Tvoj účet nieje VIP.
Preto sú tvoje funkcie a možnosti značne obmedzené.
Pre aktiváciu VIP klikni sem.

Black Forest | SkTorrent.eu

Cz-SkTorrent open Tracker, na volné zdieľanie súborov. Pridajte sa k našej komunite a získajte prístup k tisícom torrentov.

  • vysoká rýchlosť
  • úplne zdarma
  • prevažne Slovenská a Česká scéna
  • ste tu s nami už 10 rokov - Ďakujeme
  • Vitaj Guest (Login) Ako stahovat
    torrenty?
    Torrenty:
    v1 textová
    v2 obrázková
    Ako sa stat
    Uploaderom
    Online
    Filmy
    Forum
    Pravidlá
    SkTSocial
    BitTorrent
    klient
    Meno: Heslo:
    Zaregistrovat
    Po zaregistrovaní mozte volne stahovat
    Zabudol som heslo

    Black Forest Názov:Black Forest Hodnocení:N/A Stiahnut
    Pozriet Online
    Kategória:Hry na Windows - Velikost:1.7 GB BitTorrent klient
    Pridaný: Súbory:
    Skontrolován:2023-10-07 Peerov:4 (Seed: 4, Leech: 0)
    Zaner: Uploader:Uvidis, az ked budes
    VIP
    Kúp nám Pivo 1,10€

    Kúp nám Pivo
    Pridaj do zalozky
    Pridaj do zalozky



    Black Forest
    v2.0.5

    Datum vydání: 25. září 2023 ~ 6. října 2023
    Žánry/Tagy: Strategie, Manažerské, Real-time, Izometrické, 3D
    Výrobce: Lemuria
    Vydavatel: Freedom Games
    Platforma: PC [Repack]
    Motor: Unity
    Steam Hodnocení uživatelů: nestačí recenze

    Jazyk rozhraní: angličtina
    Audio Jazyk: žádný
    Crack: vestavěný (TENOKE) Minimální požadavky: Operační systém: Windows 7 (x64)


    Procesor: Architektura X64 s podporou instrukční sady SSE2 RAM: 2 GB Grafická karta: GPU
    s podporou
    DX10, DX11 a DX12 DirectX: 10
    HDD Prostor:
    4.4 GB

    https://en.riotpixels.com/games/black-forest/screenshots/4/?utm_source=emb-gfx-bbcode&utm_medium=image&utm_campaign=rp-mass

    Popis:

    Welcome to the dark heart of the Black Forest. Vaše vesnice měla sklízet své odměny, ale podařilo se jí upoutat pozornost neúprosné temnoty obývající lesy. Jak se na něj snáší nebezpečí, je tvým úkolem jako náčelníka vesnice pomoci rolníkům odrazit stvoření a přežít temnou noc, protože zlověstná tajemství lesa by měla být nejlépe ponechána sama vzhůru a zaměřit svou pozornost na vás.

    Černý les je budovatel města jako žádný jiný. Zatímco ostatní hry se zaměřují na expanzi a vývoj, Black Forest je o obraně toho, co je vaše. Strategicky přiděluj vesničany, sbírej suroviny, posiluj obranu a především udržuj křehkou rovnováhu, dokud nedorazí královi rytíři.

    Každé rozhodnutí je důležité, každá ztráta je trvalá a se soumrakem neúprosná horda obyvatel lesů otestuje vaši schopnost vládnout a přežít. Pamatujte: Dokud nepřijdou královi rytíři, jste vy a vaši vesničané zcela sami.

    Herní prvky

    Městská budova s twistem: Braň to, co je tvoje, přežívej a vyvažuj omezené zdroje, které máš k dispozici. 
    Dělejte těžká rozhodnutí: Domy mohou být znovu postaveny, ale ztracení lidé nemohou být nahrazeni. Ale možná budete muset obětovat jednoho z nich, abyste zachránili mnoho
    Přežijte boj, ne technologické stromy: Přežít, ne dobýt. 
    Nemůžete bojovat s lesem a nemůžete vyhrát silou zbraní. Vaším cílem je ztratit co nejméně tím, že přechytračíte a přemýšlíte nad silami, které se proti vám sešikují, a děláte těžká rozhodnutí: Co můžete ztratit Co musí přežít Bez jaké části technologického stromu se obejdete
    Sofistikovaná umělá inteligence: Každé monstrum používá komplexní soubor pravidel, aby reagovalo na prostředí, pozorovalo a přizpůsobovalo své chování. Vy si vybíráte, na čem budou vesničané pracovat, zatímco monstra se budou snažit přijít na slabá místa a příležitosti, a pak se na ně nemilosrdně vrhnou, když se nedíváte.
    Robustní funkce simulace: Počasí může dramaticky změnit průběh vaší hry. Déšť, sníh nebo sucho nejsou jen kosmetické efekty. Vesničané potřebují jídlo, ale období sucha bude znamenat, že budou muset zavlažovat - ale to odvádí dělníky od budování obrany. To, pro co se rozhodnete, může velmi dobře změnit průběh hry.
    Větší svět za hranicemi: Černý les se odehrává v rozsáhlém světě Dragon Eye, vysoce fantasy roleplayingovém prostředí dostupném pro každého. Kampaň hry bude navazovat na komplexní příběh a zastřešující příběh, včetně rozhodnutí a bojů světa na hraně.
     








    Hanszch, H3ydr1ch,

    + Pridaj vlastnu verziu tohto torrentu +


    Upozornenie:
    Ziadny zo zobrazených súborov sa nenachádza na tomto serveri. Server slúzi len k síreniu vlastnorucne vytvorených aplikácií, videí, hudby ai. Autori stránok nenesú ziadnu zodpovednost za zverejnené odkazy, komentáre a obsah súborov. Vsetky komentáre, odkazy, súbory ktoré by svojou povahou mohli byt v rozpore zo zákonmi sem vkladáte na vlastnú zodpovednost. Autori stránok si vyhradzujú právo cenzúry odkazov, komentárov príp. súborov, ktoré by svojou povahou mohli byt v rozpore zo zákonmi a dobrými mravmi. Dodrzujte pravidlá!


    No comments...


    Back

    Na serveru se nenalézají zádne soubory. Za odkazy jsou výhradně zodpovědní uzivatelé a návstěvníci tohoto trackeru. Administrátor není zodpovědný za pridaný obsah ani za skody zpusobené uzivateli. Nesmíte pouzívat tuto webovou stránku pro distribuovaní nebo download zádného materiálu pokud nemáte povolení od príslusného vlastníka práv. Uzivatelé jsou zodpovědní za dodrzování těchto pravidel a podmínek. Owner má právo kdykoliv změnit pravidla tohoto trackeru.

    [ Script trval: 0.181 sec. ] - [ GZIP: enabled ]
    Je zhruba 20:18
    sql

    TOPlist