někdo nahodit? Děkuju


    Back

    Na serveru se nenalézají zádne soubory. Za odkazy jsou výhradně zodpovědní uzivatelé a návstěvníci tohoto trackeru. Administrátor není zodpovědný za pridaný obsah ani za skody zpusobené uzivateli. Nesmíte pouzívat tuto webovou stránku pro distribuovaní nebo download zádného materiálu pokud nemáte povolení od príslusného vlastníka práv. Uzivatelé jsou zodpovědní za dodrzování těchto pravidel a podmínek. Owner má právo kdykoliv změnit pravidla tohoto trackeru.

    [ Script trval: 0.187 sec. ] - [ GZIP: disabled ]
    Je zhruba 12:19
    sql

    TOPlist