Tvoj účet nieje VIP.
Preto sú tvoje funkcie a možnosti značne obmedzené.
Pre aktiváciu VIP klikni sem.

Nedelni rozhlasova pohadka - 15 pohadek (1959-2010)(CZ) | SkTorrent.eu

Cz-SkTorrent open Tracker, na volné zdieľanie súborov. Pridajte sa k našej komunite a získajte prístup k tisícom torrentov.

  • vysoká rýchlosť
  • úplne zdarma
  • prevažne Slovenská a Česká scéna
  • ste tu s nami už 10 rokov - Ďakujeme
  • Vitaj Guest (Login) Ako stahovat
    torrenty?
    Torrenty:
    v1 textová
    v2 obrázková
    Ako sa stat
    Uploaderom
    Online
    Filmy
    Forum
    Pravidlá
    SkTSocial
    BitTorrent
    klient
    Meno: Heslo:
    Zaregistrovat
    Po zaregistrovaní mozte volne stahovat
    Zabudol som heslo

    Nedelni rozhlasova pohadka - 15 pohadek (1959-2010)(CZ) Názov:Nedelni rozhlasova pohadka - 15 pohadek (1959-2010)(CZ) Hodnocení: Stiahnut
    Pozriet Online
    Kategória:Mluvené slovo - Velikost:634.0 MB BitTorrent klient
    Pridaný: Súbory:
    Skontrolován:2014-12-19 Peerov:2 (Seed: 2, Leech: 0)
    Zaner: Uploader:Uvidis, az ked budes
    VIP
    Kúp nám Pivo 1,10€

    Kúp nám Pivo
    Pridaj do zalozky
    Pridaj do zalozky




    Kodek: různé, povětšinou MPEG-1 Audio layer 3
    Bitrate: všechny 128 Kbps, 44.1 kHz
    Počet kanálů: Stereo
    Délka: 763 minut 31 sekund
    Jazyk: čeština
    Žánr: rozhlasová nedělní pohádka
    Rok vydání pokud jsem ho zjistil, je uveden u každé pohádky zvlášť

    Tracklist (seznam pohádek, co tu je)
    Dar-nedar-rozhlasová-pohádka
    Horká-jehla-rozhlasová-pohádka
    Hrad-Svícen-Rozhlasová-pohádka
    Jak-Kuba-parohatou-princeznu-léčil-rozhlasová-pohádka
    Kmotřička-smrt-rozhlasová-pohádka
    O-hromovém-kameni-rozhlasová-pohádka
    O-princezně-se-zlatou-hvězdou-na-čele-Rozhlasová-pohádka
    O-slunečníku,-Měsíčníku-a-Větrníku-Rozhlasová-pohádka
    O-zrádné-panně-ze-stříbrného-luhu-rozhlasová-pohádka
    Princ-Chocholouš-rozhlasová-pohádka
    Pták-Ohnivák-a-liška-Ryška--rozhlasová-pohádka
    Třetí-sudička-Rozhlasová-pohádka
    Tři-zlaté-vlasy-děda-Vševěda-rozhlasová-pohádka
    Zapomenutý-čert--Rozhlasová-pohádka
    Zlatovláska--rozhlasová-pohádka


       
       

    O zrádné panně ze Stříbrného luhu  (2000) jak už název napovídá, způsobí ta zakletá panenka nemálo trápení jak mlynáři Toníkovi, tak i jeho nevěstě Terezce. Přesto se však v závěru všichni dočkají překvapujícího rozuzlení. Účinkují Svatopluk Skopal, Linda Rybová, Jiřina Jirásková, Josef Somr a další.


    Rozhlasová pohádka Hrad svícen  (2009) si pohraje se jmény. Bude se v ní totiž pátrat po pánech z tajemného hradu Svícen, kteří se kdysi bůhvíproč a bůhvíjak ztratili. Prý ale každého z nich stačí oslovit tím správným jménem. A v původní pohádce Karla Šiktance v režii Yvony Žertové se bude hrát především o jedno jediné jméno.
    V nahrávce účinkují Lukáš Hlavica, Jitka Ježková, Michal Zelenka, Jan Vlasák a další. 


    Jak Kuba parohatou princeznu léčil (1980). Uslyšíte veselou pohádku o velikých uších a ještě větším paroží. Pohádku o lásce Kuby a Amálky a o docela malém, obyčejném štěstí.   Ušatost se vyléčí polibkem věnovaným z upřímné lásky. Parohy shodí ten, kdo se dokáže zbavit své pýchy. Povede se to parohaté princezně?  Na motivy stejnojmenné pohádky Jana Drdy napsala Helena Sýkorová. 


    Rozhlasovou úpravu pohádky známého francouzského pohádkáře 17. století Charlese Perraulta Princ Chocholouš natočil Jan Berger. Pohádka vypráví o krásné princezně a chytrém princi, o tom, že co jednomu přebývá, to se druhému nedostává.Stačí tedy na jedné straně vzít, na druhé přidat. Ovšem když se do toho vloží láska, může být všechno docela jinak... V rozhlasové nahrávce z roku 1978 uslyšíme Josefa Patočku, Zlatu Adamovskou, Petra Svobodu, Jiřího Sováka a řadu dalších.


    Kmotřička Smrt (1975). Pohádky Karla Jaromíra Erbena, stejně jako jeho baladické básně ze sbírky Kytice, patří k literárnímu odkazu, jímž se můžeme pyšnit. Lehce ponurá atmosféra k nim náleží, ostatně jako k životu samotnému. Pohádka Kmotřička Smrt ale i přes svůj název navozuje spíš atmosféru víry a naděje. A vy si ji můžete vyslechnout s Jiřinou Petrovickou, Janou Preissovou, Libuší Havelkovou a Martinem Růžkem v hlavních rolích.


    Živá voda  patří k odkazu klasika českých lidových pohádek Karla Jaromíra Erbena, na jehož dvousté výročí narození v listopadu tohoto roku vzpomínáme. A to je také důvod, proč na samý závěr měsíce nabízí Dvojka už nikoli jen soutěžní úryvek z pohádky, ale celý pohádkový příběh, který po právu náleží mezi skvosty našeho kulturního dědictví.
    V rozhlasové pohádce natočené v roce 1997 účinkovali Boris Rösner, Tomáš Töpfer, Josef Somr, Jaroslava Adamová, Barbora Kodetová, Ivan Trojan, Otakar Brousek ml. a mnozí další.


    Do pohádkového světa českých klasických pohádek nás zavede známý pohádkový příběh Tři zlaté vlasy děda Vševěda. Byl zpracován podle pohádky Karla Jaromíra Erbena, od jehož narození uplyne 7. listopadu již 195 let. V nahrávce z roku 1992 účinkují v hlavních rolích Eduard Cupák, Luděk Munzar, František Němec a Věra Hučínová.


    Téma osudovosti přináší rozhlasová pohádka Třetí sudička (2003). Pohádkovou formou se snaží odpovědět na otázku, co je to za sílu, která dokáže změnit úděl, jenž nám byl přisouzen. V roli nešťastného a nepříliš hezkého prince se představí David Novotný, v roli panovačné a znuděné princezny Linda Rybová - Prachařová a v roli zoufalé matky Gabriela Vránová. V režii Hany Kofránkové dále Pavel Batěk, Vojtěch Štulc, Jindřich Nováček, Jan Horák, Jan Maléř, Václav Jílek, Jana Kovalčíková, Jan Meduna, Eva Leimbergerová, Irena Máchová, Hana Vagnerová, Vojtěch Hájek, Renata Visnerová, David Novotný, Linda Rybová, Gabriela Vránová, Drahomíra Fialková, Bohumila Dolejšová, Viola Zinková, Stanislav Zindulka, Věra Slunéčková, Petra Špalková, Libuše Havelková, Alfred Strejček, Daniel Bambas a Bořivoj Navrátil.


    Rozhlasová pohádka Karla Šiktance Dar nedar () vypráví o třech narozeninových dárcích, které věnuje pastucha Prokop starostově dceři, o třech pastýřských patronech a třech zkouškách, jimiž musí nakonec Prokop projít, aby přivedl ztracenou Annu Marii zpět. V hlavních rolích účinkují  vypravěč (Viktor Preiss), pastucha Prokop (Martin Preiss), Berka z Šacnberka (Radoslav Brzobohatý), Anna Marie, jeho dcera (Petra Špalková), Martin, pastýřský patron (Antonín Molčík), Vendelín, pastýřský patron (Oldřich Vlach), Linhart, pastýřský patron (Stanislav Zindulka), Kváča (Jiří Lábus), Hubert (Ivan Řezáč), pastýř Matyáš (Soběslav Sejk), chasník Jeroným (Michal Zelenka). Dále účinkují Tereza Tobiášová, Lenka Kohoutová, Petr Šplíchal, Jiří Litoš, Hana Brothánková, Dana Reichová, Jana Knappová, Eva Přibylová, Tomáš Pergl a Josef Plechatý. Natočeno v roce 2003.


    Horká jehla. Na motivy stejnojmenné pohádky Josefa Štefana Kubína napsal František Pavlíček. Hudba Vadim Petrov. Dramaturgie Eva Košlerová. Režie Jan Berger. Účinkují: Jaroslav Konečný, Jana Andresíková, Václav Neužil a Jan Gross. Natočeno v roce 1986.


    V původní rozhlasové pohádce Karla Šiktance O hromovém kameni (2010) se mladý Jonáš pokusí najít kámen nebo aspoň kamínek, o kterém se říká, že když do něj uhodí, otevře pak takový oblázek všechny poklady světa.
    Režie Maria Křepelková. Osoby a obsazení: vypravěč (Václav Postránecký), Jonáš (Jan Maxián), děda Matyáš (Josef Somr), Betynka, jeho vnučka (Patricie Soukupová), skalní pán (Jiří Schwarz), hospodský (Jiří Štěpnička), hospodská (Milena Steinmasslová), hodinář (Petr Pelzer), vlaštovka, čejka (Lenka Krupanská), Otakar Brousek ml., Tomáš Valík a Vlastimil Zavřel.


    O Slunečníku, Měsíčníku a Větrníku (1999). Tentokrát je připraven příběh O Slunečníku, Měsíčníku a Větrníku, tedy pohádkový příběh o třech nebeských bratrech a jednom princi, kterého čeká dlouhá pouť za princeznou jeho srdce. V hlavních rolích se představí Martin Zounar, Miroslava Pleštilová, Pavel Soukup, Otakar Brousek ml. a další. 


    Zlatovláska. Známou českou klasickou pohádku o zlatovlasé panně, mrzutém králi a jeho odhodlaném sloužícím Jiříkovi, který nakonec usedne na trůn. V nahrávce z roku 1991 se v hlavních rolích představí Jan Potměšil, Lenka Jelínková, Alena Vránová, Vladimír Ráž a další. 


    O princezně se zlatou hvězdou na čele. Uslyšíme pohádkový příběh princezny Lady, která se zahalila do myšího kožíšku, skryla hvězdu, jež zdobí její čelo, a vydala se do sousedního království v roli služky a kuchtičky. Přesto dokázala okouzlit prince Hostivíta, takže než zazvonil pohádkový zvonec, konala se v Hostivítově království svatba. V nahrávce z roku 1988 účinkují Jiří Langmajer, Sylva Sequensová, Věra Galatíková, Ladislav Mrkvička a další. 


    Už je to je to pětapadesát let, kdy si hlavní roli v nezapomenutelném Zapomenutém čertovi (1959) zahrál Stanislav Neumann. Čertu Trepifajkslovi alias Matesovi zdatně sekundovala Jiřina Šejbalová, Theodor Pištěk, Libuše Havelková nebo například Josef Kemr.










    haseki,

    + Pridaj vlastnu verziu tohto torrentu +


    Upozornenie:
    Ziadny zo zobrazených súborov sa nenachádza na tomto serveri. Server slúzi len k síreniu vlastnorucne vytvorených aplikácií, videí, hudby ai. Autori stránok nenesú ziadnu zodpovednost za zverejnené odkazy, komentáre a obsah súborov. Vsetky komentáre, odkazy, súbory ktoré by svojou povahou mohli byt v rozpore zo zákonmi sem vkladáte na vlastnú zodpovednost. Autori stránok si vyhradzujú právo cenzúry odkazov, komentárov príp. súborov, ktoré by svojou povahou mohli byt v rozpore zo zákonmi a dobrými mravmi. Dodrzujte pravidlá!


    No comments...


    Back

    Na serveru se nenalézají zádne soubory. Za odkazy jsou výhradně zodpovědní uzivatelé a návstěvníci tohoto trackeru. Administrátor není zodpovědný za pridaný obsah ani za skody zpusobené uzivateli. Nesmíte pouzívat tuto webovou stránku pro distribuovaní nebo download zádného materiálu pokud nemáte povolení od príslusného vlastníka práv. Uzivatelé jsou zodpovědní za dodrzování těchto pravidel a podmínek. Owner má právo kdykoliv změnit pravidla tohoto trackeru.

    [ Script trval: 0.285 sec. ] - [ GZIP: disabled ]
    Je zhruba 01:50
    sql

    TOPlist