Tvoj účet nieje VIP.
Preto sú tvoje funkcie a možnosti značne obmedzené.
Pre aktiváciu VIP klikni sem.

Kmeny (TV serial)(2015)(CZ) = CSFD 53% | SkTorrent.eu

Cz-SkTorrent open Tracker, na volné zdieľanie súborov. Pridajte sa k našej komunite a získajte prístup k tisícom torrentov.

  • vysoká rýchlosť
  • úplne zdarma
  • prevažne Slovenská a Česká scéna
  • ste tu s nami už 10 rokov - Ďakujeme
  • Vitaj Guest (Login) Ako stahovat
    torrenty?
    Torrenty:
    v1 textová
    v2 obrázková
    Ako sa stat
    Uploaderom
    Online
    Filmy
    Forum
    Pravidlá
    SkTSocial
    BitTorrent
    klient
    Meno: Heslo:
    Zaregistrovat
    Po zaregistrovaní mozte volne stahovat
    Zabudol som heslo

    Kmeny (TV serial)(2015)(CZ)  = CSFD 53% Názov:Kmeny (TV serial)(2015)(CZ) = CSFD 53% Hodnocení: Stiahnut
    Pozriet Online
    Kategória:TV Pořad - Velikost:6.0 GB BitTorrent klient
    Pridaný: Súbory:
    Skontrolován:2018-08-16 Peerov:0 (Seed: 0, Leech: 0)
    Zaner:Dokumentarny Uploader:Uvidis, az ked budes
    VIP
    Kúp nám Pivo 1,10€

    Kúp nám Pivo

    Pridaj do zalozky
    Pridaj do zalozky






    Jazyk:Cesky

    Titulky:Forces

    Zanr:  Dokumentarni CZ

    Rok:2015

    Delka:16x26 minut

    CSFD:https://www.csfd.cz/film/377271-kmeny/prehled/

    Video:Mp4

    Punk (E01) (2015)
    Hooligans (E02) (2015)
    Rap (E03) (2015)
    Cosplay (E04) (2015)
    Motorkáři (E05) (2015)
    Rainbow (E06) (2015)
    Skinheads (E07) (2015)
    Tattoo (E08) (2015)
    Tuning (E09) (2015)
    Meatheads (E10) (2015)
    Hipsteři (E11) (2015)
    Goths (E12) (2015)
    Straight edge (E13) (2015)
    Hackeři (E14) (2015)
    Thrash metal (E15) (2015)
    Graffiti (E16) (2015)

    Punk (E01)



    Dokumentární cyklus Kmeny, který mapuje současné městské subkultury, představuje první odvysílaný díl Punk. Punk, jehož kořeny sahají do Anglie sedmdesátých let a obepínají tehdy nově vzniklé hudební hnutí, jež bylo u nás do revoluce v roce 1989 prakticky zakázané. S pádem komunismu odešla i policejní perzekuce kmene a démonizace „punkáčů". Na povrch se opět dostává původní myšlenka hnutí - že člověk je sám sebou, společně s filozofií DIY (Do It Yourself). Projekt Kmeny vznikl v koprodukci studia Yinachi a České televize, partnery projektu jsou městské projekty BU2R a Jägermeister.

    Hooligans (E02)



    Dokumentární cyklus Kmeny, který mapuje současné městské subkultury, představuje druhý odvysílaný díl Hooligans. Kmen organizovaných radikálních fanoušků, který k fotbalu patří odjakživa. Jedni se bijí za svůj klub na hřišti, druzí pak v hledišti nebo na předem domluveném místě mimo stadion, kde si s chutí užívají svůj tzv. "třetí poločas". Spojuje je stejná vášeň: hrdost na klubové barvy, hájení tradice a kamarádství. Vazby na ostatní členy kmene bývají tak silné, že společně sdílejí jak radost z vítězství, tak i průšvihy.

    Rap (E03)



    Dokumentární cyklus Kmeny, který mapuje současné městské subkultury, představuje třetí odvysílaný díl Rap. Touha překonávat hranice a hlavně limity sociálních tříd, snaha přeskakovat kaskády společenské předurčenosti, lekce češtiny bez doktorátu z jazyka, okázalý konzum jako provokace společenských daností. Přední hudební odvětví dneška jako objekt dokumentárního průzkumu a analýzy životního stylu. Sonda do každodennosti těch, kdo jej ztělesňují a produkují coby zasloužilí i začínající rapeři. Režisér Bohdan Bláhovec pátrá po podstatě současného rapu mezi těmi, kdo mu v Česku dávají jméno.

    Cosplay (E04)



    Dokumentární cyklus Kmeny, který mapuje současné městské subkultury, představuje čtvrtý odvysílaný díl Cosplay. Cosplay, z anglického "costume play" není jen o tom vyrobit si kostým. Vše začíná od pečlivého výběru postavy z oblíbeného japonského manga komiksu, anime filmu či seriálu, popř. videohry. Vybrat si tým a nebo zůstat sólo. O postavě však musíte vědět úplně všechno. Znát její chování, pohyby, návyky i specifické hlášky. A to je ta chvíle, kdy přichází na řadu kostým.

    Motorkáři (E05)



    Dokumentární cyklus Kmeny, který mapuje současné městské subkultury, představuje pátý odvysílaný díl Motorkáři. Do padesátých let byl motocyklista vnímán jako sportovec a gentleman čelící neohroženě nepřízni počasí a nevyrovnané kvalitě cest. Jenže po druhé světové válce se něco změnilo. Američtí veteráni, neschopni splynout s většinovou společností, si rychle vybrali motorku jako stimulant drsných válečných zážitků a z neklidných rebelů vznikl nejznámější celosvětový klub Hells Angels MC. A s ním přišla i nová drsnější image. U nás patří motorkáři k jednomu z nejstarších a nejpočetnějších kmenů.

    Rainbow (E06)



    Dokumentární cyklus Kmeny, který mapuje současné městské subkultury, představuje šestý odvysílaný díl Rainbow. Stejně tak jako kmenoví předchůdci z 60. let a dřívější utopisté přijímají moderní hippies vizi funkčního modelu lepší a spravedlivější společnosti, založené na duchovní obnově, spolupráci a sdílení. Uchovávají své vlastní hodnoty, kdy na prvním místě dominuje především vztah k přírodě.

    Skinheads (E07)



    Dokumentární cyklus Kmeny, který mapuje současné městské subkultury, představuje sedmý odvysílaný díl Skinheads. Jedna z nejkontroverznějších městských subkultur se v posledních letech pomalu ale jistě zbavuje nepravdivých mýtů okolo svého kmene. Obecná informovanost o původním postoji, smyslu a myšlence Skinheadství nebo kořenech, které sahají až do 50. let na Jamajku, je stále lepší. Nejen hudba, ale především hrdost, styl a zábava je to, co drží Skinheads pohromadě.

    Tattoo (E08)



    Dokumentární cyklus Kmeny, který mapuje současné městské subkultury, představuje osmý odvysílaný díl Tattoo. Asi vůbec nejrozšířenější formou zdobení těla je tetování. Dnes se s ním setkáte napříč všemi společenskými vrstvami a kulturami. Samotný akt tetování je tisíce let starý a jeho praktikování je spojeno s mnoha kmeny. Ať už jde o symboly s jasným odkazem, náboženské a nebo dekorační účely.

    Tuning (E09)



    Dokumentární cyklus Kmeny, který mapuje současné městské subkultury, představuje devátý odvysílaný díl Tuning. V tuzemských končinách jde o početný kmen těch, kteří se zkrátka nespokojí s klasickým vzezřením svých vozů. Od šachovnicových samolepek, liščích ocasů na anténách přes zatmavení skel, výfukové koncovky či doplňky upevňované na karoserii, až po výkonnostní tuning, jež zařídí co nejnižší váhu a co nejvyšší výkon. Kategorií je celá řada a této snaze o odlišení se na silnici se již přizpůsobují i samotné automobilky.

    Meatheads (E10)



    Dokumentární cyklus Kmeny, který mapuje současné městské subkultury, představuje desátý odvysílaný díl Meatheads. I když se u nás s termínem Meatheads setkáte spíš zřídka, angličtina takhle krásně pojmenovala kmen těch, kteří to s činkama myslí skutečně vážně. Ať už jde o kulturisty, liftery či silovkáře a nebo u nás zatím nejméně rozšířené vyznavače tzv. funkčních tréninků. Všechny spojuje touha se pořád vyvíjet a dávat na obdiv svou identitu závisející na rostoucích svalech i zkušenostech.

    Hipsteři (E11)



    Dokumentární cyklus Kmeny, který mapuje současné městské subkultury, představuje jedenáctý odvysílaný díl Hipsteři. Bohémové současného digitálního světa, kteří se snaží stát nad konzumní společností. Pravdu často hledají na jednom ze svých oblíbených blogů a svou identitu korigují podle trendů. Zároveň se u toho tváří, že je trendy nezajímají. Z Prahy by nejraději měli volnomyšlenkářský Berlín, ale přesto jde o kmen, který se obejde bez ideologie a přesně vymezených hranic. V módě kombinují trendy posledních šedesáti let a poslouchají kapely, které nikdo nezná.

    Goths (E12)



    Dokumentární cyklus Kmeny, který mapuje současné městské subkultury, představuje dvanáctý odvysílaný díl Goths. Na přelomu 70. a 80. let se v Anglii začíná formovat nová subkultura. Do post-punku a gothic rocku začínají pronikat vlivy elektronické hudby a vzniká kmen, jenž odkazuje nejen do středověku, ale i k viktoriánské éře či vzdálené budoucnosti. Kmen s vlastním vějířem hudebních i myšlenkových idejí se zálibou v černé barvě, výrazném make-upu, romantické literatuře nebo taky hororech.

    Straight edge (E13)



    Dokumentární cyklus Kmeny, který mapuje současné městské subkultury, představuje třináctý odvysílaný díl Straight edge. Straight Edge bylo dobovou reakcí punkové a hardcore punkové mládeže na to, jakým směrem se jejich scéna ubírala. Žádné drogy, žádný tabák, žádný alkohol. Čelit problémům s jasnou hlavou, bavit se přirozeně, za každých okolností být schopný reagovat a mít čistý pohled na svět. Podstata obecně deklarovaných pravidel kmene je v důsledku na osobní úrovni. Je to vnitřní disciplína.

    Hackeři (E14)



    Dokumentární cyklus Kmeny, který mapuje současné městské subkultury, představuje čtrnáctý odvysílaný díl Hackeři. V moderní společnosti se jedná o kmen zvídavých jedinců, kteří chtějí dopodrobna vědět, jak daný přístroj, popř. program funguje. Hledají limity, slabiny či trhliny, kterých využívají, ale také na ně upozorňují a vymýšlejí, jak je zacelit. Kmen se dělí na několik kategorií a hackeři, tak jak je definujeme dnes, jsou mezi námi od přelomu 50. a 60. let.

    Thrash metal (E15)



    Dokumentární cyklus Kmeny, který mapuje současné městské subkultury, představuje patnáctý odvysílaný díl Trashmetal. Historie kmene Trashmetal se píše od přelomu 70. a 80. let. Tehdejší Speed metal ovlivněn především prvky Hardcore Punku za sebou později nechává mnoho klenotů v podobě dnes již klasických alb od Slayer, Anthrax, Exodus ale i Sepultury či tuzemských Debustrol. Thrash zároveň vytváří podhoubí pro Death a Black Metal. Nové vlivy se však netýkají pouze hudby, uvnitř kmene, už to není jenom o kůži a křiváku, ale k džísce se berou taky bandany, surf shorts nebo truckerky se zvedlým kšiltem.

    Graffiti (E16)



    Dokumentární cyklus Kmeny, který mapuje současné městské subkultury, představuje šestnáctý díl Graffiti. Duch bezohlednosti, anarchie a zároveň lásky k písmu a pokrývání všech dostupných - pohyblivých i nepohyblivých - ploch stále žije ve většině světových velkoměst. Touha soutěžit s ostatními, ovládnout teritorium, zdolávat překážky a být stále lepší. České a hlavně pražské prostředí vygenerovalo jednu z nejoriginálnějších evropských graffiti scén.









    maxsipes, lukatekk, Kol31,

    + Pridaj vlastnu verziu tohto torrentu +


    Upozornenie:
    Ziadny zo zobrazených súborov sa nenachádza na tomto serveri. Server slúzi len k síreniu vlastnorucne vytvorených aplikácií, videí, hudby ai. Autori stránok nenesú ziadnu zodpovednost za zverejnené odkazy, komentáre a obsah súborov. Vsetky komentáre, odkazy, súbory ktoré by svojou povahou mohli byt v rozpore zo zákonmi sem vkladáte na vlastnú zodpovednost. Autori stránok si vyhradzujú právo cenzúry odkazov, komentárov príp. súborov, ktoré by svojou povahou mohli byt v rozpore zo zákonmi a dobrými mravmi. Dodrzujte pravidlá!




    Uploader
    16/08/2018 15.31.19
    Omlouvam se za dil Hooligans Popripadne je online na:https://www.youtube.com/watch?v=FTa50kjZWPs&t=11s


    Back

    Na serveru se nenalézají zádne soubory. Za odkazy jsou výhradně zodpovědní uzivatelé a návstěvníci tohoto trackeru. Administrátor není zodpovědný za pridaný obsah ani za skody zpusobené uzivateli. Nesmíte pouzívat tuto webovou stránku pro distribuovaní nebo download zádného materiálu pokud nemáte povolení od príslusného vlastníka práv. Uzivatelé jsou zodpovědní za dodrzování těchto pravidel a podmínek. Owner má právo kdykoliv změnit pravidla tohoto trackeru.

    [ Script trval: 0.190 sec. ] - [ GZIP: enabled ]
    Je zhruba 09:11
    sql

    TOPlist