Tvoj účet nieje VIP.
Preto sú tvoje funkcie a možnosti značne obmedzené.
Pre aktiváciu VIP klikni sem.

Boj o Moskvu / Битва за Москву (1985)[1080p](CZ) = CSFD 59% | SkTorrent.eu

Cz-SkTorrent open Tracker, na volné zdieľanie súborov. Pridajte sa k našej komunite a získajte prístup k tisícom torrentov.

  • vysoká rýchlosť
  • úplne zdarma
  • prevažne Slovenská a Česká scéna
  • ste tu s nami už 10 rokov - Ďakujeme
  • Vitaj Guest (Login) Ako stahovat
    torrenty?
    Torrenty:
    v1 textová
    v2 obrázková
    Ako sa stat
    Uploaderom
    Online
    Filmy
    Forum
    Pravidlá
    SkTSocial
    BitTorrent
    klient
    Meno: Heslo:
    Zaregistrovat
    Po zaregistrovaní mozte volne stahovat
    Zabudol som heslo

    Boj o Moskvu / Битва за Москву (1985)[1080p](CZ) = CSFD 59% Názov:Boj o Moskvu / Битва за Москву (1985)[1080p](CZ) = CSFD 59% Hodnocení:N/A Stiahnut
    Pozriet Online
    Kategória:Filmy CZ/SK dabing - Velikost:8.9 GB BitTorrent klient
    Pridaný: Súbory:
    Skontrolován:2024-05-11 Peerov:9 (Seed: 8, Leech: 1)
    Zaner:Drama,Historicky,Valecny Uploader:Uvidis, az ked budes
    VIP
    Kúp nám Pivo 1,10€

    Kúp nám Pivo

    Pridaj do zalozky
    Pridaj do zalozky










    Dabing: CZ

    Titulky: NE

    Drama / Válečný / Historický

    Sovětský svaz / Československo / Východní Německo / Maďarsko, 1985, 358 min

    https://www.csfd.cz/film/136769-boj-o-moskvu/galerie/

    Obsah

    Film přiblížuje fašistický útok na Polsko, vpád do Francie, bitvu o Anglii, přepadení SSSR v roce 1941 a rovněž dění na "tajné frontě" - případ Sorge, Rudá kapela. Tedy: světové panoráma a všechny politické a válečné peripetie tohoto období až po klíčovou událost prvních let druhé světové války - porážku fašistů u Moskvy. Ve filmu nejsou žádné smyšlené postavy, vystupují tu jen reální lidé s konkrétními životopisy. Partyzánka Zoja Kosmoděmjanská a politický pracovník Vasilij Kločkov, rozvědčík Richard Sorge a generál Ivan Panfilov. Mezi výhradně autentickými postavami najde divák vedle prostých vojáků i významné politické osobnosti, jako byli Stalin nebo Churchill. Angažováno bylo celkem 250 herců a mnohým z nich dali maskéři podobu těchto konkrétních historických postav. Boj o Moskvu je především film o velkém hrdinství sovětských lidí. Nezapomíná se zde ani na hoře a utrpení, které lidem přinesla válka. Život je totiž natolik obdivuhodný ve vytváření okolností a situací, že scenáristům již nazítří nestačí fantazie a představivost k jejich vyslovení.

    Ruský režisér Jurij Ozerov se proslavil několika válečnými epopejemi (např. Osvobození), vydatně přispěl k "žádoucímu" pohledu na děje druhé světové války, zcela podřízené požadavkům komunistického režimu. První část velkofilmu Boj o Moskvu zachycuje grandiózní boje o ruské hlavní město, končící - jak známe z dějin - porážkou hitlerovských vojsk. Film samozřejmě ohromuje výpravnými scénami, avšak omezuje se na popisné, proklamativní podání. Z české strany bylo poskytnuto toliko technické zázemí, pomocným režisérem byl Otakar Fuka, jenž pořídil i český dabing. Film se zčásti natáčel ve starém Mostě, odsouzeném k demolici.


       
       










    666, BERUJIZEZADU, Honza7_7, CharlesPaul, tibotibo, ŠtefanLincéni, Jahor, Haršak,

    + Pridaj vlastnu verziu tohto torrentu +


    Upozornenie:
    Ziadny zo zobrazených súborov sa nenachádza na tomto serveri. Server slúzi len k síreniu vlastnorucne vytvorených aplikácií, videí, hudby ai. Autori stránok nenesú ziadnu zodpovednost za zverejnené odkazy, komentáre a obsah súborov. Vsetky komentáre, odkazy, súbory ktoré by svojou povahou mohli byt v rozpore zo zákonmi sem vkladáte na vlastnú zodpovednost. Autori stránok si vyhradzujú právo cenzúry odkazov, komentárov príp. súborov, ktoré by svojou povahou mohli byt v rozpore zo zákonmi a dobrými mravmi. Dodrzujte pravidlá!





    -3
    Anunnaki
    Ratio 0.61

    VIP

    21/05/2024 00.02.54
    Nejvíce peněz utratila Amerika ze statni pokladny, okrádaní lidi zdaní za propagaci v jiných zemi svrhnuti vlády a nepokoje na ulicích. To se dělo v několika zemích a děje se to do dnes. Věděl si vůbec, že Amerika za 200 let napáchala nejvíce teroru na planetě.
    Věděl si že Obama dostal Nobelovu cenu za mír. A přitom za jeho vlády spadla každých 20min někde bomba. Válčil v 7 zemích, nejhorší prezident v Americe všech dob co páchal převraty nelegálně válčil v cizích zemích a rozšiřoval svoji moc a strach. A to vše jen kvůli penězům a spomoci Evropy. Ted se Amerika boji Ruska hlavně Evropa kde všichni ze strachu stahuji prdel. Proto se stává teď Afrika svobodna. Aristokrati se teď boji, tak utekli. Celou dobu vykořisťovaly a z zotročovali lid a drancovali jejich nerosty. Ted to tam má pod sebou ČINA A RUSKO.

    -1
    Anunnaki
    Ratio 0.61

    VIP

    21/05/2024 00.02.25
    Napiš si,( V200 let terorismu USA: Přehledný seznam všech amerických
    válečných zločinů, teroru a válek ) Vyjede ti stránka co potřebuješ.

    Ted odkaz co se dělo na Ukrajině 2013-2014 video dokument.

    https://www.nepodvoleni.cz/wp-content/uploads/1674/84/hledej_najdi_rekni_cz_titulky.mp4?fbclid=IwAR1NNzWxFqL6ddQfO3lOAJGE_s_z52i9Oq3lBt_DisdQfJH4betk9PZknFI

    To jsou ty svinstva na Ukrajině 2013-2014 podpora USA 5 miliard dolaru na odstraněni Rusu. Dokonce Biden TO NEBYL JESTĚ PREZIDENT, to veřejně prohlásil na TV. Záznam je na YouTube. Jak rekl ze mu budou volat za chvíli jestli vezmou peníze a vyhodí Viktora Shokina prokurátora co vyšetřoval korupci
    Burisma Holdings. Co tam měl synáček a později taky jeho otec Biden. No není to úžasný jací jsou lidi dementní v Americe a ještě si ho zvolí za prezidenta. Ten měl jít primo do basy. To je korupce a podpora teroru penězi. Ale tady je to v bledě modrem Klauz, Zeman a korunku tomu dal Pavel. Ten přísahal věrnost varšavské smlouvě. Nejmocnější straně na planetě. Kontrarozvědčík jak vyšity u moci dnes. Tomu by nikdo nevěřil po falešným převratu 1989 kdyby jim to někdo řekl co se tu bude dít. Kdyby to tušili, tak by se na převrat vysrali. To co se tu děje je horši než za komunizmu.

    0
    Ge0rgecz
    Ratio 1.17

    VIP

    13/05/2024 18.20.39

    >> 13/05/2024 18.25.55
    Ge0rgecz: nj, rusáci teď likvidují jeden sousední stát vedle druhého a nutně potřebují šířit mezi potenciálními dalšími cíli poselství o hrdinství a udatnosti svých dávných předků aby nevypadali jako absolutní kreatury Dobře načasované poselství, jen co je pravda.


    --------------
    >> 14/05/2024 08.04.37
    martinko37: kde si bol od 2014?


    --------------
    >> 20/05/2024 22.34.06
    Anunnaki: Zajímej se vice o politiku a nebud takoví chytrolín. Rusko braní svoje suverenitu a vlastní hranice. Teroristi USA a Evropští fašisté ti se snaží zničit Rusko už 100let. A doposud se jim to nedaří a nikdy nepodaří. Kdyby si byl sečtělí věděl by si, že EU byla vytvořena nacisty spomoci USA. Jmenovalo se to Evropské společenství uhlí a oceli, pak se přejmenovali na EU. Vice čti knihy a pak kvákej rozumná slova. Je třeba zabit nacisty na Ukrajině. Putin mohl dobit Ukrajinu za par týdnu, ale měl v planu toho vice, jedno bylo zničit AZOV fašisty. Nebýt Ruska, tak je Evropa cela Hitlera. Kdyby to Rusko vzdalo, jako spousta jiných státu, už by nás USA nezachránilo. Byl by to konec a nikdo kdo tu jsme by tu nebyl. Cela Evropa a západ propaguji teď ve velkém fašisty, dokonce taky YouTube. Kam jsme to dopracovali, neuvěřitelný.  


    --------------
    >> 20/05/2024 22.37.17
    Anunnaki: https://www.nepodvoleni.cz/wp-content/uploads/1674/84/hledej_najdi_rekni_cz_titulky.mp4?fbclid=IwAR1NNzWxFqL6ddQfO3lOAJGE_s_z52i9Oq3lBt_DisdQfJH4betk9PZknFI

    2
    djoulls101
    Ratio 13.17

    Member+

    12/05/2024 07.42.50
    Hehe slušný
    ono to nebude asi dlouho trvat ale tentokrát to vyjde



    --------------
    >> 12/05/2024 10.09.27
    _BUH_: To se teda ještě načekáš. A neptej se, jak to vím.


    Back

    Na serveru se nenalézají zádne soubory. Za odkazy jsou výhradně zodpovědní uzivatelé a návstěvníci tohoto trackeru. Administrátor není zodpovědný za pridaný obsah ani za skody zpusobené uzivateli. Nesmíte pouzívat tuto webovou stránku pro distribuovaní nebo download zádného materiálu pokud nemáte povolení od príslusného vlastníka práv. Uzivatelé jsou zodpovědní za dodrzování těchto pravidel a podmínek. Owner má právo kdykoliv změnit pravidla tohoto trackeru.

    [ Script trval: 0.251 sec. ] - [ GZIP: enabled ]
    Je zhruba 07:26
    memcache

    TOPlist