Tvoj účet nieje VIP.
Preto sú tvoje funkcie a možnosti značne obmedzené.
Pre aktiváciu VIP klikni sem.

2010 - The Secret Diaries of Miss Anne Lister -James Kent = CSFD 73% | SkTorrent.eu

Cz-SkTorrent open Tracker, na volné zdieľanie súborov. Pridajte sa k našej komunite a získajte prístup k tisícom torrentov.

  • vysoká rýchlosť
  • úplne zdarma
  • prevažne Slovenská a Česká scéna
  • ste tu s nami už 10 rokov - Ďakujeme
  • Vitaj Guest (Login) Ako stahovat
    torrenty?
    Torrenty:
    v1 textová
    v2 obrázková
    Ako sa stat
    Uploaderom
    Online
    Filmy
    Forum
    Pravidlá
    SkTSocial
    BitTorrent
    klient
    Meno: Heslo:
    Zaregistrovat
    Po zaregistrovaní mozte volne stahovat
    Zabudol som heslo

    2010 - The Secret Diaries of Miss Anne Lister -James Kent = CSFD 73% Názov:2010 - The Secret Diaries of Miss Anne Lister -James Kent = CSFD 73% Hodnocení:N/A Stiahnut
    Pozriet Online
    Kategória:Filmy bez titulků - Velikost:855.1 MB BitTorrent klient
    Pridaný: Súbory:
    Skontrolován:2023-06-21 Peerov:0 (Seed: 0, Leech: 0)
    Zaner:Drama Uploader:Uvidis, az ked budes
    VIP
    Kúp nám Pivo 1,10€

    Kúp nám Pivo

    Pridaj do zalozky
    Pridaj do zalozky





    Quote:
    Laska je laska - Film 33

    ČSFD
    https://www.csfd.cz/film/280440-tajne-denniky-slecny-listerovej/recenze/


       
       


    Quote:
    Drama
    Velká Británie, 2010, 90 min
    Režie: James Kent


    Quote:
    Anglie - devatenácté století. Osiřelá Anne Lister žije na velkém panství se svou tetou a strýcem. Anne je ctižádostivá, inteligentní a zcela soběstačná žena. Už toto se zdá být tehdejší společnosti nepřijatelné. O to nepřijatelnější je skutečnost, že Anne chce být i nadále nezávislá. Nestojí o nabídky sňatku žádného bohatého a vlivného muže, jediné, co si z celého srdce přeje, je žít bok po boku se svou láskou Marianou. Ta však podlehne tlaku okolí a vezme si ovdovělého boháče, její srdce však i nadále patří Anne, stejně jako srdce Anne patří Marianě.


    Quote:
    Když BBC točí lesbické filmy, země se otřásá. Opět velmi povedené drama, po Tipping The Velvet jedno z mojich nejoblíbenějších dobových. Maxine Peake předvedla opravdu bravurní výkon, zato naše známá Anna Madeley se mi nějak nelíbila. Určitě film doporučuji každému, kdo má rád Anglii v 18., 19. století a není moc velký homofob


    Quote:
    "I love and only love the fairer sex . . ."

    "I love and only love the fairer sex, and thus beloved by them in turn, my heart revolts from any love but theirs." - Anne Lister, Journals, Oct 29, 1820

    The Secret Diaries of Miss Anne Lister (2010) (TV) was written by Jane English and directed by James Kent. This film is a biography, because Anne Lister [1791 - 1840] was, indeed, a historical figure who managed to live her life as a happy and fulfilled lesbian.

    Moreover, Ms. Lister did keep voluminous diaries. Only a small portion of the diaries were actual secret--i.e. written in code. Anne Lister was so intelligent that the code she devised wasn't deciphered for almost 100 years. The encoded part of the diary described Anne Lister's romantic and sexual experiences.

    By a combination of enormous intelligence, class privilege, and unbreakable will, Anne Lister was able to maintain a lesbian life style in a society where such behavior was rarely tolerated.

    This is an excellent film, with strong performances from all the actors, and an absolutely stellar performance from Maxine Peake as Anne. Because it's a BBC production, the production values are high and the costumes and location shots are entrancing.

    Obviously, this movie was made for TV, so it will work well on the small screen. However, it is really glorious on the large screen, which is how we saw it. The film was shown at the Dryden Theatre, as the closing night offering of the terrific ImageOut: Rochester Lesbian and Gay Film Festival. Don't miss this movie!





















    + Pridaj vlastnu verziu tohto torrentu +


    Upozornenie:
    Ziadny zo zobrazených súborov sa nenachádza na tomto serveri. Server slúzi len k síreniu vlastnorucne vytvorených aplikácií, videí, hudby ai. Autori stránok nenesú ziadnu zodpovednost za zverejnené odkazy, komentáre a obsah súborov. Vsetky komentáre, odkazy, súbory ktoré by svojou povahou mohli byt v rozpore zo zákonmi sem vkladáte na vlastnú zodpovednost. Autori stránok si vyhradzujú právo cenzúry odkazov, komentárov príp. súborov, ktoré by svojou povahou mohli byt v rozpore zo zákonmi a dobrými mravmi. Dodrzujte pravidlá!




    Uploader
    24/06/2023 23.25.36
    This torrent is being monitored weekly. If you need a restart, please post a comment. If you have wishes for new uploads of a specific old movie, you can write your wish right here. I do not upload new movies or Hollywood blockbuster.
    Uploader
    21/06/2023 19.58.04
    I have no idea what is wrong today with this torrent. I have a normal 100% file, but my torrent client shows that the the whole line stopped at 99.9%. My seed is not paused. Any idea as to how to resolve this?


    --------------
    >> 21/06/2023 19.59.49
    slnieckozv: bad data of torr in new version qbit,  


    --------------
    >> 21/06/2023 20.07.48
    UPLOADER: so what can I do to solve this problem for you? I tried recheck of a torrent. did not help


    --------------
    >> 21/06/2023 20.10.30
    slnieckozv: recheck can't use, this is wrong route, delete torr on tracker and upload new torr to traker with correct data


    Back

    Na serveru se nenalézají zádne soubory. Za odkazy jsou výhradně zodpovědní uzivatelé a návstěvníci tohoto trackeru. Administrátor není zodpovědný za pridaný obsah ani za skody zpusobené uzivateli. Nesmíte pouzívat tuto webovou stránku pro distribuovaní nebo download zádného materiálu pokud nemáte povolení od príslusného vlastníka práv. Uzivatelé jsou zodpovědní za dodrzování těchto pravidel a podmínek. Owner má právo kdykoliv změnit pravidla tohoto trackeru.

    [ Script trval: 0.182 sec. ] - [ GZIP: enabled ]
    Je zhruba 15:25
    sql

    TOPlist