Tvoj účet nieje VIP.
Preto sú tvoje funkcie a možnosti značne obmedzené.
Pre aktiváciu VIP klikni sem.

Overlord Collection CZ | SkTorrent.eu

Cz-SkTorrent open Tracker, na volné zdieľanie súborov. Pridajte sa k našej komunite a získajte prístup k tisícom torrentov.

  • vysoká rýchlosť
  • úplne zdarma
  • prevažne Slovenská a Česká scéna
  • ste tu s nami už 10 rokov - Ďakujeme
  • Vitaj Guest (Login) Ako stahovat
    torrenty?
    Torrenty:
    v1 textová
    v2 obrázková
    Ako sa stat
    Uploaderom
    Online
    Filmy
    Forum
    Pravidlá
    SkTSocial
    BitTorrent
    klient
    Meno: Heslo:
    Zaregistrovat
    Po zaregistrovaní mozte volne stahovat
    Zabudol som heslo

    Overlord Collection CZ Názov:Overlord Collection CZ Hodnocení: Stiahnut
    Pozriet Online
    Kategória:Hry na Windows - Velikost:8.3 GB BitTorrent klient
    Pridaný: Súbory:
    Skontrolován:2022-10-25 Peerov:3 (Seed: 2, Leech: 1)
    Zaner: Uploader:Uvidis, az ked budes
    VIP
    Kúp nám Pivo 1,10€

    Kúp nám Pivo
    Pridaj do zalozky
    Pridaj do zalozky





    Overlord I
    Připravte se být pokušeni, uchváceni a nadšeni staňte se třetím Overlordem poté co byl druhý Overlord poražen a jeho věž zničena a vypleněna hrdiny dobra byly jeho věrní služebníci nuceni udělat z jednoho z bývalých hrdinů svého dalšího Overlorda a tak se snažíte jako nově zrozený padouch obnovit zašlou slávu věže Zla a nastolit Zlo ve světě jako Nový Overlord a dokonce si došlápnout i na své bývalé druhy ve zbrani kteří vás jen tak ponechaly napospas osudu ve věži poté co byl druhý Overlord poražen, bohužel se ve světě vždy když porazíte jednoho ze svých bývalých přátel ve zbrani objeví záhadná brána vedoucí do pekelné propasti první brána se objeví nedlouho poté když porazíte prvního Bosse Hry Pulčíka Melvina.

    Overlord II
    Staňte se mocným čtvrtým krutovládcem nástupcem třetího overlorda! z prvního dílu poté co předchozí Třetí Overlord skončil uvězněn v pekelné propasti kde se stal jejím novým vládcem nedobrovolně zůstaly služebníci bez svého Overlorda v roly syna třetího overlorda se vydáte obnovit padlou říši svého otce a zničit Císařské Impérium které se rozhodlo vše magické vyhladit ze světa to nelze dopustit.

    Overlord Fellowship of Evil
     Hraješ za nemrtvého Nethergůla v roli dočasného Overlorda přivedeného zpět mezi živé dá li se to tak nazvat se snažíš způsobit opět trochu Zla ve světě, které ovládly škaredé síly dobra. zlo už není co bývalo a snažíš se připomenout že stále žije a kope bohužel nedlouho poté co ožiješ zjistíš že cosi mění vše zlé v podsvětí na roztomilé chlupaté milé vše hezké fuj. snažíš se nejen tomu přijít na kloub zjistit co to způsobuje a zachránit podsvětí ale snažíš se i obnovit dlouho ztracené srdce podsvětí. S pomocí armády silných, i když možná trochu praštěných, služebníků si můžeš se světem dělat, co si jen zamaneš. Mezi tebou a tvými nekalými záměry stojí jedině a pouze tvé vlastní svědomí.Neštěstí nechodí nikdy samo - Není tajemstvím, že neštěstí má rádo společnost, tak proč si k šílenému řádění nepozvat i kamarády? Přizvi až tři parťáky (online nebo offline).

    Hry stačí jen rozbalit a spustit

    Kompletní kolekce ze Série Overlord v češtině

    Overlord I CZ dabing základní hra: DLC Raising Hell EN titulky
    Overlord II CZ titulky
    Overlord Fellowship of Evil CZ titulky









    jabcak9, Kontura, malazaba333, martinjc, Tomuri8, Fyro, Slux, jakubnemo, marpan, P-Jan, MilanSvobo, Alien35, frenki24, frenki24, frenki24, mechonax01, zio58,

    + Pridaj vlastnu verziu tohto torrentu +


    Upozornenie:
    Ziadny zo zobrazených súborov sa nenachádza na tomto serveri. Server slúzi len k síreniu vlastnorucne vytvorených aplikácií, videí, hudby ai. Autori stránok nenesú ziadnu zodpovednost za zverejnené odkazy, komentáre a obsah súborov. Vsetky komentáre, odkazy, súbory ktoré by svojou povahou mohli byt v rozpore zo zákonmi sem vkladáte na vlastnú zodpovednost. Autori stránok si vyhradzujú právo cenzúry odkazov, komentárov príp. súborov, ktoré by svojou povahou mohli byt v rozpore zo zákonmi a dobrými mravmi. Dodrzujte pravidlá!





    0
    Alien35
    Ratio 0.13

    Clen

    23/11/2023 14.59.55
    seed pls

    0
    YuutoAnii
    Ratio 0.17

    Clen

    07/06/2023 14.52.19
    seed smim li poprosit


    Back

    Na serveru se nenalézají zádne soubory. Za odkazy jsou výhradně zodpovědní uzivatelé a návstěvníci tohoto trackeru. Administrátor není zodpovědný za pridaný obsah ani za skody zpusobené uzivateli. Nesmíte pouzívat tuto webovou stránku pro distribuovaní nebo download zádného materiálu pokud nemáte povolení od príslusného vlastníka práv. Uzivatelé jsou zodpovědní za dodrzování těchto pravidel a podmínek. Owner má právo kdykoliv změnit pravidla tohoto trackeru.

    [ Script trval: 0.291 sec. ] - [ GZIP: enabled ]
    Je zhruba 20:37
    sql

    TOPlist