Tvoj účet nieje VIP.
Preto sú tvoje funkcie a možnosti značne obmedzené.
Pre aktiváciu VIP klikni sem.

Disney Dreamlight Valley | SkTorrent.eu

Cz-SkTorrent open Tracker, na volné zdieľanie súborov. Pridajte sa k našej komunite a získajte prístup k tisícom torrentov.

  • vysoká rýchlosť
  • úplne zdarma
  • prevažne Slovenská a Česká scéna
  • ste tu s nami už 10 rokov - Ďakujeme
  • Vitaj Guest (Login) Ako stahovat
    torrenty?
    Torrenty:
    v1 textová
    v2 obrázková
    Ako sa stat
    Uploaderom
    Online
    Filmy
    Forum
    Pravidlá
    SkTSocial
    BitTorrent
    klient
    Meno: Heslo:
    Zaregistrovat
    Po zaregistrovaní mozte volne stahovat
    Zabudol som heslo

    Disney Dreamlight Valley Názov:Disney Dreamlight Valley Hodnocení:N/A Stiahnut
    Pozriet Online
    Kategória:Hry na Windows - Velikost:6.9 GB BitTorrent klient
    Pridaný: Súbory:
    Skontrolován:2024-05-06 Peerov:5 (Seed: 5, Leech: 0)
    Zaner: Uploader:Uvidis, az ked budes
    VIP
    Kúp nám Pivo 1,10€

    Kúp nám Pivo
    Pridaj do zalozky
    Pridaj do zalozky



    Disney Dreamlight Valley v1.10.1.18 A Rift in Time DLC

    Žánr: Životní styl, Z pohledu třetí osoby, 3D

    Steam Hodnocení uživatelů: 91% uživatelských recenzí je kladných (na základě 14,530 recenzí)

    Jazyk rozhraní: angličtina, francouzština, italština, němčina, španělština - Španělsko, japonština, zjednodušená čínština
    Jazyk zvuku: angličtina, francouzština, italština, němčina, španělština - Španělsko


    Minimální požadavky:
    Operační systém: Windows 10 x64
    Procesor: Intel Core i3-540 nebo AMD Phenom II X4 940
    Operační paměť: 6 GB
    Grafická karta: NVIDIA GeForce 9600 GT, 512 MB nebo AMD Radeon HD 6570, 1 GB
    DirectX: 10
    HDD Místo: až 12,3 GB

    https://en.riotpixels.com/games/disney-dreamlight-valley/screenshots/11/?utm_source=emb-gfx-bbcode&utm_medium=image&utm_campaign=rp-mass

    Popis:

    Disney Dreamlight Valley je hybrid mezi life-simulátor a dobrodružná hra bohatá na úkoly, průzkum a poutavé aktivity představovat Disney a Pixar přátele, staré i nové.

    Údolí Dreamlight Valley, kdysi idylická země, bylo místem, kde postavy Disneyho a Pixaru žily v harmonii – až do Zapomenutí. Noční trny rostly po celé zemi a přerušily nádherné vzpomínky spojené s tímto magickým místem. Beznadějní obyvatelé Dreamlight Valley neměli kam jinam jít, a tak se stáhli za zamčené dveře Snového hradu.

    Nyní je na vás, abyste objevili příběhy tohoto světa a vrátili kouzlo zpět do Dreamlight Valley!


    Osvoboď hrad snů ze zákeřného sevření Zapomnění a odemkni jedinečné říše oblíbených postav od Disneyho a Pixaru, včetně velkých královen a králů, jako jsou Anna a Simba. Každá říše obsahuje jedinečné výzvy s hádankami, které je třeba vyřešit ve snaze přivést přátelství zpět do Údolí.

    Své dobrodružství začnete v údolí, ale vaše cesta vás zavede do nekonečna... a ještě dál! Prozkoumejte, co se skrývá v Lese chrabrosti, a postavte se do nejhlubších jeskyní, kde se postavíte výzvám kultovních hrdinů a padouchů od Disneyho a Pixaru. Kdo ví, koho – nebo co – možná objevíte.

    Navažte přátelství s postavičkami od Disneyho a Pixaru Zahradničte s WALL•E, vařte s Remym nebo si odpočiňte a rybařte s Goofym.
    Jak lépe sbírat, vyrábět a přestavovat údolí než s kamarádem! Od krásných princezen až po hanebné padouchy, každý obyvatel Dreamlight Valley přináší svůj vlastní příběhový oblouk, úkoly a odměny. Setkávejte se na každodenních setkáních a spřátelte se s některými ze svých oblíbených postaviček od Disneyho a Pixaru.


    Osvoboď Údolí ze sevření Zapomnění a vrať Údolí zasněného světla k jeho bývalé velikosti tím, že si ho přivlastníte. V Dreamlight Valley si můžete vybudovat dokonalou čtvrť, která je jen pro vás, s plně přizpůsobitelným rozvržením, kreativními terénními úpravami a tisíci dekorativními předměty.

    Usadíte se na pláži vedle Moany, nebo zavoláte Buzzi Rakeťákovi za svého souseda na náměstí?

    Vyjádřete svůj Disney styl
    Probuďte v sobě princeznu, padoucha nebo Disneyho blázna! Sestavte si jedinečné oblečení a vyzdobte svůj domov tisíci fantastickými předměty. Pomocí nástroje Touch of Magic můžete dokonce vytvářet vlastní návrhy s obtisky inspirovanými Disneym a Pixarem!

    S herním fotoaparátem se připrav na pořízení selfie při západu slunce s Mirabel, zachyť kulinářský výtvor s Remym nebo si prostě jen užij okamžik.

    Hra v neustálém vývoji
    Nový obsah znamená, že je vždy co objevovat. Seznamte se s novými postavami v údolí, prohlédněte si nejnovější kolekce oblečení a nábytku ve Skrblíkově obchodě a plňte náročné herní akce! Nezapomeňte pravidelně snít o tom, že se budete vracet do Dreamlight Valley a objevovat nová dobrodružství!


     








    lalik, fff1337,

    + Pridaj vlastnu verziu tohto torrentu +


    Upozornenie:
    Ziadny zo zobrazených súborov sa nenachádza na tomto serveri. Server slúzi len k síreniu vlastnorucne vytvorených aplikácií, videí, hudby ai. Autori stránok nenesú ziadnu zodpovednost za zverejnené odkazy, komentáre a obsah súborov. Vsetky komentáre, odkazy, súbory ktoré by svojou povahou mohli byt v rozpore zo zákonmi sem vkladáte na vlastnú zodpovednost. Autori stránok si vyhradzujú právo cenzúry odkazov, komentárov príp. súborov, ktoré by svojou povahou mohli byt v rozpore zo zákonmi a dobrými mravmi. Dodrzujte pravidlá!





    0
    nikomraz
    Ratio 0.71

    Clen

    06/05/2024 19.45.51
    toto som hral minuly rok... bohuzial bez platenej verzie sa nedostanete daleko a plochu vam neskor zaplavia truhlice, ktore si viete otvorit len s updatom, co je plateny


    --------------
    >> 08/05/2024 12.39.31
    steelska: staci stahovat novejsi verzeXD uz jsou davno i pisky casu


    Back

    Na serveru se nenalézají zádne soubory. Za odkazy jsou výhradně zodpovědní uzivatelé a návstěvníci tohoto trackeru. Administrátor není zodpovědný za pridaný obsah ani za skody zpusobené uzivateli. Nesmíte pouzívat tuto webovou stránku pro distribuovaní nebo download zádného materiálu pokud nemáte povolení od príslusného vlastníka práv. Uzivatelé jsou zodpovědní za dodrzování těchto pravidel a podmínek. Owner má právo kdykoliv změnit pravidla tohoto trackeru.

    [ Script trval: 0.264 sec. ] - [ GZIP: enabled ]
    Je zhruba 02:07
    sql

    TOPlist