Tvoj účet nieje VIP.
Preto sú tvoje funkcie a možnosti značne obmedzené.
Pre aktiváciu VIP klikni sem.

Temná skládanka / Secrets Exposed (2022)(CZ)[TvRip][720p] | SkTorrent.eu

Cz-SkTorrent open Tracker, na volné zdieľanie súborov. Pridajte sa k našej komunite a získajte prístup k tisícom torrentov.

  • vysoká rýchlosť
  • úplne zdarma
  • prevažne Slovenská a Česká scéna
  • ste tu s nami už 10 rokov - Ďakujeme
  • Vitaj Guest (Login) Ako stahovat
    torrenty?
    Torrenty:
    v1 textová
    v2 obrázková
    Ako sa stat
    Uploaderom
    Online
    Filmy
    Forum
    Pravidlá
    SkTSocial
    BitTorrent
    klient
    Meno: Heslo:
    Zaregistrovat
    Po zaregistrovaní mozte volne stahovat
    Zabudol som heslo

    Temná skládanka / Secrets Exposed (2022)(CZ)[TvRip][720p] Názov:Temná skládanka / Secrets Exposed (2022)(CZ)[TvRip][720p] Hodnocení: Stiahnut
    Pozriet Online
    Kategória:Filmy CZ/SK dabing - Velikost:2.9 GB BitTorrent klient
    Pridaný: Súbory:
    Skontrolován:2024-04-09 Peerov:54 (Seed: 53, Leech: 1)
    Zaner:Thriller Uploader:Uvidis, az ked budes
    VIP
    Kúp nám Pivo 1,10€

    Kúp nám Pivo

    Pridaj do zalozky
    Pridaj do zalozky





    Jazyk: CZ
    Titulky: niesu
    CSFD: https://www.csfd.cz/film/1174819-temna-skladanka/galerie/
    Thriller
    USA, 2022, 85 min



    Obsah:
    Joanna a Lizzie zůstaly po smrti manžela a otce samy. Joanna věnovala mnoho času na studium práv a práci, přesto se nažila svou dceru nezanedbávat. Lizzie už je dospělá a úspěšně studuje na vysoké škole. Joanna chce, aby přijela na víkend domů, ale Lizzie se vymlouvá na práci a pak se obě ženy pohádají. Joanna to chce s Lizzie zase srovnat a tak se za ní vypraví do školy. Jenže Lizzie ve škole není. Její profesor Trevor říká, že je vynikající studentkou a je možné, že zrovna dneska zaspala, protože přednáška byla brzy ráno. Joanna se tedy za ní vypraví na kolej, ale ani zde není. V jejím pokoji je hrozný nepořádek a to na Lizzie vůbec nesedí i když se jí správkyně koleje snaží přesvědčit, že studenti, kteří najednou nejsou obklopeni péčí maminek, mohou tak trochu zvlčet. Tomu Joanna nevěří, svou dceru zná velmi dobře a pak zažije šok. V Lizziině pokoji zjistí, že Lizzie si na studium vydělává jako takzvaná cam girl. Když Lizzie už pár hodin nebere telefon, rozhodne se Joanna nahlásit ji jako pohřešovanou. Ze své právnické praxe ví, že první tři dny jsou klíčové. Pak je naděje na to, že se pohřešovaný najde živý a zdravý jen mizivá, ale policie se do hledání dívky moc nehrne. Její zmizení spíše přisuzuje hádce s matkou a touze si od ní na chvíli odpočinout. Pak Joanna zjistí, že její kamarádku Nicole někdo zavraždil. I Nicole si přivydělávala tímto způsobem a tak má Joanna ještě větší strach. Snaží se pátrat v Lizziině počítači, ale Lizzie si všechno pečlivě zaheslovala. S pomocí se nabízí Trevor, který na škole vyučuje informatiku. Do počítače se sice dostali, ale je tam pár složek, které jsou pravděpodobně zaheslovány nějakým vyspělejším způsobem a tak mu to bude chvíli trvat. Když se to podaří, zjistí, že Lizzie si vydělávala opravdu slušné částky. Byla placena kryptoměnou a vše nasvědčuje tomu, že hlavním podezřelým je Paul Vargas, majitel firmy PVTECH, který vyvinul technologii na placení kryptoměnami. Joanna za ním zajde, ale Paul odmítá, že by byl Lizziným zákazníkem a domnívá se, že ho chce Joanna jen vydírat...


       
       








    Filmy CZ/SK dabing









    kronys21, malazaba333, doboska, joshi59, mivap, Movel22, Andy28, HEJNEJ,

    + Pridaj vlastnu verziu tohto torrentu +


    Upozornenie:
    Ziadny zo zobrazených súborov sa nenachádza na tomto serveri. Server slúzi len k síreniu vlastnorucne vytvorených aplikácií, videí, hudby ai. Autori stránok nenesú ziadnu zodpovednost za zverejnené odkazy, komentáre a obsah súborov. Vsetky komentáre, odkazy, súbory ktoré by svojou povahou mohli byt v rozpore zo zákonmi sem vkladáte na vlastnú zodpovednost. Autori stránok si vyhradzujú právo cenzúry odkazov, komentárov príp. súborov, ktoré by svojou povahou mohli byt v rozpore zo zákonmi a dobrými mravmi. Dodrzujte pravidlá!


    No comments...


    Back

    Na serveru se nenalézají zádne soubory. Za odkazy jsou výhradně zodpovědní uzivatelé a návstěvníci tohoto trackeru. Administrátor není zodpovědný za pridaný obsah ani za skody zpusobené uzivateli. Nesmíte pouzívat tuto webovou stránku pro distribuovaní nebo download zádného materiálu pokud nemáte povolení od príslusného vlastníka práv. Uzivatelé jsou zodpovědní za dodrzování těchto pravidel a podmínek. Owner má právo kdykoliv změnit pravidla tohoto trackeru.

    [ Script trval: 0.126 sec. ] - [ GZIP: disabled ]
    Je zhruba 15:41
    sql

    TOPlist