Tvoj účet nieje VIP.
Preto sú tvoje funkcie a možnosti značne obmedzené.
Pre aktiváciu VIP klikni sem.

Vladimir Babula - 4 knihy (1953-1963)(CZ) | SkTorrent.eu

Cz-SkTorrent open Tracker, na volné zdieľanie súborov. Pridajte sa k našej komunite a získajte prístup k tisícom torrentov.

  • vysoká rýchlosť
  • úplne zdarma
  • prevažne Slovenská a Česká scéna
  • ste tu s nami už 10 rokov - Ďakujeme
  • Vitaj Guest (Login) Ako stahovat
    torrenty?
    Torrenty:
    v1 textová
    v2 obrázková
    Ako sa stat
    Uploaderom
    Online
    Filmy
    Forum
    Pravidlá
    SkTSocial
    BitTorrent
    klient
    Meno: Heslo:
    Zaregistrovat
    Po zaregistrovaní mozte volne stahovat
    Zabudol som heslo

    Vladimir Babula - 4 knihy (1953-1963)(CZ) Názov:Vladimir Babula - 4 knihy (1953-1963)(CZ) Hodnocení:N/A Stiahnut
    Pozriet Online
    Kategória:Knihy a Časopisy - Velikost:5.5 MB BitTorrent klient
    Pridaný: Súbory:
    Skontrolován:2017-01-29 Peerov:25 (Seed: 25, Leech: 0)
    Zaner: Uploader:Uvidis, az ked budes
    VIP
    Kúp nám Pivo 1,10€

    Kúp nám Pivo
    Pridaj do zalozky
    Pridaj do zalozky



    Jazyk: CZ
    Formát dokumentu: MOBI/EPUB/PDF/DOC

    Signály z vesmíru

    Série: Oceánem světelných let (1.)
    Žánr: Sci-fi a fantasy
    Vydáno: 1954

    Děj románu začíná v době, kdy je již přes třicet let odstraněno nebezpečí válek na Zemi. Všichni lidé se mohou plně věnovat mírové práci. Je zúrodněna Sahara i Arktida, odstraněny nemoci, lidský věk prodloužen na 200 let,Měsíc už je dávno využit geology a astrobiology, meziplanetární lety mají pravidelný jízdní řád a všichni vědci a lidé spolupracují na dílech, zaměřených k prospěchu lidstva. V této době je také objeven zmrzlý účastníkAmundsenovy výpravy na záchranu Nobileho a z klinické smrti znovu probuzen k životu. Očima tohoto svědka dávných věků, Seversona, poznávají pak čtenáři všechny změny, jež Země a lidé prodělali. Cestují s ním na Měsíc a nakonecjsou svědky osmiletého letu na nejbližší obydlenou planetu jejíž signály, vysílané do vesmíru, svědčí o tom, ze tamní obyvatelstvo je asi na stejném stupni vývoje jako lidé na zemi v 50. letech 20. stol. Ale právě předdolétnutím rakety s lidmi ze Země hynou obyvatelé planety X v atomové válce, stávajíce se tak lidem na Zemi výstražným mementem: nezneužít nikdy vědeckého pokroku k ničení lidstva!.

    Planeta tří sluncí

    Série: Oceánem světelných let (2.)
    Žánr: Sci-fi a fantasy
    Vydáno: 1957

    Fantastický román o tom, jak by lidé v budoucnosti mohli cestovat vesmírem a s čím by se tam mohli setkat.

    Přátelé z Hadonoše

    Série: Oceánem světelných let (3.)
    Žánr: Sci-fi a fantasy
    Vydáno: 1956

    Nad holými vrcholky Bílých Karpat zakroužil tryskový vrtulník. Doutníkový trup letadla zamířil svým špičatým nosem k bílým mračnům na jasně modré obloze a nesen dvěma protisměrnými vrtulemi pomalu klesal na mýtinu, na níž stála velká horská vila. Dívka, sedící na verandě, vyskočila a běžela k místu přistání…

    Oceánem světelných roků

    Série: Oceánem světelných let (1-2-3)
    Žánr: Sci-fi a fantasy
    Vydáno: 1963

    Přepracované vydání trilogie, jejíž děj se odehrává v nepříliš vzdálené budoucnosti, kdy cesty do vesmíru jsou už sice každodenní záležitostí, ale přece jen je ještě dost planet člověkem dosud neprobádaných, takže cesta na ně skýtá mnoho nečekaných překvapení a možností pro uplatnění zvídavosti a statečnosti lidského ducha…

    Leif Severson, hlavní hrdina prvního dílu, je účastník Amundsenovy výpravy, který roku 1928 zmrzl při dobývání severního pólu. Je znovu přiveden k životu sovětskými vědci na sklonku 20. století. Když se Severson seznámí se zázraky komunistické Evropy, přijme účast v první mezihvězdné výpravě k Proximě Centauri, odkud byly zachyceny signály rozumných bytostí. Na závěr prvního dílu výprava dorazí k hledané planetě X, avšak ta se krátce předtím zničí atomovou válkou. V druhém dílu pozemšťané zkoumají planetu Kvarta u sousední hvězdy. Uprostřed džungle naleznou primitivní civilizaci, ale také stopy po jiných, vysoce vyspělých bytostech. McHardy, účastník expedice a člen tajné zpátečnické organizace, se spolu s dvěma společníky pokusí zmocnit planety. Plán se mu však nevydaří a je zanechán na Kvartě. Ve třetím dílu na Zemi přilétnou mimozemské bytosti ze souhvězdí Hadonoše, jejichž stopy byly na Kvartě nalezeny. Přivezou napraveného McHardyho a seznámí lidstvo se způsobem, jak se rychle dorozumívat s jinými planetami. V závěru se k nim připojuje Severson na jejich další cestě k hvězdě Sírius. Trilogie je psána svižným jazykem, avšak celek je značně naivní, budovatelsky optimistický a poplatný sovětskému pojetí SF. Nicméně to byl první český SF román po čtyřletém prázdnu od roku 1950, po nejdelší odmlce české SF od počátku století.










    + Pridaj vlastnu verziu tohto torrentu +


    Upozornenie:
    Ziadny zo zobrazených súborov sa nenachádza na tomto serveri. Server slúzi len k síreniu vlastnorucne vytvorených aplikácií, videí, hudby ai. Autori stránok nenesú ziadnu zodpovednost za zverejnené odkazy, komentáre a obsah súborov. Vsetky komentáre, odkazy, súbory ktoré by svojou povahou mohli byt v rozpore zo zákonmi sem vkladáte na vlastnú zodpovednost. Autori stránok si vyhradzujú právo cenzúry odkazov, komentárov príp. súborov, ktoré by svojou povahou mohli byt v rozpore zo zákonmi a dobrými mravmi. Dodrzujte pravidlá!





    1
    gurp
    Ratio 2.95

    Member+

    29/01/2017 15.24.35
    Klasika čs. scifi.Dnes už bych to asi nezvládl


    Back

    Na serveru se nenalézají zádne soubory. Za odkazy jsou výhradně zodpovědní uzivatelé a návstěvníci tohoto trackeru. Administrátor není zodpovědný za pridaný obsah ani za skody zpusobené uzivateli. Nesmíte pouzívat tuto webovou stránku pro distribuovaní nebo download zádného materiálu pokud nemáte povolení od príslusného vlastníka práv. Uzivatelé jsou zodpovědní za dodrzování těchto pravidel a podmínek. Owner má právo kdykoliv změnit pravidla tohoto trackeru.

    [ Script trval: 0.123 sec. ] - [ GZIP: disabled ]
    Je zhruba 13:27
    sql

    TOPlist