Tvoj účet nieje VIP.
Preto sú tvoje funkcie a možnosti značne obmedzené.
Pre aktiváciu VIP klikni sem.

Yet Another Fantasy Title | SkTorrent.eu

Cz-SkTorrent open Tracker, na volné zdieľanie súborov. Pridajte sa k našej komunite a získajte prístup k tisícom torrentov.

  • vysoká rýchlosť
  • úplne zdarma
  • prevažne Slovenská a Česká scéna
  • ste tu s nami už 10 rokov - Ďakujeme
  • Vitaj Guest (Login) Ako stahovat
    torrenty?
    Torrenty:
    v1 textová
    v2 obrázková
    Ako sa stat
    Uploaderom
    Online
    Filmy
    Forum
    Pravidlá
    SkTSocial
    BitTorrent
    klient
    Meno: Heslo:
    Zaregistrovat
    Po zaregistrovaní mozte volne stahovat
    Zabudol som heslo

    Yet Another Fantasy Title Názov:Yet Another Fantasy Title Hodnocení:N/A Stiahnut
    Pozriet Online
    Kategória:Hry na Windows - Velikost:2.2 GB BitTorrent klient
    Pridaný: Súbory:
    Skontrolován:2024-04-17 Peerov:4 (Seed: 4, Leech: 0)
    Zaner: Uploader:Uvidis, az ked budes
    VIP
    Kúp nám Pivo 1,10€

    Kúp nám Pivo
    Pridaj do zalozky
    Pridaj do zalozky



    Yet Another Fantasy Title (YAFT) + HotFix 1
    Žánr : Akční, 3D

    Jazyk rozhraní: angličtina, francouzština, němčina, španělština - Španělsko, zjednodušená čínština, polština, ruština, italština, portugalština.
    Jazyk zvuku: fiktivní

    Minimální požadavky:
    Operační systém: Windows 7 x64
    Procesor: Core i5-3570K
    RAM: 8 GB
    Grafická karta: GTX 780
    DirectX: 11
    HDD Místo: až 8,8 GB


    https://en.riotpixels.com/games/yet-another-fantasy-title/screenshots/11/?utm_source=emb-gfx-bbcode&utm_medium=image&utm_campaign=rp-mass

    Popis:

    Yet Another Fantasy Title (YAFT) je akční adventura s otevřeným světem zasazená do absurdního fantasy světa plného popkulturních odkazů. Král je mrtev, království je ve zmatku... Pro některé je to doba temnoty. Pro jiné je to čas příležitostí. Hrajte za tuláka, který používá svůj meč a důvtip, aby se vypořádal s každým, kdo mu zkříží cestu. Někdy také používá kouzla. Koneckonců, je to fantasy hra.

    Buď darebák, buď hrdina
    Jsi darebák. Epičtí hrdinové obvykle zabíjejí váš druh jen kvůli vedlejším úkolům. Ale ne tentokrát. Zde jste hrdinou vy. Kdo říká, že pouze rytíři v zářivé zbroji mohou být Vyvolenými? Je čas zachránit svět po svém, jeden sendvič po druhém.

    Nebudete sami. Pokuste se získat respekt čaroděje, který má smůlu, šíleného půlčíka, demoličního dělníka, drsné trpasličí princezny a mnoha dalších. Mohou vám pomoci na vašich úkolech!

    Bojujte s fantastickými tvory
    Vydejte se na cestu a zabijte draka, který terorizuje okolí. Bojujte s ošklivými trolly, ponurými kostlivci a krvežíznivými bobry. Naučte se kouzla, při kterých se vaši nepřátelé budou třást. Potěšte je ohněm a ledem nebo jednoduše rozdrťte celé bojiště vlnou surové magické energie. Už vás nebaví magie? Popadni svůj meč a rozsévej zkázu všude kolem.


    Plňte absurdní úkoly Plňte epické úkoly a bláznivé mise, nebo kašlete na příběh a vneste chaos do údolí a vesnic. Prozkoumejte špinavý svět fantazie pěšky, na koni, na vozíku nebo na obrovském mechanickém praseti – protože proč ne? Navštivte trpasličí doly, půlčíky, skřetí doupata... To vše a ještě více okořeněné směšným smyslem pro humor.

    Po vší té dřině si vychutnejte podezřelý drink se skřetím šamanem, zapalte jeden nebo dva tábory banditů, pobíhejte se a strašte vesničany nebo se podívejte, jak dobří jsou královští strážci v pronásledování.

    Všechno to pokazte!
    Naučte se kouzlit od podezřívavého čaroděje, který vypije příliš mnoho lektvarů. Zabij mocného draka. Chcete ulovit nějaké příšery? Ukrást drahocenný prsten? Nakopat kostnatý zadek nekromantovi? Pozdravit Bílý strom v hlavním městě? Pohrávejte si s mýty a legendami  jak chcete. Svět se před vámi otevírá – a vy jste hrdina. Zlotřilý hrdina.

    Funkce selektivního stahování: stahování a instalaci upoutávky na hru můžete přeskočit
    Instalace trvá 2-5 minut (v závislosti na vašem systému)
    Kontrola integrity po instalaci, abyste se mohli ujistit, že je vše správně nainstalováno
    Místo na HDD po instalaci: až 8,8 GB
    Jazyk lze změnit v nastavení hry.
     










    + Pridaj vlastnu verziu tohto torrentu +


    Upozornenie:
    Ziadny zo zobrazených súborov sa nenachádza na tomto serveri. Server slúzi len k síreniu vlastnorucne vytvorených aplikácií, videí, hudby ai. Autori stránok nenesú ziadnu zodpovednost za zverejnené odkazy, komentáre a obsah súborov. Vsetky komentáre, odkazy, súbory ktoré by svojou povahou mohli byt v rozpore zo zákonmi sem vkladáte na vlastnú zodpovednost. Autori stránok si vyhradzujú právo cenzúry odkazov, komentárov príp. súborov, ktoré by svojou povahou mohli byt v rozpore zo zákonmi a dobrými mravmi. Dodrzujte pravidlá!


    No comments...


    Back

    Na serveru se nenalézají zádne soubory. Za odkazy jsou výhradně zodpovědní uzivatelé a návstěvníci tohoto trackeru. Administrátor není zodpovědný za pridaný obsah ani za skody zpusobené uzivateli. Nesmíte pouzívat tuto webovou stránku pro distribuovaní nebo download zádného materiálu pokud nemáte povolení od príslusného vlastníka práv. Uzivatelé jsou zodpovědní za dodrzování těchto pravidel a podmínek. Owner má právo kdykoliv změnit pravidla tohoto trackeru.

    [ Script trval: 0.134 sec. ] - [ GZIP: disabled ]
    Je zhruba 03:39
    sql

    TOPlist