Tvoj účet nieje VIP.
Preto sú tvoje funkcie a možnosti značne obmedzené.
Pre aktiváciu VIP klikni sem.

Vinnetou - Poslední výstřel / Winnetou - 3. Teil (1965)(CZ/DE/EN)[Blu-ray][1080p] = CSFD 83% | SkTorrent.eu

Cz-SkTorrent open Tracker, na volné zdieľanie súborov. Pridajte sa k našej komunite a získajte prístup k tisícom torrentov.

  • vysoká rýchlosť
  • úplne zdarma
  • prevažne Slovenská a Česká scéna
  • ste tu s nami už 10 rokov - Ďakujeme
  • Vitaj Guest (Login) Ako stahovat
    torrenty?
    Torrenty:
    v1 textová
    v2 obrázková
    Ako sa stat
    Uploaderom
    Online
    Filmy
    Forum
    Pravidlá
    SkTSocial
    BitTorrent
    klient
    Meno: Heslo:
    Zaregistrovat
    Po zaregistrovaní mozte volne stahovat
    Zabudol som heslo

    Vinnetou - Poslední výstřel / Winnetou - 3. Teil (1965)(CZ/DE/EN)[Blu-ray][1080p] = CSFD 83% Názov:Vinnetou - Poslední výstřel / Winnetou - 3. Teil (1965)(CZ/DE/EN)[Blu-ray][1080p] = CSFD 83% Hodnocení: Stiahnut
    Pozriet Online
    Kategória:HD Filmy - Velikost:16.8 GB BitTorrent klient
    Pridaný: Súbory:
    Skontrolován:2023-03-18 Peerov:8 (Seed: 8, Leech: 0)
    Zaner:Dobrodruzny,Western Uploader:Uvidis, az ked budes
    VIP
    Kúp nám Pivo 1,10€

    Kúp nám Pivo

    Pridaj do zalozky
    Pridaj do zalozky




    Vinnetou - Poslední výstřel


    KARL MAY - KOLEKCE:

    01 Old Firehand
    02 Vinnetou
    03 Poklad na stříbrném jezeře
    04 Vinnetou rudý gentleman
    05 Vinnetou a Old Shatterhand v údolí smrti
    06 Old Shatterhand
    07 Vinnetou a míšenka apanači
    08 Old Surehand
    09 Petrolejový princ
    10 Mezi supy
    11 Vinnetou poslední výstřel
    12 Žut
    13 Divokým kurdistánem
    14 V říši stříbrného lva
    15 Poklad Aztéků
    16 Pyramida boha slunce


    Jazyk: CZ/DE/EN
    Titulky: CZ/DE
    Video:
    Video #0: AVC at 22.0 Mb/s
    Aspect  : 1920 x 1080 (1.778) at 24.000 fps
    Audio:
    Audio #0: DTS at 1 843 kb/s
    Infos   : 6 channels, 48.0 kHz

    CSFD: https://www.csfd.cz/film/33364-vinnetou-posledni-vystrel/prehled/
    IMDB: https://www.imdb.com/title/tt0059915/
    Délka: 1h 32min
    Rok vydání: 1965
    Žánr: Western / Dobrodružný

    Popis:
    Legendární náčelník Apačů a jeho přítel Old Shatterhand vyjíždějí vstříc jejich poslednímu dobrodružství... Vyprávění z Divokého západu jsou stejnou měrou příběhem velkých dobrodružství v dálavách nepokořené přírody, ale současně i pochmurným pojednáním o svobodě a prosperitě dobyvatelů na úkor původního obyvatelstva. Ze střetu těchto protikladů vychází romantismus klasických románů Karla Maye i jejich filmových adaptací ze šedesátých let. Nejvíce patrný pak je právě v závěrečném díle trilogie Vinnetou. Hrdinný náčelník Apačů se zde marně pokouší dodržovat podmínky vzájemného soužití indiánských kmenů a bílých osadníků. Ti navzdory oficiálním dohodám nadále pronikají na indiánská území a zabírají je pro sebe. Vinnetou se v doprovodu Old Shatterhanda vydává do Santa Fe, aby s tamním guvernérem dohodl mírové řešení vyhrocující se situace. Mezitím v městě Clinton proradný obchodník s půdou Vermeulen a vůdce banditů Rollins organizují další výpady a lsti proti indiánům, aby se domohli jejich země. Navíc usilují o život přímo Vinnetouovi, neboť na území Apačů leží zdroj petroleje, kterého se chtějí zmocnit... Vinnetou – Poslední výstřel byl plánovaný jako závěrečný díl trilogie přímo vycházející z příslušných knih Karla Maye a měl se podle plánů producenta Horsta Wendlandta stát také kasově nejúspěšnějším z jeho mayovek. Šance filmu u publika proto neváhal podpořit štědrým rozpočtem a ambiciózními akčními pasážemi, které měly konkurovat již tak impozantním sekvencím přestřelek na pozadí hořícího petrolejového pole v předchozím snímku Vinnetou – Rudý gentleman. Nicméně již samotné ohlášení výroby snímku paradoxně vyvolalo vlnu nevole a pobouření. Filmové mayovky se mezitím staly nejen diváckými hity v Německu i dalších evropských zemích, ale dospěly do stádia opěvovaného kultu. Když se fanoušci dozvěděli o plánech filmařů, že zůstanou věrni předloze, a celý film tedy zakončí scéna úmrtí populární figury, vyvolalo to řadu emotivních reakcí od zarmoucení až po agresi a osočování tvůrců jako vrahů. Wendlandt navzdory všemu zůstal neoblomný a z velké části právě díky tomu vznikla vůbec nejpůsobivější ze všech filmových mayovek. Režie se opět zhostil přední německý řemeslný profesionál Harald Reinl, jenž je podepsaný již pod předchozími částmi trilogie i Pokladem na Stříbrném jezeře. Vedle samozřejmé účasti hvězd Pierra Brice a Lexe Barkera dostal tentokrát větší prostor Ralf Wolter, představitel oblíbeného Sama Hawkense. Role dívky v nesnázích tentokrát připadla francouzské modelce Sophii Hardyové. Coby hlavní záporák se pak divákům do paměti nesmazatelně zapsal italský herec Rik Battaglia, jenž se předtím objevil ve vedlejších partech mayovek z konkurenční produkce Artura Braunera, šéfa společnosti CCC-Film.

       
       
    Screen:










    666, pepa49, mimu, pepovnblbovn, unknownbob, Carter83, MannySVK, lebda666, UrsusMajor, Jaska8, simike993, MichalFilko, MichalFilko, Jing, Nirvanak21, daniellemonpierre, lubog,

    + Pridaj vlastnu verziu tohto torrentu +


    Upozornenie:
    Ziadny zo zobrazených súborov sa nenachádza na tomto serveri. Server slúzi len k síreniu vlastnorucne vytvorených aplikácií, videí, hudby ai. Autori stránok nenesú ziadnu zodpovednost za zverejnené odkazy, komentáre a obsah súborov. Vsetky komentáre, odkazy, súbory ktoré by svojou povahou mohli byt v rozpore zo zákonmi sem vkladáte na vlastnú zodpovednost. Autori stránok si vyhradzujú právo cenzúry odkazov, komentárov príp. súborov, ktoré by svojou povahou mohli byt v rozpore zo zákonmi a dobrými mravmi. Dodrzujte pravidlá!




    Uploader
    18/03/2023 17.01.40

    0
    Ludu_2008
    Ratio 7.44

    Member+

    18/03/2023 16.54.48
    Budou ještě poslední dva díly s názvem Vinnetou se vrací?


    --------------
    >> 18/03/2023 17.00.32
    UPLOADER: Ne tyto filmy nebo seriály nepatří do kolekce: [Karl May - Klassikeredition].
    Vyjdou pouze filmy z kolekce (16 Blu-ry disků).


    --------------
    >> 18/03/2023 17.01.20
    UPLOADER:


    Back

    Na serveru se nenalézají zádne soubory. Za odkazy jsou výhradně zodpovědní uzivatelé a návstěvníci tohoto trackeru. Administrátor není zodpovědný za pridaný obsah ani za skody zpusobené uzivateli. Nesmíte pouzívat tuto webovou stránku pro distribuovaní nebo download zádného materiálu pokud nemáte povolení od príslusného vlastníka práv. Uzivatelé jsou zodpovědní za dodrzování těchto pravidel a podmínek. Owner má právo kdykoliv změnit pravidla tohoto trackeru.

    [ Script trval: 0.253 sec. ] - [ GZIP: disabled ]
    Je zhruba 23:06
    sql

    TOPlist