Tvoj účet nieje VIP.
Preto sú tvoje funkcie a možnosti značne obmedzené.
Pre aktiváciu VIP klikni sem.

William R. Forstchen - 14 knih (1996-2012)(CZ) | SkTorrent.eu

Cz-SkTorrent open Tracker, na volné zdieľanie súborov. Pridajte sa k našej komunite a získajte prístup k tisícom torrentov.

  • vysoká rýchlosť
  • úplne zdarma
  • prevažne Slovenská a Česká scéna
  • ste tu s nami už 10 rokov - Ďakujeme
  • Vitaj Guest (Login) Ako stahovat
    torrenty?
    Torrenty:
    v1 textová
    v2 obrázková
    Ako sa stat
    Uploaderom
    Online
    Filmy
    Forum
    Pravidlá
    SkTSocial
    BitTorrent
    klient
    Meno: Heslo:
    Zaregistrovat
    Po zaregistrovaní mozte volne stahovat
    Zabudol som heslo

    William R. Forstchen - 14 knih (1996-2012)(CZ) Názov:William R. Forstchen - 14 knih (1996-2012)(CZ) Hodnocení: Stiahnut
    Pozriet Online
    Kategória:Knihy a Časopisy - Velikost:51.4 MB BitTorrent klient
    Pridaný: Súbory:
    Skontrolován:2017-04-30 Peerov:5 (Seed: 0, Leech: 5)
    Zaner: Uploader:Uvidis, az ked budes
    VIP
    Kúp nám Pivo 1,10€

    Kúp nám Pivo
    Pridaj do zalozky
    Pridaj do zalozky



    Jazyk: CZ
    Formát dokumentu: MOBI/EPUB/PDF/DOC

    Alexandrijský prstenec

    Série:       Válečné hry (1.)
    Žánr:      Romány, Válečné, Sci-fi
    Vydáno:      2001

    Před milióny lety obklopovalo světy ve vesmíru legendární impérium záhadných Prvních poutníků. Mocná rasa bytostí vybudovala svět ve tvaru prstence – prstence tak velikého, že povrch Země by byl jen nepatrnou částí. Hrály velkou roli ve zrození člověka a dalších tvorů… pak své dílo opustily a zmizely spolu se svou moudrostí a znalostmi. Přešly věky. Mezi člověkem a Gavarniany se rozpoutala zuřivá válka, kterou ukončili až Dozorci. Skutečné krveprolití nahradily válečné hry. S postupem času se staly více realistickými, až nakonec válku překonaly. Tento nejbrutálnější, avšak nejoblíbenější sport se obešel bez krve, masakrů nebo válečné slávy – tak jak na vše dohlíželi Dozorci. Nic pro opravdové bojovníky – pouhá strategie není zajímavá. Musí přijít něco, co dokáže vnést do starých her trochu vzrušení. Nakonec Gavarniané vstupují do minulosti a přivádějí svého legendárního vůdce, aby rozhodl o budoucnosti znepřátelených druhů. Zpočátku všechno vypadá nevinně. Ale nakonec se z válečné hry stává skutečná válka a lidé musí také zasáhnout do minulosti, protože potřebují toho největšího vojevůdce… A to je správný okamžik pro geniálního válečníka a generála všech dob

    Válečnický gambit

    Série:       Válečné hry (2.)
    Žánr:      Romány, Válečné, Sci-fi
    Vydáno:      2002

    Lidé a Gavarniané dokáží putovat časem i prostorem. Na stabilitu vesmíru dohlížejí Dozorci, kteří ukončili válku mezi rasami, a snaží se zabránit vzniku nového krveprolití nastolením pevných pravidel. Skutečnou válku zatím nahradily válečné hry – a závratně vysoké sázky – obojí porušující stanovený řád. V banku jsou hvězdné systémy i hrdost znepřátelených bytostí. Do bitvy s cizím šampiónem, pro zábavu elity Velkého Magelanova Mračna přivedl Corbin Gablon zpět z dávných časů Alexandra Velikého. Mělo to vypadat jako obyčejná hra. Ale Aldin Larice nemohl zůstat nečinně přihlížet zatímco Gablon směřoval hru ke svému profitu a Alexandrově smrti. Rozhodl se odkrýt karty a přivolat na Gablona hněv vládnoucí třídy. Nepoctivý hráč však uvízl na světě místními nazývaném „Díra“, se čtyřiadvaceti drsnými samuraji ze středověké Persie jako „tělesnými strážci“, neustále ve střehu nejen před Gablonem a jeho trénovanými zabijáky ale i před stovkami tisíc krvelačných domorodců. Aby získal Aldin svobodu, musí přežít čtyřicet dní. Vzrůstá v něm však podezření, že i tato hra je zmanipulována – a navíc místní domorodci mají své zájmy i netušené prostředky…

    Napoleonská sázka

    Série:       Válečné hry (3.)
    Žánr:      Romány, Válečné, Sci-fi
    Vydáno:      2003

    Válečné hry představovaly jednu z hlavních vášní vládnoucí třídy. Umožňovaly jim zapomenout na ubíjející nudu věčného, neporušitelného míru, nad jehož dodržováním na Magellanově Oblaku neúnavně bděli Dozorci. Tito zvláštní tvorové se objevili před několika tisíciletími a ukončili krvavé války, v nichž lidé, gafové a xsarni bojovali každý proti každému o nadvládu nad celou galaxií. Všechny tři rasy musely nakonec s jistou dávkou sebezapření uznat, že přestat se vzájemným zabíjením bylo to nejlepší, co se v daném okamžiku dalo udělat. Bleskurychlé a naprosté zničení půltuctu planet, kterým Dozorci ukázali svou sílu, přesvědčilo i nejzatvrzelejší bojovníky o nutnosti začít vyjednávat. Mezi příslušníky vládnoucích rodů všech tří dříve znesvářených ras se postupně vyvinulo jakési spojenectví. Nejbohatší z nich objevili i společnou vášeň pro sázení a hry, z nichž zdaleka nejoblíbenější byly simulované nebo skutečné bitvy na zaostalých planetách. Přestože Dozorci tyto světy příliš nesledovali, čas od času se jim podařilo nezákonnou zábavu odhalit a několik nešťastníků bylo převezeno do převýchovného tábora pro mírumilovné soužití. Dobrý vasba a znalec bojových her uměl připravit strhující simulaci nebo najít skutečnou válku probíhající na neznámém místě mezi zaostalými národy. Vše muselo proběhnout za nejpřísnějšího bezpečnostního opatření, aby nic nevzbudilo pozornost věčně bdělé strážní služby pro dodržování všeobecného míru. Ale bohové začali porušovat tisíce let stará pravidla, která udržovala válečné běsnění v rozumných mezích…

    Aréna

    Série:       Magic: The Gathering
    Žánr:      Sci-fi, Fantasy
    Vydáno:      1996

    Příběh ze světa populární karetní hry Magic: The Gathering.

    Slavnost již nikdy nebude stejná. Neboť zatím co se mágové – bojovníci čtyř Velkých Řádů připravují na každoroční zápolení v Aréně, na slavnost přijíždí cizinec. Kdo je Garth – Jedno oko? A odkud má svá mocná kouzla? Co má společného s Pátým Řádem, již generaci zničeným? A proč se Velmistr Arény tolik bojí toho, co by mohl Garth udělat? Odpověď může způsobit pád čtyř Řádů – anebo Garthovu smrt.

    Nálet bez návratu

    Série:       Wing Commander (1.)
    Žánr:      Romány, Válečné, Sci-fi
    Vydáno:      2001

    Již po celé generace bojují pozemšťané s nebezpečnými Kilrathi. Konečně se zdá, že lidé získali technologickou převahu a mají lepší zbraně, aby dokázali porazit kočkám podobné mimozemšťany. Přesto pozemšťané podstupují veliké riziko: zamíří do nitra nepřátelského impéria, aby namířili na nepřítele past. Pokud vše proběhne dobře, nepřátelé budou zničeni, pokud ne… Vydává se posádka Tarawy na cestu bez návratu?

    Flotila útočí

    Série:       Wing Commander (2.)
    Žánr:      Romány, Válečné, Sci-fi
    Vydáno:      2001

    Lidská Konfederace už víc jak 30 let bojuje s Kilrathskou říší. Ztráty na životech na obou stranách jsou obrovské a bojová linie se jen posouvá nepatrně sem a tam. Kilrathti sice mají početní převahu, ale konfederace má malý náskok v technice a hlavně strategii rychlých vpádů do nitra Kilrathské říše, kde ničí zásobovací lodě a loděnice. Právě díky této strategii začínají mít lidé navrch. Pak přišlo něco co nikdo nečekal: Kilrathská říše chce uzavřít mír. Tito kočkovitým šelmám podobní mimozemšťané žijí válkou a najednou nabízejí mír? Pod tlakem unaveného civilního obyvatelstva a propagandy je mír uzavřen. Konfederace přestává být ve střehu a vojenské jednotky jsou rušeny. Někteří ale tuší. Někteří nevěří a hledají pravdu. Tajná výstavba Kilrathské flotily nových lodí bude brzy dokončena. Začíná zápas o přežití lidstva.

    Tygří srdce

    Série:       Wing Commander (3.)
    Žánr:      Romány, Válečné, Sci-fi
    Vydáno:      2002

    Kirathové přitlačili pozemšťany ke zdi. Zdá se, že konec je blízko. Lidé stojící proti obrovské přesile připravují poslední útok, aby si vynutili konec války. Ještě nikdy se neočekávalo tolik moc od takové hrstky lidí!

    Cena svobody

    Série:       Wing Commander (4.)
    Žánr:      Romány, Válečné, Sci-fi
    Vydáno:      2003

    Po porážce Kirathů se plukovník Blair oddával poklidnému životu farmáře. Je však povolán zpět do aktivní služby, aby bojoval proti povstalcům a pirátům z Pohraničních světů. Plukovník Blair zjišťuje, že boj s lidmi je něco úplně jiného, než boj s mimozemskou kočičí rasou. Tihle tvorové jsou zákeřní… a ne každý, kdo zradí je zrádce, a naopak.

    Na bojová stanoviště

    Série:       Wing Commander (5.)
    Žánr:      Romány, Válečné, Sci-fi
    Vydáno:      2005

    Pátý díl se odehrává v době, kterou žádná předchozí kniha nezpracovala dopodrobna – přečteme si samotný začátek konfliktu Země VS Kilrah... Jde ve své podstatě o rámcový příběh, protože kniha je románovým zpracováním toho, co vedlo generála Geoffa Tolwyna (hlavního záporáka v Ceně svobody) k tomu, aby se obrátil proti vlastní rase.

    Pod cizí vlajkou

    Série:       Wing Commander (6.)
    Žánr:      Romány, Válečné, Sci-fi
    Vydáno:      2005

    Útok na domovský svět Kilrathi uspěl. Byla zničena celá planeta včetně císaře a jeho válečných lordů. Přeživší Kilrathi, ať na válečných lodích nebo jejich koloniálních světech, byli demoralizováni a žádali o mír. Rasa kočičích válečníků přestala znamenat hrozbu pro Zemi a její kolonie. Třicet pět roků války konečně skončilo a v galaxii zavládl mír. Lidé si to mysleli… Realita však byla jiná. Zůstalo zde dostatek nezávislých kilrathských vojenských vůdců – vládců, kterým zůstal k dispozici stále velký počet válečných lodí a zbraní. Někteří prahli po pomstě na opicích, které zničily jejich posvátný domovský svět, někteří hodlali založit svá vlastní nová impéria a další se jen dali na dráhu pirátů a napadali lidské kolonie dle svého rozmaru. Na Zemi mezitím lidé a jejich vůdci unavení válkou odvraceli sluch od zpráv o vzrůstající kilrathské agresivitě. Raději hleděli do vzdálené mírové a prosperující budoucnosti. Bylo to však jen pouhé zastavení před příchodem nové bouře

    Unie ve zbrani

    Série:       Ztracený regiment (1.)
    Žánr:      Romány, Válečné, Sci-fi
    Vydáno:      2001

    Když plukovník Andrew Keane z armády Unie vede své vojáky v modrých kabátech na palubu dopravní lodi, nemá tušení, že místem přistání nebude ani Sever, ani Jih, ale jiný svět, kde lidé nejsou svobodní. Bouře Keanův pluk vrhne do časoprostorového zakřivení a loď ztroskotá na cizí planetě, kde vládnou mimozemšťané, pro něž jsou všichni lidé jen dobytek, chovaný pro jídlo.

    Unie navěky

    Série:       Ztracený regiment (2.)
    Žánr:      Romány, Válečné, Sci-fi
    Vydáno:      2002

    Na planetě Valdemii vojáci Unie po vítězství nad kanibalskými Tugary musí bojovat s další, ještě nebezpečnější hordou Merkijů. Ta překoná svůj odpor k lidskému dobytku a vezme do svých služeb zběhlého unionistického kapitána Cromwela i s jeho lodí Ogunquit, čímž vyrovnají technickou převahu lidí.

    Prapor svobody

    Série:       Ztracený regiment (3.)
    Žánr:      Romány, Válečné, Sci-fi
    Vydáno:      2006

    Hordy lidožravých mimozemšťanů na planetě Valdémii konečně pochopily, že vzpoura lidského dobytka ohrožuje základy způsobu jejich života. Náporem drtivé síly a zakázaných strojů svých dávno zapomenutých předků se vrhnou na vzbouřence. Pod praporem svobody a vedením bývalého plukovníka severoamerické unionistické armády Kanea jsou však lidé odhodláni k boji do posledního muže.

    Osudový blesk

    Série:       Ztracený regiment (4.)
    Žánr:      Romány, Válečné, Sci-fi
    Vydáno:      2009

    Andrew Keane, někdejší plukovník bojující na straně Yankeeů ve válce Severu proti Jihu, teď vede spojené síly lidských národů. V různých obdobích jejich vývoje je na svou planetu unesly bytosti připomínající děsivé vize z těch nejhorších snů. Mimozemšťané z hordy Merki považují lidi za pouhý dobytek chovaný kvůli masu. Když je zavražděn jejich uctívaný vůdce, rozhodnou se pomstít a zmobilizují své síly ke zničení celé lidské rasy. Andrew, jehož jednotky se ocitly na nepřátelském území, nevidí jinou možnost než ustupovat a nechat za sebou jen spálenou zemi. To je ale jen přechodné řešení. Až skončí třicetidenní smutek za padlého vůdce, merkijští válečníci se znovu pustí do boje – tentokrát pod vedením nelítostného a ctižádostivého Tamuky, který přísahal, že tuhle válku nesmí přežít jediná lidská bytost.

    Vteřinu poté

    Žánr:      Literatura světová, Romány, postapokalyptický román
    Vydáno:      2012

    Vysloužilý armádní důstojník John Matherson se přestěhoval s rodinou do Black Mountain v Severní Karolíně. Nedávno ovdovělý John a jeho dvě dcery žijí v přívětivé maloměstské rutině. Jednoho dne ji však něco naruší – najednou přestanou fungovat všechny elektrické spotřebiče. Že by rozsáhlý výpadek? Pravda je však krutější, než by se zdálo – za vším je výbuch EMP, elektromagnetické bomby. A výpadek zdaleka nebude jen dočasný… Kdo přežije v zemi, která se z blahobytu rychle propadá do archaické společnosti? Docházejí léčiva, násilní vykradači se začínají organizovat do tlup, objevují se první fámy a domněnky o původcích útoku. Den za dnem ubíhá od propadu do temných časů, až se uzavře rok. Rok Johnova boje o zachování rodiny, života, budoucnosti… Strhující postapokalyptický román překvapí svou uvěřitelností a nepustí čtenáře, dokud se nedobere poslední strany.








    1456, MartaMarta,

    + Pridaj vlastnu verziu tohto torrentu +


    Upozornenie:
    Ziadny zo zobrazených súborov sa nenachádza na tomto serveri. Server slúzi len k síreniu vlastnorucne vytvorených aplikácií, videí, hudby ai. Autori stránok nenesú ziadnu zodpovednost za zverejnené odkazy, komentáre a obsah súborov. Vsetky komentáre, odkazy, súbory ktoré by svojou povahou mohli byt v rozpore zo zákonmi sem vkladáte na vlastnú zodpovednost. Autori stránok si vyhradzujú právo cenzúry odkazov, komentárov príp. súborov, ktoré by svojou povahou mohli byt v rozpore zo zákonmi a dobrými mravmi. Dodrzujte pravidlá!





    0
    pohee
    Ratio 1.9

    Member+

    06/01/2022 14.21.52
    Pěkně prosím o seed. Děkuji.


    Back

    Na serveru se nenalézají zádne soubory. Za odkazy jsou výhradně zodpovědní uzivatelé a návstěvníci tohoto trackeru. Administrátor není zodpovědný za pridaný obsah ani za skody zpusobené uzivateli. Nesmíte pouzívat tuto webovou stránku pro distribuovaní nebo download zádného materiálu pokud nemáte povolení od príslusného vlastníka práv. Uzivatelé jsou zodpovědní za dodrzování těchto pravidel a podmínek. Owner má právo kdykoliv změnit pravidla tohoto trackeru.

    [ Script trval: 0.257 sec. ] - [ GZIP: disabled ]
    Je zhruba 14:20
    sql

    TOPlist