Tvoj účet nieje VIP.
Preto sú tvoje funkcie a možnosti značne obmedzené.
Pre aktiváciu VIP klikni sem.

Unreal Trilogy | SkTorrent.eu

Cz-SkTorrent open Tracker, na volné zdieľanie súborov. Pridajte sa k našej komunite a získajte prístup k tisícom torrentov.

  • vysoká rýchlosť
  • úplne zdarma
  • prevažne Slovenská a Česká scéna
  • ste tu s nami už 10 rokov - Ďakujeme
  • Vitaj Guest (Login) Ako stahovat
    torrenty?
    Torrenty:
    v1 textová
    v2 obrázková
    Ako sa stat
    Uploaderom
    Online
    Filmy
    Forum
    Pravidlá
    SkTSocial
    BitTorrent
    klient
    Meno: Heslo:
    Zaregistrovat
    Po zaregistrovaní mozte volne stahovat
    Zabudol som heslo

    Unreal Trilogy Názov:Unreal Trilogy Hodnocení: Stiahnut
    Pozriet Online
    Kategória:Hry na Windows - Velikost:2.6 GB BitTorrent klient
    Pridaný: Súbory:
    Skontrolován:2023-08-30 Peerov:4 (Seed: 4, Leech: 0)
    Zaner: Uploader:Uvidis, az ked budes
    VIP
    Kúp nám Pivo 1,10€

    Kúp nám Pivo
    Pridaj do zalozky
    Pridaj do zalozky



    Unreal Gold



    Popis

    V prvním dílu slavných her z Unreal univerza se ujímáte role anonymního hrdiny, vězně s číslem 849, který po ztroskotání vězeňské lodi Vortex Rikers na planetě Na Pali bojuje společně s tamním kmenem čtyřrukých obyvatel proti invazi Skaarj, rase humanoidů a ještěrů s vyspělou technologií.

    Nepřátelé (humanoidi, ještěři, roboti) se kryjí, uhýbají, obcházejí vás, jsou neustále v pohybu, k dispozici je široký arzenál hi-tech zbraní od pistolí, pušek, kanónů, krystalického kulometu až po energetické zbraně a to vše ve dvou palebných módech. Projdete lokace chrámů, hradů, ztroskotaných lodí, nebeských měst, exteriéry hor i hi-tech zařízení, to vše za doprovodu dynamické atmosférické hudby reagující na dění ve hře.

    Unreal v době svého vydání uchvátil především nevídaným grafickým zpracováním, efekty, rozsáhlými mapami, častým čtením nalézaných textů, propracovanými hádankami, unikátním zpracováním cizího světa a umělou inteligencí, která ještě spoustu let poté převyšovala nové herní tituly.

    Dnes je možné hrát Unreal v plné OpenGL akceleraci skrze neoficiální patch 227, a k tomu použít sadu detailnějších textur. O rok později vyšel datadisk Return to Na Pali, který se v roce 2011 dočkal i neoficiální rozšířené verze v podobě SP modu pro UT.

    Rok vydání : 1998

    Hra je v ENG , čeština přiložena , GOG verze DMR=Free

    Odzkoušeno a otestováno na Win 7-10 32/64 bit

    Minimální HW nároky hry Unreal

    Požadavky: Pentium
    CPU: 166 MHz a vyšší
    Paměť: 16 MB RAM a vyšší
    Grafika: 2 MB a vyšší
    Místo na disku: 100 MB
    Systém: Windows 95 a vyšší
    Mechanika: CD-ROM


    Screen



    Unreal Tournament



    Popis

    Jedná se prakticky výhradně o miltiplayerovou 3D akci, kteou má na svědomí tým Epic. Hra je postavena na velice uznávaném enginu z 3D akce Unreal. Hra měla být pouze jejím datadiskem, který by rozšířil a upravil velmi chabou multiplayer část v původní hře, avšak tvůrcům postupně došlo, jaký potenciál hra skrývá a nakonec ji vydali jako plnohodnotný samostatný titul. Hra ihned poté zaujala obrovské množství fanoušků a je dodnes považována za nejhratelnější z celé série. Základem titulu jsou zápasy v módu Deathmatcha až po jejich absolvování se odkryjí další herní módy. Všechny ódy jsou pro sigleplayer i pro multiplayer, avšak singleplayer zde slouží pouze jako tutoriál ke hře přes LAN či internet. Velmi dobře zpracovaný je design jednotlivých úrovní, vyvážené zbraně a podpora tvorby map a modifikací. Unreal Tournament je velkou legendou mezi multiplayerovými střílečkami, podobně jako Quake 3 Arena...

    Rok vydání : 1999

    Hra je v ENG , čeština přiložena , GOG verze DMR=Free

    Odzkoušeno a otestováno na Win 7-10 32/64 bit

    Minimální HW nároky hry Unreal Tournament

    Požadavky: PII
    CPU: 233 MHz a vyšší
    Paměť: 32 MB RAM a vyšší
    Grafika: 2 MB a vyšší
    Místo na disku: 120 MB


    Screen



    Unreal 2 – The Awakening SE



    Popis

    Pokračování FPS akce Unreal nás zavádí do časů po velké válce, kdy lidstvo opět začalo expandovat do okolního vesmíru. Hrajeme za maršála Johna Daltona, člena TCA - Terran Colonial Authority, který se svou lodí Atlantis a její posádkou střeží nebezpečné hranice lidského dominia. Příběh začíná záchranou stanice, na které se nachází emzáky hledaný artefakt. Nikoho pak asi nepřekvapí, že ve skutečnosti jde jenom o fragment a spojení všech by znamenalo zkázu světa. Příběh je vyprávěn hlavně videosekvencemi mezi misemi. Mezi každou misí dále můžete svobodně procházet Atlantis a promluvit si jak s pilotem Ne'banem, tak i se zbraňovým specialistou Isaacem či s Aidou, která pro vás připravuje briefingy.

    Vaše putování za artefaktem vás zavede na různorodá místa vesmíru. Namátkou do džungle, mimozemského města, důlního komplexu, přehrady. Většina misí je typu najdi a zabij, občas ale je potřeba bránit po určitou dobu místo a v tu chvíli dostanete k dispozici i energetické štíty a automatické věže, které můžete instalovat po okolí. Stěžejním bodem hry jsou zbraně. Na výběr jsou klasické, jako je pistole, samopal, brokovnice a raketomet nebo nepříliš obvyklé: granátomet s několika typy granátů (molotov, plynový, EMP), plamenomet, který v alternativním módu po okolí stříká zápalnou látku či několik kusů mimozemské výstroje.

    Rok vydání : 2003

    Hra je v ENG , čeština přiložena , GOG verze DMR=Free

    Odzkoušeno a otestováno na Win 7-10 32/64 bit

    Minimální HW nároky hry Unreal II: The Awakening

    Požadavky: PIII
    CPU: 733 MHz a vyšší
    Paměť: 256 MB RAM a vyšší
    Grafika: 32 MB a vyšší
    Místo na disku: 3000 MB
    Systém: Windows a vyšší


    Screen









    Tomuri8, TomCohka, ryjan, xyz_2017, uzbrblesle, jardakol, djvitek9, _GrOOt_, Penny140, figgysto10, skeldar, Lucyfyre666, RentTor, ludecek941, Bandajcz, Panbozsky01, DOOMDOOM, 2Dcko,

    + Pridaj vlastnu verziu tohto torrentu +


    Upozornenie:
    Ziadny zo zobrazených súborov sa nenachádza na tomto serveri. Server slúzi len k síreniu vlastnorucne vytvorených aplikácií, videí, hudby ai. Autori stránok nenesú ziadnu zodpovednost za zverejnené odkazy, komentáre a obsah súborov. Vsetky komentáre, odkazy, súbory ktoré by svojou povahou mohli byt v rozpore zo zákonmi sem vkladáte na vlastnú zodpovednost. Autori stránok si vyhradzujú právo cenzúry odkazov, komentárov príp. súborov, ktoré by svojou povahou mohli byt v rozpore zo zákonmi a dobrými mravmi. Dodrzujte pravidlá!





    2
    stuartt
    Ratio 0.27

    Clen

    31/08/2023 19.58.19
    Ty HW nároky jsou prostě úžasný

    0
    wancohoff
    Ratio 0.27

    Clen

    31/08/2023 07.02.14
    na windows 11 sice ide spustit, ale po zmene rozlisenia preblikne obrazovka ostane hrat hudba a male cierne okno a neda sa obnovit hra. takze iba natvrdo vypnut hru a spustit znova.. no rozlisenie sa nezmeni a ostane povodne 640x480.. a tak sa mi to vazne nechce hrat...


    --------------
    >> 31/08/2023 13.31.38
    UPLOADER: u Všech her zde je jasně napsáno : Odzkoušeno a otestováno na Win 7-10 32/64 bit !!!
    Uploader
    30/08/2023 21.01.44
    Obnoveno

    4
    skeldar
    Ratio 0.54

    Clen

    22/01/2023 15.55.57
    Pecka!!stará srdcovka a ještě s ZC dabingem

    29
    Gain
    Ratio 0.49

    Clen

    23/10/2020 23.30.31
    Ahoj,torrent tedy neobsahuje datadisk Return To Na Pali?Nebo tomu nějak špatně rozumim?


    --------------
    >> 23/10/2020 23.51.09
    UPLOADER: Asi tak , zapomněl jsem dodat :

    Ale proč o tom teď píšeme? Na GOGu můžete Unreal Gold dočasně získat zdarma. Titul je bez ochrany DRM a dostupný pouze pro Windows. Edice Gold z roku 2000 kromě původní hry obsahuje ještě rozšíření Return to Na Pali.


    --------------
    >> 24/10/2020 15.16.04
    Gain: No tak jo,thx

    0
    uzbrblesle
    Ratio 2.85

    Member+

    22/10/2020 14.24.53
    hodne dobře děkuji a posilam dyško


    Back

    Na serveru se nenalézají zádne soubory. Za odkazy jsou výhradně zodpovědní uzivatelé a návstěvníci tohoto trackeru. Administrátor není zodpovědný za pridaný obsah ani za skody zpusobené uzivateli. Nesmíte pouzívat tuto webovou stránku pro distribuovaní nebo download zádného materiálu pokud nemáte povolení od príslusného vlastníka práv. Uzivatelé jsou zodpovědní za dodrzování těchto pravidel a podmínek. Owner má právo kdykoliv změnit pravidla tohoto trackeru.

    [ Script trval: 0.218 sec. ] - [ GZIP: enabled ]
    Je zhruba 16:21
    sql

    TOPlist