Tvoj účet nieje VIP.
Preto sú tvoje funkcie a možnosti značne obmedzené.
Pre aktiváciu VIP klikni sem.

Mari Jungstedtova - serie Anders Knutas - 5 knih (2012-2014)(CZ) | SkTorrent.eu

Cz-SkTorrent open Tracker, na volné zdieľanie súborov. Pridajte sa k našej komunite a získajte prístup k tisícom torrentov.

  • vysoká rýchlosť
  • úplne zdarma
  • prevažne Slovenská a Česká scéna
  • ste tu s nami už 10 rokov - Ďakujeme
  • Vitaj Guest (Login) Ako stahovat
    torrenty?
    Torrenty:
    v1 textová
    v2 obrázková
    Ako sa stat
    Uploaderom
    Online
    Filmy
    Forum
    Pravidlá
    SkTSocial
    BitTorrent
    klient
    Meno: Heslo:
    Zaregistrovat
    Po zaregistrovaní mozte volne stahovat
    Zabudol som heslo

    Mari Jungstedtova - serie Anders Knutas - 5 knih (2012-2014)(CZ) Názov:Mari Jungstedtova - serie Anders Knutas - 5 knih (2012-2014)(CZ) Hodnocení: Stiahnut
    Pozriet Online
    Kategória:Knihy a Časopisy - Velikost:16.5 MB BitTorrent klient
    Pridaný: Súbory:
    Skontrolován:2017-09-08 Peerov:2 (Seed: 0, Leech: 2)
    Zaner: Uploader:Uvidis, az ked budes
    VIP
    Kúp nám Pivo 1,10€

    Kúp nám Pivo
    Pridaj do zalozky
    Pridaj do zalozky



    MARI JUNGSTEDTOVÁ

    knihy ze série: Anders Knutas

    Jazyk: Cz
    Formáty dokumentů: Docx, Epub, Mobi, Pdf
    Velikost: 16,5 Mb

    1. v sérii

    Rok vydání: 2012

    Románem Neviditelný se českým čtenářům poprvé představuje autorka označovaná za královnu švédské detektivky. Na malebném švédském ostrově Gotlandu se blíží letní prázdniny. Helena a Per pořádají v letním domku na západním pobřeží každoroční večírek s přáteli, který končí prudkou žárlivou hádkou. Za svítání se Helena vydává na procházku po pláži a v husté ranní mlze někoho potká. Je nalezena brutálně zavražděna. Když je zanedlouho poté objeveno tělo další mrtvé ženy, zavražděné podobně bestiálním způsobem, je kriminálnímu komisaři Andersi Knutasovi jasné, že se jedná o téhož pachatele. O pátrání po sériovém vrahovi mají velký zájem i média a ostrovem se šíří panika. Podléhají jí jak místní obyvatelé, tak přijíždějící turisté. Vybírá si vrah náhodně nebo má nějaký plán? A pokud ano, kdo bude další obětí?


    2. v sérii

    Rok vydání: 2012

    Blíží se začátek adventu a na Gotlandu ztichlém v mrazivém větru padá první sníh. Je vyhlášeno pátrání po 14leté Fanny. Souvisí její zmizení s děsivou vraždou fotografa Henryho Dahlströma, jehož tělo bylo nalezeno před několika týdny? Kriminální komisař Anders Knutas se svým týmem s vypětím sil hledá styčné body a tlak ze strany médií narůstá. Dívka je nalezena uškrcená, tělo ukryté v hromadě mechu a větví. Knutas je zoufalý. Teprve, když v Dahlströmově temné komoře objeví snímky děvčete s neznámým mužem, má v ruce první stopu. Fanny se musela s někým tajně setkávat. Jde o vydírání? Novinář Johan Berg je opět na ostrově a informuje o případu. Setkává se znovu s Emmou, na kterou chtěl stůj co stůj zapomenout. A je to právě on, kdo nakonec posune vyšetřovánío rozhodující krok vpřed.


    3. v sérii

    Rok vydání: 2013

    Gotland uprostřed léta. Mezinárodní skupina studentů archeologie se potí na vykopávkách v místech, kde se právě odkrývá tisíc let starý vikinský přístav. Nálada mezi studenty je vynikající, téměř každý den pořádají společné večírky. Klid je však náhle přerušen zmizením Holanďanky Martiny Flochtenové. Kolují zvěsti o tajném milenci. Zanedlouho je studentka objevena mrtvá. Nahá, visící na stromě. Stopy na těle poukazují na rituální vraždu. Komisař Knutas zahajuje vyšetřování mezi blízkými zavražděné. Kdo je ten tajemný milenec? A jaký je význam znamení na mrtvém těle? Možná existuje nějaká souvislost s bestiální vraždou koně, která před nedávnem pobouřila veřejnost. Komisař s celým týmem usilovně pátrá. Vrah ale brzy zaútočí znovu.


    4. v sérii

    Rok vydání: 2013

    Na ostrově Gotland panuje zima. Nejsou tu žádní turisté, obchody jsou většinou zavřené. Jenom v malé galerii na náměstí se usilovně pracuje. Egon Wallin připravuje vernisáž. Následujícího rána ale čeká město šok. Známý galerista je nalezen zavěšený v jedné z bran středověkého opevnění. Přišla jeho manželka na to, že vedl dvojí život, a pomstila se? Nebo jen stál v cestě bezskrupulózním zlodějům? Komisař Knutas se s celým týmem pouští do vyšetřování a opět musí ustát dotěrný dohled švédských médií.


    5. v sérii

    Rok vydání: 2014

    Na ostrůvku Farö dojde k chladnokrevné vraždě muže. Nevinného otce rodiny, která v místním kempu trávila dovolenou, někdo zabil jediným výstřelem do hlavy. Uprostřed letní sezóny jde o pohromu i pro všechny, kteří žijí z turistického ruchu. Komisař Knutas je právě na dovolené, případ se proto stane první velkou příležitostí pro inspektorku Karin Jacobssonovou. Kam ji dovede pátrání po vrahovi majitele stavební firmy? Co když si už dávno vyhlédl další oběť? Pravdu hledá také novinář Johann Berg, zatímco jeho vztah s Emmou Winarnovou prochází další krizí.


                                   








    meadow-cz, adminsys32,

    + Pridaj vlastnu verziu tohto torrentu +


    Upozornenie:
    Ziadny zo zobrazených súborov sa nenachádza na tomto serveri. Server slúzi len k síreniu vlastnorucne vytvorených aplikácií, videí, hudby ai. Autori stránok nenesú ziadnu zodpovednost za zverejnené odkazy, komentáre a obsah súborov. Vsetky komentáre, odkazy, súbory ktoré by svojou povahou mohli byt v rozpore zo zákonmi sem vkladáte na vlastnú zodpovednost. Autori stránok si vyhradzujú právo cenzúry odkazov, komentárov príp. súborov, ktoré by svojou povahou mohli byt v rozpore zo zákonmi a dobrými mravmi. Dodrzujte pravidlá!


    No comments...


    Back

    Na serveru se nenalézají zádne soubory. Za odkazy jsou výhradně zodpovědní uzivatelé a návstěvníci tohoto trackeru. Administrátor není zodpovědný za pridaný obsah ani za skody zpusobené uzivateli. Nesmíte pouzívat tuto webovou stránku pro distribuovaní nebo download zádného materiálu pokud nemáte povolení od príslusného vlastníka práv. Uzivatelé jsou zodpovědní za dodrzování těchto pravidel a podmínek. Owner má právo kdykoliv změnit pravidla tohoto trackeru.

    [ Script trval: 0.250 sec. ] - [ GZIP: disabled ]
    Je zhruba 20:22
    sql

    TOPlist