Tvoj účet nieje VIP.
Preto sú tvoje funkcie a možnosti značne obmedzené.
Pre aktiváciu VIP klikni sem.

Internet Download Manager 6.38 Build 2 Multilingual + Retail + Crack | SkTorrent.eu

Cz-SkTorrent open Tracker, na volné zdieľanie súborov. Pridajte sa k našej komunite a získajte prístup k tisícom torrentov.

  • vysoká rýchlosť
  • úplne zdarma
  • prevažne Slovenská a Česká scéna
  • ste tu s nami už 10 rokov - Ďakujeme
  • Vitaj Guest (Login) Ako stahovat
    torrenty?
    Torrenty:
    v1 textová
    v2 obrázková
    Ako sa stat
    Uploaderom
    Online
    Filmy
    Forum
    Pravidlá
    SkTSocial
    BitTorrent
    klient
    Meno: Heslo:
    Zaregistrovat
    Po zaregistrovaní mozte volne stahovat
    Zabudol som heslo

    Internet Download Manager 6.38 Build 2 Multilingual + Retail + Crack Názov:Internet Download Manager 6.38 Build 2 Multilingual + Retail + Crack Hodnocení: Stiahnut
    Pozriet Online
    Kategória:Programy - Velikost:19.8 MB BitTorrent klient
    Pridaný: Súbory:
    Skontrolován:2020-08-02 Peerov:0 (Seed: 0, Leech: 0)
    Zaner: Uploader:Uvidis, az ked budes
    VIP
    Kúp nám Pivo 1,10€

    Kúp nám Pivo
    Pridaj do zalozky
    Pridaj do zalozky




    Program Internet Download Manager obsahuje inteligentný urýchľovač logického sťahovania, ktorý obsahuje inteligentnú dynamickú segmentáciu súborov a bezpečnú technológiu sťahovania viacerých častí na urýchlenie sťahovania. Na rozdiel od iných urýchľovačov sťahovania a správcov, ktorí segmentujú súbory pred začiatkom sťahovania, program Internet Download Manager segmentuje sťahované súbory dynamicky počas procesu sťahovania.
    Vlastnosti:

    • Sú podporované všetky populárne prehliadače a aplikácie!
    Internet Download Manager bol testovaný s nasledujúcimi prehliadačmi: Internet Explorer, MSN Explorer, AOL, Netscape Communicator, Netscape 6, Netscape 7, Mozilla, Mozilla Firefox, Mozilla Firebird, Opera, NetCaptor, UltraBrowser, Slim Browser, Avant Browser, MyIE2, Optimálny desktop, Ace Explorer, Pokročilý prehliadač, 27 nástrojov v jednom Wichio Browser, WindowSurfer, 550 Access Browser, FineBrowser Freeware, Browser Kopassa, Fast Browser Pro, Enigma Browser, GoSuRF, K-Meleon, Smart Explorer, Off By One Webový prehliadač, Smartalec Voyager, CrystalPort AppCapture, rodinný prehliadač, webový prehliadač XANA, Bluto, AutoSurf, 32bitový webový prehliadač, BrowseMan, WrestlingBrowser, Eminem Browser, UltraBrowser, Cygsoft LDAP a Net M @ nager.Internet Download Manager podporuje všetky verzie populárnych prehliadačov a môže byť integrovaný do ľubovoľných internetových aplikácií tretích strán.

    • Jednoduché sťahovanie jedným kliknutím.
    Po kliknutí na odkaz na stiahnutie v prehliadači IDM prevzatie prevezme a urýchli. IDM podporuje protokoly HTTP, FTP, HTTPS a MMS.

    • Stiahnite rýchlosť zrýchlenie.
    Aplikácia Internet Download Manager môže vďaka inteligentnej dynamickej technológii segmentácie súborov urýchliť sťahovanie až päťkrát. Na rozdiel od iných správcov sťahovania a urýchľovačov program Internet Download Manager dynamicky segmentuje stiahnuté súbory počas procesu sťahovania a opakovane používa dostupné pripojenia bez ďalších etáp pripojenia a prihlásenia, aby sa dosiahol najlepší výkon zrýchlenia.

    • Stiahnuť životopis.
    Správca sťahovania z internetu obnoví nedokončené sťahovanie z miesta, kde skončil.

    • YouTube grabber.
    Správca sťahovania z internetu dokáže zachytiť videá FLV z obľúbených webov, ako sú YouTube, MySpaceTV a Google Video.

    • Jednoduchý sprievodca inštaláciou.
    Rýchly a ľahký inštalačný program pre vás urobí potrebné nastavenia a na konci skontrolujte pripojenie, aby ste zaistili bezproblémovú inštaláciu Správcu sťahovania z internetu

    • Drag and Drop.
    Môžete jednoducho pretiahnuť odkazy na IDM a presunúť stiahnuté súbory z Internet Download Manager.

    • Automatická antivírusová kontrola.
    Vďaka antivírusovej kontrole sú vaše stiahnuté súbory bez vírusov a trójskych koní.

    • Pokročilá integrácia prehliadača.
    Ak je povolená, táto funkcia sa môže použiť na zachytenie akéhokoľvek stiahnutia z ľubovoľnej aplikácie. Túto funkciu nemá žiadny zo správcov sťahovania.

    • Vstavaný plánovač.
    Správca sťahovania z internetu sa môže pripojiť k internetu v stanovenom čase, stiahnuť požadované súbory, odpojiť ich alebo vypnúť počítač, keď sa tak stane.

    • IDM obsahuje pavučinu a grabber.
    IDM stiahne všetky požadované súbory, ktoré sú špecifikované s filtrami z webových stránok, napríklad všetky obrázky z webovej stránky alebo ich podskupiny alebo kompletné webové stránky na prehliadanie offline. Je možné naplánovať viacero projektov grabberov na ich spustenie naraz v určenom čase, zastavenie v určenom čase alebo periodické spúšťanie na synchronizáciu zmien.

    • IDM podporuje mnoho typov proxy serverov.
    IDM napríklad pracuje s Microsoft ISA a FTP proxy servermi.

    • IDM podporuje hlavné protokoly autentifikácie:
    Basic, Negotiate, NTLM a Keberos. IDM tak má prístup k mnohým internetovým a proxy serverom pomocou prihlasovacieho mena a hesla.

    • Stiahnite si všetky funkcie.
    IDM môže pridať všetky sťahovania spojené s aktuálnou stránkou. S touto funkciou je ľahké sťahovať viac súborov.

    • Prispôsobiteľné rozhranie.
    Môžete si zvoliť poradie a aké tlačidlá a stĺpce sa zobrazia v hlavnom okne IDM.

    • Stiahnutie kategórií.
    Internet Download Manager je možné použiť na automatické usporiadanie sťahovania pomocou definovaných kategórií sťahovania.

    • Funkcia rýchlej aktualizácie.
    Rýchla aktualizácia môže skontrolovať nové verzie IDM a aktualizovať IDM raz týždenne.

    • Limity sťahovania.
    Postupné sťahovanie pomocou funkcie kvót. Táto funkcia je užitočná pre pripojenia, ktoré používajú určitý druh pravidiel spravodlivého prístupu (alebo FAP), ako napríklad Direcway, Direct PC, Hughes atď.

    • IDM je viacjazyčný.
    IDM je preložený do albánčiny, arabčiny, Azerbajdžanu, bosniančiny, bulharčiny, čínštiny, chorvátčiny, češtiny, dánčiny, holandčiny, perzštiny, francúzštiny, nemčiny, gréčtiny, hebrejčiny, maďarčiny, taliančiny, japončiny, kórejčiny, litovčiny, macedónčiny, nórčiny, poľštiny, Portugalský, rumunský, ruský, srbský, slovenský, slovinský, španielsky, thajský, turecký a uzbecký jazyk.









    MIPR2006, alex081111, mirek1730, PeJOBr, lukaskosarkozi, milop, marcel1954, branislavg, terez1, jojojok123, pech27, Paulo1, Standas, david_2, pesta01, pesta01, rumburakes147, Dinokros, mikimen, mikimen, peterziacik, demop,

    + Pridaj vlastnu verziu tohto torrentu +


    Upozornenie:
    Ziadny zo zobrazených súborov sa nenachádza na tomto serveri. Server slúzi len k síreniu vlastnorucne vytvorených aplikácií, videí, hudby ai. Autori stránok nenesú ziadnu zodpovednost za zverejnené odkazy, komentáre a obsah súborov. Vsetky komentáre, odkazy, súbory ktoré by svojou povahou mohli byt v rozpore zo zákonmi sem vkladáte na vlastnú zodpovednost. Autori stránok si vyhradzujú právo cenzúry odkazov, komentárov príp. súborov, ktoré by svojou povahou mohli byt v rozpore zo zákonmi a dobrými mravmi. Dodrzujte pravidlá!


    No comments...


    Back

    Na serveru se nenalézají zádne soubory. Za odkazy jsou výhradně zodpovědní uzivatelé a návstěvníci tohoto trackeru. Administrátor není zodpovědný za pridaný obsah ani za skody zpusobené uzivateli. Nesmíte pouzívat tuto webovou stránku pro distribuovaní nebo download zádného materiálu pokud nemáte povolení od príslusného vlastníka práv. Uzivatelé jsou zodpovědní za dodrzování těchto pravidel a podmínek. Owner má právo kdykoliv změnit pravidla tohoto trackeru.

    [ Script trval: 0.246 sec. ] - [ GZIP: disabled ]
    Je zhruba 15:49
    sql

    TOPlist