Tvoj účet nieje VIP.
Preto sú tvoje funkcie a možnosti značne obmedzené.
Pre aktiváciu VIP klikni sem.

Rocky 1-6 (1976-2006)(CZ) | SkTorrent.eu

Cz-SkTorrent open Tracker, na volné zdieľanie súborov. Pridajte sa k našej komunite a získajte prístup k tisícom torrentov.

  • vysoká rýchlosť
  • úplne zdarma
  • prevažne Slovenská a Česká scéna
  • ste tu s nami už 10 rokov - Ďakujeme
  • Vitaj Guest (Login) Ako stahovat
    torrenty?
    Torrenty:
    v1 textová
    v2 obrázková
    Ako sa stat
    Uploaderom
    Online
    Filmy
    Forum
    Pravidlá
    SkTSocial
    BitTorrent
    klient
    Meno: Heslo:
    Zaregistrovat
    Po zaregistrovaní mozte volne stahovat
    Zabudol som heslo

    Rocky 1-6 (1976-2006)(CZ) Názov:Rocky 1-6 (1976-2006)(CZ) Hodnocení: Stiahnut
    Pozriet Online
    Kategória:Filmy CZ/SK dabing - Velikost:9.4 GB BitTorrent klient
    Pridaný: Súbory:
    Skontrolován:2018-10-18 Peerov:0 (Seed: 0, Leech: 0)
    Zaner:Drama,Romanticky,Sportovni Uploader:Uvidis, az ked budes
    VIP
    Kúp nám Pivo 1,10€

    Kúp nám Pivo

    Pridaj do zalozky
    Pridaj do zalozky




    Rocky.kolekce.1976-2006.480p.DVDRip.XviD.AC3.CZ.-calibrum2

    Jazyk: CZ
    Titulky: Ne
    Kvalita zvuku: AC3 2.0 , 5.1 / 192 Kbps , 448 Kbps
    Kvalita videa: 480p , MPEG-4 Visual , XviD , 25 fps
    Rok vydání: 1976-2006
    Žánr: Akční / Drama / Sportovní /  Romantický



    Rocky (1976) : 1h:54mn
    Odkaz na CSFD: http://www.csfd.cz/film/16103-rocky/

    Německé úřady následně promeškaly lhůtu, ve které mohly Syřana na základě unijních pravidel vrátit Česku. S odkazem na své zdroje z vyšetřování o tom dnes informoval místní list Kölner Stadt-Anzeiger (KSA).
    Pětapadesátiletý Syřan Muhammad A. R. v pondělí po poledni v restauraci McDonald’s na kolínském nádraží začal rozlívat hořlavinu a posléze odpálil takzvaný Molotovův koktejl. Popáleniny přitom utrpěla 14letá dívka. Muž se následně přesunul do blízké lékárny, kde se zmocnil ženy a dvě hodiny ji zadržoval jako rukojmí. Speciální jednotky ji nakonec osvobodily. Žena utrpěla lehká zranění, útočník těžká a musel se okamžitě podrobit operaci.
    Německé nejvyšší státní zastupitelství ve středu uvedlo, že má dostatek indicií, které mu umožňují se domnívat, že měl čin radikálně-islamistické pozadí.
    První zemí Evropské unie, do které Syřan na počátku roku 2015 přicestoval, bylo podle listu KSA Česko, kde muž požádal o azyl. Již 2. března ale údajně odcestoval do Německa, kde o dva týdny později podal novou žádost o azyl.


       
       



    Rocky II (1979) : 1h:54mn
    Odkaz na CSFD: http://www.csfd.cz/film/8660-rocky-ii/

    Po neúspěchu pražské ČSSD ve volbách do zastupitelstva se Dolínek, který je zároveň šéfem poslaneckého podvýboru pro kosmonautiku, pustil do prosazení „české NASA“, přes kterou by ročně do výzkumu a vývoje kosmických technologií proudily stamiliony korun ročně.
    „Napsal jsem panu premiéru Babišovi. Chtěl jsem požádat, abychom měli schůzku na úrovni ministra dopravy, potažmo pana premiéra, a abychom se dohodli, zda není nejlepší čas na vznik kosmické agentury,“ řekl MF DNES Dolínek.
    Přestože ještě před pár lety se české firmy do vývoje kosmických technologií významně nezapojovaly, v současnosti má Česko několik společností, jejichž výrobky snesou srovnání se zahraniční konkurencí, a tyto firmy vznik agentury podporují. Podle nich by měla převzít roli vlády při jednání s Evropskou kosmickou agenturou (ESA)


       
       



    Rocky III (1982) : 1h:35mn
    Odkaz na CSFD: http://www.csfd.cz/film/8661-rocky-iii/

    Finta, kterou spolumajitel prostějovské Slévárny ANAH Tomáš Pour využil při stavbě a na niž přistoupil zdejší stavební úřad, podle jeho sousedů odporuje zákonu.
    Před pár dny proto požádali Krajský úřad Olomouckého kraje, aby povolení pro tuto stavbu prověřil.
    „Odbor strategického rozvoje kraje oznamuje, že bylo zahájeno řízení o vydání rozhodnutí ve věci neúčinnosti veřejnoprávní smlouvy,“ potvrdila vedoucí oddělení na odboru strategického rozvoje kraje Hana Mazurová. Veřejnoprávní smlouva v tomto případě nahradila klasické stavební povolení.
    Monstrózní objekt se čtyřmetrovou betonovou zdí za desítky milionů korun vzniká těsně vedle rodinných domků. Sousedé se však ke stavbě vůbec nemohli vyjádřit. Pour totiž okolo svého pozemku vyčlenil úzký pruh půdy a stavební úřad následně ze schvalovacího procesu sousedy vyloučil.


       
       



    Rocky IV (1985) : 1h:27mn
    Odkaz na CSFD: http://www.csfd.cz/film/8662-rocky-iv/

    Prezident také znovu varoval sociální demokraty před tím, aby rozbíjeli tandem Jan Hamáček a Jiří Zimola. „Když se rozpadne, sociální demokracie půjde ke dnu,“ řekl Zeman.
    Postavil se proti tomu, aby sociální demokraté vyháněli ze strany exministra vnitra Milana Chovance. „Já bych ho nevylučoval, to dělali bolševici,“ řekl Zeman. Chovanec tento týden vyzval ČSSD, aby odešla z vlády.
    „Nelze nadále zůstávat nedůstojným fíkovým listem této vlády. Měli bychom jasně formulovat naši cestu, jak z kabinetu odejít a případně tolerovat nově vzniklé vládní uskupení,“ napsal Milan Chovanec v textu, který v pondělí zveřejnil na Facebooku.
    „Pokud někdo chce ČSSD pomoci a myslí to opravdu vážně, budu s ním rád spolupracovat. Ať to ale dělá uvnitř strany, na našich jednáních a schůzích.


       
       



    Rocky V (1990) : 1h:39mn
    Odkaz na CSFD: http://www.csfd.cz/film/16104-rocky-v/

    „V současné situaci nám přebírají hlasy ANO, SPD, Piráti. Neoslovujeme protestní voliče, neakcentujeme levicová témata, děláme spoustu chyb, které už čtvrté volby po sobě takto pokračují, situace se neřeší. Současné vedení nedokázalo propadu zabránit. Je třeba urychleně přistoupit ke změnám,“ uvedl ve čtvrtek pro iDNES.cz Pokorný.
    V případě, že vedení strany neodstoupí, je podle něj jediným řešením mimořádný sjezd KSČM. Sám Pokorný chtěl kandidovat na místopředsedu již letos v dubnu, kdy Filip uhájil post předsedy těsně proti představiteli ortodoxního křídla strany Josefu Skálovi, ale v den sjezdu nakonec kandidaturu stáhl.


       
       



    Rocky Balboa (2006) : 1h:37mn
    Odkaz na CSFD: http://www.csfd.cz/film/221900-rocky-balboa/

    Celkem 29 lidí se zranilo při havárii linkového autobusu dnes odpoledne na silnici mezi Holicemi a Sezemicemi. Autobusu zřejmě praskla přední pneumatika, řidič nad ním ztratil kontrolu, vůz sjel ze silnice a převrátil se.
    Jednoho těžce zraněného převezl vrtulník do královéhradecké fakultní nemocnice, devět lidí bylo zraněno středně těžce a 19 lehce. Dalších 31 lidí bylo propuštěno, informoval o tom mluvčí Zdravotnické záchranné služby Pardubického kraje Aleš Malý.
    Nehoda se stala kolem patnácté hodiny, silnici 36 mezi Holicemi a Sezemicemi policie uzavřela kvůli vyproštění autobusu a vyšetření nehody. Zůstane uzavřená odhadem do 22:00, policie dopravu odklání.
    Byl aktivován traumaplán pro Chrudim a Pardubice. To, co se stalo v Hřebči předevčírem, kde to bylo cvičení, se děje nyní v reálu,“ uvedl hejtman Pardubického kraje Martin Netolický.


       
       












    Upozornenie:
    Ziadny zo zobrazených súborov sa nenachádza na tomto serveri. Server slúzi len k síreniu vlastnorucne vytvorených aplikácií, videí, hudby ai. Autori stránok nenesú ziadnu zodpovednost za zverejnené odkazy, komentáre a obsah súborov. Vsetky komentáre, odkazy, súbory ktoré by svojou povahou mohli byt v rozpore zo zákonmi sem vkladáte na vlastnú zodpovednost. Autori stránok si vyhradzujú právo cenzúry odkazov, komentárov príp. súborov, ktoré by svojou povahou mohli byt v rozpore zo zákonmi a dobrými mravmi. Dodrzujte pravidlá!





    6
    angelika0510
    Ratio 1.02

    Member+

    28/07/2018 23.09.54
    seed prosim

    1
    jenstjalle
    Ratio 7135758010.6

    Member+

    27/06/2018 11.51.44
    Niekto seed prosim

    -1
    radekdanko
    Ratio 0.27

    Clen

    26/12/2015 14.10.47
    skvělé..díky za nahození..


    Back

    Na serveru se nenalézají zádne soubory. Za odkazy jsou výhradně zodpovědní uzivatelé a návstěvníci tohoto trackeru. Administrátor není zodpovědný za pridaný obsah ani za skody zpusobené uzivateli. Nesmíte pouzívat tuto webovou stránku pro distribuovaní nebo download zádného materiálu pokud nemáte povolení od príslusného vlastníka práv. Uzivatelé jsou zodpovědní za dodrzování těchto pravidel a podmínek. Owner má právo kdykoliv změnit pravidla tohoto trackeru.

    [ Script trval: 0.261 sec. ] - [ GZIP: disabled ]
    Je zhruba 09:34
    sql

    TOPlist