Tvoj účet nieje VIP.
Preto sú tvoje funkcie a možnosti značne obmedzené.
Pre aktiváciu VIP klikni sem.

Silvia Divekyova - Liliova prikryvka (2019)(CZ) | SkTorrent.eu

Cz-SkTorrent open Tracker, na volné zdieľanie súborov. Pridajte sa k našej komunite a získajte prístup k tisícom torrentov.

  • vysoká rýchlosť
  • úplne zdarma
  • prevažne Slovenská a Česká scéna
  • ste tu s nami už 10 rokov - Ďakujeme
  • Vitaj Guest (Login) Ako stahovat
    torrenty?
    Torrenty:
    v1 textová
    v2 obrázková
    Ako sa stat
    Uploaderom
    Online
    Filmy
    Forum
    Pravidlá
    SkTSocial
    BitTorrent
    klient
    Meno: Heslo:
    Zaregistrovat
    Po zaregistrovaní mozte volne stahovat
    Zabudol som heslo

    Silvia Divekyova - Liliova prikryvka (2019)(CZ) Názov:Silvia Divekyova - Liliova prikryvka (2019)(CZ) Hodnocení:N/A Stiahnut
    Pozriet Online
    Kategória:Mluvené slovo - Velikost:73.1 MB BitTorrent klient
    Pridaný: Súbory:
    Skontrolován:2021-04-04 Peerov:2 (Seed: 2, Leech: 0)
    Zaner: Uploader:Uvidis, az ked budes
    VIP
    Kúp nám Pivo 1,10€

    Kúp nám Pivo
    Pridaj do zalozky
    Pridaj do zalozky





    Autor:Silvia Divékyová 
    Interpret: Alžběta Mahdalová, Tomáš David, Kateřina Veselá, a další
    Žánr: Rozhlasová hra
    Jazyk: CZ
    Rok: 2019
    Formát: mp3
    Kvalita: Stereo, 192 kbps, 48000 hz
    Čas: 00:53:11


    Liliová přikrývka. Detektivové řeší případ vraždy mladé dívky

    V parku je nalezena mrtvola neznámé ženy. Podivné je, že má ostříhané vlasy a na ruce prsten, který nikdo nezná. Komisařka Dana Hanáčková si přizve k řešení případu začínajícího kolegu Martina Růžičku.

    Jaké pohnutky mohly vést k zavraždění mladé rebelky? V terénu i kanceláři detektivů se schází pestrá galerie rozličných osobností. Jejich vzpomínky a pohledy na zdánlivě obyčejné věci jsou protikladné, ukazují na různé typy pachatelů, ale k motivům zločinu jednoznačně nevedou.

    Teprve noční telefonát od znepokojené mladé ženy pomůže proces výslechů a hledání důkazů výrazně urychlit. Studentka psychologie Anna Macková se totiž, v rámci odborné praxe, přihlásila na neobvyklou „brigádu“. Jako dívka na erotické telefonické lince tajně zkoumá „své klienty“ a vzpomene si na jednoho, který se jí zdál od začátku víc než podezřelý. 
    Detektivům tak pomůže nalézt možnou motivaci k podivné vraždě, čímž je viník včas odhalen. Netypická svědkyně s dobrými znalostmi lidských povah a jednání navíc oběma vyšetřujícím nečekaně zpestří běžnou pracovní rutinu.

    Silvia Divékyová (1995) je studentkou oboru Rozhlasová a televizní dramaturgie a scenáristika na JAMU. Do rozhlasu začala přispívat v rámci literárně publicistického magazínu Zelný rynk na ČRo Brno (Úsmev nie je žiadna šifra, Domáca panička bez rýmu). Pro ČRo napsala do cyklu Kriminální případy Čech, Moravy a Slezska sérii Neviditelní (2018) a minutovou hru Mužská tajemství (2017), natočila také autorský dokument Lekcia z motivácie (2018).


    Účinkují: Dana Hanáčková (Alžběta Mahdalová), Martin Růžička (Tomáš David), Anna Macková (Kateřina Veselá), Jana (Annette Nesvadbová), Lydie Bláhová (Tereza Groszmannová), Oskar Bláha (Pavel Doucek), Dušan Bláha (Martin Veselý), Petr Kučera (Roman Blumaier) a Paní Stašová (Marie Durnová)
    Napsala: Silvia Divékyová
    Dramaturgie: Hana Hložková
    Zvukový mistr: Lukáš Dolejší
    Hudba: Tudy von Insania
    Režie: Radim Nejedlý
    Natočeno: v roce 2019








    gomez79, Rojak, ENDY726, lstasko,

    + Pridaj vlastnu verziu tohto torrentu +


    Upozornenie:
    Ziadny zo zobrazených súborov sa nenachádza na tomto serveri. Server slúzi len k síreniu vlastnorucne vytvorených aplikácií, videí, hudby ai. Autori stránok nenesú ziadnu zodpovednost za zverejnené odkazy, komentáre a obsah súborov. Vsetky komentáre, odkazy, súbory ktoré by svojou povahou mohli byt v rozpore zo zákonmi sem vkladáte na vlastnú zodpovednost. Autori stránok si vyhradzujú právo cenzúry odkazov, komentárov príp. súborov, ktoré by svojou povahou mohli byt v rozpore zo zákonmi a dobrými mravmi. Dodrzujte pravidlá!


    No comments...


    Back

    Na serveru se nenalézají zádne soubory. Za odkazy jsou výhradně zodpovědní uzivatelé a návstěvníci tohoto trackeru. Administrátor není zodpovědný za pridaný obsah ani za skody zpusobené uzivateli. Nesmíte pouzívat tuto webovou stránku pro distribuovaní nebo download zádného materiálu pokud nemáte povolení od príslusného vlastníka práv. Uzivatelé jsou zodpovědní za dodrzování těchto pravidel a podmínek. Owner má právo kdykoliv změnit pravidla tohoto trackeru.

    [ Script trval: 0.106 sec. ] - [ GZIP: enabled ]
    Je zhruba 06:26
    sql

    TOPlist