Tvoj účet nieje VIP.
Preto sú tvoje funkcie a možnosti značne obmedzené.
Pre aktiváciu VIP klikni sem.

Universe Sandbox (Early Access)(v.32.3.2)(2015)(CZ)[GOG] | SkTorrent.eu

Cz-SkTorrent open Tracker, na volné zdieľanie súborov. Pridajte sa k našej komunite a získajte prístup k tisícom torrentov.

  • vysoká rýchlosť
  • úplne zdarma
  • prevažne Slovenská a Česká scéna
  • ste tu s nami už 10 rokov - Ďakujeme
  • Vitaj Guest (Login) Ako stahovat
    torrenty?
    Torrenty:
    v1 textová
    v2 obrázková
    Ako sa stat
    Uploaderom
    Online
    Filmy
    Forum
    Pravidlá
    SkTSocial
    BitTorrent
    klient
    Meno: Heslo:
    Zaregistrovat
    Po zaregistrovaní mozte volne stahovat
    Zabudol som heslo

    Universe Sandbox (Early Access)(v.32.3.2)(2015)(CZ)[GOG] Názov:Universe Sandbox (Early Access)(v.32.3.2)(2015)(CZ)[GOG] Hodnocení:N/A Stiahnut
    Pozriet Online
    Kategória:Hry na Windows - Velikost:1.3 GB BitTorrent klient
    Pridaný: Súbory:
    Skontrolován:2023-08-19 Peerov:3 (Seed: 3, Leech: 0)
    Zaner: Uploader:Uvidis, az ked budes
    VIP
    Kúp nám Pivo 1,10€

    Kúp nám Pivo
    Pridaj do zalozky
    Pridaj do zalozky



    Universe Sandbox (Early Access)(v.32.3.2)(2015)(CZ)[GOG]



    Rok vydání: 2015
    Žánr: Simulace
    Lokalizace: CZ (multi)
    Verze: 32.3.2
    Ochrana: DRM free (GOG)

    Popis:
    Hra v žánru indie sandbox poskytuje obrovský, téměř skutečný vesmír s galaxiemi, hvězdnými systémy, ale v podstatě je možné prohlížet a měnit naši sluneční soustavu se známými planetami, od Merkuru po Pluto. Můžete zjistit hmotnost planety, pro její změnu je možné změnit oběžnou dráhu každé planety nebo obecně vše zamíchat či vyměnit místa. Hra poskytuje možnost vytvořit si vlastní systém nebo dokonce galaxii. Planety můžete například nahradit fotbalovými nebo basketbalovými míči.Nebo se střetněte dvě galaxie a sledujte tento krásný a velkolepý proces. Hra je určena spíše pro trénovaného a zvídavého hráče než pro prostého hráče, není určena na pár večerů, ale vyžaduje hluboké studium a rozvahu. Grafika ve hře pro tento žánr je velmi dobrá, kresba planet je detailní, jako by data byla převzata ze snímků z NASA nebo jiných satelitů. Pohledy na galaxie jsou tak přesvědčivé, jako by byly přeneseny z dokumentů o vesmíru. Kromě planet a hvězd je zde představena také asi stovka unikátních asteroidů, meteoritů a komet. Můžete vytvořit okamžik zrození a smrti hvězdy a tento proces je zobrazen velmi podrobně. Všechny planety a hvězdy a další vesmírná tělesa se chovají podle všech zákonů newtonovské fyziky.Pokud vás totálně omrzí vymýšlet si vlastní galaxie a systémy, můžete si vytvořit kulečníkový stůl a z planet a hvězd budou koule a díky realistickou fyziku se krásně rozsypou do různých stran.
    Hra má tabulky pro srovnání a analýzy a mnoho dalšího, je skvělá pro různé prezentace na univerzitách, zejména na katedrách astronomie, a zaujme i hráče, kteří chtějí poznat tajemství vesmíru. V sandboxu Vesmíru může vzniknout mnoho globálních katastrof: například známý asteroid Apophis, který se má srazit s naší planetou. Tuto kolizi můžete simulovat a ukázat, co se stane, pokud se nic neudělá. Ukažte situaci, ve které Slunce zhasne, a jak to bude vypadatmodel sluneční soustavy bez Slunce. Nyní každý sní o tom, že uvidí první expedici na planetu Mars a lze na ni nahlížet z různých úhlů: studovat dráhu, počet otáček kolem Slunce, průměr, geografii planeta, oficiální názvy hor a plání a dokonce i vyschlá jezera a moře Universe Sandbox není jen hra na pár večerů, ale celý vědecký projekt, který bude relevantní téměř vždy. Hra je dobrým nástrojem pro vědecké projekty v průzkumu vesmíru.

    Recenze: https://www.gamingprofessors.cz/universe-sandbox-herni-recenze/



    Požadavky:
    Minimum:
    OS: Windows 7 SP1+ (64-bit)
    Procesor: 1.6GHz dual-core
    Paměť: 2GB RAM
    Grafika: OpenGL 4.3 nebo novější s 2GB VRAM
    HDD: 2GB volného místa
    Ostatní: Notebooky nebo jiné počítače, které používají integrovanou grafiku (spíše než dedikovaný grafický hardware), mohou mít problémy s Universe Sandbox, i když splňují požadavek na 2GB video paměti. Doporučuje se dedikovaná grafická karta.

    Doporučeno:
    OS: Windows 7 SP1+ (64-bit)
    Procesor: 3.6 GHz quad-core
    Paměť: 8GB RAM
    Grafika: 4GB Video paměti
    HDD: 2GB+









    Nhadagh, myshos66,

    + Pridaj vlastnu verziu tohto torrentu +


    Upozornenie:
    Ziadny zo zobrazených súborov sa nenachádza na tomto serveri. Server slúzi len k síreniu vlastnorucne vytvorených aplikácií, videí, hudby ai. Autori stránok nenesú ziadnu zodpovednost za zverejnené odkazy, komentáre a obsah súborov. Vsetky komentáre, odkazy, súbory ktoré by svojou povahou mohli byt v rozpore zo zákonmi sem vkladáte na vlastnú zodpovednost. Autori stránok si vyhradzujú právo cenzúry odkazov, komentárov príp. súborov, ktoré by svojou povahou mohli byt v rozpore zo zákonmi a dobrými mravmi. Dodrzujte pravidlá!


    No comments...


    Back

    Na serveru se nenalézají zádne soubory. Za odkazy jsou výhradně zodpovědní uzivatelé a návstěvníci tohoto trackeru. Administrátor není zodpovědný za pridaný obsah ani za skody zpusobené uzivateli. Nesmíte pouzívat tuto webovou stránku pro distribuovaní nebo download zádného materiálu pokud nemáte povolení od príslusného vlastníka práv. Uzivatelé jsou zodpovědní za dodrzování těchto pravidel a podmínek. Owner má právo kdykoliv změnit pravidla tohoto trackeru.

    [ Script trval: 0.423 sec. ] - [ GZIP: disabled ]
    Je zhruba 13:42
    sql

    TOPlist