Tvoj účet nieje VIP.
Preto sú tvoje funkcie a možnosti značne obmedzené.
Pre aktiváciu VIP klikni sem.

Thomson Jamie - Temny pan skolni roky (Petr Ctvrtnicek)2020(7h2m) | SkTorrent.eu

Cz-SkTorrent open Tracker, na volné zdieľanie súborov. Pridajte sa k našej komunite a získajte prístup k tisícom torrentov.

  • vysoká rýchlosť
  • úplne zdarma
  • prevažne Slovenská a Česká scéna
  • ste tu s nami už 10 rokov - Ďakujeme
  • Vitaj Guest (Login) Ako stahovat
    torrenty?
    Torrenty:
    v1 textová
    v2 obrázková
    Ako sa stat
    Uploaderom
    Online
    Filmy
    Forum
    Pravidlá
    SkTSocial
    BitTorrent
    klient
    Meno: Heslo:
    Zaregistrovat
    Po zaregistrovaní mozte volne stahovat
    Zabudol som heslo

    Thomson Jamie - Temny pan skolni roky (Petr Ctvrtnicek)2020(7h2m) Názov:Thomson Jamie - Temny pan skolni roky (Petr Ctvrtnicek)2020(7h2m) Hodnocení: Stiahnut
    Pozriet Online
    Kategória:Mluvené slovo - Velikost:201.0 MB BitTorrent klient
    Pridaný: Súbory:
    Skontrolován:2024-03-08 Peerov:20 (Seed: 20, Leech: 0)
    Zaner: Uploader:Uvidis, az ked budes
    VIP
    Kúp nám Pivo 1,10€

    Kúp nám Pivo
    Pridaj do zalozky
    Pridaj do zalozky





    UKÁZKA








    Jamie Thomson
    -
    Temný Pán: Školní roky






    čas: (7h2m)
    Účinkují: (Petr Čtvrtníček)
    Vydáno: 2020

    Detektivky, Novely, povídky, jiné čtivo a nebezpečné deviace









    „Když se vzbudil, zjistil, že je v posteli… Podíval se na sebe. Pořád ještě měl tělo lidského dítěte. Nebyl to tedy sen.“

    Průšvih na n-tou! Temný pán prohrál střet s magií Dobra – PCHÁ! – a obří vesmírný škyt ho vyvrhl na parkoviště před obchodním domem v jihoanglickém městečku Bílé Štíty. Někdejší arcilotr a vládce Temnokraje se tu zmateně válí v těle třináctiletého spratka a nechápe, co si na prťavé planetě Zemi počne. U všech pekel, co by mohlo být horší? No to si pište, milé děti, že úklady a protivenství si na něm teprve smlsnou. Jen co ho policisté, doktoři a sociálka vyšetří, přidělí ho k dobromyslným pěstounům, aby se ten ubohý siroteček po otřesu trochu ZCIVILIZOVAL a hlavně pořád tak příšerně NEBLÁBOLIL. Ono ho už zdejší nápravné zařízení zvané škola POLIDŠTÍ. To těm bezmozkům pořád nedochází, s jak velkolepým zloduchem mají co do činění?

    První část fantasy cyklu britského tvůrce videoher a experta na ponuré duše dnešních pubertálních pařanů. Jeho groteska získala výroční Cenu Roalda Dahla za nejvtipnější prózu pro mládež.

    JAMIE THOMSON
    Poznal virtuální uvažování generací Y a Z coby dlouholetý redaktor britských fantasy časopisů, tvůrce gamebooků a libretista videoher pro společnosti Eidos, Microsoft a Sega. Rodák z íránského Masdžídu, kam byl jeho otec vyslán, dokončil školní docházku v jihoanglickém Brightonu a vystudoval politologii na univerzitě v Canterbury. Za první díl tetralogie (2011–2017) o Temném pánu Školní roky – tu dále tvoří svazky Zloduch v nesnázích, Navždy po škole a Zlověstný ředitel – získal výroční britskou humoristickou Cenu Roalda Dahla. Nespoutanou fantazii ostatně prokázal už v sedmisvazkovém seriálu o příhodách mladého nindži The Way of the Tiger (od roku 1985), který s kolegou Markem Smithem převedl i do digitální verze. Nejnověji s vesmírným kapitánem Harrym Greenem vysílá dospívající kluky až Na opačný konec Galaxie (2014, č. 2016).


    Formát                                      :M4a
    Bit rate mode                             : Variable
    Bit rate                                      : 64 kb/s
    Kanál(y)                                    : 2 kanály
    Sampling rate                            : 44 kHz


    ФАК Ю











    luboskopavol, Tondik2, Andy28, edudantfranc, margharethe, Milana, hajan, adminsys32, krvavy_patejl, eduard33, haseki, šlosy, OSTRAVAN, Adnay, Venccc, Projekt23, xjoni,

    + Pridaj vlastnu verziu tohto torrentu +


    Upozornenie:
    Ziadny zo zobrazených súborov sa nenachádza na tomto serveri. Server slúzi len k síreniu vlastnorucne vytvorených aplikácií, videí, hudby ai. Autori stránok nenesú ziadnu zodpovednost za zverejnené odkazy, komentáre a obsah súborov. Vsetky komentáre, odkazy, súbory ktoré by svojou povahou mohli byt v rozpore zo zákonmi sem vkladáte na vlastnú zodpovednost. Autori stránok si vyhradzujú právo cenzúry odkazov, komentárov príp. súborov, ktoré by svojou povahou mohli byt v rozpore zo zákonmi a dobrými mravmi. Dodrzujte pravidlá!


    No comments...


    Back

    Na serveru se nenalézají zádne soubory. Za odkazy jsou výhradně zodpovědní uzivatelé a návstěvníci tohoto trackeru. Administrátor není zodpovědný za pridaný obsah ani za skody zpusobené uzivateli. Nesmíte pouzívat tuto webovou stránku pro distribuovaní nebo download zádného materiálu pokud nemáte povolení od príslusného vlastníka práv. Uzivatelé jsou zodpovědní za dodrzování těchto pravidel a podmínek. Owner má právo kdykoliv změnit pravidla tohoto trackeru.

    [ Script trval: 0.124 sec. ] - [ GZIP: disabled ]
    Je zhruba 18:13
    sql

    TOPlist