Tvoj účet nieje VIP.
Preto sú tvoje funkcie a možnosti značne obmedzené.
Pre aktiváciu VIP klikni sem.

Pekne pohadky 1,2,3,4 (2005-2013)(CZ) | SkTorrent.eu

Cz-SkTorrent open Tracker, na volné zdieľanie súborov. Pridajte sa k našej komunite a získajte prístup k tisícom torrentov.

  • vysoká rýchlosť
  • úplne zdarma
  • prevažne Slovenská a Česká scéna
  • ste tu s nami už 10 rokov - Ďakujeme
  • Vitaj Guest (Login) Ako stahovat
    torrenty?
    Torrenty:
    v1 textová
    v2 obrázková
    Ako sa stat
    Uploaderom
    Online
    Filmy
    Forum
    Pravidlá
    SkTSocial
    BitTorrent
    klient
    Meno: Heslo:
    Zaregistrovat
    Po zaregistrovaní mozte volne stahovat
    Zabudol som heslo

    Pekne pohadky 1,2,3,4 (2005-2013)(CZ) Názov:Pekne pohadky 1,2,3,4 (2005-2013)(CZ) Hodnocení: Stiahnut
    Pozriet Online
    Kategória:Filmy Kreslené - Velikost:3.7 GB BitTorrent klient
    Pridaný: Súbory:
    Skontrolován:2014-02-01 Peerov:2 (Seed: 0, Leech: 2)
    Zaner:Animovany,Dobrodruzny,Komedie,Pohadka Uploader:Uvidis, az ked budes
    VIP
    Kúp nám Pivo 1,10€

    Kúp nám Pivo

    Pridaj do zalozky
    Pridaj do zalozky




    Madagaskar



    Animovaný / Dobrodružný / Komedie / Rodinný

    USA, 2005, 86 min
    Režie:
    Eric Darnell, Tom McGrath
    Scénář:
    Mark Burton, Billy Frolick, Eric Darnell, Tom McGrath
    Hudba:
    Hans Zimmer
    Hrají:
    Ben Stiller, Chris Rock, David Schwimmer, Jada Pinkett Smith, Sacha Baron Cohen, Cedric the Entertainer, Tom McGrath, Chris Miller, Bob Saget, Andy Richter, Christopher Knights, Bastian Pastewka, Cody Cameron


    Obsah

       Nový animovaný snímek studia Dreamworks vypráví o čtveřici zvířecích celebrit z Central Park ZOO v New Yorku. Nejlepší přátelé - lev (Ben Stiller), zebra (Chris Rock), žirafa (David Schwimmer) a těhotná hrošice (Jada Pinkett-Smith) - si užívají péče ošetřovatelů do té doby, než jeden z nich zmizí. Zbytek se ho vydává hledat, ale během útěku ze zoologické zahrady jsou polapeni a deportováni do míst, jaká nikdo z nich neočekával - do "domovské" Afriky. Zvířátka se tak musí vypořádat se skutečným životem v přírodě, s problémy, se kterými se během svého života zatím nepotýkala (shánění potravy). Naštěstí nejsou na Madagascaru sami, potkají se tu například s lemurem, který si libuje v pořádání opravdu hlučných rave parties. Avšak ne každý je vítá s otevřenou náručí.

    http://www.csfd.cz/film/117282-madagaskar/


    Barbie a Růžové balerínky



    Animovaný / Rodinný

    USA, 2013, 75 min
    Režie:
    Owen Hurley
    Hrají:
    Trevor Devall, Brett Dier, Ali Liebert, Teryl Rothery, Kelly Sheridan


    Obsah

       Protančete se kouzelným dobrodružstvím s Barbie™, která představuje Kristyn™, baletku s velkými sny! Když vyzkouší pár jiskřících růžových balerínek, je i se svou kamarádkou Hailey™ přenesena do úžasného baletního světa. Tam Kristyn™ zjistí, že musí tancovat ve svých oblíbených baletních představeních Giselle a Labutí jezero, aby porazila zlou Sněžnou královnu. Vydejte se na nádhernou výpravu do míst, ve kterých se i sny můžou stát skutečností, pokud tancujete svým srdcem!

    http://www.csfd.cz/film/336739-barbie-a-ruzove-balerinky/


    Zvonilka: Tajemství křídel



    Animovaný / Rodinný

    USA, 2012, 72 min
    Režie:
    Peggy Holmes, Roberts Gannaway
    Scénář:
    Ryan Rowe, Peggy Holmes
    Hudba:
    Joel McNeely
    Hrají:
    Lucy Hale, Timothy Dalton, Anjelica Huston, Mae Whitman, Megan Hilty, Matt Lanter, Lucy Liu, Raven-Symoné, Debby Ryan, Pamela Adlon, Jeff Bennett, Jane Horrocks, Rob Paulsen, Bella Thorne


    Obsah

       Zvonilka: Tajemství křídel je fantastickým příběhem, ve kterém se Zvonilka vydává napříč zapovězenou hranicí ze svého domova do tajemných Zimních lesů, kde se setkává s celou řadou nových zimních víl a odhaluje kouzelné tajemství – Zvonilka má totiž sestru, stejně veselou a hravou Modrovločku. Ta se s ní na oplátku vydává na návštěvu do Zvonilčina domova. Když se o jejich pouti dozví královna Clarion a král Milori, vládci Zimních lesů, varují obě před tím, že už nikdy nesmějí zapovězenou hranici překročit, a vysvětlují jim oběť, kterou sami museli za podobný přestupek podstoupit. Zvonilka a Modrovločka ale nemohou ovlivnit přírodu. Když stroj na výrobu sněhu, který Modrovločka při svém putování po Zvonilčině domově používá, začne ohrožovat strom, jenž je zdrojem kouzelného prášku víl, jsou obě sestry nuceny sjednotit letní a zimní víly a vše napravit dříve, než bude pozdě.

    http://www.csfd.cz/film/316610-zvonilka-tajemstvi-kridel/



    Doba ledová 4: Země v pohybu




    Animovaný / Dobrodružný / Komedie

    USA, 2012, 84 min
    Režie:
    Steve Martino, Mike Thurmeier
    Scénář:
    Michael Berg, Jason Fuchs, Mike Reiss
    Kamera:
    Renato Falcão
    Hudba:
    John Powell
    Hrají:
    Ray Romano, Queen Latifah, John Leguizamo, Denis Leary, Chris Wedge, Josh Peck, Jennifer Lopez, Seann William Scott, Aziz Ansari, Peter Dinklage, Keke Palmer, Ester Dean, Aubrey Graham, Wanda Sykes, Kunal Nayyar, Nick Frost, Nicki Minaj, Rebel Wilson, Alan Tudyk, Heather Morris, Josh Gad, Alain Chabat, Jennette McCurdy, Simon Pegg, Tashiana Wahington

    Do kin se po třech letech vrací oblíbená mamutí rodinka Mannyho, Ellie, jejich teenagerské dcerunky Broskvičky, lenochoda Sida, šavlozubého tygra Diega a potřeštěného krysoveverčáka Scratta, aby prožili nové napínavé dobrodružství. Právě Scratt, se svou vášní pro žaludy a jejich ukrýváním totiž způsobí katastrofu nevídaných rozměrů. Podaří se mu zasadit svůj žalud takovým způsobem, že pradávná Pangea začne praskat a lámat se na jednotlivé kontinenty a díky pohybu litosférických desek dojde i k rozdělení naší prehistorické party. Ellie a Broskvička zůstanou na jednom kontinentu a Many, Sid a Diego jsou unášeni proudem na ledové kře hluboko do širého oceánu. Ať to stojí, co to stojí, naši tři odvážní přátelé se musí dostat zpátky domů a při tom na ně čeká nejedno velké dobrodružství. Při cestě zpět jim dají zabrat nejenom mořské bouře, přílivové vlny a mořské příšery, ale musejí zvládnout i první společné soužití na jedné malé kře a tak se můžeme těšit na řadu komických scén plných vzájemného špičkování. Shodou okolností a náhod se na jejich provizorní loď, kterou si vytvořili z ledovce, dostane i Sidova babička, kterou skupinka zachrání v příboji mořských vln. Už, už se zdá, že naše partička kamarádů bude zachráněna, když se z oparu mlhy vynoří loď, jenže její podivínská posádka na palubě ani v nejmenším nehodlá našim kamarádům pomoci. Naopak, všichni jsou zajati a dostávají se do ještě větší šlamastiky

    http://www.csfd.cz/film/281739-doba-ledova-4-zeme-v-pohybu/

    Všechny pohádky jsou v jednom videu za sebou spolu jazyk CZ

    Jazyk: CZ
    Titilky: ne

    Video:
    Doba trvání: 5:23:19
    šířka: 656
    výška: 368
    rychlost dat:1499kbps
    celková přenosová rychlost:1627 kbps
    fregvence smím. 25sním/sek

    Audio:
    přenosová rychlost: 128 kbps
    kanály: 2 (stereo)
    frekvence zvuku: 44 kHz




    Filmy CZ/SK dabing


    Upozornenie:
    Ziadny zo zobrazených súborov sa nenachádza na tomto serveri. Server slúzi len k síreniu vlastnorucne vytvorených aplikácií, videí, hudby ai. Autori stránok nenesú ziadnu zodpovednost za zverejnené odkazy, komentáre a obsah súborov. Vsetky komentáre, odkazy, súbory ktoré by svojou povahou mohli byt v rozpore zo zákonmi sem vkladáte na vlastnú zodpovednost. Autori stránok si vyhradzujú právo cenzúry odkazov, komentárov príp. súborov, ktoré by svojou povahou mohli byt v rozpore zo zákonmi a dobrými mravmi. Dodrzujte pravidlá!





    0
    laky1234
    Ratio 1.73

    Member+

    21/01/2023 13.10.53
    Prosím o seed, díky


    Back

    Na serveru se nenalézají zádne soubory. Za odkazy jsou výhradně zodpovědní uzivatelé a návstěvníci tohoto trackeru. Administrátor není zodpovědný za pridaný obsah ani za skody zpusobené uzivateli. Nesmíte pouzívat tuto webovou stránku pro distribuovaní nebo download zádného materiálu pokud nemáte povolení od príslusného vlastníka práv. Uzivatelé jsou zodpovědní za dodrzování těchto pravidel a podmínek. Owner má právo kdykoliv změnit pravidla tohoto trackeru.

    [ Script trval: 0.253 sec. ] - [ GZIP: disabled ]
    Je zhruba 02:32
    sql

    TOPlist