Tvoj účet nieje VIP.
Preto sú tvoje funkcie a možnosti značne obmedzené.
Pre aktiváciu VIP klikni sem.

Stephen Baxter - Serie Platno tkane casem (2009-2010)(CZ) | SkTorrent.eu

Cz-SkTorrent open Tracker, na volné zdieľanie súborov. Pridajte sa k našej komunite a získajte prístup k tisícom torrentov.

  • vysoká rýchlosť
  • úplne zdarma
  • prevažne Slovenská a Česká scéna
  • ste tu s nami už 10 rokov - Ďakujeme
  • Vitaj Guest (Login) Ako stahovat
    torrenty?
    Torrenty:
    v1 textová
    v2 obrázková
    Ako sa stat
    Uploaderom
    Online
    Filmy
    Forum
    Pravidlá
    SkTSocial
    BitTorrent
    klient
    Meno: Heslo:
    Zaregistrovat
    Po zaregistrovaní mozte volne stahovat
    Zabudol som heslo

    Stephen Baxter - Serie Platno tkane casem (2009-2010)(CZ) Názov:Stephen Baxter - Serie Platno tkane casem (2009-2010)(CZ) Hodnocení: Stiahnut
    Pozriet Online
    Kategória:Knihy a Časopisy - Velikost:18.8 MB BitTorrent klient
    Pridaný: Súbory:
    Skontrolován:2017-02-26 Peerov:2 (Seed: 0, Leech: 2)
    Zaner: Uploader:Uvidis, az ked budes
    VIP
    Kúp nám Pivo 1,10€

    Kúp nám Pivo
    Pridaj do zalozky
    Pridaj do zalozky



    Jazyk: CZ
    Formát dokumentu: MOBI/EPUB/PDF/DOC






    Císař
    Série: Plátno tkané časem (1.)
    Žánr: Romány, Sci-fi, Historie
    Vydáno: 2009

    Ach dítě! Jsi vetkáno v plátno tkané časem, a přesto ses narodilo svobodné
    Pojď a nech mne, ať ti zazpívám o tom, co je a co bude…
    Brica žije ve studené severní okrajové části Římské říše. Když v hrozných bolestech pracuje k porodu, začne vykřikovat latinské věty. Latinu však nikdy neslyšela, natož aby ji uměla.
    Teprve později se ukáže, že tato žena pronesla proroctví, které se vztahuje ke smrti jednoho římského císaře. Proroctví, jež změní osud římského impéria, pokud se naplní. A tím celou budoucnost až do našich dnů. Zkouší ten, kdo tká plátno času, změnit život lidstva?
    Římská říše padne a zmizí v propadlišti času, rodina Bricy je rozdělena, ale její proroctví je opisováno a předáváno z generace na generaci.
    Tento příběh, popisující strašlivé boje mezi britskými kmeny a římskými legiemi i rušné ulice starého Říma, je mimořádným výletem do naší minulosti, když byla ještě pouhou budoucností, která mohla být změněna.


    Dobyvatel
    Série: Plátno tkané časem (2.)
    Žánr: Romány, Sci-fi, Historie
    Vydáno: 2009

    Moc Říše římské se dávno změnila v prach a zůstalo jen jedno staré proroctví, proroctví nalezené u rozpadající se Hadriánovy zdi, které mluvilo o kříži a divokých dobyvatelích ze severu, o novém světě a nové říši. Pak přišel rok 1066 a proroctví se náhle naplnilo. Na ruinách někdejší římské provincie začal vznikat nový mocný státní útvar, dějiny nové Británie započaly. Druhý díl historické epopeje Stephena Baxtera nás zavádí do těchto temných dob plných válek a násilí, ale také mimořádných státnických a uměleckých výkonů.
    Začíná to smrtí posledního Římana a končí to korunovací krále, zrozením nového řádu.
    Staletí mezi těmito dvěma událostmi ubíhají a z ruin Římské říše povstává Británie, aby se sama stala aktivní, bohatou velmocí. Přicházejí invaze, králové vládnou a umírají, ale vším tím děním se vine jedna společná nitka.
    Proroctví nalezené u rozpadajícího se Hadrianova valu, proroctví zachované mnichy na Lindisfarne. Proroctví uchovávané v paměti a předávané dál.
    Proroctví, jež mluví o kříži, o dracích ze severu. O novém světě a o nové říši.
    Proroctví, jež se naplní během pozoruhodného roku 1066.

    Mořeplavec
    Série: Plátno tkané časem (3.)
    Žánr: Romány, Sci-fi, Historie
    Vydáno: 2010

    Středozemní moře se stává klíčovou oblastí pro zdánlivě nekonečnou válku mezi islámem a křesťanstvím. Křižáci bojují proti muslimům na Iberském poloostrově i ve Svaté zemi. Španělská inkvizice čistí zemi od vyznavačů Alláha i Židů a někteří inkvizitoři sní o naplnění strašlivého proroctví, jež by znamenalo definitivní vítězství křesťanů. K němu jim má dopomoci jeden mořeplavec.
    Kam se obrátí, na západ nebo na východ? Stane se objevitelem nových kontinentů nebo s pomocí Božích strojů zaútočí na islámské země? Možná to ale budou naopak muslimové, kteří získají tajemné, nesmírně účinné válečné stroje, a definitivně rozhodnou bitvu ve svůj prospěch. Do boje mezi těmito dvěma světy však může promluvit ještě jiná mocná síla – mongolové, kteří se valí Asií a Evropou a porazí každého, kdo se jim postaví..
    Třetí díl historické epopeje Stephena Baxtera nás zavádí na Iberský poloostrov, kde se odehrává boj na život a na smrt mezi Maury a kastilskými králi, jejichž armády postupují na jih ke Středozemnímu moři pomalu, ale s nemilosrdnou neodvratností.

    Tkadlec
    Série: Plátno tkané časem (4.)
    Žánr: Romány, Sci-fi, Historie
    Vydáno: 2010

    Luftwaffe nemilosrdně ničí RAF a k plážím Sussexu i Kentu dorazily německé invazní čluny. Británie se probouzí do hrůzné reality – jih Anglie obsazuje wermacht. Na ostrově zuří zoufalá bitva, která má zastavit německé invazní jednotky. Několik jedinců se v nastalé panice a chaosu snaží zjistit, co se vlastně stalo – je to vyvrcholení nějakého plánu, který se chystal celá staletí, nějakého záhadného spiknutí, jež má navždy změnit historii? Stephen Baxter nás v románu Tkadlec, posledním dílu své tetralogie, zavádí do Británie za druhé světové války. Něco je ale jinak, než mělo být. Němci se vyloďují v Anglii a Britské ostrovy zažívají téměř devět set let po Vilému Dobyvateli další invazi. Tkadlec už není historickým románem, ale kontrafaktuální historií.










    + Pridaj vlastnu verziu tohto torrentu +


    Upozornenie:
    Ziadny zo zobrazených súborov sa nenachádza na tomto serveri. Server slúzi len k síreniu vlastnorucne vytvorených aplikácií, videí, hudby ai. Autori stránok nenesú ziadnu zodpovednost za zverejnené odkazy, komentáre a obsah súborov. Vsetky komentáre, odkazy, súbory ktoré by svojou povahou mohli byt v rozpore zo zákonmi sem vkladáte na vlastnú zodpovednost. Autori stránok si vyhradzujú právo cenzúry odkazov, komentárov príp. súborov, ktoré by svojou povahou mohli byt v rozpore zo zákonmi a dobrými mravmi. Dodrzujte pravidlá!


    No comments...


    Back

    Na serveru se nenalézají zádne soubory. Za odkazy jsou výhradně zodpovědní uzivatelé a návstěvníci tohoto trackeru. Administrátor není zodpovědný za pridaný obsah ani za skody zpusobené uzivateli. Nesmíte pouzívat tuto webovou stránku pro distribuovaní nebo download zádného materiálu pokud nemáte povolení od príslusného vlastníka práv. Uzivatelé jsou zodpovědní za dodrzování těchto pravidel a podmínek. Owner má právo kdykoliv změnit pravidla tohoto trackeru.

    [ Script trval: 0.265 sec. ] - [ GZIP: disabled ]
    Je zhruba 19:01
    sql

    TOPlist