Tvoj účet nieje VIP.
Preto sú tvoje funkcie a možnosti značne obmedzené.
Pre aktiváciu VIP klikni sem.

dTest 6/2018 (CZ) | SkTorrent.eu

Cz-SkTorrent open Tracker, na volné zdieľanie súborov. Pridajte sa k našej komunite a získajte prístup k tisícom torrentov.

  • vysoká rýchlosť
  • úplne zdarma
  • prevažne Slovenská a Česká scéna
  • ste tu s nami už 10 rokov - Ďakujeme
  • Vitaj Guest (Login) Ako stahovat
    torrenty?
    Torrenty:
    v1 textová
    v2 obrázková
    Ako sa stat
    Uploaderom
    Online
    Filmy
    Forum
    Pravidlá
    SkTSocial
    BitTorrent
    klient
    Meno: Heslo:
    Zaregistrovat
    Po zaregistrovaní mozte volne stahovat
    Zabudol som heslo

    dTest 6/2018 (CZ) Názov:dTest 6/2018 (CZ) Hodnocení:N/A Stiahnut
    Pozriet Online
    Kategória:Knihy a Časopisy - Velikost:68.3 MB BitTorrent klient
    Pridaný: Súbory:
    Skontrolován:2018-09-10 Peerov:5 (Seed: 5, Leech: 0)
    Zaner: Uploader:Uvidis, az ked budes
    VIP
    Kúp nám Pivo 1,10€

    Kúp nám Pivo
    Pridaj do zalozky
    Pridaj do zalozky



    Jazyk: CZ
    Rok vydání: 2018
    Formát: PDF


     

       

       09 Test pánví 2018
       18 Test turistických sandálů 2018
       24 Test čističů WC 2018
       31 Test dětských autosedaček 2018
       38 Test dětských slunečních brýlí 2018
       45 Test mikroplastů v mořských plodech a soli
       48 Léky proti průjmu

       52 Aquaparky a vodní atrakce
       58 Život bez odpadu
       60 Pracovní úrazy a nemoci z povolání
       62 Do zahraničí bezpečně: cestovní pojištění
       64 Jak správně vybírat zájezd


    Vybrat dobrou pánev nemusí být vůbec jednoduché. Existují pánve různých průměrů a hloubek, stejně tak narazíme na pánve rozličných materiálů a povrchových úprav. V testu pánví s nepřilnavým povrchem naleznete nejen téměř čtyřicet pánví, které prošly laboratorními zkouškami, ale i tipy pro jejich výběr či údržbu.

    Pokud plánujete nákup turistických sandálů, určitě vám přijdou vhod výsledky jejich testování. Sedmnáct párů párů pánských sandálů prošlo náročným testováním jak v laboratoři, tak i v terénu – chozením po horách. Které budou ideální právě pro vás, naleznete v aktuálním vydání.

    Z úklidových prostředků jsme k testování vybrali tekuté čističe toalet. Jejich účinnost byla konfrontována se třemi nejběžnějšími druhy nečistot. V testu byla zohledněna i šetrnost přípravků k životnímu prostředí.

    Nedílnou součástí našich testů jsou i zkoušky dětských zádržných systémů. Do testu autosedaček jsme vybrali sedačky různých hmotnostních a velikostních skupin, které byly podrobeny nárazovým zkouškám i praktickým testům obsluhy.

    Sluneční brýle by v letním období měly představovat povinnou výbavu dítěte. Jejich výběr není radno podcenit a pomoci vám může i test dětských slunečních brýlí. Kromě laboratoře brýle hodnotili i dobrovolníci z řad rodičů i dětí. Nechyběly ani zkoušky nežádoucích chemikálií.

    „Konečnou“ na cestě plastu přírodou často představují moře a oceány. Jak je to s mikroplastovými částicemi v potravinách mořského původu, jsme zjišťovali u korýšů, mušlí a mořské soli.

    Průjmová onemocnění jsou velmi častým typem zdravotních potíží. V mnoha případech tyto potíže řeší lidé pomocí volně prodejných léků proti průjmu. Přinášíme vám nejen jejich přehled, ale i odpovědi na otázky, které si v souvislosti s těmito obtížemi můžete klást.

    Aquaparky v posledních letech rostou po celé republice. Podívali jsme se, co všechno nabízejí a jaké jsou ceny v některých z nich.

    Zero waste (nulový odpad) je termín, který se vžil pro vědomou snahu o snížení množství produkovaného odpadu. Přečtěte si, jak i vy můžete začít množství odpadu redukovat.

    Ve finanční rubrice se věnujeme tématu pracovních úrazů a nemocí z povolání (na co máte nárok, co v takovém případě dělat nebo kam se obrátit při problémech) a cestovnímu pojištění.  V právní rubrice poradíme, jak správně vybrat zájezd.


    PDF soubory kompatibilní s Acrobat Reader X a novějším.










    + Pridaj vlastnu verziu tohto torrentu +


    Upozornenie:
    Ziadny zo zobrazených súborov sa nenachádza na tomto serveri. Server slúzi len k síreniu vlastnorucne vytvorených aplikácií, videí, hudby ai. Autori stránok nenesú ziadnu zodpovednost za zverejnené odkazy, komentáre a obsah súborov. Vsetky komentáre, odkazy, súbory ktoré by svojou povahou mohli byt v rozpore zo zákonmi sem vkladáte na vlastnú zodpovednost. Autori stránok si vyhradzujú právo cenzúry odkazov, komentárov príp. súborov, ktoré by svojou povahou mohli byt v rozpore zo zákonmi a dobrými mravmi. Dodrzujte pravidlá!





    -3
    Shame69
    Ratio 1.08

    Member+

    23/09/2018 11.13.51
    prosim , nahodou niekto 8/2018 ? diky moc , test mycek ...

    2
    Threadt
    Ratio 25.56

    VIP

    10/09/2018 18.42.18


    Back

    Na serveru se nenalézají zádne soubory. Za odkazy jsou výhradně zodpovědní uzivatelé a návstěvníci tohoto trackeru. Administrátor není zodpovědný za pridaný obsah ani za skody zpusobené uzivateli. Nesmíte pouzívat tuto webovou stránku pro distribuovaní nebo download zádného materiálu pokud nemáte povolení od príslusného vlastníka práv. Uzivatelé jsou zodpovědní za dodrzování těchto pravidel a podmínek. Owner má právo kdykoliv změnit pravidla tohoto trackeru.

    [ Script trval: 0.294 sec. ] - [ GZIP: disabled ]
    Je zhruba 14:54
    sql

    TOPlist