Tvoj účet nieje VIP.
Preto sú tvoje funkcie a možnosti značne obmedzené.
Pre aktiváciu VIP klikni sem.

Unfriend / Friend Request (2016)[1080p] = CSFD 63% | SkTorrent.eu

Cz-SkTorrent open Tracker, na volné zdieľanie súborov. Pridajte sa k našej komunite a získajte prístup k tisícom torrentov.

  • vysoká rýchlosť
  • úplne zdarma
  • prevažne Slovenská a Česká scéna
  • ste tu s nami už 10 rokov - Ďakujeme
  • Vitaj Guest (Login) Ako stahovat
    torrenty?
    Torrenty:
    v1 textová
    v2 obrázková
    Ako sa stat
    Uploaderom
    Online
    Filmy
    Forum
    Pravidlá
    SkTSocial
    BitTorrent
    klient
    Meno: Heslo:
    Zaregistrovat
    Po zaregistrovaní mozte volne stahovat
    Zabudol som heslo

    Unfriend / Friend Request (2016)[1080p] = CSFD 63% Názov:Unfriend / Friend Request (2016)[1080p] = CSFD 63% Hodnocení: Stiahnut
    Pozriet Online
    Kategória:Filmy s titulkama - Velikost:1.8 GB BitTorrent klient
    Pridaný: Súbory:
    Skontrolován:2017-08-13 Peerov:2 (Seed: 2, Leech: 0)
    Zaner:Horor,Thriller Uploader:Uvidis, az ked budes
    VIP
    Kúp nám Pivo 1,10€

    Kúp nám Pivo

    Pridaj do zalozky
    Pridaj do zalozky








    Thriller / Horor
    Německo, 2016, 92 min

    Režie: Simon Verhoeven
    Scénář: Simon VerhoevenPhilip Koch
    Kamera: Jo Heim
    Hudba: Martin TodsharowGary Go

    Hrají: Alycia Debnam-CareyBrit MorganWilliam MoseleyConnor PaoloLiesl AhlersSean MarquetteShashawnee HallLee RavivKimberleigh StarkDorothy Ann GouldChloe HirschmanBrooke Markham

    OBSAH: Mladičká Laura Woodson je obyčejná dívka. Má spoustu přátel a kamarádů. Jednou přijde nová dívka, Marina Millsová. Je to podivná dívka se sklonem si ubližovat. I její profil působí depresivně, přesto se s ní Laura spřátelí. Jenže časem z ní začne mít noční můry. Marina jí bez dovolení navštěvuje profil, všude nakukuje a začíná být otravná. Dokonce se sama pozve na její narozeniny. Ale Laura jí zalže a ona se oslavy nezúčastní. Jasně, že se to "provalí" a Marina to zatepla Lauře sdělí. Holky se skoro poperou a Laura ji z přátel na FB odstraní. Nu, a pak se dozví o její sebevraždě.
    V noci jí zvražděná pošle video své smrti. Laura je z toho "na prášky". Je vyslýchána policií. Video nelze smazat, nelze zrušit profil, zdrojový kód je hodně podivný. A pak umírá Gustav, první z Lauřiných kamarádů za okolností hodně podivných. A večer opět Laura obdrží video s jeho smrtí, které nejde smazat, vidí ho všichni. Za tato videa je Laura vyloučena ze školy. Rozjíždí soukromé pátrání a dost se jí daří. Byla snad Marina čarodějnice? To podporuje všudypřítomnost černých vos a zrcadel. Jednu takovou vosu si dokonce vyndá Lauřin kluk z ucha. Jenže její kamarádi začínají mít vidiny, Gustavova dívka Isabel si vyrve vlasy a spáchá sebevraždu. Lauřin přítel Tyler, vypátrá, že existovalo místo Moore´s Grove, kde hořelo. Mariina matka Ada Nedifar, v té době právě s ní těhotná, tam uhořela, ale plod se podařilo zachránit. A pak je napadena Lauřina další kamarádka Olivie. Končí v nemocnici v kritickém stavu. Zde dochází Lauře trpělivost. Bere sebou svého kamaráda Kobeho, takto machra přes počítače a jedou do Moore´s Grove. V nemocnici díky nepozornosti detektiva spáchá Olivie sebevraždu. A kus odsud začíná mít vidiny i Kobe. Protože přímo na spáleništi nic nenajdou, sestoupí s Laurou do sklepa. Zde je Laura nemile překvapena. Zjistí, že celé tajemství bude v nedaleké továrně. Přijede tam taxíkem a za ní Kobe s Tylerem. Podaří se jim zjistit co a jak a porazit síly zla ještě dříve, než stihnou tyto síly ublížit Lauřině matce?





       


       



    https://www.csfd.cz/film/62222-unfriend/prehled/
     













    Ekirk, uzklud2, KoraCerv,

    + Pridaj vlastnu verziu tohto torrentu +


    Upozornenie:
    Ziadny zo zobrazených súborov sa nenachádza na tomto serveri. Server slúzi len k síreniu vlastnorucne vytvorených aplikácií, videí, hudby ai. Autori stránok nenesú ziadnu zodpovednost za zverejnené odkazy, komentáre a obsah súborov. Vsetky komentáre, odkazy, súbory ktoré by svojou povahou mohli byt v rozpore zo zákonmi sem vkladáte na vlastnú zodpovednost. Autori stránok si vyhradzujú právo cenzúry odkazov, komentárov príp. súborov, ktoré by svojou povahou mohli byt v rozpore zo zákonmi a dobrými mravmi. Dodrzujte pravidlá!





    1
    Pacmund123
    Ratio 0.12

    Clen

    21/02/2021 22.28.36
    Poprosím seedy, ratio 0,47

    0
    angelika0510
    Ratio 1.02

    Member+

    12/02/2019 21.06.40
    prosim v cz dabing

    -1
    JennyDally
    Ratio 1



    16/08/2017 13.16.40
    Titulky jsou ve složce, kde je film.

    -2
    leoneee02
    Ratio 0.09

    Clen

    16/08/2017 11.02.10
    a ty titulky jsou kde ????

    1
    dasty333
    Ratio 0.47

    Clen

    14/08/2017 13.40.34
    Torrent 6/5 , Film 4/5 THANX!


    Back

    Na serveru se nenalézají zádne soubory. Za odkazy jsou výhradně zodpovědní uzivatelé a návstěvníci tohoto trackeru. Administrátor není zodpovědný za pridaný obsah ani za skody zpusobené uzivateli. Nesmíte pouzívat tuto webovou stránku pro distribuovaní nebo download zádného materiálu pokud nemáte povolení od príslusného vlastníka práv. Uzivatelé jsou zodpovědní za dodrzování těchto pravidel a podmínek. Owner má právo kdykoliv změnit pravidla tohoto trackeru.

    [ Script trval: 0.313 sec. ] - [ GZIP: disabled ]
    Je zhruba 06:54
    sql

    TOPlist