Tvoj účet nieje VIP.
Preto sú tvoje funkcie a možnosti značne obmedzené.
Pre aktiváciu VIP klikni sem.

Michael A. Stackpole - Serie Draci koruna (2003-2008)(CZ) | SkTorrent.eu

Cz-SkTorrent open Tracker, na volné zdieľanie súborov. Pridajte sa k našej komunite a získajte prístup k tisícom torrentov.

  • vysoká rýchlosť
  • úplne zdarma
  • prevažne Slovenská a Česká scéna
  • ste tu s nami už 10 rokov - Ďakujeme
  • Vitaj Guest (Login) Ako stahovat
    torrenty?
    Torrenty:
    v1 textová
    v2 obrázková
    Ako sa stat
    Uploaderom
    Online
    Filmy
    Forum
    Pravidlá
    SkTSocial
    BitTorrent
    klient
    Meno: Heslo:
    Zaregistrovat
    Po zaregistrovaní mozte volne stahovat
    Zabudol som heslo

    Michael A. Stackpole - Serie Draci koruna (2003-2008)(CZ) Názov:Michael A. Stackpole - Serie Draci koruna (2003-2008)(CZ) Hodnocení: Stiahnut
    Pozriet Online
    Kategória:Knihy a Časopisy - Velikost:7.4 MB BitTorrent klient
    Pridaný: Súbory:
    Skontrolován:2016-12-25 Peerov:0 (Seed: 0, Leech: 0)
    Zaner: Uploader:Uvidis, az ked budes
    VIP
    Kúp nám Pivo 1,10€

    Kúp nám Pivo
    Pridaj do zalozky
    Pridaj do zalozky



    Jazyk: CZ
    Formát dokumentu: pdf
    Krátký popis: Kompletná séria Dračí Koruna
    Žáner: Romány, Sci-fi a fantasy



    Maska válečníka: Měsíc luny je v Oriose časem zkoušek, obřadů, oslav a lásky, kdy se mladým lidem otevírají brány dospělosti. Obvykle. Pro Tarranta a jeho přátele se ale první zkouška mění v zoufalý boj s předvojem nepřátelské armády, připravené vtrhnout do jejich vlasti. Jedině mocný meč, který se po staletích vrací do lidských rukou, může zachránit Oriosu a celý civilizovaný svět před děsivým přívalem ze severu. Pro svého majitele a jeho přátele představuje ale spíše prokletí než požehnání.

    Pevnost Drakonis 1 - Nová krev: Od událostí Masky válečníka uplynulo pětadvacet let a vzpomínky na válku vybledly. Jméno Tarranta Hawkinse je nenáviděno a proklínáno – je považován za zrádce, který zavedl své přátele do osidel zla.

    Pevnost Drakonis 2 - Nová válka: Pokračování skvělých knih Maska válečníka a Pevnost Drakonis I. Po letech váhání se vládcové Jižních zemí konečně odhodlali k akci. Do Okrannelu vysílají vojenskou výpravu, která má zemi osvobodit ze spárů Chytrininých armád. Odpověď aurolanské tyranky je však rázná. Do pohybu se dává nespočetná horda nestvůr a nových nevídaných zbraní. Prvním cílem Chytriny je, stejně jako před pětadvaceti lety, nedobytná Pevnost Drakonis.

    Dračí hněv 1 - Ticho před bouří: Pevnost Drakonis padla. V jejích ruinách sice stále zuří boje, ale valná část Chytrininých armád pokračuje v postupu, aby vpadla do samého srdce civilizovaného světa. Rozbroje mezi vládci Jižních zemí však brání, aby se jejich vojska postavila společné hrozbě. Mnozí namísto toho hledají nepřátele ve vlastních řadách – což pocítí zejména starý válečník Havran, na něhož dopadne tíha událostí, starých pětadvacet let. Je jen na jeho přátelích, aby mu pomohli z nebezpečné situace, byť na to mají zoufale málo času…

    Dračí hněv 2 - Bouře: Chytrinina ofenzíva neustává. Aurolanské hordy se převalily přes Sebcii a jejich dalším cílem je starobylé magické království Muroso. Váhaví panovníci Jižních zemí se ani tváří v tvář nelítostnému nepříteli nedokáží sjednotit, a tak ohrožené zemi přichází na pomoc pouhá hrstka hrdinů. V boji proti obrovské přesile se musejí spolehnout jen na své zkušenosti, odvahu a především víru v pravdivost proroctví, vyřčeného před pětadvaceti lety. Bude to však stačit, když do válečného chaosu zasáhnou nejděsivější bytosti, jaké svět kdy poznal?

    Velká výprava 1 - Stíny proroctví: Závěrečná kniha trilogie Dračí koruna. Nad Jižními zeměmi houstnou stíny. Will Norrington, považovaný na základě Proroctví za zachránce civilizovaného světa, je mrtev a zdá se, že aurolanskou armádu už nic nezastaví. Princezna Alexie, čaroděj Kerrigan Reese, legendární válečník Havran a ostatní se musejí pokusit o nemožné - přimět váhavé krále a královny, aby konečně začali jednat. Co však tato skupinka odvážlivců zmůže; zvlášť, když se ukáže, že Chytrininy plány jsou temnější, než kdokoli tušil, a že se dokonce v samém srdci rodící se aliance skrývá nepřítel? Jiskřička naděje ale naštěstí nezhasíná ani v nejzoufalejších chvílích a přátelé a spojenci se objevují i tehdy, když už je nikdo nečeká...

    Velká výprava 2 - Od moře po ledovce: Armády civilizovaných království konečně vytáhly proti aurolanským vetřelcům. Od elfských lesů po podhorské labyrinty urZrethiů, od úrodných plání Jihu po jalové severské tundry, od moře po ledovce, všude teče krev. Tuto válku ale nerozhodnou meče, drakonely a dokonce ani dračí plameny. Dokáže to jedině ten, o němž hovoří pětadvacet let staré proroctví; naneštěstí však není zdaleka jisté, zda svět skutečně zachrání, anebo Chytrině naopak umožní, aby si ho podmanila. Všem nepřátelům aurolanské tyranky nezbývá než doufat – a bojovat. Čas rozhodujícího střetnutí se blíží a jediné, co lze říci s jistotou, je, že potom už nic nebude jako dřív…










    + Pridaj vlastnu verziu tohto torrentu +


    Upozornenie:
    Ziadny zo zobrazených súborov sa nenachádza na tomto serveri. Server slúzi len k síreniu vlastnorucne vytvorených aplikácií, videí, hudby ai. Autori stránok nenesú ziadnu zodpovednost za zverejnené odkazy, komentáre a obsah súborov. Vsetky komentáre, odkazy, súbory ktoré by svojou povahou mohli byt v rozpore zo zákonmi sem vkladáte na vlastnú zodpovednost. Autori stránok si vyhradzujú právo cenzúry odkazov, komentárov príp. súborov, ktoré by svojou povahou mohli byt v rozpore zo zákonmi a dobrými mravmi. Dodrzujte pravidlá!





    0
    Dali2
    Ratio 2.59

    VIP

    15/01/2023 22.16.18
    Mozem poprosit o seed? je to nedostupne.


    Back

    Na serveru se nenalézají zádne soubory. Za odkazy jsou výhradně zodpovědní uzivatelé a návstěvníci tohoto trackeru. Administrátor není zodpovědný za pridaný obsah ani za skody zpusobené uzivateli. Nesmíte pouzívat tuto webovou stránku pro distribuovaní nebo download zádného materiálu pokud nemáte povolení od príslusného vlastníka práv. Uzivatelé jsou zodpovědní za dodrzování těchto pravidel a podmínek. Owner má právo kdykoliv změnit pravidla tohoto trackeru.

    [ Script trval: 0.319 sec. ] - [ GZIP: disabled ]
    Je zhruba 05:58
    sql

    TOPlist