Tvoj účet nieje VIP.
Preto sú tvoje funkcie a možnosti značne obmedzené.
Pre aktiváciu VIP klikni sem.

dTest 7/2018 (CZ) | SkTorrent.eu

Cz-SkTorrent open Tracker, na volné zdieľanie súborov. Pridajte sa k našej komunite a získajte prístup k tisícom torrentov.

  • vysoká rýchlosť
  • úplne zdarma
  • prevažne Slovenská a Česká scéna
  • ste tu s nami už 10 rokov - Ďakujeme
  • Vitaj Guest (Login) Ako stahovat
    torrenty?
    Torrenty:
    v1 textová
    v2 obrázková
    Ako sa stat
    Uploaderom
    Online
    Filmy
    Forum
    Pravidlá
    SkTSocial
    BitTorrent
    klient
    Meno: Heslo:
    Zaregistrovat
    Po zaregistrovaní mozte volne stahovat
    Zabudol som heslo

    dTest 7/2018 (CZ) Názov:dTest 7/2018 (CZ) Hodnocení:N/A Stiahnut
    Pozriet Online
    Kategória:Knihy a Časopisy - Velikost:18.3 MB BitTorrent klient
    Pridaný: Súbory:
    Skontrolován:2018-08-31 Peerov:5 (Seed: 5, Leech: 0)
    Zaner: Uploader:Uvidis, az ked budes
    VIP
    Kúp nám Pivo 1,10€

    Kúp nám Pivo
    Pridaj do zalozky
    Pridaj do zalozky



    Jazyk: CZ
    Rok vydání: 2018
    Formát: PDF


     

       10 Test kuřecích prsních řízků 2018
       16 Test kuchařských nožů 2018
       22 Test projektorů 2018
       30 Test menstruačních kalíšků 2018
       37 Test správců hesel 2018
       45 Test vrtaček 2018
       48 Srovnání: Chlazené svačinky
       53 Pomoc v krizi

       56 Lampiony (ne)štěstí
       58 Elektřina: kolik nás stojí?
       61 Podnájem bytu
       62 GDPR – co nám přináší
       64 Jak správně reklamovat nedostatky zájezdu


    Grilovací sezóna je tu a s ní častěji leckdo sáhne po kuřecím mase. Otestovali jsme kuřecí prsní řízky, které v laboratoři prošly řadou chemických a mikrobiologických zkoušek. Jak si zakoupené vzorky vedly se dozvíte v našem testu.

    Nezbytným pomocníkem v kuchyni je nůž. Někdo raději používá více druhů nožů, někomu vyhovuje spíše nůž univerzálnějšího typu. Do našeho testu jsme vybrali kuchařské nože, které by měly dobře posloužit k většině běžného krájení.

    Sledovat filmy nebo sportovní přenosy není nutné pouze na televizi. Do testu projektorů jsme zařadili projektory s běžnou i krátkou projekční vzdáleností. Vůbec poprvé se v testu objevily i laserové promítačky.

    Čím dál více se do povědomí širší veřejnosti dostávají coby hygienické potřeby i menstruační kalíšky. Ochrání spolehlivě, jaká je jejich kvalita nebo neobsahují nežádoucí látky? Odpovědi na tyto otázky naleznete v aktuálním vydání.

    Bez hesel se na internetu neobejdeme. A zapamatovat si všechna může také představovat problém. Ideálním řešení z hlediska pohodlí i bezpečnosti představuje správce hesel, který vaše hesla ohlídá. Otestovali jsme 20 správců v placené i bezplatné verzi.

    Vrtačku můžete v domácnosti, dílně, na zahradě i jinde využít různými způsoby. Otestovali jsme síťové příklepové vrtačky a také akumulátorové modely s příklepem i bez. Více naleznete v aktuálním vydání.

    Vysoký příjem cukrů u dětí je bezesporu problém. Přispívají k tomu i výrobky typu chlazených svačinek. Porovnali jsme údaje na obalech vybraných zástupců těchto svačinek.

    Krizovou intervencí (neboli krizovou pomocí) se zabývá řada státních i neziskových organizací. Kdy je vhodné tuto službu vyhledat, kde ji najít a další zajímavé informace naleznete v našem článku.

    Bez lampionů štěstí si někteří nedokáží představit oslavu či firemní akci. Víte, kde a jak je používat a proč může být jejich vypouštění nebezpečné?

    Ve finanční rubrice naleznete přehled tarifů elektrické energie. Právní rubrika se zabývá tématem podnájmu bytu,  reklamací zájezdu a tím, co nám přináší GDPR.


    PDF soubory kompatibilní s Acrobat Reader X a novějším.








    linq2,

    + Pridaj vlastnu verziu tohto torrentu +


    Upozornenie:
    Ziadny zo zobrazených súborov sa nenachádza na tomto serveri. Server slúzi len k síreniu vlastnorucne vytvorených aplikácií, videí, hudby ai. Autori stránok nenesú ziadnu zodpovednost za zverejnené odkazy, komentáre a obsah súborov. Vsetky komentáre, odkazy, súbory ktoré by svojou povahou mohli byt v rozpore zo zákonmi sem vkladáte na vlastnú zodpovednost. Autori stránok si vyhradzujú právo cenzúry odkazov, komentárov príp. súborov, ktoré by svojou povahou mohli byt v rozpore zo zákonmi a dobrými mravmi. Dodrzujte pravidlá!





    0
    vemeno
    Ratio 0.15

    Clen

    01/09/2018 12.29.55
    06-2018 ma niekto pleease ?


    --------------
    >> 13/12/2020 19.25.42
    risho69: Seed pls


    Back

    Na serveru se nenalézají zádne soubory. Za odkazy jsou výhradně zodpovědní uzivatelé a návstěvníci tohoto trackeru. Administrátor není zodpovědný za pridaný obsah ani za skody zpusobené uzivateli. Nesmíte pouzívat tuto webovou stránku pro distribuovaní nebo download zádného materiálu pokud nemáte povolení od príslusného vlastníka práv. Uzivatelé jsou zodpovědní za dodrzování těchto pravidel a podmínek. Owner má právo kdykoliv změnit pravidla tohoto trackeru.

    [ Script trval: 0.246 sec. ] - [ GZIP: disabled ]
    Je zhruba 07:25
    sql

    TOPlist