Tvoj účet nieje VIP.
Preto sú tvoje funkcie a možnosti značne obmedzené.
Pre aktiváciu VIP klikni sem.

V. McDermidova - 5 knih (2002-2013)(CZ) | SkTorrent.eu

Cz-SkTorrent open Tracker, na volné zdieľanie súborov. Pridajte sa k našej komunite a získajte prístup k tisícom torrentov.

  • vysoká rýchlosť
  • úplne zdarma
  • prevažne Slovenská a Česká scéna
  • ste tu s nami už 10 rokov - Ďakujeme
  • Vitaj Guest (Login) Ako stahovat
    torrenty?
    Torrenty:
    v1 textová
    v2 obrázková
    Ako sa stat
    Uploaderom
    Online
    Filmy
    Forum
    Pravidlá
    SkTSocial
    BitTorrent
    klient
    Meno: Heslo:
    Zaregistrovat
    Po zaregistrovaní mozte volne stahovat
    Zabudol som heslo

    V. McDermidova - 5 knih (2002-2013)(CZ) Názov:V. McDermidova - 5 knih (2002-2013)(CZ) Hodnocení: Stiahnut
    Pozriet Online
    Kategória:Knihy a Časopisy - Velikost:23.6 MB BitTorrent klient
    Pridaný: Súbory:
    Skontrolován:2017-01-13 Peerov:2 (Seed: 2, Leech: 0)
    Zaner: Uploader:Uvidis, az ked budes
    VIP
    Kúp nám Pivo 1,10€

    Kúp nám Pivo
    Pridaj do zalozky
    Pridaj do zalozky



    VAL McDERMIDOVÁ

    Jazyk: Cz
    Rok vydání: 2002 - 2013
    Formát dokumentu: Docx / Epub / Mobi / Pdb / Pdf
    Velikost: 23,6 Mb

    Popraviště
    rok vydání: 2002 / originál 1999

    Jednoho mrazivého dne v prosinci se ztratilo další dítě: třináctiletá Alison Carterová z vesnice na samotě Derbyshire. Pro mladého Georgea Bennetta, nově jmenovaného inspektora, je to začátek jeho nejdrásavějšího případu: vražda bez těla, vyšetřování plné slepých uliček a uzavřených tváří, výsledek, který odeznívá roky.
    O desítky let později konečně vyprávěl svůj příběh Catherině Heathcoteové, ale právě když se má její kniha vydat, snaží se jí Bennet záhadně stáhnout zpět. Má nové informace, které odmítá prozradit, informace, které ohrožují základy jeho existence. Catherine je nucená znovu zkoumat minulost s výsledky, které obrátí svět naruby. Napínavý psychologický dobrodružný thriller, který zkoumá, odhaluje a narušuje hranice mezi skutečností a iluzí.

    Vraždění stínů
    rok vydání: 2003 / originál 2000

    Oběti sériového vraha ze Skotské vysočiny se liší jeden od druhého téměř vším, což hrdince, psycholožce Cameronové, znemožňuje s případem hnout. Společné mají jen to, že píší kriminální romány, v nichž si předpověděli způsob smrti. Doktorka Cameronová to bere za jeden z běžných případů, dokud si neuvědomí, že i její snoubenec píše thrillery a mohl by být na řadě...


    Hrob tetovaného
    rok vydání: 2007 / originál 2006

    Prudké letní lijáky bičující kopce anglického Lake Districtu odplaví staré nánosy rašeliny a obnaží bizarně tetované tělo. Spolu s ním ožije staletí starý příběh o legendárním masakru na Pitcairnu. Co když Fletcher Christian, první důstojník osudem těžce zkoušené Bounty, svou smrt pouze předstíral, aby se mohl tajně vrátit domů?
    V Lakelandu žije mýtus o tom, že uprchlíka ukrýval proslulý básník a zároveň Fletcherův přítel z mládí William Wordsworth a že jeho příběh využil k napsání epické básně, kterou nemohl za svého života zveřejnit, pokud nechtěl propadnout hrdlem. Odbornice na Wordsworthe Jane Greshamová chce znát pravdu. Jak zjišťuje nová fakta, začnou se kolem případu hromadit vraždy. Na půvabném pozadí anglického Lake Districtu se odehrává drama, dvě stě let stará legenda náhle začíná ohrožovat lidské životy, protože jestli báseň skutečně existuje, má hodnotu přes milion liber.


    Bludiště temnoty
    rok vydání: 2011 / originál 2011

    Brutální vražda na univerzitě v Oxfordu! Když Charlie Flintová dostane anonymní balíček plný novinových výstřižků o brutální vraždě, okamžitě zaujme její pozornost, protože k činu došlo v areálu vysokoškolského kampusu v Oxfordu, kde před lety studovala. Zatímco nevěsta a svatební hosté popíjejí šampaňské, dvojice údajných vrahů ubíjí ženicha a zkrvavené tělo hází do řeky. Charlie netuší, kdo jí balíček mohl poslat, ani proč, ale nedokáže zločin vypudit z hlavy. Její profesní život klinického psychiatra se zrovna ocitl v troskách, a tak má spoustu času věnovat se vyšetřování tohoto případu. Vrací se zpět do uzavřeného a záhadného světa oxfordské univerzity, proniká hlouběji do pozadí hrůzného příběhu a dochází jí, že zločin bude komplikovanější, než by se na první pohled zdálo. Každým dalším úspěšným krokem směrem k odhalení pravdy se přibližuje k nebezpečí, které hrozí i jí... V jádru tohoto románu leží fantasticky spletitá a složitá záhada. McDermidová je ještě lepší, než kdykoliv předtím. Na vrcholu sil a ambicí.


    Konec hry
    rok vydání: 2013 / originál 2012

    Stephanii Harkerovou cestou na idylickou dovolenou při rutinní kontrole na letišti zadrží bezpečnostní rám. Pětiletý Jimmy prošel detektorem kovu před ní. Stephanie v panice sleduje, jak uniformovaný zaměstnanec letiště odvádí chlapce pryč – a ona uvízla na opačné straně brány, hysterická strachy. Obsluha rámu nechápe Stephaniino chování, neví o Jimmyho existenci, vidí jen ženu, která jedná vyšinutě. Muži Stephanii brutálně strhnou k zemi a zpacifikují paralyzátorem, aby ji udrželi na uzdě. A než dostane příležitost vysvětlit, co se stalo, je Jimmy dávno pryč. Když ovšem zadržená líčí svůj příběh agentce FBI, začíná být jasné, že s touto napohled normální rodinou není všechno tak, jak se zdá. Jaká je Jimmyho minulost? Proč by ho někdo měl chtít unést? A jak čas rychle běží, klesá šance, že by Stephanie mohla chlapce dostat zpátky. Nesmírně hutný a poutavý psychologický román Konec hry je zatím nejpropracovanějším autorčiným samostatným románem, chytlavou a brilantní prací.








    32danich, adminsys32,

    + Pridaj vlastnu verziu tohto torrentu +


    Upozornenie:
    Ziadny zo zobrazených súborov sa nenachádza na tomto serveri. Server slúzi len k síreniu vlastnorucne vytvorených aplikácií, videí, hudby ai. Autori stránok nenesú ziadnu zodpovednost za zverejnené odkazy, komentáre a obsah súborov. Vsetky komentáre, odkazy, súbory ktoré by svojou povahou mohli byt v rozpore zo zákonmi sem vkladáte na vlastnú zodpovednost. Autori stránok si vyhradzujú právo cenzúry odkazov, komentárov príp. súborov, ktoré by svojou povahou mohli byt v rozpore zo zákonmi a dobrými mravmi. Dodrzujte pravidlá!


    No comments...


    Back

    Na serveru se nenalézají zádne soubory. Za odkazy jsou výhradně zodpovědní uzivatelé a návstěvníci tohoto trackeru. Administrátor není zodpovědný za pridaný obsah ani za skody zpusobené uzivateli. Nesmíte pouzívat tuto webovou stránku pro distribuovaní nebo download zádného materiálu pokud nemáte povolení od príslusného vlastníka práv. Uzivatelé jsou zodpovědní za dodrzování těchto pravidel a podmínek. Owner má právo kdykoliv změnit pravidla tohoto trackeru.

    [ Script trval: 0.335 sec. ] - [ GZIP: disabled ]
    Je zhruba 16:31
    sql

    TOPlist