Tvoj účet nieje VIP.
Preto sú tvoje funkcie a možnosti značne obmedzené.
Pre aktiváciu VIP klikni sem.

Scary movie 1 - 5 (2000 - 2013)(CZ) | SkTorrent.eu

Cz-SkTorrent open Tracker, na volné zdieľanie súborov. Pridajte sa k našej komunite a získajte prístup k tisícom torrentov.

  • vysoká rýchlosť
  • úplne zdarma
  • prevažne Slovenská a Česká scéna
  • ste tu s nami už 10 rokov - Ďakujeme
  • Vitaj Guest (Login) Ako stahovat
    torrenty?
    Torrenty:
    v1 textová
    v2 obrázková
    Ako sa stat
    Uploaderom
    Online
    Filmy
    Forum
    Pravidlá
    SkTSocial
    BitTorrent
    klient
    Meno: Heslo:
    Zaregistrovat
    Po zaregistrovaní mozte volne stahovat
    Zabudol som heslo

    Scary movie 1 - 5 (2000 - 2013)(CZ) Názov:Scary movie 1 - 5 (2000 - 2013)(CZ) Hodnocení: Stiahnut
    Pozriet Online
    Kategória:Filmy CZ/SK dabing - Velikost:3.5 GB BitTorrent klient
    Pridaný: Súbory:
    Skontrolován:2017-07-08 Peerov:15 (Seed: 15, Leech: 0)
    Zaner:Fantasy,Horor,Komedie,Mysteriozni Uploader:Uvidis, az ked budes
    VIP
    Kúp nám Pivo 1,10€

    Kúp nám Pivo

    Pridaj do zalozky
    Pridaj do zalozky




    Scary Movie: Děsnej biják / Scary Movie (2000)

    Jazyk: Cz
    Titulky: Ne
    Odkaz na CSFD: http://www.csfd.cz/film/29833-scary-movie-desnej-bijak/
    Rok vydání: 2000
    Délka: 85 min
    Žánr: Komedie / Horor / Mysteriózní



    Obsah:
    V poklidném americkém městečku začne zničehonic řádit vrah ve známé halloweenské masce a černém kostýmu. Jeho akce ovšem mají velmi svérázný průběh - někdy ho překvapí oběť nečekanou reakcí, jindy se zdrží na marihuanovém večírku, pak ho pro změnu při vraždění předběhne někdo jiný...



       
       


    Scary Movie 2 (2001)

    Jazyk: Cz
    Titulky: Ne
    Odkaz na CSFD: http://www.csfd.cz/film/11751-scary-movie-2/
    Rok vydání: 2001
    Délka: 79 min
    Žánr: Komedie / Fantasy



    Obsah:
    Predošlý diel filmu Scary Movie bol o tom, ako šestica kamarátov (Buffy Shanon Elizabeth, Brenda Regina Hall, Cindy Anna Faris, Greg Lochlyn Munro, Shorty Marlon Wayans a Ray Shawn Wayans) v lete vrieskala, lebo im šiesty zmysel napovedal, že Halloween pripadol na piatok trinásteho. Skupinka mladých tínedžerov totiž pred rokom zrazila, okradla a hodila do mora chudáka, ktorý - ako sa zdá - prežil a teraz začína študentov zabíjať. Nosí pritom čierny plášť a na tvári má bielu masku. Takže ani vlastne nevieme, či je to ryba alebo niekto úplne iný. Nezáleží však na tom sme totiž v paródii. A to na rôzne hororové filmy posledných rokov: Vreskot, Záhada Blair Witch, Šiesty zmysel či Matrix. So známou partiou kamarátov sa stretávame aj v ďalšom pokračovaní. V úvode sa dvaja nekonvenční kňazi snažia vyhnať z Megan Voorhees (Natasha Lyonne) zlého démona, ale nie všetko sa im darí podľa plánu. Neskôr partia kamarátov pokračuje v štúdiu na kolégiu a snažia sa zabudnúť na incident z minulého roku. Avšak profesor Oldman (Tim Curry) a jeho paralizovaný asistent Dwight (David Cross) sa rozhodli, že urobia výskumný prieskum v Pekelnom dome. Na jeho uskutočnenie však musia do domu vlákať partiu kamarátov. Aj sa im to podarí. Keď partia vojde do Pekelného domu, Cindy zbadá krvavé stopy, vedúce do tajomnej komnaty. V nej nájde denník a obraz starej pani, ktorá sa na Cindy nápadne podobá. Pekelný dom má však aj svoje ďalšie tajomstvá, ktoré musí partia kamarátov objasniť, čo ako sú strašidelné a nebezpečné... Film Scary Movie je jednoznačne filmom bratov Wayansovcov. Traja z piatich bratov sa podieľali na jeho vzniku: Keenen Ivory Wayans ako režisér a herec v prvej časti, Shawn a Marlon Wayans ako spoluscenáristi a herci v oboch častiach. Obaja sú skôr herci, ale zdá sa, že ich nápad s filmom Scary Movie, ku ktorému majú napísanú už aj tretiu časť, bol veľmi úspešný. Marlona Wayansa istý čas sprevádzala aj smola, pretože mal hrať vo filme Batman sa vracia, ale nakoniec vo filme nehral. Režisér Tim Burton mu sľúbil rolu Robina v pokračovaní Batman navždy, ale nový režisér Joel Schumaker ho preobsadil a Robina si zahral Chris O´Donnell. Keenen Ivory Wayans je najstarším a evidentne najtalentovanejším členom úspešnej hereckej rodiny. Aj on je predovšetkým hercom už od mladosti ho k tomu ťahalo jeho exhibicionistické srdce. Dnes je aj režisérom, scenáristom i producentom, ktorý má po úspechu Scary Movie pred sebou sľubnú budúcnosť. Ako režisér debutoval v roku 1988 filmom Dostanem ťa, darebák, avšak širšiu popularitu získal sériou televíznych show In Living Color, na ktorých sa podieľal ako autor, interpret i režisér. V súčasnosti nakrúca podľa vlastného scenára film Biele kuriatka a ako režisér a v jednom prípade i producent pripravuje aj ďalšie dva filmy (Homey the Clown, Incredible Shrinking Man)..




       
       


    Scary Movie 3 (2003)

    Jazyk: Cz
    Titulky: Ne
    Odkaz na CSFD: http://www.csfd.cz/film/45811-scary-movie-3/
    Rok vydání: 2003
    Délka: 81 min
    Žánr: Komedie / Horor



    Obsah:
    Po veľmi úspešnej jedničke, ešte úspešnejšej dvojke nás čaká skutočná BOMBA. Scary Movie 3 si tentokrát berie na mušku najúspešnejšie filmy tohto roku - Pán Prsteňov, Harry Potter, Kruh, 8 míľa, Matrix ale i Znamenia či horor Tí druhí. Okrem osvedčeného hereckého obsadenie a množstva hereckých hviezd vo vedľajších úlohách čaká na vás i jedno veľké prekvapenie.




       
       


    Scary Movie 4 (2006)

    Jazyk: Cz
    Titulky: Ne
    Odkaz na CSFD: http://www.csfd.cz/film/215129-scary-movie-4/
    Rok vydání: 2006
    Délka: 83 min
    Žánr: Komedie / Horor



    Obsah:
    Co může být ještě neuctivější, vtipnější a děsivější než Scary Movie 3? Samozřejmě Scary Movie 4! Scénárista a režisér David Zucker se znovu sešel se scénáristy Craigem Mazinem a Jimem Abrahamsem, aby v tomto pokračování velmi úspěšné série opět posunul hranice komediálního žánru. Žádný blockbuster ani popkulturní ikona nejsou před jejich zběsilým humorem v bezpečí: oběťmi nemilosrdné parodie se stávají Válka světů, Nenávist, Vesnice, Hra o život, Million Dollar Baby, Zkrocená hora a celá řada dalších filmů. Tentokrát osud zavane naivní Cindy Campbellovou (Anna Faris), která se snaží budovat kariéru v oblasti péče o nemohoucí, do domu podivné staré paní (Cloris Leachman). Jako by nestačilo, že dům je ještě podivnější než ona obskurní důchodkyně a zjevně v něm straší, bydlí hned vedle skvěle vypadající kluk (Craig Bierko) a svět navíc sužuje akutní hrozba globální mimozemské invaze. Neohrožená hrdinka se však znovu vrhá do víru událostí a snaží se rozluštit hrůzné zprávy ze záhrobí, najít lásku na velmi zvláštních místech a zachránit svět před totální zkázou. Během hledání indicií, které mohou zachránit život nejen jí, ale i celému lidstvu, se setká s hrůznými leteckými katastrofami, pozoruhodnými nevidomými dívkami, vesnickými idioty, nedbale oblečenými rappery, psychotickými lidmi, kteří se připravují na přežití globální katastrofy, mimozemskými svěrači a dokonce i s populární televizní hvězdou Oprah



       
       

    Scary Movie 5 (2013)

    Jazyk: Cz
    Titulky: Ne
    Odkaz na CSFD: http://www.csfd.cz/film/230339-scary-movie-5/
    Rok vydání: 2013
    Délka: 86 min
    Žánr: Komedie



    Obsah:
    Hlavním terčem Scary Movie 5 jsou úspěšné dokumentární" horory série Paranormal Activity. Mladým manželům, Danovi a Jody, se narodí první dítě, jenže místo aby se radovali z novorozence, musí se vypořádávat s narůstajícím počtem nadpřirozených jevů, které se v jejich útulné domácnosti prošpikované videokamerami vyskytují. Když je pak začnou pronásledovat i mimo domov a ohrozí Jodiinu úspěšnou baletní kariéru a Danův výzkum opic, rozhodnou se to s démonem rozdat na férovku. No tak na férovku úplně ne, k lítému souboji totiž přizvou psychotroniky, psychiatry a jiné psychopaty, kteří však místo uklidnění situace ještě víc umocní všudypřítomný chaos. V téhle domácnosti půjde o život, zvlášť když počet pánviček zavěšených nad kuchyňskou linkou, které mají tendenci padat lidem na hlavu, je větší než malý.



       
       


    Filmy CZ/SK dabing









    denismato7, cool_is_ice, toninopolice, Robie24, filippjet1, SilasCZE, romanecek1998, catherinebiersack666, Migoltek, proheap, pavel1996, Ivan050302, McMiRdA, jonas2003, tomik520i, pmiklus, AntonT, Penny140, huntersk035, bombary, BrabaCZE, jerryapple, frpetr, 2Dcko, 2Dcko, markuscze,

    + Pridaj vlastnu verziu tohto torrentu +


    Upozornenie:
    Ziadny zo zobrazených súborov sa nenachádza na tomto serveri. Server slúzi len k síreniu vlastnorucne vytvorených aplikácií, videí, hudby ai. Autori stránok nenesú ziadnu zodpovednost za zverejnené odkazy, komentáre a obsah súborov. Vsetky komentáre, odkazy, súbory ktoré by svojou povahou mohli byt v rozpore zo zákonmi sem vkladáte na vlastnú zodpovednost. Autori stránok si vyhradzujú právo cenzúry odkazov, komentárov príp. súborov, ktoré by svojou povahou mohli byt v rozpore zo zákonmi a dobrými mravmi. Dodrzujte pravidlá!


    No comments...


    Back

    Na serveru se nenalézají zádne soubory. Za odkazy jsou výhradně zodpovědní uzivatelé a návstěvníci tohoto trackeru. Administrátor není zodpovědný za pridaný obsah ani za skody zpusobené uzivateli. Nesmíte pouzívat tuto webovou stránku pro distribuovaní nebo download zádného materiálu pokud nemáte povolení od príslusného vlastníka práv. Uzivatelé jsou zodpovědní za dodrzování těchto pravidel a podmínek. Owner má právo kdykoliv změnit pravidla tohoto trackeru.

    [ Script trval: 0.256 sec. ] - [ GZIP: disabled ]
    Je zhruba 17:06
    sql

    TOPlist