Tvoj účet nieje VIP.
Preto sú tvoje funkcie a možnosti značne obmedzené.
Pre aktiváciu VIP klikni sem.

Morgan Rice - Saga Kralove a Carodejove (2015-2016) | SkTorrent.eu

Cz-SkTorrent open Tracker, na volné zdieľanie súborov. Pridajte sa k našej komunite a získajte prístup k tisícom torrentov.

  • vysoká rýchlosť
  • úplne zdarma
  • prevažne Slovenská a Česká scéna
  • ste tu s nami už 10 rokov - Ďakujeme
  • Vitaj Guest (Login) Ako stahovat
    torrenty?
    Torrenty:
    v1 textová
    v2 obrázková
    Ako sa stat
    Uploaderom
    Online
    Filmy
    Forum
    Pravidlá
    SkTSocial
    BitTorrent
    klient
    Meno: Heslo:
    Zaregistrovat
    Po zaregistrovaní mozte volne stahovat
    Zabudol som heslo

    Morgan Rice - Saga Kralove a Carodejove (2015-2016) Názov:Morgan Rice - Saga Kralove a Carodejove (2015-2016) Hodnocení: Stiahnut
    Pozriet Online
    Kategória:Knihy a Časopisy - Velikost:3.7 MB BitTorrent klient
    Pridaný: Súbory:
    Skontrolován:2017-09-18 Peerov:3 (Seed: 3, Leech: 0)
    Zaner: Uploader:Uvidis, az ked budes
    VIP
    Kúp nám Pivo 1,10€

    Kúp nám Pivo
    Pridaj do zalozky
    Pridaj do zalozky



    Autor: Morgan Rice
    Sága: Králové a Čarodějové
    Jazyk: Čeština
    Formát dokumentu: epub

    Popis: Autorka bestselleru číslo jedna, Morgan Rice, přichází s novou epickou fantasy ságou: VZESTUP DRAKŮ

    Díly:

    1. Vzestup draků
    Kyra, 15, sní o tom stát se známým bojovníkem, stejně jako její otec, i když je jedinou dívkou v tvrzi, plné chlapců. Svádí vlastní souboj s tím, aby se jí podařilo porozumět její vzvláštní dovednosti, tajemné vnitřní síle, a uvědomuje si, že je jiná, než ostatní. Je před ní skrýváno tajemství o jejím narození a o věštbě, do které je zahalena, a tak se snaží přijít na to, kým vlastně je. Když Kyra dospěje a místní Lord se rozhodne, že se jí zmocní a odvede si ji, její otec ji chce provdat, aby ji tak zachránil. Ale Kyra odmítá a vydá se na svou vlastní cestu do nebezpečného lesa, kde se setká se zraněným drakem – a podnítí tak celou řadu událostí, které navždy změní celé království. Patnáctiletý Alec se zatím obětuje pro svého bratra, místo kterého se nechá naverbovat a je odvezen na voze směrem k Plamenům, zdi z ohně, která je sto stop vysoká a která brání vstupu armádě skřítků z východu. Na druhé straně království se žoldnéř Merk pokouší opustit svou temnou minulost a přejít přes les až k Věži, aby se tam stal Hlídačem a pomohl strážit Ohnivý Meč, magický zdroj síly království. Ale skřítkové se chtějí k Meči také dostat – a připravují ohromnou invazi, která má královstí navždy zničit.

    2. Vzestup statečných
    Následkem drakova útoku je Kyra vyslána na naléhavou misi: přejít Escalon a vyhledat svého strýce v tajemné Věži Uru. Nadešel čas, aby se dozvěděla, kým vlastně je a kým byla její matka, a začít trénovat a dále rozvíjet své jedinečné schopnosti. Bude to mise, která bude pro osamocenou dívku představovat mnohá nebezpečí, Escalon je totiž plný nebezpečných divokých bestií a nebezpečných lidí – tato mise si vyžádá všechnu její sílu, aby vůbec dokázala přežít.

    3. Tíha cti
    Kyra se konečně setkává se svým tajemným strýcem a je šokována, když objeví, že není tím mužem, jakého očekávala. Pustí se do tréninku, který testuje její výdrž a frustruje ji, protože brzy naráží na hranice svých sil. Neschopná povolat svého draka, neschopná najít svou sílu hluboko uvnitř, s pocitem naléhavosti, aby pomohla svému otci ve válce, Kyra zpochybňuje, že bude vůbec kdy schopná stát se bojovnicí, jakou si přála být. A když se hluboko v lese setká se záhadným chlapcem, který má větší moc, než ona, přemýšlí, co má pro ni její budoucnost opravdu nachystáno.

    4. Falešná chrabrost
    Kyra se pomalu vrací z hranice života a smrti, vyléčená Kylovou láskou a tajemnou silou. On se pro ni obětuje a ona znovu získá svou sílu – ale ne bez důsledků. Snaží se z Alvy získat informaci o tajemství jejího rodu a konečně zjistí vše o své matce. Když získá příležitost vypátrat zdroj své síly, musí se Kyra rozhodnout: zda dokončit svůj trénink nebo cestu, aby pomohla svému otci, který je uvězněn v žaláři hlavního města a čeká na svou popravu.

    5. Říše stínů
    Kyra se ocitne uprostřed hořícího hlavního města, které je napadeno draky, její život visí na vlásku. Její milovaná domovina je zničená, Plameny jsou sníženy a skřítkové vtrhli dovnitř, Kyra se musí urgentně vydat do Mardy, aby získala kouzelnou zbraň předtím, než bude příliš pozdě – i když ji to dovede do samotného srdce temnoty.

    6. Noc odvážných
    Kyra najít způsob, jak se vysvobodit z Mardy a vrátit se do Escalonu se svou Holí Pravdy. Pokud se jí to podaří, čeká na ni epická bitva jejího života, protože se bude muset utkat s armádami, patřícímu Ra, národem skřítků a hejnem draků. Pokud budou její síla a její zbraně dostatečně silné, dočká se své matky, která je připravena odhalit tajemství jejího osudu a zrození. Duncan se musí postavit proti armádám Ra, a to jednou provždy. A přesto zatímco vede největší bitvy svého života, vede poslední povstání v Ďáblově Gluchu, nemá tušení o temném podvodu, který pro něj chystá Ra. V Zátoce Smrti musí Merk a dcera Krále Tarnise spojit síly s Alecem a bojovníky ze Ztracených Ostrovů, aby se utkali s draky. Musí najít Duncana a spojit s ním síly, aby zachránili Escalon, ale přesto se znovu objevuje Vesuvius a chystá na ně nečekaný podvod.

                                   








    Bodie2005, Joana55555, Pavel67, Pavel67,

    + Pridaj vlastnu verziu tohto torrentu +


    Upozornenie:
    Ziadny zo zobrazených súborov sa nenachádza na tomto serveri. Server slúzi len k síreniu vlastnorucne vytvorených aplikácií, videí, hudby ai. Autori stránok nenesú ziadnu zodpovednost za zverejnené odkazy, komentáre a obsah súborov. Vsetky komentáre, odkazy, súbory ktoré by svojou povahou mohli byt v rozpore zo zákonmi sem vkladáte na vlastnú zodpovednost. Autori stránok si vyhradzujú právo cenzúry odkazov, komentárov príp. súborov, ktoré by svojou povahou mohli byt v rozpore zo zákonmi a dobrými mravmi. Dodrzujte pravidlá!





    0
    mirasan
    Ratio 0.55

    Clen

    18/09/2017 20.40.25
    Před casem jsem od ni hledal knihy na netu ,ale nasel jsem jen co dodává obchod Play a s toho jsem to neuměl stáhnout do čtečky ,tak ještě jednou dik.

    0
    Hellraiser
    Ratio 1

    Clen

    18/09/2017 20.33.37
    To bohužel zatím nemám

    0
    mirasan
    Ratio 0.55

    Clen

    18/09/2017 20.14.24
    Dík za knihy ,,budeš mít i ságu čarodějův prsten?

    5
    Hellraiser
    Ratio 1

    Clen

    18/09/2017 19.50.08
    Leda tak a ne virus, aani jsi to nestáhl tak tady netroluj

    -1
    sethczcz
    Ratio 0.36

    Clen

    18/09/2017 19.44.24
    je tam virus


    Back

    Na serveru se nenalézají zádne soubory. Za odkazy jsou výhradně zodpovědní uzivatelé a návstěvníci tohoto trackeru. Administrátor není zodpovědný za pridaný obsah ani za skody zpusobené uzivateli. Nesmíte pouzívat tuto webovou stránku pro distribuovaní nebo download zádného materiálu pokud nemáte povolení od príslusného vlastníka práv. Uzivatelé jsou zodpovědní za dodrzování těchto pravidel a podmínek. Owner má právo kdykoliv změnit pravidla tohoto trackeru.

    [ Script trval: 0.304 sec. ] - [ GZIP: disabled ]
    Je zhruba 08:26
    sql

    TOPlist