Tvoj účet nieje VIP.
Preto sú tvoje funkcie a možnosti značne obmedzené.
Pre aktiváciu VIP klikni sem.

Bobule 1 , Bobule 2 / Grapes 1 , Grapes 2 (2008-2009)(CZ) = CSFD 65% | SkTorrent.eu

Cz-SkTorrent open Tracker, na volné zdieľanie súborov. Pridajte sa k našej komunite a získajte prístup k tisícom torrentov.

  • vysoká rýchlosť
  • úplne zdarma
  • prevažne Slovenská a Česká scéna
  • ste tu s nami už 10 rokov - Ďakujeme
  • Vitaj Guest (Login) Ako stahovat
    torrenty?
    Torrenty:
    v1 textová
    v2 obrázková
    Ako sa stat
    Uploaderom
    Online
    Filmy
    Forum
    Pravidlá
    SkTSocial
    BitTorrent
    klient
    Meno: Heslo:
    Zaregistrovat
    Po zaregistrovaní mozte volne stahovat
    Zabudol som heslo

    Bobule 1 , Bobule 2 / Grapes 1 , Grapes 2 (2008-2009)(CZ) = CSFD 65% Názov:Bobule 1 , Bobule 2 / Grapes 1 , Grapes 2 (2008-2009)(CZ) = CSFD 65% Hodnocení: Stiahnut
    Pozriet Online
    Kategória:Filmy CZ/SK dabing - Velikost:2.6 GB BitTorrent klient
    Pridaný: Súbory:
    Skontrolován:2014-12-05 Peerov:2 (Seed: 1, Leech: 1)
    Zaner:Komedie Uploader:Uvidis, az ked budes
    VIP
    Kúp nám Pivo 1,10€

    Kúp nám Pivo

    Pridaj do zalozky
    Pridaj do zalozky




    Bobule

    Jazyk:CZ
    Titulky:NE
    Žánr:Komedie
    Délka:90 min
    Rok vydání: Česko,2008
    http://www.csfd.cz/film/233933-bobule/



    Letní komedie, která nás zavede na moravské vinice, je příběhem dvou kamarádů Honzy a Jirky. Honza (Kryštof Hádek) je typický městský floutek. Jeho kámoš Jirka (LukᚠLangmajer) je podvodníček, který moc rozumu nepobral, ale má jednu skvělou vlastnost. Umí geniálně oblbnout ženský. Právě toho oba využívají při svých podvodech. Kšeftují s byty, auty a vůbec se vším, co se právě namane. Jednoho dne se Honza dozví, že jeho moravský děda, kterého dlouho neviděl, je vážně nemocný. Tato zpráva vytrhne Honzu ze zajetých kolejí a rozhodne se splnit dědovi jeho životní sen. Zajistí mu dovolenou snů a aniž to tuší, splní si tím i svůj sen. Najde to, co dlouho hledal a po čem toužil.

    Režiséra a scenáristu Tomáše Bařinu, jehož reklama „Bóbika“ rychle zlidověla napadl námět filmu poté, co se loni vydal poprvé do vinného sklípku. Hlavní roli napsal přímo na tělo pro Kryštofa Hádka. „Nevím, kdo jiný v Česku by to zahrál. Kryštof má v sobě obě potřebné polohy, energii i drzost, ale současně i zranitelnost“ říká Bařina.



       
       




    2Bobule

    Jazyk:CZ
    Titulky:NE
    Žánr:Komedie / Romantický
    Délka:94 min
    Rok vydání:Česko, 2009
    http://www.csfd.cz/film/257580-2bobule/




    2Bobule jsou volným pokračováním úspěšné filmové komedie Bobule, kterou vidělo v kinech přes 360 000 diváků a která se stala jedním z nejúspěšnějších filmů roku 2008.
    Opět budeme sledovat eskapády dvojice kamarádů Honzy (Kryštof Hádek) a Jirky (LukᚠLangmajer). Jirka se zaplete s mladou krásnou dívkou, jejíž otec (Jiří Krampol) má ovšem o nápadnících své dcery úplně jiné představy... a Jirka raději prchá za kamarádem Honzou na jižní Moravu. Honza zatím žije s Klárou (Tereza Voříšková) na dědečkově vinařství, a jakožto vinař začátečník se pouští do vrcholného umění slámového vína. Nejen, že čelí neúspěchům, ale po nečekaném příchodu kumpána Jirky se jeho život obrátí naruby. Jirkova slabost pro ženy se totiž doslova zvrhla v zápas o život.

    Pokračování komedie z poetického prostředí jihomoravských vinic obohatí i nové postavy a nové herecké tváře v čele s Jiřím Kornem, Jiřím Krampolem a Janou Švandovou. Pro Lubomíra Lipského, který znovu ztvární roli dědečka, znamenají 2Bobule filmovou roli číslo 100! Scénář k filmu napsal talentovaný tvůrce Jan Holeček, který se podílel mj. na scénáři k filmu Rafáci a populárnímu sitcomu TV Nova Comeback. Režie filmu se ujal nadějný ruský režisér Vlad Lanné, jehož snímek Happy End vyhrál řadu filmových cen.



       
       



    Režie:
    TomᚠBařina
    Kamera:
    Martin Preiss
    Hudba:
    Hynek Schneider, Richard Krajčo
    Hrají:
    Kryštof Hádek, Tereza Voříšková, Václav Postránecký, Jiří Bábek, TomᚠMatonoha, Lucie Benešová, Lubomír Lipský st., Kamil Švejda, Robert Jašków, Miroslav Táborský, Jan Skopeček, Olga Schmidtová, LukᚠLangmajer, Marian Roden, Claudia Vašeková, Ctirad Götz, Mario Kubaš, Martin Sitta, Renáta Kubišová, Radim Novák, Marcela Holubcová, Vladimíra Erbová, Petra Beoková


    ONLINE

    Bobule (2008)






    2Bobule (2009)









    horacjar, MarecP01, studiodoma, Vlami, rockman5, chodtepotrechnemamcas, jaroslavliml, vdovec, Klobouk1Kuba23, Niki2325, Ignacio89, Gaming92, jenik636, milan1979, Bambinov, eber2015, zort, MIPR2006, Mrawce, svedak,

    + Pridaj vlastnu verziu tohto torrentu +


    Upozornenie:
    Ziadny zo zobrazených súborov sa nenachádza na tomto serveri. Server slúzi len k síreniu vlastnorucne vytvorených aplikácií, videí, hudby ai. Autori stránok nenesú ziadnu zodpovednost za zverejnené odkazy, komentáre a obsah súborov. Vsetky komentáre, odkazy, súbory ktoré by svojou povahou mohli byt v rozpore zo zákonmi sem vkladáte na vlastnú zodpovednost. Autori stránok si vyhradzujú právo cenzúry odkazov, komentárov príp. súborov, ktoré by svojou povahou mohli byt v rozpore zo zákonmi a dobrými mravmi. Dodrzujte pravidlá!





    4
    Daliborovo
    Ratio 0.05

    Clen

    06/10/2013 00.49.06
    vynikající, dobrá kvalita...


    Back

    Na serveru se nenalézají zádne soubory. Za odkazy jsou výhradně zodpovědní uzivatelé a návstěvníci tohoto trackeru. Administrátor není zodpovědný za pridaný obsah ani za skody zpusobené uzivateli. Nesmíte pouzívat tuto webovou stránku pro distribuovaní nebo download zádného materiálu pokud nemáte povolení od príslusného vlastníka práv. Uzivatelé jsou zodpovědní za dodrzování těchto pravidel a podmínek. Owner má právo kdykoliv změnit pravidla tohoto trackeru.

    [ Script trval: 0.298 sec. ] - [ GZIP: disabled ]
    Je zhruba 11:48
    sql

    TOPlist