Tvoj účet nieje VIP.
Preto sú tvoje funkcie a možnosti značne obmedzené.
Pre aktiváciu VIP klikni sem.

1999 - Better than Chocolate - Anne Wheeler = CSFD 61% | SkTorrent.eu

Cz-SkTorrent open Tracker, na volné zdieľanie súborov. Pridajte sa k našej komunite a získajte prístup k tisícom torrentov.

  • vysoká rýchlosť
  • úplne zdarma
  • prevažne Slovenská a Česká scéna
  • ste tu s nami už 10 rokov - Ďakujeme
  • Vitaj Guest (Login) Ako stahovat
    torrenty?
    Torrenty:
    v1 textová
    v2 obrázková
    Ako sa stat
    Uploaderom
    Online
    Filmy
    Forum
    Pravidlá
    SkTSocial
    BitTorrent
    klient
    Meno: Heslo:
    Zaregistrovat
    Po zaregistrovaní mozte volne stahovat
    Zabudol som heslo

    1999 - Better than Chocolate - Anne Wheeler = CSFD 61% Názov:1999 - Better than Chocolate - Anne Wheeler = CSFD 61% Hodnocení:N/A Stiahnut
    Pozriet Online
    Kategória:Filmy s titulkama - Velikost:1.1 GB BitTorrent klient
    Pridaný: Súbory:
    Skontrolován:2023-06-29 Peerov:2 (Seed: 1, Leech: 1)
    Zaner:Drama,Komedie,Romanticky Uploader:Uvidis, az ked budes
    VIP
    Kúp nám Pivo 1,10€

    Kúp nám Pivo

    Pridaj do zalozky
    Pridaj do zalozky





    Quote:
    Laska je laska - Film 65


    Quote:
    A minor classic among the expert in the field, an indie comedy, done by the "real" girls, with and without additional T, with no interferance from big studios. Totally "pribeh z života" type of movie. Small budget shows in some unimportant details, the quality of the video is not the best, a true "torrent" movie which has been kept alive for more than two decades by communities similar to SkT. Some original VHS tapes also seem to be in existance.

    Watch it on a small screen, don't pay attention to imperfections in VHSRip and enjoy watching a movie with huge heart and small bank account instead of the other way around. We will not mention specific no brain repetitive productions from the realm of boredom, because I don't have enough balls to publicly offend James Bond.


       

    ČSDF
    https://www.csfd.cz/film/86022-better-than-chocolate/prehled/


    Quote:
    Better Than Chocolate  
    Komedie / Drama / Romantický
    Kanada, 1999, 101 min
    Režie: Anne Wheeler
    Scénář: Peggy Thompson
    Kamera: Gregory Middleton
    Hudba: Graeme Coleman
    Hrají: Wendy Crewson, Karyn Dwyer, Christina Cox, Jay Brazeau, Peter Outerbridge, Veena Sood, A.J. Bond, Colleen Wheeler, Tony Nappo, Marya Delver, Corrine Koslo, Jenn Griffin


    Quote:
    audio=english , titulky=czech,french,german,italian,spanish,english,dutch


    Quote:
    Příběh o dvou lesbičkách setkávajících se ve Vancouveru, Maggie a Kim. Začnou spolu vztah a sdílí bydlení. Jednoho dne se ale po rozvodu Maggienina naivní matka k Maggie nastěhuje, ta ale takovou návštěvu nečekala a všemožnými způsoby tají svoji origentaci, jednoho dne ale musí vyjít pravda najevo ..


    Quote:
    Upozorňuju, že zde uvedený obsah filmu je silně zavádějící. Better than Chocolate není "příběh o dvou atd...", ale úsměvný romantický film s množstvím postav, končící klasicky tak, že si každý Jeníček najde svou Mařenku. Coming out Maggie před vlastní matkou má daleko k hlavní linii příběhu a všemožné způsoby, kterými Maggie tají svou orientaci, se omezují na to, že se trochu snaží být při sexu potichu. První půlka je dost nijaká, naopak druhá, kdy jsou zápletky zapleteny a má přijít rozpletení, je dost výživná a bezstarostnej happy-end moc pěknej. Lehce, jako ostatně všeho, se film dotýká netolerance k transkám i uvnitř LGBT komunity, to nebylo ani v The L Word.


    Quote:
    A beautiful celebration of life, love, and diversity.
    This is a wonderful movie rich in both love and life. Maggie, a worldly yet closeted twenty-year-old runs into her new girlfriend Kim, a similarly aged artist-on-the-road, the day before her mother and brother come to live with her and romantic adventure ensues. Maggie's mother, Lila, believes the only pleasure left in the world after her divorce is chocolate, but soon finds there still is more to life. This film covers all the bases of the LGBT spectrum and, while occasionally using stereotypes, is a beautiful way to celebrate diversity. This is one of my favorite movies for the subtle humor and beautiful theme of the movie and I, personally, give it an A+!




































    dajaaana,

    + Pridaj vlastnu verziu tohto torrentu +


    Upozornenie:
    Ziadny zo zobrazených súborov sa nenachádza na tomto serveri. Server slúzi len k síreniu vlastnorucne vytvorených aplikácií, videí, hudby ai. Autori stránok nenesú ziadnu zodpovednost za zverejnené odkazy, komentáre a obsah súborov. Vsetky komentáre, odkazy, súbory ktoré by svojou povahou mohli byt v rozpore zo zákonmi sem vkladáte na vlastnú zodpovednost. Autori stránok si vyhradzujú právo cenzúry odkazov, komentárov príp. súborov, ktoré by svojou povahou mohli byt v rozpore zo zákonmi a dobrými mravmi. Dodrzujte pravidlá!




    Uploader
    01/07/2023 23.42.28
    This torrent is being monitored weekly. Please post a comment here if you need a restart. You can also post suggestions for future uploads.


    Back

    Na serveru se nenalézají zádne soubory. Za odkazy jsou výhradně zodpovědní uzivatelé a návstěvníci tohoto trackeru. Administrátor není zodpovědný za pridaný obsah ani za skody zpusobené uzivateli. Nesmíte pouzívat tuto webovou stránku pro distribuovaní nebo download zádného materiálu pokud nemáte povolení od príslusného vlastníka práv. Uzivatelé jsou zodpovědní za dodrzování těchto pravidel a podmínek. Owner má právo kdykoliv změnit pravidla tohoto trackeru.

    [ Script trval: 0.186 sec. ] - [ GZIP: enabled ]
    Je zhruba 06:29
    memcache

    TOPlist