Tvoj účet nieje VIP.
Preto sú tvoje funkcie a možnosti značne obmedzené.
Pre aktiváciu VIP klikni sem.

1970 - Dabelske libanky - Zdenek Podskalsky = CSFD 71% | SkTorrent.eu

Cz-SkTorrent open Tracker, na volné zdieľanie súborov. Pridajte sa k našej komunite a získajte prístup k tisícom torrentov.

  • vysoká rýchlosť
  • úplne zdarma
  • prevažne Slovenská a Česká scéna
  • ste tu s nami už 10 rokov - Ďakujeme
  • Vitaj Guest (Login) Ako stahovat
    torrenty?
    Torrenty:
    v1 textová
    v2 obrázková
    Ako sa stat
    Uploaderom
    Online
    Filmy
    Forum
    Pravidlá
    SkTSocial
    BitTorrent
    klient
    Meno: Heslo:
    Zaregistrovat
    Po zaregistrovaní mozte volne stahovat
    Zabudol som heslo

    1970 - Dabelske libanky - Zdenek Podskalsky = CSFD 71% Názov:1970 - Dabelske libanky - Zdenek Podskalsky = CSFD 71% Hodnocení: Stiahnut
    Pozriet Online
    Kategória:Filmy CZ/SK dabing - Velikost:1.5 GB BitTorrent klient
    Pridaný: Súbory:
    Skontrolován:2023-06-26 Peerov:4 (Seed: 4, Leech: 0)
    Zaner:Fantasy,Komedie Uploader:Uvidis, az ked budes
    VIP
    Kúp nám Pivo 1,10€

    Kúp nám Pivo

    Pridaj do zalozky
    Pridaj do zalozky





    Quote:
    Suitable only for SK/CZ speakers.


    Quote:
    Important. A women I know has a better version for this film than my original torrent. She transfered it to me via some private big file password protected something. I am uploding this better version with the idea that I will, as of this moment, seed only this better version. I think it is the best to let the lower quality version simply die a natural death. However, if some people watch films on a train, on a 10# tablet, they may prefer a smaller (MB-wise). In a democracy they are free to keep the original torrent alive.

    ČSFD
    https://www.csfd.cz/film/29200-dabelske-libanky/prehled/


       
       


    Quote:
    Ďábelské líbánky / Devilish Honeymoon

    Komedie / Fantasy
    Československo, 1970, 87 min
    Režie: Zdeněk Podskalský st.
    Scénář: Jaroslav Dietl, Zdeněk Podskalský st.
    Kamera: Vladimír Opletal
    Hudba: Angelo Michajlov
    Hrají: Vlastimil Brodský, Jana Brejchová, Iva Janžurová, Jan Libíček, Jiřina Jirásková, Josef Beyvl, Darja Hajská, Jaromír Hanzlík, Jaroslav Moučka, Miroslav Homola, Karel Hovorka st., Josef Chvalina, Vratislava Jelínková, Hana Talpová, Jiří Pleskot, Zdeněk Řehoř, Nina Popelíková, Viktor Maurer, Květa Fialová, Jan Schánilec, Bohumil Švarc st., Ilja Prachař, František Hanus, František Filipovský, Josef Vinklář, Roman Skamene, Světla Svozilová, Zdeněk Najman, Josef Hlinomaz, Karel Urbánek, Marie Popelková, Helena Růžičková, Marta Richterová, Jarmila Marešová, Václav Trégl, Stanislav Litera, Václav Neckář, Zdeněk Rytíř, Jana Andresíková, Josef Borovian, Rudolf Kalina, Angelo Michajlov, Karel Pavlík, Eva Šťastná, E. Bzura, H. Čechová, H. Divišová, I. Hezinová, Z. Leskovjanová, Zdeněk Dohnal, Petr Hejduk, Ota Petřina, Milan Svoboda, K. Jelínek, Zdeněk Hodr, Jaroslav Klenot, Jiří Klenot, Václav Kotva, Jiří Plachý, Karel Vítek st., Jaroslav Vlk, Karel Peyr, Vlastimila Vlková, Slávka Hamouzová


    Quote:
    Hvězdou výzkumného ústavu chemických závodů je docent Kostohryz (V. Brodský), kterého obdivují jak mužští kolegové, tak především kolegyně. Asistentky Dagmar (J. Brejchová) a Ester (I. Janžurová) jsou do něj dokonce zamilované, a to tak, že navzájem jedna druhou nesnášejí. Rafinovaná Dagmar jednoho dne sprovodí Ester ze světa a přinutí Kostohryze, aby se s ní oženil. Líbánky v hájovně se však zvrtnou v sérii smrtících událostí: Dagmar chystá na manžela nebezpečné léčky, neboť se dovtípí, že Kostohryz spolupracuje s policií na jejím usvědčení. Muži nezbude, než se bránit stejným způsobem. Všemu přihlíží popletený policejní kapitán Libíček (J. Libíček) se svou rázovitou řidičkou Alžbětou (J. Jirásková)… (Česká televize)


    Quote:
    „Spěte sladce vy obětavé pomocnice vědy.“ Snad za to mohly půvaby Brejchové či sahání na „termosku“, že se ke mně tento film v dětství nedostal. Napraveno! No, snímek je „crazy“ hodně, někdy až na úkor vtipnosti. To ale nemění nic na tom, že jsem se místy smál velmi, ačkoliv hlášky a vtipné situace vyzněly hlavně díky těm, kteří je uměli „prodat“. Ať už jde o svůdného génia Brodského, zákeřné rivalky Brejchovou a Janžurovou, Růžičkovou silně pomrkávající po své Droběně, Vinkláře a Filipovského ve svých profláklých rolích, a asi vůbec nejzábavnější pár v podání Libíčka (1 z jeho nejpovedenějších výstupů vůbec) a Jiráskové (překvapující komediálním talentem). Za slabší se dá považovat jistá „nedějovost“, kolísající tempo, Neckář (snad ta jeho titulní píseň na závěr, ale jinak?!) a trapná pasáž honu (opozice vůči naopak skvělému soudu), které hodnocení filmu sráží „jen“ na slušné 4*. „Takový manželství tady ani nepamatuju.“ - „Snad jenom ten čtrnáctiletej co přived do jinýho stavu tu pětatřicetiletou, to bylo taky takový harmonický.“


    Quote:
    "Za deset minut o samotě tady dám deset minut o samotě kdekoli." Pánové, nežeňte se. Ďábelské líbánky můžete brát jako další varování. Jaroslav Dietl a Zdeněk Podskalský nechali na chvíli stranou komunální satiru a zkusili štěstí s crazy komedií. Na úroveň králů žánru Macourka, Vorlíčka a Lipského se sice nevydrápali, ale v kontextu jejich vlastní tvorby je to jeden z vrcholů. Je tu trochu problém s udržením jednotné míry nadsázky (třeba sci-fi prvky ze začátku filmu se později ukážou jako bezúčelné a nepodstatné, stejně tak návštěva pánů Boušeho a Mrázka ze seriálu o Hříšných lidech), ale sranda to tedy rozhodně je! A to neobyčejně cynická. Už jen obsazení Jany Brejchové do veskrze záporné role (když pominu její tendence v Zabil jsem Einsteina, pánové!) je něco nevídaného, a co teprve ty dialogy! Vynikající je i kuriózní spojení Libíčka a Jiráskové jako popleteného kriminalisty a jeho sarkastické pravé ruky. Polozapomenutý klenot české komedie, originální a s humorem černým jako peklo. 80%

























    pepa49, Miira, KarelBohuslav, 666, chanel777, hanotibor, svedak, dandysss, kezej,

    + Pridaj vlastnu verziu tohto torrentu +


    Upozornenie:
    Ziadny zo zobrazených súborov sa nenachádza na tomto serveri. Server slúzi len k síreniu vlastnorucne vytvorených aplikácií, videí, hudby ai. Autori stránok nenesú ziadnu zodpovednost za zverejnené odkazy, komentáre a obsah súborov. Vsetky komentáre, odkazy, súbory ktoré by svojou povahou mohli byt v rozpore zo zákonmi sem vkladáte na vlastnú zodpovednost. Autori stránok si vyhradzujú právo cenzúry odkazov, komentárov príp. súborov, ktoré by svojou povahou mohli byt v rozpore zo zákonmi a dobrými mravmi. Dodrzujte pravidlá!




    Uploader
    26/06/2023 17.05.16
    This is a better version of the previous upload. This version will be maintained, while the "smaller" 480p upload will be left at the mercy of those among our StK colleagues, which use phones and tablets for watching.


    Back

    Na serveru se nenalézají zádne soubory. Za odkazy jsou výhradně zodpovědní uzivatelé a návstěvníci tohoto trackeru. Administrátor není zodpovědný za pridaný obsah ani za skody zpusobené uzivateli. Nesmíte pouzívat tuto webovou stránku pro distribuovaní nebo download zádného materiálu pokud nemáte povolení od príslusného vlastníka práv. Uzivatelé jsou zodpovědní za dodrzování těchto pravidel a podmínek. Owner má právo kdykoliv změnit pravidla tohoto trackeru.

    [ Script trval: 0.222 sec. ] - [ GZIP: enabled ]
    Je zhruba 22:24
    sql

    TOPlist