Tvoj účet nieje VIP.
Preto sú tvoje funkcie a možnosti značne obmedzené.
Pre aktiváciu VIP klikni sem.

Audials One 2021.0.84.0 Viacjazycne | SkTorrent.eu

Cz-SkTorrent open Tracker, na volné zdieľanie súborov. Pridajte sa k našej komunite a získajte prístup k tisícom torrentov.

  • vysoká rýchlosť
  • úplne zdarma
  • prevažne Slovenská a Česká scéna
  • ste tu s nami už 10 rokov - Ďakujeme
  • Vitaj Guest (Login) Ako stahovat
    torrenty?
    Torrenty:
    v1 textová
    v2 obrázková
    Ako sa stat
    Uploaderom
    Online
    Filmy
    Forum
    Pravidlá
    SkTSocial
    BitTorrent
    klient
    Meno: Heslo:
    Zaregistrovat
    Po zaregistrovaní mozte volne stahovat
    Zabudol som heslo

    Audials One 2021.0.84.0 Viacjazycne Názov:Audials One 2021.0.84.0 Viacjazycne Hodnocení: Stiahnut
    Pozriet Online
    Kategória:Programy - Velikost:137.3 MB BitTorrent klient
    Pridaný: Súbory:
    Skontrolován:2020-10-03 Peerov:1 (Seed: 1, Leech: 0)
    Zaner: Uploader:Uvidis, az ked budes
    VIP
    Kúp nám Pivo 1,10€

    Kúp nám Pivo
    Pridaj do zalozky
    Pridaj do zalozky




    Vyhľadajte, nahrávajte, ukladajte a prevádzajte hudbu, filmy, rádiá a ďalšie zo streamovacích služieb. Zaznamenávajte filmy, seriály a televíziu z prúdov. Je to automatické, rýchle, pohodlné a vždy v špičkovej kvalite videa. Vytvorte si vlastnú filmovú zbierku!

    HUDBA
    - Uložte si svoje obľúbené skladby z ľubovoľnej služby streamovania hudby.
    - Ľahké, rýchle, legálne a špičkovej kvality.
    - Vychutnajte si svoju hudobnú zbierku všade!

    VIDEO
    - Záznam filmov, seriálov a televízie z prúdov.
    - Je to automatické, rýchle, pohodlné a vždy v špičkovej kvalite videa.
    - Vytvorte si vlastnú filmovú zbierku!

    Netflix, Amazon, Hulu & Co.
    Zaznamenávajte obsah zo všetkých špičkových služieb vrátane služieb Amazon Prime Video, YouTube, Hulu a živých prenosov bez straty kvality a obchádzania šifrovania DRM.

    Nahrávajte v špičkovej kvalite
    Audials One ponúka najvyššie rozlíšenie, správnu rýchlosť snímkovania a plynulé nahrávanie, a to aj pri adaptívnom streamovaní. Zahŕňa tiež automatické pomenovanie.

    ZÁZNAMY
    O DVOJNÁSOBKOVEJ RÝCHLOSTI Iba Audials dokáže zrýchliť streamovanie videa v prehliadači, takže ukladanie filmov je možné dvakrát rýchlejšie bez straty kvality!

    Ukladajte filmy a seriály
    Užívajte si obsah zo streamovacích služieb, aj keď už nie je k dispozícii. Pomocou plánovača nahrávania môžete dokonca nahrať zoznam filmov!

    VAŠA VLASTNÁ VIDEOKnižnica
    Automatické pridávanie popisov filmov a informácií o hercoch, režisérovi atď. Do všetkých nahrávok znamená, že nikdy nestratíte prehľad.

    Nahrávajte a sťahujte
    Prehrávajte, nahrávajte a sťahujte všetky hlavné televízne formáty pomocou aplikácie Audials v režime celej obrazovky.

    300 živých televíznych prúdov
    Živé prenosy z anglických a medzinárodných televíznych kanálov vám umožňujú sledovať televíziu nepretržite. Môžete si tiež vychutnať tie najlepšie hudobné televízne kanály.

    25 000 video podcastov
    Najlepší obsah z celého sveta je usporiadaný podľa kategórie a je k dispozícii na sledovanie, ukladanie a prihlásenie na odber.

    SPOTIFY, YOUTUBE, TIDAL & CO.
    Nájdite a uložte skladby z Deezer, Amazon Music, Soundcloud a ďalších portálov alebo z online rozhlasových staníc, ako sú 106.7 LITE FM, The Beat LA, BBC, Beatles Radio, Black Gospel Network, Radio Caraibes, KIIS 102.7 atď.

    Uložte si špičkovú kvalitu
    Vychutnajte si milióny skladieb, ktoré boli presne orezané bez straty kvality (v porovnaní s pôvodnou) v špičkovej kvalite UltraHD, HiFi alebo Master. Iba na Audials.

    Bleskové sťahovanie
    Hľadáte stovky skladieb alebo celé diskografie umelcov? Audials vykonáva vysokorýchlostné paralelné nahrávanie a ukladá hudbu zo Spotify až 30-násobnou rýchlosťou.

    Nájdite svoju hudbu
    Nájsť a zaznamenať ľubovoľnú stopu z ľubovoľnej streamovacej služby, zdroja, rádia online a v mnohých verziách je teraz hračkou.

    Importujte zoznamy skladieb
    Teraz je jednoduchšie ako kedykoľvek predtým prezerať zoznamy skladieb z YouTube a Spotify v softvéri Audials a potom ich sťahovať a exportovať.

    Objavte obrovskú rozmanitosť
    Vďaka najnovším interpretom, skladbám a týždenným rebríčkom neexistujú žiadne obmedzenia z čoho vyberať. Ponorte sa do nekonečného množstva hudby pomocou funkcií Hudobné štýly alebo Hudobné zväčšenie!

    100 000 staníc
    Audials vám ponúka maximálny počet rozhlasových staníc všetkých žánrov, a napriek tomu môžete svoju obľúbenú hudbu nahrávať rýchlosťou až 320 kb / s. Pomocou funkcie Štýly môžete spravovať viac zoznamov obľúbených položiek.

    Cielené nahrávanie skladieb
    Rádiový záznamník presne extrahuje skladby z rádiového toku a vynecháva moderátorov a všetky reklamy. Môže tiež špecificky zacieliť na určité skladby alebo ich automaticky zaznamenať pomocou časovača nahrávania.

    Pridáva obaly a texty
    Audials automaticky pridáva ku každej nahrávke tituly, obaly albumov a texty piesní. Tieto značky môžete kedykoľvek manuálne zmeniť.

    Svet podcastov
    Preskúmajte viac ako 350 000 podcastov z celého sveta. Nové epizódy sa zobrazia automaticky. Pozeranie, počúvanie, sťahovanie a prihlásenie na odber teraz jednoduchšie ako kedykoľvek predtým!

    Minimálne požiadavky:
    - Windows 10, 8 alebo 7
    - 1 GHz CPU
    - 2 GB RAM
    - 1 GB miesta na pevnom disku pre inštaláciu
    - Širokopásmový prístup na internet

    Odporúčaný hardvér na nahrávanie videí v rozlíšení HD:
    - Superiour / výkonný stolný procesor (i5, i7 alebo porovnateľný).
    - Rýchly HDD alebo SSD, niekoľko 10 GB miesta na pevnom disku
    - Vyhradený GPU (grafická karta) môže pomôcť znížiť zaťaženie na

    domovskej stránke procesora - https://audials.com/








    Jozef017, stefan12, hajan, konhora, henry33, Miljank, gurzi, Kamiloprody, archibald33, PeJOBr, Shark26, mira999, frantohary, levice, lekro, lekro, jano1970, jano1970, Massta, jardajirasek, ssela01, 1kodl2, Aalex, ondrakookyn92, eldoro, tpetas, redfish, Paja78, frankovka, Darvis, Darvis, peanutsspicy, flash83, paloba, janko9907, Marnytomas, homer333,

    + Pridaj vlastnu verziu tohto torrentu +


    Upozornenie:
    Ziadny zo zobrazených súborov sa nenachádza na tomto serveri. Server slúzi len k síreniu vlastnorucne vytvorených aplikácií, videí, hudby ai. Autori stránok nenesú ziadnu zodpovednost za zverejnené odkazy, komentáre a obsah súborov. Vsetky komentáre, odkazy, súbory ktoré by svojou povahou mohli byt v rozpore zo zákonmi sem vkladáte na vlastnú zodpovednost. Autori stránok si vyhradzujú právo cenzúry odkazov, komentárov príp. súborov, ktoré by svojou povahou mohli byt v rozpore zo zákonmi a dobrými mravmi. Dodrzujte pravidlá!





    0
    Ignis
    Ratio 0.07

    Clen

    03/10/2020 17.42.26
    Upe funguje to aj v Horizon Go od UPC?

    1
    okanisko
    Ratio 1.14

    Member+

    03/10/2020 17.33.48
    Ako zablokovat .Block the following lines???????????????


    Back

    Na serveru se nenalézají zádne soubory. Za odkazy jsou výhradně zodpovědní uzivatelé a návstěvníci tohoto trackeru. Administrátor není zodpovědný za pridaný obsah ani za skody zpusobené uzivateli. Nesmíte pouzívat tuto webovou stránku pro distribuovaní nebo download zádného materiálu pokud nemáte povolení od príslusného vlastníka práv. Uzivatelé jsou zodpovědní za dodrzování těchto pravidel a podmínek. Owner má právo kdykoliv změnit pravidla tohoto trackeru.

    [ Script trval: 0.186 sec. ] - [ GZIP: enabled ]
    Je zhruba 05:36
    sql

    TOPlist