Tvoj účet nieje VIP.
Preto sú tvoje funkcie a možnosti značne obmedzené.
Pre aktiváciu VIP klikni sem.

Zeme a mesta sveta III. (2008-2012)(CZ)[WebRip][720pLQ] | SkTorrent.eu

Cz-SkTorrent open Tracker, na volné zdieľanie súborov. Pridajte sa k našej komunite a získajte prístup k tisícom torrentov.

  • vysoká rýchlosť
  • úplne zdarma
  • prevažne Slovenská a Česká scéna
  • ste tu s nami už 10 rokov - Ďakujeme
  • Vitaj Guest (Login) Ako stahovat
    torrenty?
    Torrenty:
    v1 textová
    v2 obrázková
    Ako sa stat
    Uploaderom
    Online
    Filmy
    Forum
    Pravidlá
    SkTSocial
    BitTorrent
    klient
    Meno: Heslo:
    Zaregistrovat
    Po zaregistrovaní mozte volne stahovat
    Zabudol som heslo

    Zeme a mesta sveta III. (2008-2012)(CZ)[WebRip][720pLQ] Názov:Zeme a mesta sveta III. (2008-2012)(CZ)[WebRip][720pLQ] Hodnocení:N/A Stiahnut
    Pozriet Online
    Kategória:Dokument - Velikost:4.3 GB BitTorrent klient
    Pridaný: Súbory:
    Skontrolován:2021-03-23 Peerov:1 (Seed: 0, Leech: 1)
    Zaner:Dokumentarny Uploader:Uvidis, az ked budes
    VIP
    Kúp nám Pivo 1,10€

    Kúp nám Pivo

    Pridaj do zalozky
    Pridaj do zalozky




    Země a města světa III.



    Seriál francouzských cestopisných dokumentů České televize.

    Jazyk: CZ
    Titulky: CZ - skryté pro neslyšící
    Rok výroby: 2008 - 2012 ( dabing 2014 )
    Vysílání: duben - květen 2014
    Délka: 3 x 52 min. ( cca )
    Žánr: Dokumentární
    Bonusy: Ne
         
    Benátky, ostrovní klenot / Venise, trésor d'îles - 3.4.2014 - 20:00 - 52 min.
    Romantické dostaveníčko na pobřeží Jaderského moře.

    Benátky leží mezi mořem a nebem. Neopakovatelné kouzlo tohoto místa je dáno i horší dostupností. Musíte je objevovat pomalu, proplétat se uličkami a ctít přístupové trasy diktované mořem. Aby se mohly Benátky v případě potřeby ubránit, byly vybudovány na více než stovce ostrovů a ostrůvků. Domy udržují rovnováhu na husté spleti dřevěných pilířů, zapuštěných do jílovité půdy prosycené slanou vodou. Přes benátské kanály zpočátku nevedly prakticky žádné mosty, bylo tu jen pár lávek pro pěší. Dnes lze ve městě napočítat na čtyři sta nejrůznějších mostů či můstků. Město na laguně není jen oblíbeným cílem turistů, jsou na ně hrdí i jeho obyvatelé. Jejich počet však klesá. Dnes žije v Benátkách necelých tři sta tisíc lidí, leckoho odrazují vysoké životní náklady.



    Kouzelný ostrov Mayotte / Mayotte, l'île au lagon - 10.4.2014 - 20:00 - 52 min.
    Nádherná krajina, omývaná průzračnými vodami Indického oceánu.

    Ostrov Mayotte leží severně od Mozambického průlivu mezi africkým kontinentem a Madagaskarem. Geograficky patří ke Komorskému souostroví. Dva hlavní ostrovy nesou jména Grande-Terre a Petite-Terre. Mayotte chrání dvojitá korálová bariéra uprostřed rozlehlé laguny, jedné z největších na světě. Ostrov s lagunou vznikl díky sopečné aktivitě, ovšem původní sopka dnes už téměř zmizela, pohltil ji Indický oceán a obrousila eroze. Mayotte je poměrně plochý. Přesto však větry, vanoucí z oceánu a přinášející srážky, se na své pouti setkávají s dostatečným množstvím překážek, aby se vytvořily mraky a déšť svlažil bujnou tropickou vegetaci.



    Svatý Bartoloměj, rajský ostrov / Saint-Barthélemy - La belle et l'avion - 25.5.2014 - 13:10 - 53 min.
    Mimořádná směsice barev a vůní v jedinečném koutě Malých Antil.

    Svatý Bartoloměj, pojmenovaný po bratrovi Kryštofa Kolumba, leží asi dvacet kilometrů od ostrova Svatý Kryštof a od svého velkého souseda se nápadně liší. Zátoky jsou lemované kopci příliš nízkými na to, aby zadržely dešťové mraky. Právě proto je „závětrné pobřeží“, tedy pobřeží chráněné před větry vanoucími z moře, porostlé typickou suchomilnou vegetací. Flóra na Svatém Bartoloměji hýří pestrými barvami a také fauně se na tropickém ostrově výborně daří. Horniny připomínají sopečný původ. Svatý Bartoloměj je jednou z vyčnívajících částí růžence sopek, které tvoří Malé Antily. Suché podnebí příliš nepřeje zemědělství. Bavlna do tamních míst prosperitu nepřinesla, na rozdíl od těžby soli. Hlavní příjmy ostrova plynou z luxusní turistiky, klienty láká především nádherné pobřeží. Svatý Bartoloměj však nikdy nepodlehl svodům masové turistiky.



       
                         
       
       








    tibotibo, pohee, pepoon,

    + Pridaj vlastnu verziu tohto torrentu +


    Upozornenie:
    Ziadny zo zobrazených súborov sa nenachádza na tomto serveri. Server slúzi len k síreniu vlastnorucne vytvorených aplikácií, videí, hudby ai. Autori stránok nenesú ziadnu zodpovednost za zverejnené odkazy, komentáre a obsah súborov. Vsetky komentáre, odkazy, súbory ktoré by svojou povahou mohli byt v rozpore zo zákonmi sem vkladáte na vlastnú zodpovednost. Autori stránok si vyhradzujú právo cenzúry odkazov, komentárov príp. súborov, ktoré by svojou povahou mohli byt v rozpore zo zákonmi a dobrými mravmi. Dodrzujte pravidlá!


    No comments...


    Back

    Na serveru se nenalézají zádne soubory. Za odkazy jsou výhradně zodpovědní uzivatelé a návstěvníci tohoto trackeru. Administrátor není zodpovědný za pridaný obsah ani za skody zpusobené uzivateli. Nesmíte pouzívat tuto webovou stránku pro distribuovaní nebo download zádného materiálu pokud nemáte povolení od príslusného vlastníka práv. Uzivatelé jsou zodpovědní za dodrzování těchto pravidel a podmínek. Owner má právo kdykoliv změnit pravidla tohoto trackeru.

    [ Script trval: 0.577 sec. ] - [ GZIP: disabled ]
    Je zhruba 01:08
    sql

    TOPlist