Tvoj účet nieje VIP.
Preto sú tvoje funkcie a možnosti značne obmedzené.
Pre aktiváciu VIP klikni sem.

dTest 10 / 2017 | SkTorrent.eu

Cz-SkTorrent open Tracker, na volné zdieľanie súborov. Pridajte sa k našej komunite a získajte prístup k tisícom torrentov.

  • vysoká rýchlosť
  • úplne zdarma
  • prevažne Slovenská a Česká scéna
  • ste tu s nami už 10 rokov - Ďakujeme
  • Vitaj Guest (Login) Ako stahovat
    torrenty?
    Torrenty:
    v1 textová
    v2 obrázková
    Ako sa stat
    Uploaderom
    Online
    Filmy
    Forum
    Pravidlá
    SkTSocial
    BitTorrent
    klient
    Meno: Heslo:
    Zaregistrovat
    Po zaregistrovaní mozte volne stahovat
    Zabudol som heslo

    dTest 10 / 2017 Názov:dTest 10 / 2017 Hodnocení: Stiahnut
    Pozriet Online
    Kategória:Knihy a Časopisy - Velikost:7.0 MB BitTorrent klient
    Pridaný: Súbory:
    Skontrolován:2017-10-23 Peerov:29 (Seed: 29, Leech: 0)
    Zaner: Uploader:Uvidis, az ked budes
    VIP
    Kúp nám Pivo 1,10€

    Kúp nám Pivo
    Pridaj do zalozky
    Pridaj do zalozky





    Súbor je samozrejme BEZ HESLA - komu pýta heslo treba použiť iný prehliadač (alebo verziu prehliadača).

    08  Test umývačiek riadu 2017
    17  Test sušenej mliečnej výživy pre batoľatá 2017
    24  Mliečne fakty a mýty
    26  Test balzamov na pery 2017
    32  Test aplikácií zabezpečenia 2017
    38  Test zimných pneumatík 2017
    46  Budúcnosť patrí inteligentným automobilom
    47  Časté otázky: Mošty a moštárny
    50  Tajomstvo domácej chémie
    53  Botanické zahrady
    56  Čím zatepliť dom?
    58  Malé veľké Crocs
    59  Mobilní tarify: Dá se ušetřit?
    62  Soukromé zdravotní pojištění
    63  Daň z nabytí nemovitosti
    64  Platby za dodávky energií

    Nielen reštaurácie, ale aj moderné domácnosti prijali umývačky riadu za svoje kvôli úspore času aj vody. V našom teste 38 klasických aj úzkych vstavaných umývačiek sme hľadali také, ktoré rýchlo a spoľahlivo umyjú váš riad. Našli sme medzi lacnejšími modelmi nejakého favorita?

    V teste sušenej výživypre batoľatá sme skúmali, či je toto instantné jedlo pre najmenších stravníkov skutočne bez nežiaducich látok a či dodržiavajú deklarované hodnoty tuku a nasýtených mastných kyselín. Bohužiaľ, nie všetky výrobky prešli testami s dobrými známkami.

    S príchodom chladnejšieho počasia často riešime popraskané pery používaním balzamu na pery. Ak však balzam obsahuje rizikové látky, tie sa môžu cez pery veľmi ľahko dostať do nášho tela. V laboratórnych skúškach sme takéto rizikové látky našli vo väčšine z 18 testovaných výrobkov. Ktorým balzamom by ste sa mali radšej vyhnúť?

    Čím viac našich údajov nosíme v mobilných telefónoch, tým viac sa stávajú lákavé pre potenciálnych zlodejov. Ako najlepšie ochrániť mobilný telefón s Androidom? V tom vám poradia výsledky testu 16 antivírusových aplikácií,medzi ktorými nájdete prémiové aj bezplatné verzie.

    Každoročný test zimných pneumatík prináša výsledky skúšok 14 pätnásťpalcových plášťov v rozmere 195/65, vhodných napríklad pre vozidlá Škoda Octavia, Volkswagen Golf či Hyundai i30, a 16 šestnásťpalcových pneumatík veľkosti 215/65, ktoré budú zaujímať vodičov menších SUV.

    Zdá sa, že sa výživoví experti nemôžu zhodnúť, či je pre nás mlieko dobré, alebo nie. O tomto bielom nápoji sa medzi ľuďmi traduje mnoho mýtov a poloprávd. Či už patríte medzi zástancov, alebo odporcov, v našom článku sa dozviete, čo je skutočný mliečny fakt a čo len babské povedačky.

    Ako sa na inteligentné automobily pozerá program Euro NCAP, ktorý už dvadsať rokov testuje bezpečnosť automobilov? Budúcnosť nielen automobilov, no aj nárazových skúšok, odhaľujeme v našom informačnom článku.

    Na jeseň mnoho ľudí s jabloňami v záhrade rieši, čo s jablkami. Do štrúdle, kompótu, alebo len tak? A čo takto vyrobiť si mušt? Prečítajte si, koľko stojí vyrobiť si v muštárňach liter muštu z doneseného ovocia a na čo sa pred návštevou muštárne pripraviť.

    Ďalší diel seriálu o označovaní výrobkov sa zameriava na domáce chemické zmesi. Čo znamenajú symboly na obaloch domácich čistidiel, odstraňovačov mastnoty, plechoviek s farbami a ďalších, sa dozviete v našom článku.

    Kam vyraziť za rastlinami, keď listy začínajú žltnúť a nebo sa zaťahuje? Po celej Českej republike sa nachádza mnoho botanických záhrad, kam môžete vyraziť za prírodou, aj keď je vonku pochmúrne. Prinášame prehľad zaujímavých inštitúcií, ich expozícií, otváracích hodín a vstupného.

    Riešite zateplenie svojho domu? Prečítajte si, aké metódy sa používajú, aké sú ich výhody a nevýhody a ktorá sa hodí najlepšie pre akú časť domu.

    Aféra so zmenšujúcimi sa topánkami značky Crocs pokračuje. Vyskúšali sme, o koľko sa topánky vo vyšších teplotách zmenšia, a tiež sme sa vydali do predajne zistiť, čo sa dá robiť, keď nám topánky už nesedia a chceme ich vrátiť.

    Ak hľadáte spôsoby, ako znížiť svoj mesačný účet za využívanie mobilného telefónu, začnite výberom nového paušálu.Aké sú na českom trhu ponuky paušálov pre spotrebiteľov, ktorí volajú málo, stredne alebo náruživo, prinášame v prehľadnom porovnaní.

    Vo finančnej rubrike ďalej prinášame pohľad na systém súkromného zdravotného poistenia. Pravidelná právna rubrika prichádza s témou rôznych platieb za dodávky energií a zhrnieme aj to, čo by ste mali vedieťo dani z nadobudnutia nehnuteľnosti.







    StanoSvoboda,

    + Pridaj vlastnu verziu tohto torrentu +


    Upozornenie:
    Ziadny zo zobrazených súborov sa nenachádza na tomto serveri. Server slúzi len k síreniu vlastnorucne vytvorených aplikácií, videí, hudby ai. Autori stránok nenesú ziadnu zodpovednost za zverejnené odkazy, komentáre a obsah súborov. Vsetky komentáre, odkazy, súbory ktoré by svojou povahou mohli byt v rozpore zo zákonmi sem vkladáte na vlastnú zodpovednost. Autori stránok si vyhradzujú právo cenzúry odkazov, komentárov príp. súborov, ktoré by svojou povahou mohli byt v rozpore zo zákonmi a dobrými mravmi. Dodrzujte pravidlá!





    2
    Threadt
    Ratio 24.74

    VIP

    23/10/2017 19.19.52
    otevřít vám to půjde přes adobe reader X nebo http://adobe-reader.en.lo4d.com/
    Uploader
    23/10/2017 19.13.16
    Súbor je samozrejme BEZ HESLA - komu pýta heslo treba použiť iný prehliadač (alebo verziu prehliadača).

    1
    IQ333
    Ratio 0.1

    Clen

    23/10/2017 18.05.52
    HESLO NA OTEVŘENÍ ???


    Back

    Na serveru se nenalézají zádne soubory. Za odkazy jsou výhradně zodpovědní uzivatelé a návstěvníci tohoto trackeru. Administrátor není zodpovědný za pridaný obsah ani za skody zpusobené uzivateli. Nesmíte pouzívat tuto webovou stránku pro distribuovaní nebo download zádného materiálu pokud nemáte povolení od príslusného vlastníka práv. Uzivatelé jsou zodpovědní za dodrzování těchto pravidel a podmínek. Owner má právo kdykoliv změnit pravidla tohoto trackeru.

    [ Script trval: 0.251 sec. ] - [ GZIP: disabled ]
    Je zhruba 07:31
    sql

    TOPlist