Tvoj účet nieje VIP.
Preto sú tvoje funkcie a možnosti značne obmedzené.
Pre aktiváciu VIP klikni sem.

City Life Deluxe (2008)(CZ) | SkTorrent.eu

Cz-SkTorrent open Tracker, na volné zdieľanie súborov. Pridajte sa k našej komunite a získajte prístup k tisícom torrentov.

  • vysoká rýchlosť
  • úplne zdarma
  • prevažne Slovenská a Česká scéna
  • ste tu s nami už 10 rokov - Ďakujeme
  • Vitaj Guest (Login) Ako stahovat
    torrenty?
    Torrenty:
    v1 textová
    v2 obrázková
    Ako sa stat
    Uploaderom
    Online
    Filmy
    Forum
    Pravidlá
    SkTSocial
    BitTorrent
    klient
    Meno: Heslo:
    Zaregistrovat
    Po zaregistrovaní mozte volne stahovat
    Zabudol som heslo

    City Life Deluxe (2008)(CZ) Názov:City Life Deluxe (2008)(CZ) Hodnocení: Stiahnut
    Pozriet Online
    Kategória:Hry na Windows - Velikost:4.1 GB BitTorrent klient
    Pridaný: Súbory:
    Skontrolován:2024-09-07 Peerov:5 (Seed: 5, Leech: 0)
    Zaner: Uploader:Uvidis, az ked budes
    VIP
    Kúp nám Pivo 1,10€

    Kúp nám Pivo
    Pridaj do zalozky
    Pridaj do zalozky



    City Life Deluxe (CZ)



    City Life je budovatelsko-ekonomická simulace, která hráči nabízí možnost budovat svoji vlastní metropoli na fiktivních i skutečných pozemcích. V zásadě se jedná o zcela tradiční hru ala SimCity, v níž hráč postupně buduje město, láká do něj nové obyvatele, vytváří jim pracovní příležitosti, buduje místa určená pro zábavu i vzdělání, stará se o jejich bezpečí, kontroluje dopravní situaci, zkrátka snaží se o to, aby město tak nějak fungovalo rostlo. City Life je hrou o budování rozlehlého moderního velkoměsta 21. století, o řízení milionů jeho obyvatel a o rozhodování o věcech, které mohou ovlivnit jejich každodenní životy. Hráči budou mít na starost vše, od výstavby a infrastruktury, přes dopravu, znečištění, až po vzájemné vztahy různých komunit, které ve městě vedle sebe žijí. Cílem by mělo být mírumilovné a prosperující megalopolis. Hra je postavena na 3D enginu podporujícím velmi volnou kameru umožňující hráči pohled na město z libovolného úhlu i vzdálenosti, včetně perspektivy vlastních očí, takže se budete moci procházet ulicemi jako každý jiný občan. Hra je v češtině.

    GAMEPLAY:



    JAZYK: České titulky
    ŽÁNR: Budovatelská strategie
    DATUM VYDÁNÍ: 1.2.2008
    OCHRANY: FreeDRM



    Deluxe verze navíc obsahuje: Více než 100 nových budov včetně několika známých, jako například Bílý Dům, Eiffelova věž, Kremelský palác, Socha Svobody atd. Editor k vytváření nových budov. Možnost importu a následného přehrávání vlastních skladeb v MP3 formátu během hry.

    Požadavky:

    OS: Windows 2000 se Service Packem 2/XP/Vista/7/8/10/11
    CPU: 1,5 GHz nebo podobný
    GPU: 3D grafická karta s pamětí 64 MB a kompatibilní s DirectX® 9.0c (GeForce 4Ti nebo Radeon 8000)
    RAM: 256 MB
    HDD: 4,5 GB








    martinkolencik2, Celestius70, bobeš, mates2021, SORYYJAKO, BlakeDannny,

    + Pridaj vlastnu verziu tohto torrentu +


    Upozornenie:
    Ziadny zo zobrazených súborov sa nenachádza na tomto serveri. Server slúzi len k síreniu vlastnorucne vytvorených aplikácií, videí, hudby ai. Autori stránok nenesú ziadnu zodpovednost za zverejnené odkazy, komentáre a obsah súborov. Vsetky komentáre, odkazy, súbory ktoré by svojou povahou mohli byt v rozpore zo zákonmi sem vkladáte na vlastnú zodpovednost. Autori stránok si vyhradzujú právo cenzúry odkazov, komentárov príp. súborov, ktoré by svojou povahou mohli byt v rozpore zo zákonmi a dobrými mravmi. Dodrzujte pravidlá!





    1
    Mikki
    Ratio 2.27

    Member+

    09/09/2024 17.20.59
    Díky za upload je škoda že Super Deluxe v CZ už se dneska nedá sehnat

    0
    Remenestar
    Ratio 4.72

    Member+

    08/09/2024 14.12.10
    Ten, kdo programoval tuhle hru, je ultra *censored*.... Pri zapnuti se to spousti v tak na*censored* rozliseni, ze mi vsechny tri monitory uplne roz*censored* (pouzivam 2k).

    Rozliseni ve hre sice mam nastaveny, ale spousteci animace je proste debilne udelana. Ani jsem nedal HRAT a uz jsem to vzteky odinstaloval...

    Ted tu jak vocas prehazuju okna....

    To neni nic proti tobe UPLOADERE. Fakt ne. Vim ze s tim nemas nic spolecneho, tak to neber jako utok na tebe. Jsen sem se potreboval vybrecet na to hovado co to v roce 2020++++ neumi udelat poradne a naprogramovat hru...


    --------------
    >> 08/09/2024 14.43.03
    UPLOADER: je to stara hra, ne na vsem to bude bezet podle predstav. nahral jsem na tom par hodin a mozna jednou nebo dvakrat mi to crashnulo.  


    --------------
    >> 08/09/2024 16.22.35
    Remenestar: To beru. Ale to spusteni z plochy je desny. Zvlast kdyz to rozhaze vsechno co je spustene na trech monitorech. A skoci mi nejake to okno za kraj monitoru..... Zkusim to na notesu, tam mi to bude nastesti jedno. Ale cekal sem, ze kdyz si nastavis 2k rozliseni ve hre, tak i spustena animace na zacatku bude taky v co nejvetsim rozliseni.....


    Back

    Na serveru se nenalézají zádne soubory. Za odkazy jsou výhradně zodpovědní uzivatelé a návstěvníci tohoto trackeru. Administrátor není zodpovědný za pridaný obsah ani za skody zpusobené uzivateli. Nesmíte pouzívat tuto webovou stránku pro distribuovaní nebo download zádného materiálu pokud nemáte povolení od príslusného vlastníka práv. Uzivatelé jsou zodpovědní za dodrzování těchto pravidel a podmínek. Owner má právo kdykoliv změnit pravidla tohoto trackeru.

    [ Script trval: 0.190 sec. ] - [ GZIP: enabled ]
    Je zhruba 03:28
    sql

    TOPlist