Tvoj účet nieje VIP.
Preto sú tvoje funkcie a možnosti značne obmedzené.
Pre aktiváciu VIP klikni sem.

X-Com OLD Complete Pack EN-CZ | SkTorrent.eu

Cz-SkTorrent open Tracker, na volné zdieľanie súborov. Pridajte sa k našej komunite a získajte prístup k tisícom torrentov.

  • vysoká rýchlosť
  • úplne zdarma
  • prevažne Slovenská a Česká scéna
  • ste tu s nami už 10 rokov - Ďakujeme
  • Vitaj Guest (Login) Ako stahovat
    torrenty?
    Torrenty:
    v1 textová
    v2 obrázková
    Ako sa stat
    Uploaderom
    Online
    Filmy
    Forum
    Pravidlá
    SkTSocial
    BitTorrent
    klient
    Meno: Heslo:
    Zaregistrovat
    Po zaregistrovaní mozte volne stahovat
    Zabudol som heslo

    X-Com OLD Complete Pack EN-CZ Názov:X-Com OLD Complete Pack EN-CZ Hodnocení: Stiahnut
    Pozriet Online
    Kategória:Hry na Windows - Velikost:2.7 GB BitTorrent klient
    Pridaný: Súbory:
    Skontrolován:2023-02-06 Peerov:6 (Seed: 6, Leech: 0)
    Zaner: Uploader:Uvidis, az ked budes
    VIP
    Kúp nám Pivo 1,10€

    Kúp nám Pivo
    Pridaj do zalozky
    Pridaj do zalozky



    UFO-Enemy-Unknown-EN-CZ



    Popis

    UFO: Enemy Unknown (v Severní Americe vydáno jako X-COM: UFO Defense) je počítačová hra vytvořená firmou MicroProse Software a vydaná na přelomu let 1993 a 1994. Bývá hodnocena jako jedna z nejlepších her ve své kategorii a všech dob vůbec. Skládá se ze dvou části: náplní první je správa základen X-COM, druhou je řízení bojových operací jednotek této organizace. UFO: Enemy Unknown je první hra ze série X-COM a volně na ni navazuje X-COM: Terror from the Deep.

    Rok vydání : 1994

    Minimum system requirements:

    Požadavky: 386
    CPU: 20 MHz a vyšší
    Paměť: 4 MB RAM a vyšší


    Otestováno a odzkoušeno na Win 7-10 32/64 bit

    Screen





    ________________________________________________________________
    X-Com-Terror from the Deep CZ-EN



    Popis

    Skvělý úspěch hry Ufo: Enemy Unknown podnítil Micro Prose k pokračování této výborné hry. Brzy tedy vyšel nový díl X COM: Terror from the Deep. Od prvního vpádu cizáků (pro sérii X-com specifický překlad slova "aliens", škoda, že tento výraz nerozšířil více) uplynulo dvacet let, a jsou tu znova. Tentokrát jsou to ale vodní druhy a své základny si budují na mořském dně. Zbraně X-comem vyvinuté v prvním díle pod vodou nefungují, a tak budete muset začít úplně od začátku. Tak, už v tuhle chvíli se rýsuje, že Terror from the Deep je úplně stejný jako jednička. Žádné inovace se nekonají, a to je špatně. I zbraně si typově odpovídají se svými pozemními protějšky. Jenom je vyměněná grafika, nic víc. Mimochodem, jak daleko myslíte, že byste pod vodou dohodili granátem? Chlapi z Micro Prose se s tím prostě nepárali. Jediný moment, kdy je něco jinak, je, že vaše tanky nefungují na souši a při terorech se musíte obejít bez nich. Hrací mapy jsou o poznání větší, ale nevím, zda je to klad. U běžných zásahů asi ano, ale terory (hlavně na lodích) se mění v úmornou nudu. Loď má několik palub (podlaží) a v každé je neskutečné množství kajut, jež jsou ještě členěny na místnosti. A občas se stane, že se nějaký cizák schová v některé kajutě na záchodě a jeho hledání je potom strašlivá a frustrující nuda. Na druhou stranu se mi ale líbilo ničení cizáckých bází. To je rozděleno na dvě části. Napřed musíte vymasakrovat jakousi tvrz na dně moře a teprve potom postupujete do vlastní základny pod zemí. Tam ale stačí zničit ústřední generátor a vrátit se. Kdyby bylo nutné zase všechno vybít, tak by to byla stejná hrůza jako terory na lodích. A báze mají rozumnou architektonickou stavbu, nejspíš je nedělal zaměstnanec Micro Prose, ale nějaký externista. Vcelku se mi také líbí jednotlivé druhy cizáků. Z takového "Brainsuckera" budete brzy šílet. Větší význam než v jedničce tu má obranná střelba. Grafika je potíž. Je sice rozkreslena pěkně a pečlivěji než v jedničce, ale problém je v onom mořském prostředí. Všechno je laděno do modra a žlutošediva a není to zkrátka příliš atraktivní. Tvůrci si toho byli vědomi, proto dost často uvidíte různé vraky lodí, bedny, všelijaké řasy a tak, ale je to prostě problém. Ostatní je ale velmi dobré - cizáci, báze a i ty terory. Oproti jedničce jsou také navíc pozvolna rozplývající se stopy po trajektorii výstřelu. Vyloženě odbyté jsou ale zvuky a audio vůbec. Tak. Znovu po sobě pročítám recenzi a koukám, že je z většiny kritická. Takže abych to shrnul. Jestli jste nehráli první díl, tak si napřed raději zahrajte ten. Jestli jste ho hráli a líbil se vám, tak X COM: Terror from the Deep vyzkoušejte. Ona to není špatná hra, je fakt, že podmořské prostředí má docela dobrou atmosféru, ale je to spíše jakýsi datadisk, než úplně nová hra.

    Rok vydání : 1995

    Minimum system requirements:

    Požadavky: 386
    CPU: 3 MHz a vyšší
    Paměť: 3 MB RAM a vyšší
    Místo na disku: 12 MB


    Otestováno a odzkoušeno na Win 7-10 32/64 bit

    Screen



    Recenze

    https://bonusweb.idnes.cz/x-com-terror-from-the-deep-0yw-/Clanek.aspx?c=A010104_xcomterrorkla_bw

    ________________________________________________________________
    X-Com-Apocalypse EN-CZ



    Popis

    X-COM: Apocalypse patří neodmyslitelně mezi mé top 10 srdcové záležitosti a vynechám-li předchozí dva díly této Microprosácké trilogie, dostala by se možná i do top 5 Jakožto samozvaný HC fanoušek ufa nemám ani jinou možnost, jak tento poslední nefalšovaný X-COM ohodnotit a budu možná až nad míru kritický.

    Samotná hra své předchůdce jednoznačně převyšuje grafikou. Vzhledem k tomu že mezi vydáním UFO: Enemy Unknow a X-COM: Apocalypse uplynuly pouze 3 roky, tak jde opravdu o důstojné zvršení trilogie.

    Bohužel prvním trochu příčícím se bodem, je samotný příběh a vlastně celá dějová pointa hry. V předchozích dílech jsme sice byli svědky, jak se vaše zhruba desítka hrdinů vypořádala s několika cizáckými rasami a jejich centrálním mozkem najednou. Věřím, že tohle mohlo ledaskomu přijít trochu ujeté, ale příběh Apokalypsy je ještě bizarnější. Zde vás děj zavede do roku 2084, kde se budete soustředit pouze na jediné město zvané Mega Primus a nikoli už na celou Zemi. Vcelku by mě zajímala reakce okolního světa, na události odehrávající se v tomto městě - té se bohužel nedočkáte. Pokud jde ale o samostatnou infrastrukturu města, v něm sídlící různorodé společnosti, organizace, obchod a vaše možnosti ovlivňovat dění v něm, tak toto je v rámci možností propracováno téměř k dokonalosti.

    Hra skýtá některé nové možnosti, o kterých jste při hraní předchozích dílů dost možná i přemýšleli, jaké by to bylo, kdyby to opravdu šlo udělat. Jednou z takovýchto možností je navštěvovat domovský svět cizáků a oplácet jim stejnou kartou, jako vám to dělají oni na zemi. To zde do určité míry funguje, ale velice brzy zjistíte, že v cizácké dimenzi si neužijete o nic větší zábavu, než v Mega Primu. Je zde nalinkovaný scénář, mající za úkol protáhnout vás sérií, v této fázi hry už trochu nudných misí uvnitř cizáckých budov. Mise jsou pak na jedno brdo a tahy cizáků neskutečně dlouhé.

    Už tak enormně dlouhé tahy AI jsou ještě 2x delší, vyskytují-li se v myslích civilisté, jelikož ti mají samostatný hrací čas (tah).

    Na závěr mohu říct pouze to, že X-COM: Apocalypse je skvělým pokračováním předchozích dílů X-COM. Pokud jste hru ještě nedohráli, nebo vůbec nehráli, tak ji mohu jedině doporučit. Čeká vás spousta misí, zajímavých objevů v laboratořích a vše co jste měli rádi u předchozích dvou dílů a samozřejmě úplně nové herní možnosti.


    + možnost podnikat mise v cizácké dimenzi
    + originalita
    + vliv na politiku města

    - dlouhé tahy AI
    - trochu stereotypní mise

    Rok vydání : 1997

    Minimum system requirements:

    Supported OS:Microsoft® 2000/XP/Vista®
    Processorentium 90MHz or better
    Memory:16Mb RAM
    Graphics:Supported 32Mb Graphics Card
    Sound Cards Supported:Sound Blaster and 100% compatibles, Microsoft Sound System, ESS Audio Drive, ProAudio Spectrum, Ensoniq Soundscape and Gravis UltraSound
    Hard Drive:60 MB Hard Disk Space


    Otestováno a odzkoušeno na Win 7-10 32/64 bit

    Screen



    Recenze

    https://www.gamespot.com/reviews/x-com-apocalypse-review/1900-2531936/

    ________________________________________________________________
    X-Com-Interceptor EN



    Popis

    Kontroverzné pokračovanie série. Vesmírny simulátor kombinovaný s manažérskou časťou známou z predchádzajúcich titulov.

    Píše sa rok 2067, pozemské zdroje jsou takmer vyčerpané, a tak sa Zem obracia s nádejou do vesmíru, do oblasti známej ako Hranica ("The Frontier"), kde je dostatok zdrojov a práce pre rôzne korporácie, aby mohli zásobovať matičku Zem. Avšak objavujú sa tu starý známy - mimozemšťania z prvého dielu tejto série.

    Ekonomický systém je prakticky totožný s predchádzajúcimi dielmi - starať sa o základňu, vybavovať vesmírne stíhače a viesť výskum. Taktická časť však bola vymenená za vesmírnu-simulátorovú po vzore X-wingu, či Wing Commandera.

    Rok vydání : 1998

    Minimum system requirements:

    Požadavky: Pentium
    CPU: 133 MHz a vyšší
    Paměť: 16 MB RAM a vyšší
    Grafika: 2 MB a vyšší
    Místo na disku: 85 MB


    Otestováno a odzkoušeno na Win 7-10 32/64 bit

    Screen



    Recenze

    http://www.mickthemage.sk/2012/08/x-com-interceptor.html

    ________________________________________________________________
    UFO-Alien Invasion EN



    Popis

    Píše se rok 2084. Ovládáte tajnou organizaci pověřenou obranou Země před brutálním mimozemským nepřítelem. Vybudujte si základny, připravte tým a ponořte se do rychlého a plynulého tahového boje napřed.

    UFO: Alien Invasion je taktická strategická hra založená na družstvu v tradici starých počítačových her X-COM, ale s obratem. Naše hra kombinuje vojenský realismus s tvrdou sci-fi a podivností mimozemské invaze. Pečlivě konstruovaný tahový systém vám dává přesnou kontrolu nad vaší jednotkou při zachování pocitu tempa a nebezpečí.

    Z dlouhodobého hlediska budete muset provést průzkum mimozemské hrozby, abyste zjistili jejich záhadné cíle a použili jejich silné zbraně pro své vlastní cíle. Budete vyrábět jedinečné předměty a používat je v boji proti svým nepřátelům. Pokud chcete, můžete je dokonce použít proti svým přátelům s naší funkcí pro více hráčů.

    UFO: Alien Invasion. Nekonečné hodiny hraní - zcela zdarma.

    Tato hra má spoustu inspirace ze série X-COM od Mythos a Microprose. Není to však ani pokračování, ani remake žádného X-COM nebo jiného komerčního titulu. Co jsme jako tým chtěli udělat, je zbrusu nová zkušenost, která se snaží překonat kvalitu her z roku 1992, místo aby je jednoduše znovu vytvořila s jasnější grafikou.

    Věříme také, že open-source projekty nemusí být neuspořádané nebo špatně spravované. Spolupracujeme přátelsky a profesionálně s jasnou vizí hry, o které víme, že stojí za to ji hrát.

    Rok vydání : 1999

    Minimum system requirements:

    Požadavky Neznám , Testoval jsem na :
    I7-9700K ,
    16 GB RAM ,
    GTX 2080 ,
    Win 10 64 bit


    Otestováno a odzkoušeno na Win 7-10 32/64 bit

    Screen



    Recenze

    https://www.idnes.cz/hry/plne-hry/ufo-alien-invasion-xcom-neumira.A080522_103002_bw-plneHry-strategie_bw

    ________________________________________________________________
    X-Com-Enforcer EN



    Popis

    Akčná arkáda postavená na Unreal engine z prostredia prvej vojny s mimozemšťanmi odohrávajúca sa paralelne s prvým UFOm.

    Vlády financovali tajný projekt, ktorý mal za úlohu vytvoriť dokonalého bojovníka. Avšak prioritu neskôr dostali ďalšie projekty X-COMu, a tak financovanie bolo zastavené. Avšak profesor Standard sa nehodlal vzdať svojho projektu, a tak jeho dokončenie preniesol do púšte v Nevade. Výsledkem projektu bol špeciální robot-vojak, tzv. Enforcer, ktorého ste ovládali a kosili s ním hordy mimozemšťanov.

    Rok vydání : 2001

    Minimum system requirements:

    System:
    Windows XP / Vista / 7 / 8 / 10
    Processor:
    1.4 GHz
    Memory:
    512 MB RAM
    Graphics:
    3D graphics card compatible with DirectX 9.0


    Otestováno a odzkoušeno na Win 7-10 32/64 bit

    Screen



    Recenze

    http://e-posta.eu/torrent/obrazky/files/Blaster550/obrázky/X-COM-Enforcer%20scr.jfif







    CypriP, kukyprcek, uzbrblesle, kryljakub, lemrouch, kori14, Nhadagh, KarelBohuslav, karkulka2020, koumes, Tasha_SK, martinjc, Trismegistos, elve, jardakol, BodenDC, Lien_Rag,

    + Pridaj vlastnu verziu tohto torrentu +


    Upozornenie:
    Ziadny zo zobrazených súborov sa nenachádza na tomto serveri. Server slúzi len k síreniu vlastnorucne vytvorených aplikácií, videí, hudby ai. Autori stránok nenesú ziadnu zodpovednost za zverejnené odkazy, komentáre a obsah súborov. Vsetky komentáre, odkazy, súbory ktoré by svojou povahou mohli byt v rozpore zo zákonmi sem vkladáte na vlastnú zodpovednost. Autori stránok si vyhradzujú právo cenzúry odkazov, komentárov príp. súborov, ktoré by svojou povahou mohli byt v rozpore zo zákonmi a dobrými mravmi. Dodrzujte pravidlá!





    0
    pepek220v
    Ratio 9.62

    Clen

    09/02/2023 08.48.59
    Je to i moje srdcovka, to bylo hodin strávených u compu! Dobrý nápad upe, pokud bude chvilka zavzpomínám na staré časy! Díky
    Uploader
    06/02/2023 00.23.12
    Obnoveno


    --------------
    >> 06/02/2023 22.37.11
    noadiah: Díky Upe. Potěšilo.


    --------------
    >> 06/02/2023 23.33.15
    UPLOADER: Není zač , pokud to bude zrovna můj torrent a bude mít 0 lidí, tak napíše/te pod něj komentář , ten se mi zobrazí a vyhovím , všechny Hry i Data stále uchovávám ...


    Back

    Na serveru se nenalézají zádne soubory. Za odkazy jsou výhradně zodpovědní uzivatelé a návstěvníci tohoto trackeru. Administrátor není zodpovědný za pridaný obsah ani za skody zpusobené uzivateli. Nesmíte pouzívat tuto webovou stránku pro distribuovaní nebo download zádného materiálu pokud nemáte povolení od príslusného vlastníka práv. Uzivatelé jsou zodpovědní za dodrzování těchto pravidel a podmínek. Owner má právo kdykoliv změnit pravidla tohoto trackeru.

    [ Script trval: 0.197 sec. ] - [ GZIP: enabled ]
    Je zhruba 13:09
    sql

    TOPlist