Tvoj účet nieje VIP.
Preto sú tvoje funkcie a možnosti značne obmedzené.
Pre aktiváciu VIP klikni sem.

Solsuite Solitaire 2019 19.7 | SkTorrent.eu

Cz-SkTorrent open Tracker, na volné zdieľanie súborov. Pridajte sa k našej komunite a získajte prístup k tisícom torrentov.

  • vysoká rýchlosť
  • úplne zdarma
  • prevažne Slovenská a Česká scéna
  • ste tu s nami už 10 rokov - Ďakujeme
  • Vitaj Guest (Login) Ako stahovat
    torrenty?
    Torrenty:
    v1 textová
    v2 obrázková
    Ako sa stat
    Uploaderom
    Online
    Filmy
    Forum
    Pravidlá
    SkTSocial
    BitTorrent
    klient
    Meno: Heslo:
    Zaregistrovat
    Po zaregistrovaní mozte volne stahovat
    Zabudol som heslo

    Solsuite Solitaire 2019 19.7 Názov:Solsuite Solitaire 2019 19.7 Hodnocení: Stiahnut
    Pozriet Online
    Kategória:Hry na Windows - Velikost:180.4 MB BitTorrent klient
    Pridaný: Súbory:
    Skontrolován:2019-07-21 Peerov:1 (Seed: 0, Leech: 1)
    Zaner: Uploader:Uvidis, az ked budes
    VIP
    Kúp nám Pivo 1,10€

    Kúp nám Pivo
    Pridaj do zalozky
    Pridaj do zalozky





    SolSuite 2019 je vysoce kvalitní sbírka více než 680 her solitaire. Všechny nejznámější hry na světě jsou zde, včetně Spider Solitaire, Klondike, FreeCell, Pyramida, Golf, Yukon, Monte Carlo, Canfield, Gaps, čtyřicet zlodějů, Four Seasons, Napoleon, Diplomat, La Belle Lucie, Květná zahrada, Rouge et Noir. Byl také vynalezen desítky solitérů s vaší zábavou v mysli, jako je například Skotský král, Foxtrot, Mayflower a mnoho dalších! Každý solitaire má více než devět bilionů možných shuffle, takže hra zůstává čerstvá, bez ohledu na to, kolikrát hrajete.

    Vychutnejte si podrobné statistiky každé hry s grafy, 3D grafy (koláče a bary) a tabulkami pro odhad úrovně vašich dovedností (podle součtu, aktuální relace, série výher a ztrát, vítězství hráčských her, skóre hráčů, hi-score… ), statistiky pro všechny hry, vyhrané hry, nevyhrané hry, nadprůměrné, podprůměrné, nehrané….

    SolSuite 2019 vám umožňuje přizpůsobit sady karet, karty, pozadí (máte také možnost změnit pozadí pomocí přizpůsobených obrazových souborů), výherní animace, zvuky, ukazatele, možnosti úrovně zpět / opakování, Panel nástrojů… Můžete si vybrat z mnoha předdefinovaných sad karet (velké, malé…. Tam jsou desítky pozadí zkusit stejně.

    Zadejte Hi-skóre a spravovat své statistiky. Hrajte, abyste dosáhli Hi-Score pro každé rozvržení a řízené hry s 3D grafikou. Můžete také publikovat své „Celkové skóre“ a „Jediné skóre hry“ na internetu a porovnat jej se všemi hráči SolSuite po celém světě.

    Vytvořte neomezený počet hráčů, abyste mohli vyzvat své přátele k tomu, aby porazili svého druhého hráče Hi-Scores, hry vyhráli, skórovaly statistiky.

    solsuite screenshotSolite 2019 nabízí mnoho možností, jako je: "Zobrazit právní tah" příkaz; Demo hry; Příkaz „Velikost piloty po ukazateli“ také ukazuje, kolik přeběhů zůstane; Řada manažerů; vertikální posuvník; hry Rychlé vyhledávání; neomezené úrovně undo / redo; schopnost ukládat, načítat a restartovat hry; kvalitní on-line nápovědu; vyberte číslo hry; vyberte své oblíbené hry; definovat rychlost karty; spojit zvukové efekty a mnohem více!

    SolSuite 2019 - Nejkomplexnější kolekce Solitaire:
    716 nejlepších her na světě solitaire!
    Více než 80 skvělých karetních sad!
    Více než 300 krásných karetních zátek!
    Více než 100 pozadí!
    Velkokapacitní sady karet jsou přehlednější!
    Spousta pokročilých funkcí, možností a statistik!


    Požadavky na systém:
    Jeden z následujících operačních systémů: Microsoft Windows 10 (32bitový a 64bitový), Windows 8 / 8.1 a Windows 8 / 8.1 Pro (32bitový a 64bitový), Windows 7 (32bitový a 64bitový) všechny edice).
    512 megabajtů (MB) RAM nebo vyšší.
    Rozlišení obrazovky 800 x 600 nebo vyšší.
    HiColor 16 bitový grafický adaptér nebo vyšší.












    bargel, petr28, pavolku, pavelzaboj, rudaztřinca,

    + Pridaj vlastnu verziu tohto torrentu +


    Upozornenie:
    Ziadny zo zobrazených súborov sa nenachádza na tomto serveri. Server slúzi len k síreniu vlastnorucne vytvorených aplikácií, videí, hudby ai. Autori stránok nenesú ziadnu zodpovednost za zverejnené odkazy, komentáre a obsah súborov. Vsetky komentáre, odkazy, súbory ktoré by svojou povahou mohli byt v rozpore zo zákonmi sem vkladáte na vlastnú zodpovednost. Autori stránok si vyhradzujú právo cenzúry odkazov, komentárov príp. súborov, ktoré by svojou povahou mohli byt v rozpore zo zákonmi a dobrými mravmi. Dodrzujte pravidlá!


    No comments...


    Back

    Na serveru se nenalézají zádne soubory. Za odkazy jsou výhradně zodpovědní uzivatelé a návstěvníci tohoto trackeru. Administrátor není zodpovědný za pridaný obsah ani za skody zpusobené uzivateli. Nesmíte pouzívat tuto webovou stránku pro distribuovaní nebo download zádného materiálu pokud nemáte povolení od príslusného vlastníka práv. Uzivatelé jsou zodpovědní za dodrzování těchto pravidel a podmínek. Owner má právo kdykoliv změnit pravidla tohoto trackeru.

    [ Script trval: 0.286 sec. ] - [ GZIP: disabled ]
    Je zhruba 20:40
    sql

    TOPlist