Tvoj účet nieje VIP.
Preto sú tvoje funkcie a možnosti značne obmedzené.
Pre aktiváciu VIP klikni sem.

ESET Internet Security / NOD32 Antivirus 13.2.16.0 Viacjazycne | SkTorrent.eu

Cz-SkTorrent open Tracker, na volné zdieľanie súborov. Pridajte sa k našej komunite a získajte prístup k tisícom torrentov.

  • vysoká rýchlosť
  • úplne zdarma
  • prevažne Slovenská a Česká scéna
  • ste tu s nami už 10 rokov - Ďakujeme
  • Vitaj Guest (Login) Ako stahovat
    torrenty?
    Torrenty:
    v1 textová
    v2 obrázková
    Ako sa stat
    Uploaderom
    Online
    Filmy
    Forum
    Pravidlá
    SkTSocial
    BitTorrent
    klient
    Meno: Heslo:
    Zaregistrovat
    Po zaregistrovaní mozte volne stahovat
    Zabudol som heslo

    ESET Internet Security / NOD32 Antivirus 13.2.16.0 Viacjazycne Názov:ESET Internet Security / NOD32 Antivirus 13.2.16.0 Viacjazycne Hodnocení: Stiahnut
    Pozriet Online
    Kategória:Programy - Velikost:225.9 MB BitTorrent klient
    Pridaný: Súbory:
    Skontrolován:2020-07-31 Peerov:0 (Seed: 0, Leech: 0)
    Zaner: Uploader:Uvidis, az ked budes
    VIP
    Kúp nám Pivo 1,10€

    Kúp nám Pivo
    Pridaj do zalozky
    Pridaj do zalozky




    ESET Internet Security ponúka dokonalú ochranu vášho počítača pred všetkými typmi škodlivého softvéru, počítačovej kriminality, nevyžiadanej pošty a hackermi. Do ESET NOD32 Antivirus pridala firewall a antispamovú technológiu. Využíva silu cloudu a viac vrstiev detekcie na zabránenie hrozbám. V dôsledku toho blokuje všetky potenciálne útoky. Chráni vás tiež na najvyššej úrovni pri práci, sociálnej sieti, hraní online hier alebo výmene údajov prostredníctvom vymeniteľných médií.
    ESET Internet Security udržiava váš počítač alebo laptop v bezpečí pomocou inteligentnej viacvrstvovej ochrany. Pretože kombinuje osvedčené antivírusové, antispywarové, firewall, anti-rootkitové a antispamové funkcie. ESET Internet Security 11 je postavený ako vysoko výkonné bezpečnostné riešenie proti všetkým internetovým hrozbám. Zabezpečte tiež svoje osobné údaje a citlivé informácie, či už online alebo off. Nakoniec vám umožní udržať bezpečnosť vášho počítača na úplne novej úrovni.

    Funkcie ESET Internet Security:
    Antivírus a antispyware. Poskytuje proaktívnu ochranu proti všetkým typom online a ofine hrozieb a zabraňuje šíreniu škodlivého softvéru na iných používateľov.
    Využite blokovanie. Blokuje útoky špeciálne navrhnuté tak, aby sa vyhli antivírusovej detekcii a eliminuje zámkové obrazovky a ransomware. Chráni pred útokmi na webové prehliadače, čítačky PDF a ďalšie aplikácie vrátane softvéru založeného na Java.
    Pokročilý skener pamäte. Umožňuje vylepšenú detekciu pretrvávajúceho škodlivého softvéru, ktorý využíva viac vrstiev šifrovania, aby zakryl svoju činnosť.
    Skenovanie pomocou cloudu. Zrýchľuje skenovanie povolením bezpečných súborov na základe databázy reputácie súborov ESET Live Grid. Pomáha proaktívne zastaviť neznámy malware na základe jeho správania tým, že ho porovná s naším reputačným systémom založeným na cloudu.
    Skenovanie v nečinnom stave. Pomáha pri výkone systému vykonávaním hĺbkových skenov, keď sa počítač nepoužíva. Pomáha odhaliť potenciálne neaktívne hrozby skôr, ako môžu spôsobiť škodu.
    Hostiteľský systém prevencie pred prienikmi (HIPS). Umožňuje podrobnejšie prispôsobiť správanie systému. Poskytuje vám možnosť zadať pravidlá pre systémový register, aktívne procesy a programy na vyladenie vašej bezpečnostnej pozície
    Script-Based Attack Protection. Zistí útoky škodlivými skriptmi, ktoré sa snažia zneužiť prostredie Windows PowerShell. Tiež detekuje škodlivé jаvascripty, ktoré môžu zaútočiť prostredníctvom vášho prehliadača.
    Skener UEFI. Chráni pred hrozbami, ktoré útočia na váš počítač na hlbšej úrovni, dokonca aj pred spustením systému Windows - na systémoch so systémovým rozhraním UEFI.

    Vychutnajte si plný výkon vášho počítača
    Malá systémová stopa. Udržuje vysoký výkon a predlžuje životnosť hardvéru. Hodí sa pre všetky typy systémových prostredí. Šetrí internetovú šírku pásma s extrémne malými aktualizačnými balíčkami
    Gamer Mode. ESET NOD32 Antivirus sa automaticky prepne do tichého režimu, ak je program spustený na celej obrazovke. Aktualizácie systému a notifikácie sa odkladajú, aby sa ušetrili zdroje na prenos hier, videa, fotografií alebo prezentácií
    . Odkladá všetky nevykonateľné kontextové okná, aktualizácie a činnosti náročné na systém, aby sa zachovali systémové prostriedky, aby ste sa mohli sústrediť na hranie hier alebo flms.

    Chráňte svoj
    Firewall. Zabraňuje neoprávnenému prístupu do vášho počítača a zneužitiu vašich osobných údajov.
    Antispam. Chráni nechcené e-maily v upchávaní vašej poštovej schránky.
    Štít Ransomware. Blokuje škodlivý softvér, ktorý sa vás pokúša zamknúť z vašich osobných údajov, a potom vás požiada o zaplatenie výkupného za jeho odomknutie.
    Ochrana botnetov. Zabraňuje zneužitiu počítača na spam a sieťové útoky. Ponechanie nového typu detekcie vďaka sieťovým podpisom pre ešte rýchlejšie blokovanie škodlivého prenosu.
    Anti-Phishing. Chráni vás pred pokusmi o získanie citlivých informácií, ako sú používateľské mená, heslá alebo iné citlivé osobné údaje, prostredníctvom falošných webových stránok, ktoré sa maskujú ako dôveryhodné.
    Ochrana webovej kamery. Neustále monitoruje všetky procesy a aplikácie bežiace na vašom počítači a zisťuje, ktoré z nich chcú webovú kameru používať. Upozorňuje vás na všetko, čo sa neočakávane pokúša o prístup k vašej webovej kamere, a umožňuje vám ich zablokovať.
    Pripojený domáci monitor. Umožňuje vám otestovať váš domáci smerovač na slabé miesta, ako sú slabé heslá alebo zastaralý frmware, a tiež vám ponúka možnosti nápravy. Poskytuje vám ľahko prístupný zoznam zariadení pripojených k smerovaču (smartfón, internet vecí atď.), Ktoré vám ukážu, kto je pripojený.
    Ochrana pred útokmi v sieti. Okrem brány Firewall automaticky chráni počítač pred škodlivým sieťovým prenosom a blokuje hrozby odhalené nebezpečnými vzormi prenosu.
    Bankovníctvo a ochrana platieb. Obsahuje špeciálny zabezpečený prehliadač, prostredníctvom ktorého môžete bezpečne platiť online. Automaticky vás chráni na stránkach internetového bankovníctva. Šifruje komunikáciu medzi klávesnicou a prehliadačom pre bezpečnejšie transakcie. Chráni vás pred keyloggery.
    Sieť mimo domu. Upozorní vás pri pripájaní k neznámej sieti a vyzve vás na prepnutie do režimu prísnej ochrany. Zviditeľní vaše zariadenie pre ostatné počítače pripojené k rovnakej sieti.
    Ovládanie zariadenia. Umožňuje zabrániť neoprávnenému kopírovaniu vašich súkromných údajov na externé zariadenie - CD, DVD, USB kľúče a diskové úložné zariadenia. Umožňuje blokovať zariadenia pripájajúce sa cez Bluetooth, FireWire a sériové / paralelné porty.

    Operačné systémy: Windows 7, 8, 8.1, 10 (32-bit, 64-bit).









    MIPR2006, majlincok, Zgrchel, mira999, nodoko, ladik1968, jan3, Jozef017, fedy84, Truhlik_22, Marten03, Araghor, nicitel666, Pavelkosutka, Margosss, Instalator9, Igordj, 65lada, andras95, marecek2019, eawre, dede38, jartoja, tracker1, daro, foxboxx, gabrielpm,

    + Pridaj vlastnu verziu tohto torrentu +


    Upozornenie:
    Ziadny zo zobrazených súborov sa nenachádza na tomto serveri. Server slúzi len k síreniu vlastnorucne vytvorených aplikácií, videí, hudby ai. Autori stránok nenesú ziadnu zodpovednost za zverejnené odkazy, komentáre a obsah súborov. Vsetky komentáre, odkazy, súbory ktoré by svojou povahou mohli byt v rozpore zo zákonmi sem vkladáte na vlastnú zodpovednost. Autori stránok si vyhradzujú právo cenzúry odkazov, komentárov príp. súborov, ktoré by svojou povahou mohli byt v rozpore zo zákonmi a dobrými mravmi. Dodrzujte pravidlá!





    -2
    svarog88
    Ratio 0.22

    Clen

    14/03/2021 17.28.49
    na co to tu je ked to je len instalacka ktora sa da stiahnut z ofic stranky ?

    0
    jarino1234
    Ratio 0.16

    VIP

    02/01/2021 19.08.04
    chcem vediet ci staci sito stiahnut apojdeto alebo treba zakupit licenciu

    -6
    picusko
    Ratio 0.74

    Clen

    31/12/2020 00.30.53
    zavirovane jak hovado, nadrbe do systemu pristup pre utocnika


    --------------
    >> 02/01/2021 20.49.45
    jarino1234: chcem vediet ci bysiho odporucil

    6
    fedy84
    Ratio 0.1

    Clen

    05/10/2020 11.05.18
    zdravim ta aktivacia moc nejde mi pomoze mi s tym niekto dik

    9
    EuroSVK
    Ratio 8960806458

    VIP

    12/08/2020 19.18.26
    Reagujem na viac dotazov: prečo obhaujujem Kaspersky? Nie, nerobím pre nich. Dlhodobo som v problematike IT ako doma a žiaľ, reálne, relevantné a objektívne testy: 1st Kaspersky, niekde v TOP5 je Bitdefender a ESET je spolu s AVG a Avastom PRIEMER. Na úrovni základného MS Defender (ktorý je vo všetkých Windows 10). Sám mám W10 a používal som Kaspersky. Ale teraz nemám ŽIADNY AV. Proste iba Windows základný (Defender) + sedliacky rozum. To je niekedy viac, ako akýkoľvek AV.


    --------------
    >> 30/12/2020 01.12.15
    *censored*ko: ak by si sa aspon trosku do niecoho rozumel Avast sem nedas ty IT

    0
    mmilka
    Ratio 0

    VIP

    31/07/2020 19.39.36
    Kaspersky a bitdefender sú naozaj to za čo sa vydavajú
    Bohužial další sú špiony.
    Akokolvek niekto myslí že to nieje pravda bohužial je to tak



    --------------
    >> 01/08/2020 01.16.15
    bobeš: ja len doplním: https://pc.poradna.net/questions/2982047-kaspersky-internet-security-alebo-eset-internet-security


    --------------
    >> 01/08/2020 15.14.55
    Xerold: potrebuji jen key je tam key jinak ej stejne cely torent knicemu tohle stahnete na ofic webu


    --------------
    >> 01/08/2020 15.18.32
    Xerold: sleduje vas kazdy sw jen musite umet cis a pri instalaci odskrknout zasilani anonymnich dat pro zlepseni sw


    --------------
    >> 06/08/2020 09.29.48
    sachmar: Ale *censored*,nesmíš taky při inastalaci Esetu nechat zaškrtle ty jejich *censored*iny co tam mají pak je to v pohodě.


    --------------
    >> 06/08/2020 09.32.41
    sachmar: Eset používám několik let a jsem sním spokojen nevyhatuje mi různé programky a cracky jako třeba Kaspersky ten jsem vyhodil do.pr.dele protože pořád něco mazal jak jebly.

    2
    Drobekk
    Ratio 0.46

    Clen

    31/07/2020 18.21.15
    spion eset

    -5
    mikitovic
    Ratio 0.07

    Clen

    31/07/2020 15.05.19
    ma to key ? ci je to uz predaktivovane ? ci forma aktivacie ? nebolo spomenute...

    0
    EuroSVK
    Ratio 8960806458

    VIP

    31/07/2020 12.24.05
    No jasné, urobí to mnohým možno radosť. Považujem však za nutné upozorniť, že ESET je pokiaľ ide o detekciu a užitočnosť na úrovni MS Defender - tj. rovnaká účinnosť a detekcia ako vstavaný antivírus od Microsoftu ktorý má každá Windows 10. DO W10 si teda dávať ďalší extra antivir ako ESET je teda len mrhanie hardvérom - žere to RAM, miesto na disku a pri noťasoch zbytočne vyťažuje a znižuje výdrž na batériu a efektivitu to má porovnateľné so základným defenderom v W10.

    Samozrejme, kto chce, nech si to dá. Je to každého slobodná voľba. Ak si už ale dávať antivir, rozhodne Kapsersky alebo Bitdefender - iné nemá zmysel (ESET, AVG, Avast = na úrovni MS Defender) a McAfee a Northon ešte pod nimi (horšie ako základný). Tak to žiaľ je


    --------------
    >> 31/07/2020 12.48.02
    bobeš:


    --------------
    >> 31/07/2020 19.33.42
    1984: V podstate suhlasim s tebou, ale odkial mas info ze Kaspersky, ci Bitdefender je lepsi ako Eset ci Avast, AWG atd.. ??
    Ja ich vidim na rovnakej urovni s Esetom.


    --------------
    >> 30/12/2020 01.15.11
    *censored*ko: si dobre mimo chlapcek

    1
    EuroSVK
    Ratio 8960806458

    VIP

    31/07/2020 08.53.49
    Dve veci:
    - je to aktivovany ESET?
    - naco davat do PC este extra antivir ESET, ked ide uz zial iba o PRIEMERNY antivirus - na urovni detekcie zakladneho Microsoft Defender ktory ma uz Wineows 10 vo vsetkych ediciach vstavany. Cize davat do PC antivir sa oplati do Windows 8.1 a starsie OS. Nehovoriac o tom ze ked davat tak dat poriadny - Kaspersky alebo Bitdefender, nie takyto slabucky caj... Keby ESET robil antivir a nepodporoval politikov liberalneho hnoja a ich media a nenalieval tam miliardy a stamiliony, mozno by bolo super ak by plnili svoj ucel a ich antivir by bol mozno dobry.


    --------------
    >> 31/07/2020 11.24.10
    akburt: To ze pro Tebe je to nezajímavé,neznamená,ze to jiným uzivatelům radost neudelá.



    --------------
    >> 31/07/2020 12.28.39
    filip2312: ty děláš pro Kaspersky nebo proč to tady propaguješ.Pokud se ti to nelíbí tak to nevymlouvej ostatním.Sereš se do čeho nemáš.Dej si do komplu třeba *censored*


    --------------
    >> 30/12/2020 01.16.37
    *censored*ko: kaspersky prosimta uz prestan sa robit mudry, len co strapnujes


    Back

    Na serveru se nenalézají zádne soubory. Za odkazy jsou výhradně zodpovědní uzivatelé a návstěvníci tohoto trackeru. Administrátor není zodpovědný za pridaný obsah ani za skody zpusobené uzivateli. Nesmíte pouzívat tuto webovou stránku pro distribuovaní nebo download zádného materiálu pokud nemáte povolení od príslusného vlastníka práv. Uzivatelé jsou zodpovědní za dodrzování těchto pravidel a podmínek. Owner má právo kdykoliv změnit pravidla tohoto trackeru.

    [ Script trval: 0.226 sec. ] - [ GZIP: disabled ]
    Je zhruba 12:14
    sql

    TOPlist