Tvoj účet nieje VIP.
Preto sú tvoje funkcie a možnosti značne obmedzené.
Pre aktiváciu VIP klikni sem.

Protiuder / Strike Back - 3.Serie (CZ)[720p] = CSFD 79% | SkTorrent.eu

Cz-SkTorrent open Tracker, na volné zdieľanie súborov. Pridajte sa k našej komunite a získajte prístup k tisícom torrentov.

  • vysoká rýchlosť
  • úplne zdarma
  • prevažne Slovenská a Česká scéna
  • ste tu s nami už 10 rokov - Ďakujeme
  • Vitaj Guest (Login) Ako stahovat
    torrenty?
    Torrenty:
    v1 textová
    v2 obrázková
    Ako sa stat
    Uploaderom
    Online
    Filmy
    Forum
    Pravidlá
    SkTSocial
    BitTorrent
    klient
    Meno: Heslo:
    Zaregistrovat
    Po zaregistrovaní mozte volne stahovat
    Zabudol som heslo

    Protiuder / Strike Back - 3.Serie (CZ)[720p] = CSFD 79% Názov:Protiuder / Strike Back - 3.Serie (CZ)[720p] = CSFD 79% Hodnocení: Stiahnut
    Pozriet Online
    Kategória:Seriál - Velikost:16.9 GB BitTorrent klient
    Pridaný: Súbory:
    Skontrolován:2020-03-29 Peerov:2 (Seed: 2, Leech: 0)
    Zaner:Akcni,Drama,Krimi,Thriller Uploader:Uvidis, az ked budes
    VIP
    Kúp nám Pivo 1,10€

    Kúp nám Pivo

    Pridaj do zalozky
    Pridaj do zalozky







    Jazyk: CZ
    Rok vydání: 2010
    Délka: 3x88+20x46 min
    Žánr: Akční / Drama / Thriller / Krimi
    Odkaz na CSFD: http://www.csfd.cz/film/274888-protiuder/

    Režie: Daniel Percival
    Hudba: Ilan Eshkeri
    Hrají: Philip Winchester, Rhona Mitra, Shane Taylor, Richard Armitage, Jimi Mistry, Alexandra Moen, Andrew Lincoln, Jodhi May, Shelley Conn,Eva Birthistle, Charles Dance, Vincent Regan, Natalie Becker, Colin Salmon, Nicola Stephenson, Natalia Avelon, Laura Haddock, Mel Raido,Ewen Bremner, Adewale Akinnuoye-Agbaje, Cal Macaninch, Shaun Parkes, Alexander Siddig, Liam Cunningham, Iain Glen, David Haig, Toby Stephens, David Harewood, Orla Brady, Adrian Rawlins, Tim Pigott-Smith, Said Taghmaoui, Alistair Petrie, Annabelle Wallis, Robert Hobbs, Rachel Shelley, Atilla Árpa, Abdul Salis, Langley Kirkwood, Omar Berdouni, Danny Webb, Farid Elouardi, Sara Stewart, Ron Smerczak, Peter O'Meara, Matthew Leitch, Hakeem Kae-Kazim, Féodor Atkine, Patrick Lyster, Paul Freeman, Terence Maynard, Michelle Lukes, Eamonn Walker, Silas Carson

    Obsah:
    Napínavý thriller, jehož dějová linie koresponduje s hlavními událostmi současné doby, se soustředí na dva členy přísně tajné protiteroristické organizace, známé jako Sekce 20: ženatého britského seržanta Michaela Stonebridge, který se na začátku třetí řady seriálu přesouvá od práce v terénu k trénování nováčků a amerického renegáta Damiena Scotta, příslušníka U.S. Delta Force, jenž byl propuštěn v předvečer invaze USA do Iráku a v Sekci 20 dostal druhou šanci, aby pomohl likvidovat mezinárodní teroristy. Znovu v koprodukci Cinemaxu a britské Sky TV, sleduje tato řada seriálu Stonebridge, Scotta a jejich novou šéfku Rachel Daltonovou, jak pročesávají Afriku ve snaze najít skupinu zločinců a především cenné jaderné spouštěče, které pokud by se dostaly do špatných rukou, by mohly na Zemi vyvolat Armagedon.

    Epizoda 1:
    Scott dostal rozkaz přesunout se do pouště v Keni a zabezpečit transfer libyjského funkcionáře Keemala, žádajícího o azyl, do rukou britského velvyslanectví. Namísto toho vše skončí únosem a Scott je spolu s dalšími třemi rukojmími odvlečen do válkou zpustošeného Mogadisha - a do spárů místního brutálního válečníka, Huseyina Waabri. Zatímco jeho kamarád riskuje v Africe život, Stonebridge je zpět ve Spojeném království a trénuje nováčky organizace Sekce 20. Zdánlivě poklidná práce nabere nebezpečný zvrat, když labilní voják Jake Hanson, jehož bratr kdysi sloužil se Stonebridgem, ztratí nervy...

    Epizoda 2:
    Scott s překvapením zjišťuje, že jedna z rukojmích Waabriho, Rachel Daltonová, je ve skutečnosti vysoce postavená velitelka. Scott se, nyní doprovázen Stonebridgem a Richmondem, snaží oddálit nepřátelský útok v Mogadišu, jenž naplánoval Waabri a jeho sexy pomocnice Asmara. Ti dva doufají, že se jim podaří prodat čtyři nukleární spouštěče tajemnému kupujícímu v Jihoafrické republice a pak začnou nový život. Když se tým nakonec vrátí zpět do Londýna, bude jim přidělen nový velitel, který nahradí plukovníka Granta. Stonebridge se usmíří s Kerry, i když jen nakrátko...

    Epizoda 3:
    Otřesený Stonebridge se připojí v Nigeru ke Scottovi. Společně se snaží vystopovat Axmaliho, radikálního muslimského duchovního, jenž je posedlý spouštěcími mechanismy. Bohužel je v jejich operaci značně brzdí CIA i místní nepřátelské přijetí. Poblíž Niamey však dvojice znovu chytí horkou stopu - kurýr jménem Othmani se spouštěči v závěsu postupuje do Alžírska. Scott a Stonebridge se spojí s Markundou, vůdcem kočovného kmene Tuaregů, aby dostali Othmaniho, jenž má vazby na jednoho z nejvyšších vůdců Al Kaidy, El Soldata. Jenže nenadálý pouštní útok ohrozí celou misi ... znovu.

    Epizoda 4:
    Zašití s Markundou a zraněným Othmanim na odlehlém statku v Alžírsku, se Scott a Stonebridge připravují na nevyhnutelný útok El Soldata, jenž se snaží dostat nebezpečné spouštěče a také svého polovičního bratra. V zázemí Sekce 20 zpovídá Sinclair Daltonovou o jejím vztahu k Othmanimu. Na pochybách je také major, jenž volá Othmanimu a zpochybňuje jeho slepou loajálnost ke dvojakým darebákům. S příchodem úsvitu vypukne krvavá přestřelka, jejíž vítěz – a držitel jaderných spouštěčů – bude velmi nečekaný.

    Epizoda 5:
    Sekce 20 pokračuje v pátrání po ovladačích, a tak se přesouvá do Kapského města, kde se Knoxovi kumpáni snaží přinutit imigranta a nukleárního experta, Petera Evanse, ke spolupráci. V opačném případě splní své výhružky a unesou Evansovy děti. Stonebridge a Dalton vezmou Evanse pod svou ochranu a Scott se pokouší proniknout ke Knoxovi: s pomocí bývalého člena Delta Force, Curtise Roa. Fotbalový stadion se postupně promění v šílenou honbu Kapským městem - a Stonebridge je odlákán známou tváří...

    Epizoda 6:
    Knox naverboval Evanse a Stonebridge vidí příležitost k lokalizování zařízení - spojí se s Knoxovou idealistickou dcerou Avou. Scott se snaží přesvědčit ženu-zabijáka, aby následovala svou intuici a zmizela. Hanson prosazuje své jedinečné schopnosti, ve snaze získat novou práci. Poté co Scott, Richmond a Baxter zmaří operaci, snaží se policie utnout aktivity Sekce 20.

    Epizoda 7:
    Poté, co je Walter Lutulu, vůdce Strany za demokratické Zimbabwe, propuštěn z vězení, Scott a Stonebridge sledují Lutulovu dceru, aktivistku Lilian, ve snaze dostat se ke svému nepříteli Knoxovi. Namísto toho je hnízdo Sekce 20 napadeno Dreyerem a tento vpád bude mít fatální následky. Mezitím je Lutulova oddanost v troskách, dozví se totiž o skutečných úmyslech svého osvoboditele.

    Epizoda 8:
    Stonebridge se snaží zachránit zabijáka z rozzlobeného davu a Scott se pokouší přesvědčit Lilian o Knoxových úmyslech a odráží útok Hansona. Matlock vezme Stonebridge jako rukojmí a Sekce 20 je přinucena zorganizovat výměnu vězňů. Povzbuzena Knoxem k vedení své strany, přinese Lilian na tiskovou konferenci šokující zprávu - Knox zuří, ale Sekce 20 je už jen krůček od získání ovladačů.

    Epizoda 9:
    Knox je nyní hledaným mužem číslo jedna, přesto kuje plán, ve kterém hrají hlavní roli jaderné bomby a také několik afrických států sužovaných politickým neklidem a nestabilní situací domobrany. Když je na místě činu odhalen transport jedné z jaderných zbraní, pustí se Stonebridge se Scottem ještě usilovněji do nebezpečného pátrání. Dalton konfrontuje Christy Bryanta o jednání CIA v Africe. Matlock odhalí své skutečné motivy spojení Knoxe s Hansonem, jenž nadále představuje pro Stonebridge značné rozptýlení.

    Epizoda 10:
    Scott se vyptává Bryant na její roli v Knoxově plánu a apeluje na ni, aby jim pomohla. Jenže směr jeho akce může být ovlivněn jeho temnou minulostí. Stonebridge se snaží soustředit na misi, ale nemůže se zbavit všudypřítomných myšlenek na pomstu. Jihoafrická policie se spojí se Sekcí 20, jejich cíl je jasný: najít atomovky a Knoxe dřív, než se mu podaří uskutečnit svůj plán...




       
       









    mariomagal, H4PPYK1L2R, fill-ll, JONDOVCIK, radkarpat, BERUJIZEZADU, drakmrak,

    + Pridaj vlastnu verziu tohto torrentu +


    Upozornenie:
    Ziadny zo zobrazených súborov sa nenachádza na tomto serveri. Server slúzi len k síreniu vlastnorucne vytvorených aplikácií, videí, hudby ai. Autori stránok nenesú ziadnu zodpovednost za zverejnené odkazy, komentáre a obsah súborov. Vsetky komentáre, odkazy, súbory ktoré by svojou povahou mohli byt v rozpore zo zákonmi sem vkladáte na vlastnú zodpovednost. Autori stránok si vyhradzujú právo cenzúry odkazov, komentárov príp. súborov, ktoré by svojou povahou mohli byt v rozpore zo zákonmi a dobrými mravmi. Dodrzujte pravidlá!





    0
    Josef1969
    Ratio 2.08

    Member+

    18/01/2024 12.42.06
    seed please

    0
    H4PPYK1L2R
    Ratio 0.06

    Clen

    18/03/2022 05.10.17
    prosím seed

    3
    damien00752
    Ratio 0.54

    Clen

    13/03/2021 10.02.35
    prosim seed diky


    Back

    Na serveru se nenalézají zádne soubory. Za odkazy jsou výhradně zodpovědní uzivatelé a návstěvníci tohoto trackeru. Administrátor není zodpovědný za pridaný obsah ani za skody zpusobené uzivateli. Nesmíte pouzívat tuto webovou stránku pro distribuovaní nebo download zádného materiálu pokud nemáte povolení od príslusného vlastníka práv. Uzivatelé jsou zodpovědní za dodrzování těchto pravidel a podmínek. Owner má právo kdykoliv změnit pravidla tohoto trackeru.

    [ Script trval: 0.414 sec. ] - [ GZIP: disabled ]
    Je zhruba 17:19
    sql

    TOPlist