Tvoj účet nieje VIP.
Preto sú tvoje funkcie a možnosti značne obmedzené.
Pre aktiváciu VIP klikni sem.

SysTools SSD Data Recovery 12.1.0.0 (x64) | SkTorrent.eu

Cz-SkTorrent open Tracker, na volné zdieľanie súborov. Pridajte sa k našej komunite a získajte prístup k tisícom torrentov.

  • vysoká rýchlosť
  • úplne zdarma
  • prevažne Slovenská a Česká scéna
  • ste tu s nami už 10 rokov - Ďakujeme
  • Vitaj Guest (Login) Ako stahovat
    torrenty?
    Torrenty:
    v1 textová
    v2 obrázková
    Ako sa stat
    Uploaderom
    Online
    Filmy
    Forum
    Pravidlá
    SkTSocial
    BitTorrent
    klient
    Meno: Heslo:
    Zaregistrovat
    Po zaregistrovaní mozte volne stahovat
    Zabudol som heslo

    SysTools SSD Data Recovery 12.1.0.0 (x64) Názov:SysTools SSD Data Recovery 12.1.0.0 (x64) Hodnocení: Stiahnut
    Pozriet Online
    Kategória:Programy - Velikost:31.0 MB BitTorrent klient
    Pridaný: Súbory:
    Skontrolován:2023-03-29 Peerov:8 (Seed: 8, Leech: 0)
    Zaner: Uploader:Uvidis, az ked budes
    VIP
    Kúp nám Pivo 1,10€

    Kúp nám Pivo
    Pridaj do zalozky
    Pridaj do zalozky




    Revo Uninstaller Pro 5.0.7 CZ (x86/x64)
    Jazyk: CZ, EN
    Licence: Patch je přiložen k torrentu
    Minimální konfigurace: MS Windows 7, 8, 10, 11
    Info: Čtěte Návod.txt pro instalaci



    Ztráta důležitých dat z SSD disku je velkou katastrofou, která vyžaduje spolehlivé řešení pro záchranu chybějících souborů.  SysTools SSD Data Recovery Software je automatizovaný nástroj, speciálně navržený pro obnovu trvale smazaných, zformátovaných, poškozených a ztracených datových položek z exFAT, FAT a NTFS oddílů SSD disků v OS Windows.  Tento software pro obnovu dat disku Solid State Drive je zkontrolován společností MVP a označen jako nejlepší.

    Zvýraznění
    - Úspěšně obnovit smazaná data z jednotky SSD
    - Obnovuje a ukládá posunuté smazané soubory a složky z SSD
    - Načte ztracené soubory z poškozeného a zformátovaného disku SSD
    - Podporuje obnovu dat z jednotky SSD: interní a externí
    - Poskytuje obnovu dat naformátovaných SSD ze systémů exFat, Fat a NTFS
    - Schopnost obnovit multimédia, dokumenty, obrázky a všechny ostatní typy souborů
    - Nástroj pro obnovu SSD provádí obnovu z disku SSD typu m.2 a NVMe
    - Snadno detekuje jakýkoli připojený externí SSD disk s možností Refresh
    - Schopný obnovit ztracené soubory z oddílů GPT a MBR na disku SSD
    - Červená značka označuje obnovená trvale smazaná data z SSD
    - Softwarová podpora pro obnovu dat ze všech značkových disků SSD
    - Nainstalujte Solid State Drive Recovery Tool Všechny verze operačního systému Windows

    Obnovte soubory z poškozeného SSD
    Nesprávná funkce čipu řadiče, přítomnost vadných sektorů na jednotkách SSD a některé další nebezpečné faktory způsobují, že data na jednotkách SSD jsou nedostupná.  Nástroj Advanced SSD Recovery Tool je dostatečně schopný obnovit data z disků SSD nižší úrovně nebo velmi poškozených disků SSD.  Prohledá všechny poškozené soubory/složky a obnoví je ve zdravém stavu během několika jednoduchých kliknutí.

    Obnovte smazaná data z SSD disku
    S tímto nástrojem SSD Recovery Tool můžete snadno obnovit datové soubory, které byly ztraceny v důsledku úmyslného nebo náhodného smazání.  Provádí hloubkové skenování disku a obnovuje smazané datové položky za celou směnu během několika minut.  Aby se předešlo nepříjemnostem, trvale smazaná data po provedení obnovy zvýrazní červeně.  Je to tedy nejlepší nástroj pro obnovu trvale smazaných dat z SSD.

    - Obnovte normální smazaná data z SSD disků
    - Obnovte trvale smazané (shift + delete) soubory z SSD
    - Načíst a exportovat smazané soubory a složky z počítače SSD
    - Podpora obnovy z interních a externích SSD disků
    - Obnovte obrázky, dokumenty a všechny ostatní multimediální položky z SSD
    - Extrahujte data z oddílů GPT a MBR disku SSD

    Obnovte data po formátování SSD disků
    Solid State Drive používá SSD flash paměť k ukládání důležitých datových položek.  Někdy však kvůli hromadění dat a dalším externím hrozbám potřebují uživatelé své SSD disky naformátovat.  V takových případech se software SSD Recovery Software ukáže jako užitečný, protože má silný potenciál zachránit celé ztracené soubory, i když se disky SSD naformátují.  Chcete-li obnovit soubory po naformátování SSD, postupujte podle následujících kroků

    - Spusťte nástroj SSD Recovery Tool a vyberte oddíl SSD
    - Klikněte na Formátované skenování a proces skenování začne
    - Nástroj zobrazí seznam všech obnovených souborů a složek
    - Vyhledejte požadované soubory podle jejich typu souboru a použijte filtr data
    - Uložte vybrané nebo celé obnovené datové položky najednou
    - Podpora obnovení po formátování SSD v systému souborů FAT a NTFS

    Obnovte ztracená data z notebooku SSD
    Pokud na počítači, notebooku nebo počítači používáte jednotku SSD.  A myslet si, že vaše uložené soubory, obrázky, videa, dokumenty a další soubory jsou v bezpečí.  Pak se mýlíte, ke ztrátě dat může dojít i na SSD.  V tomto případě potřebujete spolehlivé řešení pro obnovu ztracených souborů z disku SSD.  Software pro obnovu souborů SSD SysTools je nejlepší nástroj pro technické i netechnické uživatele.

    - Obnovte smazané soubory z vestavěného SSD v počítači
    - Získejte ztracené soubory z externího SSD na notebooku
    - Získejte zpět soubory z SSD po naformátování počítače
    - Kompletní obnova dat z notebooku s pevným diskem

    Kompletní obnova dat SSD
    SSD disky obsahují všechny typy souborů včetně datových souborů, dokumentů, audio/video souborů, obrázků, PDF atd. Tento nástroj je schopen obnovit všechna data obsažená na SSD disku.  Dokáže obnovit jakýkoli soubor z jednotky SSD v původním formátu.

    Obnovte naformátovaná data SSD disku
    Formátování na NTFS nebo FAT obvykle odstraní všechny soubory a složky z disku SSD.  Software SSD Data Recovery je však schopen obnovit soubory z naformátovaného nebo přeformátovaného disku SSD.  Během skenování zjistí dostupné diskové oddíly a zobrazí je uživatelům.

    Obnovte data z m.2 a NVMe SSD
    Na trhu jsou k dispozici dva typy SSD disků: NVMe a m.2.  Tento nástroj je určen k obnově smazaných souborů z obou typů SSD disku (NVMe recovery a m.2 Recovery).  Bez ohledu na to, jaký typ SSD vlastníte, tento nástroj se vám bude hodit.

    Obnovte trvale smazané soubory z SSD
    Často dochází k náhodnému smazání důležitých souborů z SSD disků.  V takovém případě by uživatelé měli využít SSD Data Recovery Software.  Dokáže načíst posunuté smazané soubory a složky z SSD disku typu FAT i NTFS bez krátké chvíle.  Stáhněte si software a snadno obnovte trvale smazané soubory z disku SSD.

    Obnovte soubory z poškozeného SSD
    Poškozené nebo poškozené SSD disky se mohou stát příčinou uživatelských nepříjemností.  Obvykle se soubory poškozeného disku SSD stanou nevratnými, ale ne v případě softwaru SSD Data Recovery Software.  Aplikace je schopna obnovit soubory i z vysoce poškozených disků SSD.

    Selektivní ukládání obnovených dat
    Kromě obnovy dat z poškozeného disku SSD umožňuje tento software pro obnovu SSD uživatelům také extrahovat a ukládat data.  Z náhledu mohou uživatelé vybrat soubory, které potřebují uložit.  Nástroj uloží pouze tyto soubory do libovolného umístění místního systému.

    Funkce rychlého skenování a náhledu
    Dvě užitečné funkce tohoto softwaru poskytují uživatelům pohodlí.  Quick Scan obnoví smazané soubory z SSD disku v krátkém čase.  Náhled zobrazuje načtené soubory s atributy, jako je název souboru, typ, datum vytvoření, datum změny, velikost atd. Chcete-li obnovit trvale smazaný soubor z ssd, vyberte možnost Skenovat a pro obnovení naformátovaného ssd klepněte na Formátované skenování.

    Možnost vyhledávání v rámci načtených položek
    Jakmile jsou nalezeny ztracené nebo smazané soubory SSD disku, uživatelé z nich mohou najít jakýkoli konkrétní soubor.  Možnost chytrého vyhledávání nabízí filtry jako „datum vytvoření“ nebo „datum změny“.  Pomocí těchto filtrů mohou uživatelé snadno najít libovolný soubor podle svého výběru.  Software snadno vypíše obnovená data do panelu softwaru pro obnovu souborů na disku SSD.

    Zachovává strukturu složek na disku
    Pomocí tohoto profesionálního softwaru pro obnovu SSD můžete obnovit všechna poškozená, ztracená a naformátovaná data z vašeho SSD několika kliknutími a uložit obnovená data bez jakékoli manipulace.  Aby se předešlo nepříjemnostem pro uživatele, budou všechna data obnovená nástrojem uložena s původní hierarchií složek.

    Obnova oddílu GPT a MBR
    Bez ohledu na to, zda váš SSD selhal, je poškozený nebo nepřístupný, nástroj SSD Recovery Tool je účinný způsob, jak z něj obnovit všechna data.  Tento software můžete použít k obnovení ztracených multimediálních položek z GPT a také z oddílů MBR vašeho disku SSD.  Umožňuje opravit problém s nepřiděleným oddílem SSD.

    Automaticky detekovat nový připojený externí SSD
    Software je navržen tak, aby dokázal automaticky detekovat všechny připojené externí disky SSD k počítači.  Uživatelé si mohou vybrat libovolnou jednotku a zkontrolovat všechny její základní atributy, jako je ID zařízení, typ média zařízení, model zařízení, typ systému souborů, celkový prostor, volné místo atd.

    Podporuje všechny verze operačního systému Windows
    Nástroj Solid State Drive Recovery Tool lze provozovat v jakémkoli operačním systému Windows.  Tento nástroj si můžete stáhnout a spustit v systému Windows 11, 10, Windows 8, Windows 7 a všech níže uvedených verzích operačního systému Microsoft Windows, abyste mohli načíst data z SSD libovolné značky bez ohledu na jeho velikost.

    Podporované edice
    - Microsoft Windows – 2000, 2003, 2008, XP, Vista nebo Windows 7/8/8.1,10, 11 2008/2012 (32-bit a 64-bit)
    - Podporuje obnovu pro souborové systémy – FAT 32, FAT 16, ExFAT, souborový systém NTFS a křížové formáty mezi NTFS a dalšími formáty jako FAT16 a FAT32
    - Podporovaný oddíl – GPT a MBR

    Předpoklady pro aplikaci
    - Pokud používáte Windows 11/10/8.1/8/7 nebo Vista, spusťte prosím nástroj jako „Spustit jako správce“.
    - Microsoft .NET Framework 4.5 nebo vyšší









    Trismegistos, Kamiloprody, Bobanec, Hebrejec, archibald33, milanski51, mirek1730, bobsaturnin, Notebok, skoky9, Gurilad27111, laco304, laco304,

    + Pridaj vlastnu verziu tohto torrentu +


    Upozornenie:
    Ziadny zo zobrazených súborov sa nenachádza na tomto serveri. Server slúzi len k síreniu vlastnorucne vytvorených aplikácií, videí, hudby ai. Autori stránok nenesú ziadnu zodpovednost za zverejnené odkazy, komentáre a obsah súborov. Vsetky komentáre, odkazy, súbory ktoré by svojou povahou mohli byt v rozpore zo zákonmi sem vkladáte na vlastnú zodpovednost. Autori stránok si vyhradzujú právo cenzúry odkazov, komentárov príp. súborov, ktoré by svojou povahou mohli byt v rozpore zo zákonmi a dobrými mravmi. Dodrzujte pravidlá!





    0
    sebvalmont
    Ratio 1.88

    Member+

    13/04/2024 17.07.15
    Postup dodržen a nefunguje, hláška problému s licencí... Win11

    0
    Mato666
    Ratio 5.18

    VIP

    11/01/2024 22.21.13
    nefunguje, vypisuje problem pri overovani licencie


    --------------
    >> 15/01/2024 13.59.33
    DarkAngel:

    0
    leosd
    Ratio 0.38

    Clen

    10/04/2023 21.15.58
    nefunguje

    0
    Pepa56
    Ratio 2.43

    Member+

    30/03/2023 03.45.29
    ahoj. mas odzkousene programy, co sem davas? PROBLEM OCCURED WHILE LICENSE VALIDATION........PLEASE CONTACT........ A TO STEJNE JE I U PROGRAMU OD TETO SOFT FIRMY.......


    --------------
    >> 30/03/2023 19.45.40
    UPLOADER: Ahoj, nepatřím mezi přeposílače. Takže vše zkouším ve virtuálním prostředí kde to funguje. Dodržel si postup nebo proč myslíš, že ti to nefunguje?


    Back

    Na serveru se nenalézají zádne soubory. Za odkazy jsou výhradně zodpovědní uzivatelé a návstěvníci tohoto trackeru. Administrátor není zodpovědný za pridaný obsah ani za skody zpusobené uzivateli. Nesmíte pouzívat tuto webovou stránku pro distribuovaní nebo download zádného materiálu pokud nemáte povolení od príslusného vlastníka práv. Uzivatelé jsou zodpovědní za dodrzování těchto pravidel a podmínek. Owner má právo kdykoliv změnit pravidla tohoto trackeru.

    [ Script trval: 0.281 sec. ] - [ GZIP: disabled ]
    Je zhruba 03:20
    sql

    TOPlist