Tvoj účet nieje VIP.
Preto sú tvoje funkcie a možnosti značne obmedzené.
Pre aktiváciu VIP klikni sem.

MediaHuman YouTube to MP3 Converter 3.9.9.30 Final CZ 2019! | SkTorrent.eu

Cz-SkTorrent open Tracker, na volné zdieľanie súborov. Pridajte sa k našej komunite a získajte prístup k tisícom torrentov.

  • vysoká rýchlosť
  • úplne zdarma
  • prevažne Slovenská a Česká scéna
  • ste tu s nami už 10 rokov - Ďakujeme
  • Vitaj Guest (Login) Ako stahovat
    torrenty?
    Torrenty:
    v1 textová
    v2 obrázková
    Ako sa stat
    Uploaderom
    Online
    Filmy
    Forum
    Pravidlá
    SkTSocial
    BitTorrent
    klient
    Meno: Heslo:
    Zaregistrovat
    Po zaregistrovaní mozte volne stahovat
    Zabudol som heslo

    MediaHuman YouTube to MP3 Converter 3.9.9.30 Final CZ 2019! Názov:MediaHuman YouTube to MP3 Converter 3.9.9.30 Final CZ 2019! Hodnocení: Stiahnut
    Pozriet Online
    Kategória:Programy - Velikost:81.0 MB BitTorrent klient
    Pridaný: Súbory:
    Skontrolován:2019-12-29 Peerov:0 (Seed: 0, Leech: 0)
    Zaner: Uploader:Uvidis, az ked budes
    VIP
    Kúp nám Pivo 1,10€

    Kúp nám Pivo
    Pridaj do zalozky
    Pridaj do zalozky





    Rádi posloucháte hudbu na YouTube nebo SoundCloud a chcete ji uložit pro přehrávání offline. Nebo si chcete stáhnout zvukový doprovod nového filmu. Potom doporučujeme vyzkoušet tento software vyvinutý speciálně pro tento účel. Stáhne veškerou hudbu ze seznamu skladeb nebo kanálu
    Stáhne nejvyšší dostupnou kvalitu až do 320 kbps
    Podporuje YouTube, Vimeo, SoundCloud, Dailymotion, VEVO atd.
    Stáhne současně několik skladeb
    Zahrnuje jednoduchý editor značek s podporou obálky
    Dovoz do iTunes

    Funkce:

    Seznamy skladeb a kanály
    Software podporuje stahování všech videí ze seznamu skladeb nebo kanálu. A existuje také možnost předplatit si a stáhnout pouze nově nahrané skladby.

    Podpora iTunes
    V předvolbách aplikace si můžete vybrat možnost automatického přidávání stažených skladeb do iTunes. Můžete také určit seznam skladeb iTunes, kam se má přidat převedená skladba.

    Šetří váš čas a provoz
    Aplikace detekuje zvukovou stopu ve videoklipu YouTube a stáhne ji, přeskočí část videa. V důsledku toho se rychlost stahování dramaticky zvyšuje, zejména u obsahu v kvalitě HD.

    Jednoduchý editor značek
    Aplikace automaticky detekuje jméno interpreta a název stopy videa a uloží jej do staženého souboru. Zároveň však můžete snadno změnit značky na cokoli chcete. Můžete dokonce změnit obrázek obálky.

    Původní formát, žádné převody
    Můžete ukládat zvukové stopy v původní kvalitě bez jakékoli konverze. To znamená, že nedojde ke ztrátě kvality a výrazně se zkrátí doba stahování.

    Hudba zdarma
    Na YouTube je velké množství hudby. Tam vždy najdete ten, který se vám líbí. A YouTube to MP3 Converter vám umožní uložit jej do počítače zdarma. Najděte si skladbu, která se vám líbí, a stáhněte si ji v požadované kvalitě.

    Nejen YouTube
    Vevo.com, Vimeo, DailyMotion, Soundcloud, Bandcamp, HypeMachine, MixCloud, UOL a mnoho dalších stránek jsou také podporovány. Takže si můžete stahovat hudbu stejně snadno jako z YouTube.

    Sledování schránky
    Program sleduje obsah systémové schránky. To znamená, že můžete snadno přidat videoklip bez přepnutí z vašeho oblíbeného prohlížeče. Stačí zkopírovat adresu URL do schránky a bude přidána do fronty stahování.












    MM2000, KvicoSNV, kiklops, Ladix, Ladix, Bruty13, steven017, lukyn55555, pajdacek, petrjer, krtecekwrc, PeterPretz, jardajirasek,

    + Pridaj vlastnu verziu tohto torrentu +


    Upozornenie:
    Ziadny zo zobrazených súborov sa nenachádza na tomto serveri. Server slúzi len k síreniu vlastnorucne vytvorených aplikácií, videí, hudby ai. Autori stránok nenesú ziadnu zodpovednost za zverejnené odkazy, komentáre a obsah súborov. Vsetky komentáre, odkazy, súbory ktoré by svojou povahou mohli byt v rozpore zo zákonmi sem vkladáte na vlastnú zodpovednost. Autori stránok si vyhradzujú právo cenzúry odkazov, komentárov príp. súborov, ktoré by svojou povahou mohli byt v rozpore zo zákonmi a dobrými mravmi. Dodrzujte pravidlá!





    4
    Ladix
    Ratio 0.73

    Clen

    25/02/2023 09.46.55
    seed prosim Vas

    0
    anopheless
    Ratio 0.33

    Clen

    01/09/2022 00.34.36
    seed prosim. Ďikes
    Uploader
    07/01/2020 08.31.44
    Heslo bolo tu ale, ho vymazali a vôbec nechápem že prečo....

    Nie velmi si nan už pametám, ale skús - sktorrent - prípadne SKTORRENT


    --------------
    >> 07/01/2020 11.52.11
    UPLOADER: K tomuto torrentu nie je potrebné žiadné heslo - pomýlil som sa, lebo taký istý program som už pridal dávnejšie a k tomu trebalo inštalačné heslo....

    0
    mimi69
    Ratio 0.44

    Clen

    06/01/2020 15.27.30
    Nemôžem nájsť to heslo.
    Ď


    Back

    Na serveru se nenalézají zádne soubory. Za odkazy jsou výhradně zodpovědní uzivatelé a návstěvníci tohoto trackeru. Administrátor není zodpovědný za pridaný obsah ani za skody zpusobené uzivateli. Nesmíte pouzívat tuto webovou stránku pro distribuovaní nebo download zádného materiálu pokud nemáte povolení od príslusného vlastníka práv. Uzivatelé jsou zodpovědní za dodrzování těchto pravidel a podmínek. Owner má právo kdykoliv změnit pravidla tohoto trackeru.

    [ Script trval: 0.213 sec. ] - [ GZIP: enabled ]
    Je zhruba 06:12
    sql

    TOPlist