Tvoj účet nieje VIP.
Preto sú tvoje funkcie a možnosti značne obmedzené.
Pre aktiváciu VIP klikni sem.

2009 - Hear Me - Cheng Fenfen = CSFD 80% | SkTorrent.eu

Cz-SkTorrent open Tracker, na volné zdieľanie súborov. Pridajte sa k našej komunite a získajte prístup k tisícom torrentov.

  • vysoká rýchlosť
  • úplne zdarma
  • prevažne Slovenská a Česká scéna
  • ste tu s nami už 10 rokov - Ďakujeme
  • Vitaj Guest (Login) Ako stahovat
    torrenty?
    Torrenty:
    v1 textová
    v2 obrázková
    Ako sa stat
    Uploaderom
    Online
    Filmy
    Forum
    Pravidlá
    SkTSocial
    BitTorrent
    klient
    Meno: Heslo:
    Zaregistrovat
    Po zaregistrovaní mozte volne stahovat
    Zabudol som heslo

    2009 - Hear Me - Cheng Fenfen = CSFD 80% Názov:2009 - Hear Me - Cheng Fenfen = CSFD 80% Hodnocení:N/A Stiahnut
    Pozriet Online
    Kategória:Filmy s titulkama - Velikost:2.0 GB BitTorrent klient
    Pridaný: Súbory:
    Skontrolován:2023-06-29 Peerov:2 (Seed: 1, Leech: 1)
    Zaner:Drama,Romanticky Uploader:Uvidis, az ked budes
    VIP
    Kúp nám Pivo 1,10€

    Kúp nám Pivo

    Pridaj do zalozky
    Pridaj do zalozky




    ČSDF
    [url] https://www.csfd.cz/film/274452-poslouchej/prehled/[/url]



       
       


    Quote:
     Poslouchej (festivalový název)

       Tchaj-wan 聽說
       Tchaj-wan Ting Shuo
       USA        Hear Me  

    Drama / Romantický
    Tchaj-wan, 2009, 109 min
    Režie: Fenfen Cheng
    Scénář: Fenfen Cheng
    Kamera: Ting-chang Chin
    Hudba: Baby Chung
    Hrají: Ivy Chen, Michelle Chen, Eddie Peng, Mei-Shiu Lin


    Quote:
    audio=chinese , titulky=cze,eng


    Quote:
    Příběh vypráví o mladíkovi Tian-Kuo (Eddie Peng), který pomáhal svým rodičům v restauraci tím, že roznášel obědy. Jednou musel přinést plavcům jídlo do bazénu. Tam se seznámil s dvěma hluchoněmými sestrami, které se spolu dorozumívaly znakovou řečí. Jelikož tímto jazykem vládne také, dal se s nimi do řeči a brzy s jednou z nich začal chodit. Trávili spolu spoustu času a Yang-yang si začala všímat, že se postupně vzdaluje od své sestry a proto se rozhodla vášnivý vztah s Tian-Kuoem ukončit.


    Quote:
    Milej romantickej příběh o hluchoněmý dívce a poslíčkovi s jídlem, kterej se v podstatě celou dobu odehrává bez vyřčených slov, jelikož se hlavní postavy (Hodně sympatická dvojice Eddie Pang a Ivy Chen) dorozumívají jedině pomocí znakový řeči. Jsou tu jak milý momenty, tak i docela dramatický, ale je to kvalitně vyvážený a ani jedna část nepůsobí přehnaně a konec, i přes fakt, že nechává za sebou trochu pochybností, je rozhodně moc hezky, originálně a nečekaně vyřešenej


    Quote:
    The Sound of Love Speaks Loud and Clear
    How do you express your love to someone dear? Thiz movie teaches us how to get through all the boundaries and speaks only from our heart. I went to see thiz film without any expectation. But surprisingly it becomes a spell-binding movie. The Director Fen-fen Cheng made a directorial debut through thiz Taiwanese Romantic Comedy. It's about a delivery boy Tian Kuo (Eddie Peng) who falls in love with hearing impaired girl named Yang Yang (Ivy Chen). Without any difficulty, both of them can communicate easily, although using sign language. The Cast members are not just good looking, but they deliver some dazzling performances as well. The story also revolves around Yang Yang's sister, Xiao Peng (Michelle Chen) who is pursuing her dream to become paralympic swimmer. Most of the times, the scenes are filled with mute dialogue and silentness. I am amazed every time I watch thiz unique couple talk to each other with their sign language, how their hand movements and face expressions interact more effective than our daily language. Meanwhile, the comical interaction between Tian Kuo and his parents is one of hilarious parts in thiz movie. Thiz is definitely not a shallow love drama, but it's also an inspiring story about dreams and aspirations. There are some melancholic and heart-touching scenes, particularly in one of the scenes when Yang Yang and her sister remind each other among their desperation, how hope should always be there to light up their life. The movie confidently teaches us, how we should appreciate every single hard work that is done by someone, where every penny has its worth and value. A beautiful drama speaks loud and clear beyond words. The sound of love is perfectly captured. I hear you clearly ^_^


























    pohee, bilk,

    + Pridaj vlastnu verziu tohto torrentu +


    Upozornenie:
    Ziadny zo zobrazených súborov sa nenachádza na tomto serveri. Server slúzi len k síreniu vlastnorucne vytvorených aplikácií, videí, hudby ai. Autori stránok nenesú ziadnu zodpovednost za zverejnené odkazy, komentáre a obsah súborov. Vsetky komentáre, odkazy, súbory ktoré by svojou povahou mohli byt v rozpore zo zákonmi sem vkladáte na vlastnú zodpovednost. Autori stránok si vyhradzujú právo cenzúry odkazov, komentárov príp. súborov, ktoré by svojou povahou mohli byt v rozpore zo zákonmi a dobrými mravmi. Dodrzujte pravidlá!




    Uploader
    01/07/2023 23.44.42
    This torrent is being monitored weekly. Please post a comment here if you need a restart. You can also post suggestions for future uploads.


    Back

    Na serveru se nenalézají zádne soubory. Za odkazy jsou výhradně zodpovědní uzivatelé a návstěvníci tohoto trackeru. Administrátor není zodpovědný za pridaný obsah ani za skody zpusobené uzivateli. Nesmíte pouzívat tuto webovou stránku pro distribuovaní nebo download zádného materiálu pokud nemáte povolení od príslusného vlastníka práv. Uzivatelé jsou zodpovědní za dodrzování těchto pravidel a podmínek. Owner má právo kdykoliv změnit pravidla tohoto trackeru.

    [ Script trval: 0.188 sec. ] - [ GZIP: enabled ]
    Je zhruba 06:23
    sql

    TOPlist