Tvoj účet nieje VIP.
Preto sú tvoje funkcie a možnosti značne obmedzené.
Pre aktiváciu VIP klikni sem.

Little Fires Everywhere S01 [WebRip][720p] = CSFD 76% | SkTorrent.eu

Cz-SkTorrent open Tracker, na volné zdieľanie súborov. Pridajte sa k našej komunite a získajte prístup k tisícom torrentov.

  • vysoká rýchlosť
  • úplne zdarma
  • prevažne Slovenská a Česká scéna
  • ste tu s nami už 10 rokov - Ďakujeme
  • Vitaj Guest (Login) Ako stahovat
    torrenty?
    Torrenty:
    v1 textová
    v2 obrázková
    Ako sa stat
    Uploaderom
    Online
    Filmy
    Forum
    Pravidlá
    SkTSocial
    BitTorrent
    klient
    Meno: Heslo:
    Zaregistrovat
    Po zaregistrovaní mozte volne stahovat
    Zabudol som heslo

    Little Fires Everywhere S01 [WebRip][720p] = CSFD 76% Názov:Little Fires Everywhere S01 [WebRip][720p] = CSFD 76% Hodnocení:N/A Stiahnut
    Pozriet Online
    Kategória:Seriál - Velikost:6.5 GB BitTorrent klient
    Pridaný: Súbory:
    Skontrolován:2020-04-29 Peerov:0 (Seed: 0, Leech: 0)
    Zaner:Drama Uploader:Uvidis, az ked budes
    VIP
    Kúp nám Pivo 1,10€

    Kúp nám Pivo

    Pridaj do zalozky
    Pridaj do zalozky





    Jazyk : ENG
    Titulky : CZE (.SRT)  ||| Kontejner :  ENG [SDH]
    Rok vydání : USA, 2020
    Minutáž : 8 x cca 60 min
    Žánr : Drama / Krimi / Rodinný
    Odkaz na ČSFD :  https://www.csfd.cz/film/768606-little-fires-everywhere/prehled/
    Odkaz na IMDB :  https://www.imdb.com/title/tt8089592/





    Režie : Lynn Shelton, Michael Weaver
    Předloha : Celeste Ng (kniha)
    Scénář : Liz Tigelaar, Nancy Won, Raamla Mohamed
    Kamera : Trevor Forrest, Jeffrey Waldron
    Hudba : Mark Isham, Isabella Summers
    Střih : Tyler L. Cook, Amelia Allwarden, Phyllis Housen
    Scénografie : Jessica Kender
    Kostýmy : Lyn Paolo
    Domovská stanice : Hulu


    Hrají (Actors) : (Reese Witherspoon - ), Rosemarie DeWitt, Joshua Jackson, Kerry Washington, Jade Pettyjohn, Jaime Ray Newman, Lu Huang, Gavin Lewis, Jordan Elsass, Megan Stott, Jesse Williams, Lexi Underwood, Anika Noni Rose, John Pirruccello, Isabel Gravitt, Rob Nagle, Tiffany Boone, Rachel Eggleston, Stevonte Hart, Chris Aquilino, Oren Skoog, Geoff Stults, Maddie McCormick, Austin Basis, Dylan Kenin, Tasha Ames, John Patrick Jordan




    OBSAH : Seriálová adaptace stejnojmenného románu Celeste Ng.


    Seriál sleduje propletené osudy pohádkové rodiny Richardsonových a tajemné matky a dcery, které obrátí své životy naruby. Tento příběh prozkoumává tíhu tajemství, povahu umění a totožnosti, divokou sílu mateřství a nebezpečí víry v to, že když se řídíte pravidly, vyhnete se pohromě.(SerialZone cz)





    Názvy epizod :


    Rok uvedení : 2020 | Release year : 2020


    Propletené osudy dokonalé rodiny Richardsonových a tajemné matky s dcerou, které se snaží ve svých životech přežívat. Příběh zkoumá váhu tajemství, povahu umění, děsivé kroky v mateřství a nebezpečí ve víře, že dodržování pravidel může zabránit blížící se katastrofě.(edna cz)

    Based on Celeste Ng's 2017 bestseller, "Little Fires Everywhere" follows the intertwined fates of the picture-perfect Richardson family and the enigmatic mother and daughter who upend their lives.







    S01E01: The Spark

    Propletené osudy dokonalé rodiny Richardsonových a tajemné matky s dcerou, které se snaží ve svých životech přežívat. Příběh zkoumá váhu tajemství, povahu umění, děsivé kroky v mateřství a nebezpečí ve víře, že dodržování pravidel může zabránit blížící se katastrofě.




    S01E02: Seeds and All

    Díky tomu, že se Moodyho přátelství s Pearl prohlubuje, tím je vztah mezi Elenou a Miou napjatější. Rozrušená Elena po pochybném vzkazu se začne šťourat více v Miině minulosti, zatímco Lexie se obává o její esej na přijetí na Yale. Mezitím se Mia spojí se svou přistěhovaleckou spolupracovnicí Bebe Chow.




    S01E03: Seventy Cents

    Přípravy na párty prvních narozenin Mirabelle McCulloughové jsou v plném proudu, když se Mia pokouší pomoct Bebe najít její dceru. K Pearlině zděšení se Moody pokouší posunout jejich vztah na další úroveň a pozvat jí na Homecoming, zatímco Izzy pošle April vzkaz. Miin objev na narozeninách Mirabelle ohrožuje její nově objevené přátelství s Elenou.




    S01E04: The Spider Web

    Moody závidí Pearl její přátelství s Lexie, zatímco si Lexie užívá nový sexuální status s Brianem. Inspirována Lexie, Pearl zkoumá svojí sexualitu a zaměřuje svou pozornost na Tripa. Mia a Elena se ocitnou v rozporu s Mirabelle, která končí epickým zúčtováním a zahájí bitvu o opatrovnictví.




    S01E05: Duo

    K Izzyinýmu zděšení má Bill Richardson plné ruce práce s obhajovou McCulloughových v případu opatrovnictví. Lexie zjistí znepokojivé zprávy a obrátí se na Pearl o pomoc. Mezitím Elena, která má pocit, že celá tahle válka o opatrovnictví je její vina, jede do New Yorku hledat stopy o Miině minulosti a požádá o pomoc starého známého.




    S01E06: The Uncanny

    V roce 1981 začíná mladá Mia studovat na umělecké akademii v New Yorku, kde se setká s podmanivou fotografkou Pauline Hawthorne. Mia se snaží platit školné a rozhodne se, že změní celý svůj život. Mezitím v Ohiu mladá Elena pochybuje o svých rozhodnutích v minulost, když se přizpůsobuje životu se čtvrtým dítětem.




    S01E07: Picture Perfect

    Mia, Bebe a právník Ed Lan připravují svůj případ proti McCulloughovým. Izzy se díky sdílené zkušenosti více sblíží s Miou, zatímco její vztah s Elenou dosahuje bodu varu. Manželství Billa a Eleny je testováno. Trip a Pearl pokračují v prozkoumávání jejich vztahu, zatímco Lexie a Brian zvažují jeho ukončení.




    S01E08: Find a Way

    To, co odhalila Elena Pearl, navždy ohrozí její vztah s matkou. Moody se cítí zrazený, když zjistí tajemství Tripa a Pearl. Mezitím rozsudek poroty vyvolává řadu katastrofických událostí, které vedou tři naše postavy k tomu, aby Shaker Heights opustili navždy.




       
       









    Dartagnane, andrejenko, TasunkaSapa,

    + Pridaj vlastnu verziu tohto torrentu +


    Upozornenie:
    Ziadny zo zobrazených súborov sa nenachádza na tomto serveri. Server slúzi len k síreniu vlastnorucne vytvorených aplikácií, videí, hudby ai. Autori stránok nenesú ziadnu zodpovednost za zverejnené odkazy, komentáre a obsah súborov. Vsetky komentáre, odkazy, súbory ktoré by svojou povahou mohli byt v rozpore zo zákonmi sem vkladáte na vlastnú zodpovednost. Autori stránok si vyhradzujú právo cenzúry odkazov, komentárov príp. súborov, ktoré by svojou povahou mohli byt v rozpore zo zákonmi a dobrými mravmi. Dodrzujte pravidlá!


    No comments...


    Back

    Na serveru se nenalézají zádne soubory. Za odkazy jsou výhradně zodpovědní uzivatelé a návstěvníci tohoto trackeru. Administrátor není zodpovědný za pridaný obsah ani za skody zpusobené uzivateli. Nesmíte pouzívat tuto webovou stránku pro distribuovaní nebo download zádného materiálu pokud nemáte povolení od príslusného vlastníka práv. Uzivatelé jsou zodpovědní za dodrzování těchto pravidel a podmínek. Owner má právo kdykoliv změnit pravidla tohoto trackeru.

    [ Script trval: 0.160 sec. ] - [ GZIP: enabled ]
    Je zhruba 02:26
    sql

    TOPlist