Tvoj účet nieje VIP.
Preto sú tvoje funkcie a možnosti značne obmedzené.
Pre aktiváciu VIP klikni sem.

The Circle S01 [WebRip] = CSFD 79% | SkTorrent.eu

Cz-SkTorrent open Tracker, na volné zdieľanie súborov. Pridajte sa k našej komunite a získajte prístup k tisícom torrentov.

  • vysoká rýchlosť
  • úplne zdarma
  • prevažne Slovenská a Česká scéna
  • ste tu s nami už 10 rokov - Ďakujeme
  • Vitaj Guest (Login) Ako stahovat
    torrenty?
    Torrenty:
    v1 textová
    v2 obrázková
    Ako sa stat
    Uploaderom
    Online
    Filmy
    Forum
    Pravidlá
    SkTSocial
    BitTorrent
    klient
    Meno: Heslo:
    Zaregistrovat
    Po zaregistrovaní mozte volne stahovat
    Zabudol som heslo

    The Circle S01 [WebRip] = CSFD 79% Názov:The Circle S01 [WebRip] = CSFD 79% Hodnocení:N/A Stiahnut
    Pozriet Online
    Kategória:TV Pořad - Velikost:3.7 GB BitTorrent klient
    Pridaný: Súbory:
    Skontrolován:2020-01-10 Peerov:0 (Seed: 0, Leech: 0)
    Zaner:Reality-TV Uploader:Uvidis, az ked budes
    VIP
    Kúp nám Pivo 1,10€

    Kúp nám Pivo

    Pridaj do zalozky
    Pridaj do zalozky





    Jazyk : ENG  AAC Low Complexity 2.0
    Titulky : CZE (.SRT) | Kontejner : POL | HUN | GER
    Rok vydání : USA, 2020
    Minutáž : 8 x cca 45–63 min
    Domovská stanice : Netflix
    Žánr :  TV pořad / Reality-TV
    Odkaz na ČSFD :  https://www.csfd.cz/film/805725-the-circle/komentare/
    Odkaz na IMDB :  https://www.imdb.com/title/tt9581768/



    Hrají :  Hrají : Michelle Buteau (mod.)


    OBSAH : V tomhle sociálním experimentu a soutěžní show jde o postavení a strategii. Hráči na internetu flirtují, hledají přátele a snaží se podvodem vyhrát 100 000 dolarů.(Netflix Cz)



    Názvy epizod :


    Rok uvedení: 2020 | Release year: 2020

    V tomhle sociálním experimentu a soutěžní show jde o postavení a strategii. Hráči na internetu flirtují, hledají přátele a snaží se podvodem vyhrát 100 000 dolarů.

    Status and strategy collide in this social experiment and competition show where online players flirt, befriend and catfish their way toward $100,000.





    1. Haló, Kruhu | Hello, Circle

    Připravení na první dojem? Experiment začíná. Hráči si vytvářejí profily a začínají hledat spojence… v dobrém i ve zlém.

    Ready for first impressions? The experiment begins as the players craft their profiles and start connecting ... for better or worse.



    2. Tváří v tvář | Face-to-Face

    Překvapivá konfrontace zvýší herní sázky. Později se hráči připravují na party a konkurenci omrkne speciální host.

    A surprise confrontation raises the stakes of the game. Later, the players get ready to party, and a special guest scopes out the competition.



    3. Máme tady podvodníka | There's a Catfish Among Us

    Výsledkem anonymní hry „Ptej se na cokoli“ je řada obvinění. Miranda mezitím zdokonaluje svoji troufalou strategii a Shubham se konečně projeví.

    An anonymous game of “Ask Me Anything” leads to a series of accusations. Meanwhile, Miranda refines her cheeky strategy, and Shubham finds his voice.



    4. Zasévání pochybností | Planting Doubt

    Po dalším těsném vyloučení následuje upřímný rozhovor. Náhodné sblížení se vyvine v intimní pouto. Do hry vstupuje nový svérázný hráč.

    Another tense elimination leads to an honest conversation, a casual connection evolves into an intimate bond, and a quirky new player joins the game.



    5. Chytlavý chat | Sliding into DMs

    Začíná nový den, do Kruhu přichází nová tvář a hned položí několik intimních otázek. Rebecca při hře pořádně přiloží pod kotel.

    As a new day dawns, a fresh face joins the Circle -- and presents a series of stirring questions. Rebecca turns the heat up on the gameplay.



    6. Anonymní trolling | Anonymous Trolling

    Mercedeze čelí svým nejostřejším kritikům a má jeden upřímný požadavek. Jsou vybráni dva noví influenceři a jeden hráč se musí rozloučit.

    Mercedeze faces her toughest critics and makes a candid request. Two new influencers are picked, and one player must say goodbye.



    7. Výběr týmů | Picking Teams

    Do Kruhu přicházejí dva noví hráči a hned se zapojí do Kvízové noci. Po soutěži Sammie emotivně prozradí jedno své tajemství.

    Two new players settle into the Circle, just in time for trivia night. On the heels of a competitive match, Sammie makes an emotional reveal.



    8. Hráč, kterého si vybírám, je... | The Player I'm Saving Is ...

    V napjaté, emotivní situaci influenceři řeší, kdo vypadne. Dva hráči se osobně setkají. Zábavu si přichází užít nová tvář.

    Tension and tenderness intersect as the influencers deal with an elimination twist, and two players connect in person. A new face joins the fun.




       
       








    kooprik,

    + Pridaj vlastnu verziu tohto torrentu +


    Upozornenie:
    Ziadny zo zobrazených súborov sa nenachádza na tomto serveri. Server slúzi len k síreniu vlastnorucne vytvorených aplikácií, videí, hudby ai. Autori stránok nenesú ziadnu zodpovednost za zverejnené odkazy, komentáre a obsah súborov. Vsetky komentáre, odkazy, súbory ktoré by svojou povahou mohli byt v rozpore zo zákonmi sem vkladáte na vlastnú zodpovednost. Autori stránok si vyhradzujú právo cenzúry odkazov, komentárov príp. súborov, ktoré by svojou povahou mohli byt v rozpore zo zákonmi a dobrými mravmi. Dodrzujte pravidlá!


    No comments...


    Back

    Na serveru se nenalézají zádne soubory. Za odkazy jsou výhradně zodpovědní uzivatelé a návstěvníci tohoto trackeru. Administrátor není zodpovědný za pridaný obsah ani za skody zpusobené uzivateli. Nesmíte pouzívat tuto webovou stránku pro distribuovaní nebo download zádného materiálu pokud nemáte povolení od príslusného vlastníka práv. Uzivatelé jsou zodpovědní za dodrzování těchto pravidel a podmínek. Owner má právo kdykoliv změnit pravidla tohoto trackeru.

    [ Script trval: 0.287 sec. ] - [ GZIP: disabled ]
    Je zhruba 21:06
    sql

    TOPlist