Tvoj účet nieje VIP.
Preto sú tvoje funkcie a možnosti značne obmedzené.
Pre aktiváciu VIP klikni sem.

WinRAR v.5.50 (CZ/SK) | SkTorrent.eu

Cz-SkTorrent open Tracker, na volné zdieľanie súborov. Pridajte sa k našej komunite a získajte prístup k tisícom torrentov.

  • vysoká rýchlosť
  • úplne zdarma
  • prevažne Slovenská a Česká scéna
  • ste tu s nami už 10 rokov - Ďakujeme
  • Vitaj Guest (Login) Ako stahovat
    torrenty?
    Torrenty:
    v1 textová
    v2 obrázková
    Ako sa stat
    Uploaderom
    Online
    Filmy
    Forum
    Pravidlá
    SkTSocial
    BitTorrent
    klient
    Meno: Heslo:
    Zaregistrovat
    Po zaregistrovaní mozte volne stahovat
    Zabudol som heslo

    WinRAR v.5.50 (CZ/SK) Názov:WinRAR v.5.50 (CZ/SK) Hodnocení: Stiahnut
    Pozriet Online
    Kategória:Programy - Velikost:8.3 MB BitTorrent klient
    Pridaný: Súbory:
    Skontrolován:2017-09-26 Peerov:0 (Seed: 0, Leech: 0)
    Zaner: Uploader:Uvidis, az ked budes
    VIP
    Kúp nám Pivo 1,10€

    Kúp nám Pivo
    Pridaj do zalozky
    Pridaj do zalozky



    Jazyk: Cz,Sk
    Licence: Keygen
    Minimalní konfigurace: Windows NT/2000/XP/Vista/7/8/10 (5.50 32-bit) Windows Vista 64bit/XP 64bit/7 64bit/8 64bit/10 64bit





    RAR je program pro archivaci souborů.

    To znamená, že umožnuje více souborů sbalit do jednoho balíku (archivu). Kromě toho, že pak můžeme s těmito soubory manipulovat jako s jedním objektem, poskytují archivační programy další výhody:
    data se mohou 'zmáčknout', aby nezabírala tolik místa
    mohou se přitom i zašifrovat, aby je nezneužila nepovolaná osoba
    výsledný archiv lze rozdělit na díly například na velikost diskety
    data lze vybavit kontrolními součty tak, aby po případném poškození diskety bylo možné chybné místo dopočítat beze ztráty informace
    archiv lze doplnit údaji o tom, kdo jej vytvořil (obdoba digitálního podpisu)
    Na trhu existuje mnoho produktů nabízejících uvedené základní funkce, např. ZIP, ARJ, TAR/GZ, ACE, LHARC atd. a mezi sebou se liší jednak tím, jak tyto základní funkce provádí (viz např. Archive Comparision Test) a jednak tím, že nabízí další, pro někoho podstatná vylepšení, jako je možnost automatického generování jmen podle data, výběr podle data, příznaků archivace, schopnost práce s 'dlouhými' jmény, samorozbalující archivy, možnosti uzamčení archivu proti další modifikaci, interaktivní ovládání, komentáře k archivu, schopnost využít vícejádrový počítač atd.

    Při porovnání s konkurencí vyniká RAR především optimálním poměrem rychlosti k účinnosti komprese. Existují produkty, které dokážou daná data zmáčknout o několik procent lépe, ale trvá to několikanásobně déle. Nebo o pár procent rychleji, ale o desítky procent hůř komprimované.

    Další výraznou vlastností RARu je, že s archivy lze pracovat jednak interaktivně pomocí grafického rozhraní a jednak umožňuje připravit dávky pro automatickou bezobslužní archivaci pomocí parametrů příkazové řádky.

    S archivy RAR lze pracovat kromě nejrozšířenější platformy wintel i v prostředích Unix, Linux, MacIntosh, IBM OS/2... Tím, že autor pochází z oblasti, kde běžně používají azbuku, je oproti konkurenci daleko méně problémů s národními znaky při různých kódových stránkách i v českém prostředí.

    Implementace RARu pro Windows se jmenuje WinRAR a kromě vlastního RAR formátu umí vytvářet i archivy v nejrozšířenějším formátu ZIP a číst archivy dalších publikovaných formátů: ARJ, LZH, ACE, CAB, TAR, GZip, UUE, BZ2, JAR, 7-Zip, ISO, Z.

    Pro šifrování používá RAR poměrně silnou blokovou šifru, takže i když se po internetu povaluje spousta programů pro zjištění hesla, při 6 a více znakovém heslu trvá na současné technice nalezení hesla několik desítek let na rozdíl od ostatních formátů, kde je to záležitost pár hodin.

    Jinou zajímavou vlastností RARu je možnost vytváření samorozbalujících archivů, kde rozbalování lze řídit skriptem natolik, že v jednodušších případech nahradí i použití InstallShield(r) nebo podobného nástroje.

    RAR umí naplno využít i současné počítače s více procesory, kde klasické programy většinou pracují v jediném vlákně a ostatní procesory nechávají zahálet.
                                             










    + Pridaj vlastnu verziu tohto torrentu +


    Upozornenie:
    Ziadny zo zobrazených súborov sa nenachádza na tomto serveri. Server slúzi len k síreniu vlastnorucne vytvorených aplikácií, videí, hudby ai. Autori stránok nenesú ziadnu zodpovednost za zverejnené odkazy, komentáre a obsah súborov. Vsetky komentáre, odkazy, súbory ktoré by svojou povahou mohli byt v rozpore zo zákonmi sem vkladáte na vlastnú zodpovednost. Autori stránok si vyhradzujú právo cenzúry odkazov, komentárov príp. súborov, ktoré by svojou povahou mohli byt v rozpore zo zákonmi a dobrými mravmi. Dodrzujte pravidlá!





    0
    Sathyril
    Ratio 0.98

    Clen

    03/06/2018 18.15.00
    Je uzasne jaky tu mam popis co je to RAR ..
    Ale může mi někdo vysvětlit, jak si ten Winrar nainstaluju kdyz je v souboru RAR ?! Logika jak cyp

    0
    account
    Ratio 1



    26/09/2017 17.31.11
    Jedná se o aktivátor, takže nemusíš mít strach, že by to byl vir

    -1
    jiminko
    Ratio 0.37

    Clen

    26/09/2017 17.25.53
    mne to tam našlo malware


    Back

    Na serveru se nenalézají zádne soubory. Za odkazy jsou výhradně zodpovědní uzivatelé a návstěvníci tohoto trackeru. Administrátor není zodpovědný za pridaný obsah ani za skody zpusobené uzivateli. Nesmíte pouzívat tuto webovou stránku pro distribuovaní nebo download zádného materiálu pokud nemáte povolení od príslusného vlastníka práv. Uzivatelé jsou zodpovědní za dodrzování těchto pravidel a podmínek. Owner má právo kdykoliv změnit pravidla tohoto trackeru.

    [ Script trval: 0.271 sec. ] - [ GZIP: disabled ]
    Je zhruba 13:16
    sql

    TOPlist