Tvoj účet nieje VIP.
Preto sú tvoje funkcie a možnosti značne obmedzené.
Pre aktiváciu VIP klikni sem.

Peter Hamilton - Usvit noci (7 knih)(CZ) | SkTorrent.eu

Cz-SkTorrent open Tracker, na volné zdieľanie súborov. Pridajte sa k našej komunite a získajte prístup k tisícom torrentov.

  • vysoká rýchlosť
  • úplne zdarma
  • prevažne Slovenská a Česká scéna
  • ste tu s nami už 10 rokov - Ďakujeme
  • Vitaj Guest (Login) Ako stahovat
    torrenty?
    Torrenty:
    v1 textová
    v2 obrázková
    Ako sa stat
    Uploaderom
    Online
    Filmy
    Forum
    Pravidlá
    SkTSocial
    BitTorrent
    klient
    Meno: Heslo:
    Zaregistrovat
    Po zaregistrovaní mozte volne stahovat
    Zabudol som heslo

    Peter Hamilton - Usvit noci (7 knih)(CZ) Názov:Peter Hamilton - Usvit noci (7 knih)(CZ) Hodnocení:N/A Stiahnut
    Pozriet Online
    Kategória:Knihy a Časopisy - Velikost:4.8 MB BitTorrent klient
    Pridaný: Súbory:
    Skontrolován:2014-06-12 Peerov:1 (Seed: 0, Leech: 1)
    Zaner: Uploader:Uvidis, az ked budes
    VIP
    Kúp nám Pivo 1,10€

    Kúp nám Pivo
    Pridaj do zalozky
    Pridaj do zalozky




    Jazyk: česky
    Formát dokumentu: epub
    Krátký popis: Svět, který je v této sérii vykreslený, je velmi komplexní a věrohodný. Čtenář v něm najde mezihvězdné cesty, živé lodě, statečné kapitány, bandity, tajemné záhady, superzbraně, pokročilé technologie, komplikovanou politiku, mimozemské civilizace, zaostalé planety a mnoho dalšího. (Wikipedie)

    Databáze knih ..

    kniha 1., Porucha reality – zjevení (1997)Dvacáté sedmé století. Lidé obývají stovky světů, do své Konfederace už zapojili i dva mimozemské druhy a samo lidstvo se rozdělilo na dvě kultury. Mladý pilot Jozue Calvert má podezřelé štěstí u žen i v podnikání. Emigranti ze zničené Země s nadšením osídlují nový svět. Sotva dospělá šlechtična se ujímá vlády nad biotechnologickým habitatem. Odsouzený satanista začíná budovat svou říši zla. A do naší galaxie přiletí nenápadný, ale zvídavý tvoreček... Nikdo ještě netuší, že všechny osudy zvrátí prokletí, s jakým se lidstvo dosud nesetkalo.


    kniha 2., Porucha reality – expanze (1997)Lidé začínají chápat, jaké hrozbě čelí. Adamité se svými nanoimplantáty ani geneticky vylepšení Edenité si ovšem neuvědomují plný rozsah nebezpečí. Pravdu tuší jen agenti tajných služeb na Lalonde, otec Horst Elwes a samozřejmě Jozue Calvert, sběratel milionů a dívčích srdcí. Lidé svádějí první bitvy, z minulosti se vrací téměř zapomenutý masový vrah Laton, zlotřilý habitat terorizuje své lidské potomky, Cikáni na dvou vzdálených světech jako jediní vědí, o co jde. A na prokleté planetě zůstalo pár zapomenutých, ale pro novináře nesmírně zajímavých dětí.


    kniha 3., Neutroniový alchymista – Sjednocení (1998)Konfederace bojuje na všech frontách, ale nejurputnější bitvy svádějí tajné služby. Zapojuje se do nich i Jozue Calvert, jemuž osud chystá jednu ránu za druhou. Neumírají však jen jeho blízcí. Temný mesiᚠQuinn Dexter chce dobýt Norfolk, sestry Kavanaghovy míří do ještě většího nebezpečí. Ze záhrobí se vrací geniální mafián rozhodnutý pokořit celou galaxii. Je čas získávat spojence i tam, kde by je nikdo nehledal. A kdesi ve vesmíru se skrývá ztracená zbraň schopná ničit slunce.


    kniha 4., Neutroniový alchymista – Střet (1998)Štvanice na doktorku Alkad Mzuovou se účastní už všechny tajné služby i Jozue Calvert. Meziplanetární mafie pokračuje v úspěšném tažení proti Konfederaci. Z nepravděpodobného spojenectví království Kulu a Edenitů povstalo Osvobození Mortonridge, největší pěchotní akce od jedenadvacátého století. Honička za Alchymistou vykazuje stále méně úspěchů a stále více mrtvých. Twelve-T už jen silou vzteku rozpohyboval nefunkční tělo. Namířil samopal na stín u nebožáka a stiskl spouš. Vesmír zatajil dech.


    kniha 5., Nahý bůh I: Útok (2000)První část sci-fi románu Nahý bůh, ve kterém boj mezi vyvolanou hrozbou a lidstvem spěje pomalu ke svému vrcholu.
    Dexter Quinn touží nastolit na Zemi vládu Posedlých a Al Capone pokračuje dál v budování své organizace. Tranquility je vystavena masivnímu útoku a osudy jednotlivých osob se proplétají a přenáší různými kouty Vesmíru. Ačkoli Posedlí expandují, lidé se snaží jim uzavírat možnosti dalšího rozvoje. Cyklus Úsvit noci se pomalu završuje. Následovat budou ještě druhý a třetí díl série Nahý bůh - Útěk a Víra.


    kniha 6., Nahý bůh II: Útěk (2000)Druhá část sci-fi románu Nahý bůh - Útěk, ve kterém se skupina Posedlých ocitá v jakémsi paralelním světě a osudy hlavních hrdinů spějí ke svému vyústění.
    Dexter Quinn začíná řádit na Zemi, kde se ocitla také Luise se svojí sestrou Genevieve. Al Capone nadále vymýšlí další cesty jak upevnit a rozšířit své panství. Posedlí se dostávají do zvláštního paralelního světa s podivnými obyvateli a situace se postupně dramatizuje. Otázkou je, zda Posedlí dosáhnou konečné převahy nad lidmi a zmocní se Země, nebo se lidem podaří je zastavit. Následovat bude třetí díl Nahý bůh - Víra.


    kniha 7., Nahý bůh III: Víra (2000)Třetí část sci-fi románu Nahý bůh - Víra, ve které Jozue Calvert pokračuje v cestě za Spícím bohem.
    Cyklus knih "Úsvit noci" se chýlí ke konci, dále sledujeme paralelní složité děje, v očekávání, zda-li se protnou. Kdesi ve vesmíru se nachází Spící bůh, který by mohl lidstvu pomoci dostat odpověď na nejzávažnější otázku existence. Nahý bůh - Útok, Útěk, Víra. V závěru knihy připojena stručná informace o autorovi a českých překladech jeho děl.













    + Pridaj vlastnu verziu tohto torrentu +


    Upozornenie:
    Ziadny zo zobrazených súborov sa nenachádza na tomto serveri. Server slúzi len k síreniu vlastnorucne vytvorených aplikácií, videí, hudby ai. Autori stránok nenesú ziadnu zodpovednost za zverejnené odkazy, komentáre a obsah súborov. Vsetky komentáre, odkazy, súbory ktoré by svojou povahou mohli byt v rozpore zo zákonmi sem vkladáte na vlastnú zodpovednost. Autori stránok si vyhradzujú právo cenzúry odkazov, komentárov príp. súborov, ktoré by svojou povahou mohli byt v rozpore zo zákonmi a dobrými mravmi. Dodrzujte pravidlá!





    -1
    okkhs
    Ratio 2.06

    Member+

    16/08/2014 15.40.24
    Seed prosím.


    Back

    Na serveru se nenalézají zádne soubory. Za odkazy jsou výhradně zodpovědní uzivatelé a návstěvníci tohoto trackeru. Administrátor není zodpovědný za pridaný obsah ani za skody zpusobené uzivateli. Nesmíte pouzívat tuto webovou stránku pro distribuovaní nebo download zádného materiálu pokud nemáte povolení od príslusného vlastníka práv. Uzivatelé jsou zodpovědní za dodrzování těchto pravidel a podmínek. Owner má právo kdykoliv změnit pravidla tohoto trackeru.

    [ Script trval: 0.275 sec. ] - [ GZIP: disabled ]
    Je zhruba 05:41
    memcache

    TOPlist