Tvoj účet nieje VIP.
Preto sú tvoje funkcie a možnosti značne obmedzené.
Pre aktiváciu VIP klikni sem.

Michael Connelly - Prebehlik (2016)(CZ) | SkTorrent.eu

Cz-SkTorrent open Tracker, na volné zdieľanie súborov. Pridajte sa k našej komunite a získajte prístup k tisícom torrentov.

  • vysoká rýchlosť
  • úplne zdarma
  • prevažne Slovenská a Česká scéna
  • ste tu s nami už 10 rokov - Ďakujeme
  • Vitaj Guest (Login) Ako stahovat
    torrenty?
    Torrenty:
    v1 textová
    v2 obrázková
    Ako sa stat
    Uploaderom
    Online
    Filmy
    Forum
    Pravidlá
    SkTSocial
    BitTorrent
    klient
    Meno: Heslo:
    Zaregistrovat
    Po zaregistrovaní mozte volne stahovat
    Zabudol som heslo

    Michael Connelly - Prebehlik (2016)(CZ) Názov:Michael Connelly - Prebehlik (2016)(CZ) Hodnocení: Stiahnut
    Pozriet Online
    Kategória:Knihy a Časopisy - Velikost:1.3 MB BitTorrent klient
    Pridaný: Súbory:
    Skontrolován:2017-01-19 Peerov:3 (Seed: 0, Leech: 3)
    Zaner: Uploader:Uvidis, az ked budes
    VIP
    Kúp nám Pivo 1,10€

    Kúp nám Pivo
    Pridaj do zalozky
    Pridaj do zalozky





    Harry Bosch přechází na temnou stranu práva.
    Ale ve všech ostatních ohledech zůstává stejně
    zarputilý a samorostlý, jako byl dřív.

    Michael Connelly
    Přeběhlík
    (The Crossing)
    Dvacátý případ Harryho Bosche

    Žánr: thriller
    Jazyk: CZ
    Rok: 2016
    Formát: epub, mobi

    Anotace
    Je lepší sám odejít, než být vyhozen. Přesně tímto pravidlem se řídil detektiv Harry Bosch, když před šesti měsíci opustil policii. Měl už po krk zpolitizované mašinerie, a tak zvolil raději výslužbu než neustálý boj s větrnými mlýny. Člověk jeho typu však nevydrží dlouho v nečinnosti. Dobře to o něm ví i advokát Mickey Haller, a proto Bosche osloví s nabídkou, aby pro něj pracoval jako soukromý vyšetřovatel. Boschovi se tato představa zpočátku příčí – má pocit, že by se tím zpronevěřil všemu, co jako policista vykonal a čemu věřil. Nakonec se však přece jen nechá přemluvit. Nyní tedy stojí na opačné straně justičního systému a bývalí kolegové pro něj mají jen hanlivé označení přeběhlík. Jeho úkolem je nalézt důkazy, které zprostí Hallerova klienta obvinění z vraždy, přestože vzorky DNA nalezené na místě činu hovoří jednoznačně v jeho neprospěch. Vskutku nelehký úkol. Bosch se však do něj pustí s vervou buldoka a brzy začne nacházet v policejních spisech různé nesrovnalosti a rozpory. Je možné, že nitky tohoto případu vedou přímo do policejních řad? A pokud je tomu tak, neocitá se v ohrožení i život samotného Bosche?

    Autor
    Michael Connelly (1956) je americký spisovatel. Píše především detektivní romány. Michael Connelly se proslavil především jako duchovní otec oblíbeného hrdiny, losangeleského policisty Harryho Bosche a také právního obhájce Mickeyho Hallera. Jeho knihy byly přeloženy do 39 světových jazyků a vynesly mu mnoho ocenění. Žije na Floridě.








    jsobotka, kevals,

    + Pridaj vlastnu verziu tohto torrentu +


    Upozornenie:
    Ziadny zo zobrazených súborov sa nenachádza na tomto serveri. Server slúzi len k síreniu vlastnorucne vytvorených aplikácií, videí, hudby ai. Autori stránok nenesú ziadnu zodpovednost za zverejnené odkazy, komentáre a obsah súborov. Vsetky komentáre, odkazy, súbory ktoré by svojou povahou mohli byt v rozpore zo zákonmi sem vkladáte na vlastnú zodpovednost. Autori stránok si vyhradzujú právo cenzúry odkazov, komentárov príp. súborov, ktoré by svojou povahou mohli byt v rozpore zo zákonmi a dobrými mravmi. Dodrzujte pravidlá!


    No comments...


    Back

    Na serveru se nenalézají zádne soubory. Za odkazy jsou výhradně zodpovědní uzivatelé a návstěvníci tohoto trackeru. Administrátor není zodpovědný za pridaný obsah ani za skody zpusobené uzivateli. Nesmíte pouzívat tuto webovou stránku pro distribuovaní nebo download zádného materiálu pokud nemáte povolení od príslusného vlastníka práv. Uzivatelé jsou zodpovědní za dodrzování těchto pravidel a podmínek. Owner má právo kdykoliv změnit pravidla tohoto trackeru.

    [ Script trval: 0.173 sec. ] - [ GZIP: disabled ]
    Je zhruba 23:34
    sql

    TOPlist