Tvoj účet nieje VIP.
Preto sú tvoje funkcie a možnosti značne obmedzené.
Pre aktiváciu VIP klikni sem.

Native Instruments Traktor PRO 3.0.0.31 | SkTorrent.eu

Cz-SkTorrent open Tracker, na volné zdieľanie súborov. Pridajte sa k našej komunite a získajte prístup k tisícom torrentov.

  • vysoká rýchlosť
  • úplne zdarma
  • prevažne Slovenská a Česká scéna
  • ste tu s nami už 10 rokov - Ďakujeme
  • Vitaj Guest (Login) Ako stahovat
    torrenty?
    Torrenty:
    v1 textová
    v2 obrázková
    Ako sa stat
    Uploaderom
    Online
    Filmy
    Forum
    Pravidlá
    SkTSocial
    BitTorrent
    klient
    Meno: Heslo:
    Zaregistrovat
    Po zaregistrovaní mozte volne stahovat
    Zabudol som heslo

    Native Instruments Traktor PRO 3.0.0.31 Názov:Native Instruments Traktor PRO 3.0.0.31 Hodnocení: Stiahnut
    Pozriet Online
    Kategória:Programy - Velikost:212.3 MB BitTorrent klient
    Pridaný: Súbory:
    Skontrolován:2018-10-29 Peerov:0 (Seed: 0, Leech: 0)
    Zaner: Uploader:Uvidis, az ked budes
    VIP
    Kúp nám Pivo 1,10€

    Kúp nám Pivo
    Pridaj do zalozky
    Pridaj do zalozky



    Native Instruments Traktor PRO 3.0.0.31 (x64)

    „Traktor Pro 3, plná verze DJ softwaru, který je součástí nových DJ kontrolérů řady Traktor Kontrol, je nejstabilnější ze všech historicky vydaných verzí aplikace Traktor a má znatelně lepší zvuk díky novému „Elastique V3 stretching engine". Z hlediska designu se uživatelské prostředí dočkalo příjemného redesignu a zjednodušení pro lepší využití v klubovém prostředí, ovšem jeho intuitivnost, která vyhovovala spoustě umělců zůstala zachována. Z hlediska funkcionalit je novinek a vylepšení o poznání více.Každý kanál v Traktor Pro 3 nyní obsahuje Mixer-FX knob k ovládání efektů i filteru, který je vynikající pro perfektní přechody nebo build-upy.  A DJové využívající k hraní exetrní mixpult mohou nyní posílat "neprocesovaný" zvuk z Traktoru přímo do pultu díky novému režimu, který "obchází" interní softwarový mix."

    Uživatelé a fanoušci Traktoru se po dlouhá léta dožadovali aktualizace uživatelského rozhraní. S třetí generací Traktoru je nyní konečně dostanou. 3x hurá! Kompletní grafika byla ztmavena, zjednodušena, zpřehledněna - prostě přiblížena ostatním produktům NI a především lépe přizpůsobena využití v klubovém prostředí. Mnoho prvků je inspirováno také rozhraním Maschine SW!

     FX MixerMix sekce se dočká kompletní přestavby a to je dobrá zpráva, co myslíte? Každý deck/kanál v Traktor Pro 3 bude mít individuální FX Mixer sekci inspirovanou DJM pulty od Pioneeru. Ovládací knob FX, který analogicky najdete i na hardwarových MK3 kontrolerech, má navíc ještě mnoho dalších efektů, které můžete zvolit. Podobně jako tomu bylo v Marco FX u Traktor 2.6, nyní se ale ještě podobá klasickým klubovým pultům.Zatím si však bohužel nejsme jisti, jak budou tyto FX jednotky pracovat s externími zařízeními a jestli budou např. MIDI mapovatelné. Vše se pravděpodobně dozvíme až koncem září.Reverse playback        Dost možná i díky novému enginu bude nový Traktor umožňovat přehrání celé skladby v opačném, tedy reverzním, směru. Většina DJ softwarů sice tuto funkcí má, ovšem jen několika vteřinovou. Proti předchozímu Traktoru Pro 2, který ji neměl, ale určitě bude vítaným doplňkem – tedy pro ty, kteří reverse playback ve svých setech používají.Mix bypass?Potřebujete prostě obejít jakékoliv interní zpracování zvuku vaší skladby a poslat ji přímo do zvukovky vašeho mixpultu? Přesně tohle vám nový Traktor Pro 3 umožní - poslat "netknutý" zvuk bez jakéhokoliv interního processingu přímo z SW do zvukovky/mixu.








    Spiniax, Karel_N,

    + Pridaj vlastnu verziu tohto torrentu +


    Upozornenie:
    Ziadny zo zobrazených súborov sa nenachádza na tomto serveri. Server slúzi len k síreniu vlastnorucne vytvorených aplikácií, videí, hudby ai. Autori stránok nenesú ziadnu zodpovednost za zverejnené odkazy, komentáre a obsah súborov. Vsetky komentáre, odkazy, súbory ktoré by svojou povahou mohli byt v rozpore zo zákonmi sem vkladáte na vlastnú zodpovednost. Autori stránok si vyhradzujú právo cenzúry odkazov, komentárov príp. súborov, ktoré by svojou povahou mohli byt v rozpore zo zákonmi a dobrými mravmi. Dodrzujte pravidlá!





    0
    Co1de2r3
    Ratio 0.03

    Clen

    29/10/2018 20.47.19
    Díky za tyhle programy koupil jsem NI Komplete 6 ale používám DAW Audition...
    Uploader
    29/10/2018 17.21.34
    Cracklá verze.funkční win 10


    Back

    Na serveru se nenalézají zádne soubory. Za odkazy jsou výhradně zodpovědní uzivatelé a návstěvníci tohoto trackeru. Administrátor není zodpovědný za pridaný obsah ani za skody zpusobené uzivateli. Nesmíte pouzívat tuto webovou stránku pro distribuovaní nebo download zádného materiálu pokud nemáte povolení od príslusného vlastníka práv. Uzivatelé jsou zodpovědní za dodrzování těchto pravidel a podmínek. Owner má právo kdykoliv změnit pravidla tohoto trackeru.

    [ Script trval: 0.265 sec. ] - [ GZIP: disabled ]
    Je zhruba 15:03
    sql

    TOPlist